Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > TKOTH na Moście?
Mapy TKOTH na MOST-PL
You do not have permission to vote on this poll.
Czemu nie 23 71.88%
Nie mam zdania 0 0%
Nie, niech będzie tak jak jest 9 28.13%
W sumie: 32 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Rekin
Combat (Death Knight)

KONIEC

Dowiesz sie kto na moscie, napisze Ci jak bedziemy grali. Jeszcze jedno jak wam pisalem w grze o tym to sie tak nie denerwowaliscie. Pozdrowienia ]:> KONIEC TEMATU

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-10-2003 18:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rekin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rekin Znajdź więcej post'ów przez  Rekin Dodaj Rekin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rekin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

zgadzam sie z toba Radzioo co do statow (chyba to one wprowadzaja niezdrowa atmosfere) dlatego ja przestalem na nia zwracac uwage ta jak kiedys (bylem krotko na 2 miejscu) a teraz lece na lep na szyje w dol, no trodno weryfikacja i tak przychodzi podczas gry. Nie zgodze sie jednak z toba w kwesti "wykluwaczy" (niezla nazwa) TDM polega na tym ze ten kto wiecej razy zabije ten wygrywa. W BHD taktyka jest bardzo prosta przejac punkty i sprobowac zamknac przeciwna druzyne cala filozofia taka jest ta gra ,przeciez ludzie nie chca grac w DM AD TKOH CTF a tam nikogo sie nie zamyka trzeba troche pomyslec nie leciec na wariata , nie uwazasz ze mam racje?

Old Post 21-10-2003 18:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Longbow
The Emperor Sleeping

DELTA - a obecnie <=PFT=>: jeżeli jesteście niewinni, nie brońcie się tak zaciekle... ktoś powiedział, że tylko winni się broni... wypowiedzieliście się już, co o tym myślicie i powtarzanie w kółko tego samego do niczego nie prowadzi... wiadomo, że kodów do MP nie ma, więc jedno macie z głowy... co z zarzutami rekina? pogadajcie sobie - nie wiem - na gg/maile i wyjaśnijcie sprawę, chociaż IMHO rekin napisał: jezeli sie myle to sorki... mi to by wystarczyło... to, że to nie jest tylko jego przypuszczenie? być może w ferworze walki ktoś coś napomknął na ten temat, ale często tak się dzieje, że adrenalina się podnosi i kogoś poniesie... i co z tego? kolejna mapa i wszystko ucicha... chyba że koleś dysponuje nie wiem czym... nagraniami, screenami, 50 świadkami, którzy też widzieli ewidentne oszustwo itp itd... wtedy można już coś zacząć robić... ale tak? ja na przykład mogę stwierdzić (oczywiście cała sytuacja jest fikcyjna!), że Radzioo(PL) oszukuje... co wtedy on robi? odpisuje kulturalnie co o tym myśli, a jeżeli ja się rzucam dalej, pogardliwie ignoruje moje _bezpodstawne_ ataki... jeżeli przeproszę, zapewne przyjmie to do wiadomości i po sprawie... a tu się zaczyna roztrząsanie na wszystkie strony sprawy, która w zasadzie jest bezsensowna...
przemyślcie to chłopaki i proponuję zamknąć temat...
pozdro!

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Old Post 21-10-2003 18:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Szkoda Rekin ,ze kryjesz sie z swoim "mostowym" nikiem , ale to twoja sprawa ,ja jesli kogos bede chcial pomowic publicznie uzyje swojego nika a nie np.rekawiczka cioci flory ,bo tego wymagaja zasady ktorych ci brak . KONIEC

Old Post 21-10-2003 18:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rekin
Combat (Death Knight)

tak

quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
DELTA - a obecnie <=PFT=>: jeżeli jesteście niewinni, nie brońcie się tak zaciekle... ktoś powiedział, że tylko winni się broni... wypowiedzieliście się już, co o tym myślicie i powtarzanie w kółko tego samego do niczego nie prowadzi... wiadomo, że kodów do MP nie ma, więc jedno macie z głowy... co z zarzutami rekina? pogadajcie sobie - nie wiem - na gg/maile i wyjaśnijcie sprawę, chociaż IMHO rekin napisał: jezeli sie myle to sorki... mi to by wystarczyło... to, że to nie jest tylko jego przypuszczenie? być może w ferworze walki ktoś coś napomknął na ten temat, ale często tak się dzieje, że adrenalina się podnosi i kogoś poniesie... i co z tego? kolejna mapa i wszystko ucicha... chyba że koleś dysponuje nie wiem czym... nagraniami, screenami, 50 świadkami, którzy też widzieli ewidentne oszustwo itp itd... wtedy można już coś zacząć robić... ale tak? ja na przykład mogę stwierdzić (oczywiście cała sytuacja jest fikcyjna!), że Radzioo(PL) oszukuje... co wtedy on robi? odpisuje kulturalnie co o tym myśli, a jeżeli ja się rzucam dalej, pogardliwie ignoruje moje _bezpodstawne_ ataki... jeżeli przeproszę, zapewne przyjmie to do wiadomości i po sprawie... a tu się zaczyna roztrząsanie na wszystkie strony sprawy, która w zasadzie jest bezsensowna...
przemyślcie to chłopaki i proponuję zamknąć temat...
pozdro!

Nic dodac nic ujac.

Old Post 21-10-2003 18:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rekin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rekin Znajdź więcej post'ów przez  Rekin Dodaj Rekin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rekin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
zgadzam sie z toba Radzioo co do statow (chyba to one wprowadzaja niezdrowa atmosfere) dlatego ja przestalem na nia zwracac uwage ta jak kiedys (bylem krotko na 2 miejscu) a teraz lece na lep na szyje w dol, no trodno weryfikacja i tak przychodzi podczas gry. Nie zgodze sie jednak z toba w kwesti "wykluwaczy" (niezla nazwa) TDM polega na tym ze ten kto wiecej razy zabije ten wygrywa. W BHD taktyka jest bardzo prosta przejac punkty i sprobowac zamknac przeciwna druzyne cala filozofia taka jest ta gra ,przeciez ludzie nie chca grac w DM AD TKOH CTF a tam nikogo sie nie zamyka trzeba troche pomyslec nie leciec na wariata , nie uwazasz ze mam racje?

Odpisuję po raz ostatni na temat BHD i taktyki gry Ja także twierdzę że w TDM chodzi tylko i wyłącznie o to aby zabić jak najwięcej przeciwników, PRZECIWNIKÓW a nie nieruchome zdezorientowane cele ( a raczej kaczki).

Old Post 21-10-2003 18:43
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rekin
Combat (Death Knight)

Red face

quote:
Szkoda Rekin ,ze kryjesz sie z swoim "mostowym" nikiem , ale to twoja sprawa ,ja jesli kogos bede chcial pomowic publicznie uzyje swojego nika a nie np.rekawiczka cioci flory ,bo tego wymagaja zasady ktorych ci brak . KONIEC

Gramy czesto razem i przeciwko to powinno swiadczyc ze dobrze mi sie z wami gra nie zaleznie po ktorej stronie , po co ta sytuacja ma wprowadzac nieprzyjemna sytuacje jeszcze w grze, przeciez chyba tobie jak i mi chodzi o dobra zabawe prawda.

Old Post 21-10-2003 18:48
Rekin
Combat (Death Knight)

Lightbulb WRACAJAC DO TEMATU

JA jestem za tym zeby nie bylo TKOTH
Poza tym moze by tak zrobic osobne statystyki na arene.
Kurde tyle postow a ankieta stoi w miejscu Longbow bedzie niezadowolony z wynikow jak tak dalej pojdzie (bo to chyba twoja ankieta)

Old Post 21-10-2003 18:55
Rufus
Veteran (Ogre)

Wiec konczymy ta dyskusje bo to i tak nie ma sensu . Rozgoryczenie moje wyniklo z tego ze ciagle jest na nas nagonka a nie ma do tego podstaw ,wiec nerwy czesto puszczaja (popracuje nad tym) zycze tobie powodzenia na Mostach trzymaj sie

Old Post 21-10-2003 19:00
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
"Jaro przeginasz to Ty i to od dawna. Robisz z siebie wielkiego znawce w tematyce BHD a tak naprawde Twoje teoretyczne dywagacje nie idą z praktyka pokazywaną prze Ciebie w grze.(...)Jaro widze że nie czytasz postów dokładnie więc radze Ci czytaj je jakieś 5 razy a potem zabieraj głos."

Być może mylę się, ale sformułowanie "sorki" jest proste i wystarczające. Fakt pozostaje faktem, że to Was cyt."(PFT SZCZEGOLNIE)" posądzono, na co odpowiedziałeś mu ( w imieniu PFT?) w podobnym stylu i to z nawiązką. Wasze (Twoje) prawo. Jeśli znasz Rekina osobiście i opisywałeś fakty z jego życia , to co innego?.
Z całym szacunkiem dla Waszej Króleskiej Mości, mógłbym Waszeci odpowiedzieć w stylu i klimacie Twojej incriminowanej odpowiedzi udzielonej Rekinowi , ale wybacz nie dam się sprowokować.
Widzę też, że nie przebolałeś porzedniej dyskusji. Co do jednego masz niewątpliwie rację (czuję się zaszczycony, że w tym gronie postrzegasz mnie jako teoretyka ) teoria to teoria. Co do praktyki też masz rację muszę się podciągnąć, nabijąc staty w bazie przeciwnika
Czytam posty ( może nie 5 razy) ale powoli -szczególnie Twoje -bo wiem że piszesz powoli. Jeśli już musisz zabrać głos, przemyśl to 5 razy jak to wyrazić. Reszta O'K. Pozdrawiam.

Jaro.Swoim postem ponownie utwierdzasz mnie w przekonaniu że albo posty czytasz za szybko i za mało razy albo ich kompletnie nie rozumiesz i do tego wszystkiego przeczysz sam sobie. Oto przykłady może dzięki nim zrozumiesz:
Po pierwsze. "...Jeśli znasz Rekina osobiście i opisywałeś fakty z jego życia , to co innego?..." Jaro w tym co pisałem o rekinie nie było najprawdopodobniej kszty prawdy, nie wiem bo go nie znam, ale chciałem tylko pokazać że oczernić można każdego nawet o największą bzdure, bo forum tak jak papier przyjmie wszystko.
Po drugie. "...Tylko nie pisz w odpowiedzi, że Twoje "staty"...","... Z całym szacunkiem dla Waszej Króleskiej Mości...".W tych zdaniach naprawde nie wiem o co Ci chodzi, widocznie masz jakieś kompleksy ale to już wyłącznie Twój problem.
Po trzecie.Nie miałem czego przebolewać bo w większości spraw o których pisałeś myliłeś się okrutnie ( podkreślam w większości nie wszystkich).
Po czwarte. Jaro naprawde wydaje mi się że masz problemy ze zrozumieniem bądz z wyciągnięciem odpowiednich wniosków z poszczególnych postów, ale to już naprawde staje się męczące.
Po piąte. "...Jeśli już musisz zabrać głos, przemyśl to 5 razy jak to wyrazić..." Powtarzasz, ale nie się....
Po szóste. "...Jaro ja też przeprosiłem za swój język i co z tego tak czy inaczej go użyłem..." To mój post którego chyba też nie zrozumiałeś...
To na razie tyle. Jak znajde jeszcze chwilke na bezowocną dyskusję z Tobą to napiszę troszke więcej. Pozdrawiam.

Old Post 21-10-2003 19:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Acha i jeszcze jedno. Widzę że użycie słó *******isz i ***** wywołuje większe wzburzenie niż bezpodstawne obrzucenie kogoś mięsem. Brawo, naprawde brawo.

Old Post 21-10-2003 19:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

udalo mi sie wrocic wczesniej.. nie mialem dzis sie tu udzielac, ze zmeczenia, ale musze. Jesli ktos ma do kogos jakis problem, niech wysle majla, napisze na gg, lub wysle wiadomosc prywatna (jedna z funkcji tego boarda), i tam dyskutuje o bluzgach, obrazaniach innych klanow, lub nawet bezpodstawne oskarzanie ich. Tematem tego watku jest 'TKOTH wiec prosilbym o wrocenie do ow tematu, a o tym czy ktos napisal wulgarne slowo czy nie dajmy sobie spokuj (kazdy przeciez przeklina od czasu do czasu...). Wiec prosze o powrot do tematu, inaczej zostanie zamkniety

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 21-10-2003 20:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Jaro.Swoim postem ponownie utwierdzasz mnie w przekonaniu że albo posty czytasz za szybko i za mało razy albo ich kompletnie nie rozumiesz i do tego wszystkiego przeczysz sam sobie. Oto przykłady może dzięki nim zrozumiesz:
Po pierwsze. "...Jeśli znasz Rekina osobiście i opisywałeś fakty z jego życia , to co innego?..." Jaro w tym co pisałem o rekinie nie było najprawdopodobniej kszty prawdy, nie wiem bo go nie znam, ale chciałem tylko pokazać że oczernić można każdego nawet o największą bzdure, bo forum tak jak papier przyjmie wszystko.
Po drugie. "...Tylko nie pisz w odpowiedzi, że Twoje "staty"...","... Z całym szacunkiem dla Waszej Króleskiej Mości...".W tych zdaniach naprawde nie wiem o co Ci chodzi, widocznie masz jakieś kompleksy ale to już wyłącznie Twój problem.
Po trzecie.Nie miałem czego przebolewać bo w większości spraw o których pisałeś myliłeś się okrutnie ( podkreślam w większości nie wszystkich).
Po czwarte. Jaro naprawde wydaje mi się że masz problemy ze zrozumieniem bądz z wyciągnięciem odpowiednich wniosków z poszczególnych postów, ale to już naprawde staje się męczące.
Po piąte. "...Jeśli już musisz zabrać głos, przemyśl to 5 razy jak to wyrazić..." Powtarzasz, ale nie się....
Po szóste. "...Jaro ja też przeprosiłem za swój język i co z tego tak czy inaczej go użyłem..." To mój post którego chyba też nie zrozumiałeś...
To na razie tyle. Jak znajde jeszcze chwilke na bezowocną dyskusję z Tobą to napiszę troszke więcej. Pozdrawiam.

Cze Tomek.
Widzę, że odpisałeś. Odpowiem Ci zwięźle na tezy od 1-6. To co napisał Rekin przykrywam milczeniem. Przeprosił Was i to powinno wystarczyć. Miałeś prawo odpowiedzieć na te zarzuty , ale styl drugiej riposty ustawił Cię w tym samym szeregu. Nie będę go tu bronił bo mi etyka zawodowa zabrania. Sam poczytaj swoje odpowiedzi, jak zręcznie "(...)moge tu napisać że "między zdaniami chcesz komuś przypiąć łatę ( lub ochlapać błotem) .
Mnie Nasza dyskusja bawi i bynajmniej nie uważam jej za bezowocną. Jeśli masz jakieś treściwe przemyślenia napisz w topicku dot."Kodeksu Honorowego" wszytkie propozycje są mile widziane.Pozdrawiam.

Old Post 21-10-2003 20:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

Wszystkim zainteresowanym TKOH mogę podrzucić mapę, która co prawda chodzi jako TDM lecz w praktyce oddaje klimat TKOH.

Old Post 23-10-2003 13:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

Re: Re: Re: Re: ?!

quote:
Jaro przeginasz to Ty i to od dawna. Robisz z siebie wielkiego znawce w tematyce BHD a tak naprawde Twoje teoretyczne dywagacje nie idą z praktyka pokazywaną prze Ciebie w grze.
"Gostek" jak go nazwałeś wcale nie przeprosił w swojim poście ale wręcz poparł jeszcze swoje oszczerstwa kimś anonimowym( "...ale to nie jest tylko moje zdanie..." ). Jaro widze że nie czytasz postów dokładnie więc radze Ci czytaj je jakieś 5 razy a potem zabieraj głos.

ke ??

Old Post 06-06-2004 01:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil asterix[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do asterix[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  asterix[GAL] Dodaj asterix[GAL] do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Kiedys na poczatku jak serwer Most zostal udostepniony wszystkim graczom BHD niektorzy (a moze wiekszosc???) pisali na nas "DELTA TO KODZIARZE "

Zapomniałeś Rufi dodać, że cały Wasz klan w tym czasie, był "bardzo lubiany" Ale teraz prym w tym wiedzie SLS
Odsyłam do topiku "Którego klanu nie lubie".

Pozdrawiam

Old Post 06-06-2004 09:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
. Rozgoryczenie moje wyniklo z tego ze ciagle jest na nas nagonka a nie ma do tego podstaw

Rufi Ja tam Was lubie i nie znam chłopaków, którzy myślą inaczej

Old Post 06-06-2004 09:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Longbow
The Emperor Sleeping

hehehe... ZonK pozamykał kilka tematów, to zaczęło się odświeżanie starych

$doSth -> kill($him);
}

Old Post 06-06-2004 14:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:

Upsssss...........

Old Post 06-06-2004 15:38
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Rufi Ja tam Was lubie i nie znam chłopaków, którzy myślą inaczej

Czasami bywa tak że uczucia bywaja nieodwzajemnione

Old Post 06-06-2004 15:53
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Czasami bywa tak że uczucia bywaja nieodwzajemnione

Całe szczęście ciebie w tak zacnym klanie już nie ma, więc morda kajdaniarzu

Old Post 06-06-2004 16:12
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Całe szczęście ciebie w tak zacnym klanie już nie ma, więc morda kajdaniarzu

Ależ bije od Ciebie inteligencją...

Old Post 06-06-2004 18:09
Pavia_wawa
Skilled (Knight)

quote:
Ależ bije od Ciebie inteligencją...

Old Post 06-06-2004 19:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pavia_wawa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pavia_wawa Znajdź więcej post'ów przez  Pavia_wawa Dodaj Pavia_wawa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pavia_wawa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

Old Post 06-06-2004 21:04
~sfora~ ABU
Guest

Angry

następny topik na którym ktoś się obżuca błotem ehhh...
już mi się źle robi. Ludzie opanujcie się.

Old Post 06-06-2004 21:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Longbow
The Emperor Sleeping

Dokładnie... piszmy albo na temat albo niech któryś z moderatorów zamknie topik...
Może po prostu kasować wypowiedzi w pewien sposób odchodzące od tematu...?
Swoją drogą Miły wspomniał coś ostatnio, że jest otwarty na propozycje... Może warto zmienić trochę co nieco na Moście?

$doSth -> kill($him);
}

Old Post 06-06-2004 22:09
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Dokładnie... piszmy albo na temat albo niech któryś z moderatorów zamknie topik...

heheheh

Aż taka przemiana ???

kabarety ciąg dalszy...

Old Post 07-06-2004 00:23
-=M=-Mily
Skilled (Knight)

quote:
Może po prostu kasować wypowiedzi w pewien sposób odchodzące od tematu...?
Swoją drogą Miły wspomniał coś ostatnio, że jest otwarty na propozycje... Może warto zmienić trochę co nieco na Moście?

Bardzo dobrze napisales jestem otwarty na propozycje dlatego tez we wtorek MOST-PL bedzie mial tryb CTF ...... coby nieco urozmaicenia wprowadzic ..... TKOTH mysle ze tez bedzie.

Pozwole sobie zadac pytanie jak myslicie staty oddzielne zrobic dla CTF .. i TKOTH ... jak sie domyslacie duzo latwiej jest zdobywac punkty w/w trybach niz w TDM.

Pozdrawiam

Old Post 07-06-2004 06:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -=M=-Mily Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -=M=-Mily Znajdź więcej post'ów przez  -=M=-Mily Dodaj -=M=-Mily do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -=M=-Mily prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
legolas
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez -=M=-Mily
Bardzo dobrze napisales jestem otwarty na propozycje dlatego tez we wtorek MOST-PL bedzie mial tryb CTF ...... coby nieco urozmaicenia wprowadzic ..... TKOTH mysle ze tez bedzie.

Pozwole sobie zadac pytanie jak myslicie staty oddzielne zrobic dla CTF .. i TKOTH ... jak sie domyslacie duzo latwiej jest zdobywac punkty w/w trybach niz w TDM.

Pozdrawiam

Raz w tygodniu CTF i może ze dwa TKOTH
Skoro piszesz, że jest możliwość oddzielnych statów to tak powinno być. Osobiście nie jestem jednak niewolnikiem statów

Old Post 07-06-2004 09:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil legolas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do legolas Znajdź więcej post'ów przez  legolas Dodaj legolas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać legolas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez -=M=-Mily

Pozdrawiam

Witam, Mily szczerze mówiąć nie wiem czy jest sens robić nowe statystyki, czy wogóle jest sens jakichkolwiek statystyk.Wcześniej czy póżniej i tak wszystko wyląduje na tym boardzie i bedzie "wojna" o staty ( nie pierwsza już). To moje zdanie. Zobaczymy co inni powiedzą na ten temat.

Pozdrawiam

Old Post 07-06-2004 09:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:09.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions