Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Ban na Moście
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Dr.Bullet -NH-
Training (Enforcer)

jak juz mowimy o dobrych zachodnych serwerach to ja sporo czasu z zycia stracilem grajac na serwie "XNoBaserape".Holenderski serwer z fajowymi mapami i kulturka i przedewszystkim bez baseraperstwa co czasem powodouje nerwowe tiki w postaci prawego prostego z podbiciem w biurko.Juz kiedys (ale nie w BHD) grajac to nerwy mi siadly co tylko sie skonczyly zniszczona klawiatura

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-11-2003 13:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dr.Bullet -NH- Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dr.Bullet -NH- Znajdź więcej post'ów przez  Dr.Bullet -NH- Dodaj Dr.Bullet -NH- do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dr.Bullet -NH- prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Z całym szacunkiem dla tego jakże długiego i ciekawego posta, jest on całkiem nie na temat. Ban który dostali ludzie o których tu mowa nie otrzymali go za samo używanie noża ale za UMAWIANIE sie na używanie wyłącznie noża. To jest zasadnicza różnica, bo idąc dalej tym tropem zaraz wszyscy będą się umawiać że blue nie strzelają a strzelają tylko red, wszyscy wchodzimy sobie do strefy w TKOTH bijemy punkty i nie zabijamy się wzajemnie itp. Admini Mostu (przynajmniej ja to tak widze) chcą jedynie zapobiec dogadywaniu się co do sposobu gry wykraczającego poza przyjęte rozsądne ramy. Chcecie grać na same noże ? Prosze bardzo postawcie sobie własny serwer o nazwie "Tylko nożownicy" i sprawa załatwiona. Jeżeli nie to dostosujcie się do zasad panujących na moście

Ja tu widzę , że bana dostali nie za UMAWIANIE.
Bana dostali za to , że zagrozili statom - chorobie toczącej MOST .
Wirusowi , który zaraził zbyt wiele osób, a który teraz się broni.
Zbyt wiele osób traktuje staty na MOST jako prawdziwą ligę "mistrzów", stąd takie absurdalne bany.
Powiedz mi co w tym nagannego, że kilku gości bez złych zamiarów postanowiło zmierzyć się w męskiej, otwartej walce na noże? Mogę im tylko pogratulować pomysłu na fajną zabawę. Niedawno uczestniczyłem w czymś takim , oczywiście nie na MOST, w międzynarodowym towarzystwie . Naprawdę doskonała zabawa w przyjacielskiej atmosferze. Gdzie tkwi różnica między 10 szaleńcami z nożami, a 10 z M60?.
Jeśli chodzi o zasady, sami admini je ustalili i opublikowali w tzw .regulaminie cyt."(...)dlatego nie ma żadnych ograniczeń co do "broni" (...)". Nie wystarczy ustanowić zasady, trzeba je też sprawiedliwie stosować. Jak mawiali Rzymianie "Ius est ars boni et equi" co w wolnym tłumaczeniu oznacza , że prawo jest sztuką dobrego i sprawiedliwego, czego szczerze życzę adminom MOST

Old Post 25-11-2003 14:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Longbow
The Emperor Sleeping

no cóż... pozostaje czekać, aż może kiedyś zajrzy tu jakiś Admin MOSTu i napisze coś na ten temat...

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Old Post 25-11-2003 15:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

Odnoszę wrażenie , że uruchomiając forum dla osób grajacych na MOST, admini pomgliby rozładować atmosferę?

Old Post 25-11-2003 15:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Odnoszę wrażenie , że uruchomiając forum dla osób grajacych na MOST, admini pomgliby rozładować atmosferę?

Niezależnie od tego, jak bardzo napięta jest atmosfera, MOST bynajmniej nie świeci pustkami...

Old Post 25-11-2003 15:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Longbow
The Emperor Sleeping

BTW banów...
na Moście kolejny... "za zbyt ubogie i proste słownictwo"..
fajnie sformułowany :)
Od dzisiaj wyrażamy się bardziej elokwentnie. Propozycja bana:

quote:
Patrząc przez pryzmat obiektywizmu ideologia mentalności gracza X nie obliguje mnie do prowadzenia z wyżej wymienionym dalszej merytorycznej konwersacji. Aplikuję mu bana na 7 dni.

pozdro

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Old Post 25-11-2003 16:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
BTW banów...
na Moście kolejny... "za zbyt ubogie i proste słownictwo"..
fajnie sformułowany
Od dzisiaj wyrażamy się bardziej elokwentnie. Propozycja bana:

pozdro

Old Post 25-11-2003 16:18
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dr.Bullet -NH-
Training (Enforcer)

Thumbs up

To mnie Longbow zabiles tym tekstem!!!

Old Post 25-11-2003 18:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dr.Bullet -NH- Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dr.Bullet -NH- Znajdź więcej post'ów przez  Dr.Bullet -NH- Dodaj Dr.Bullet -NH- do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dr.Bullet -NH- prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rekin
Combat (Death Knight)

Talking :)

To co, kto wysyla adminie Mostu link do tego boardu ))))

Old Post 25-11-2003 19:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rekin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rekin Znajdź więcej post'ów przez  Rekin Dodaj Rekin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rekin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Re: :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rekin

Znają go ....

Old Post 25-11-2003 19:56
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

Re: :)

quote:

Już im posłałem wczoraj

Old Post 26-11-2003 08:13
Dr.Bullet -NH-
Training (Enforcer)

Widzieliscie wiesci na moscie??!! Chyba jednak widzieli to o czym tu rozmawiamy i pozwolcie ze zacytuje co tam jest napisane.

"5.11.2003*** Gracz Hedzik_pixcom2 otrzymuje bana na 7 dni za zbyt ubogie i proste słownictwo na MOST'cie. Co się tyczy nożowników słyszeliście ażeby na prawdziwym polu walki "ktoś" się umawiał jaką bronią walczymy?"

Brak mi slow!!!To juz sobie na noze nikt nie powalczy bo Mily ma jakies awersje do scyzorykow
Coz...

Old Post 26-11-2003 08:32
Radzioo(PL)
Guest

Przecież mówiłem że czytają to forum - każdy RASOWY gracz BHD czyta te forum.

Old Post 26-11-2003 08:41
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Przecież mówiłem że czytają to forum - każdy RASOWY gracz BHD czyta te forum.

Rasowy to taki, co dostaje medale na wystawach

Aha, wczoraj dostałem "punting for language" za słowo którego używałem pół wieczoru i dopiero potem mostowy admin uznał, że tak być nie może - a chodzi tu o słowo "KUWA"
Ciekawe, czy jak pól wieczoru po nożu lub headshocie będę krzyczał "RABARBAR" to też będzie mnie wywalać.

Pozdrawiam załogę most.pl

Old Post 26-11-2003 08:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Dr.Bullet -NH-
Widzieliscie wiesci na moscie??!! Chyba jednak widzieli to o czym tu rozmawiamy i pozwolcie ze zacytuje co tam jest napisane.

"5.11.2003*** Gracz Hedzik_pixcom2 otrzymuje bana na 7 dni za zbyt ubogie i proste słownictwo na MOST'cie. Co się tyczy nożowników słyszeliście ażeby na prawdziwym polu walki "ktoś" się umawiał jaką bronią walczymy?"

Brak mi slow!!!To juz sobie na noze nikt nie powalczy bo Mily ma jakies awersje do scyzorykow
Coz...

A czy na prawdziwym polu walki widział ktoś lagi
Sokro banda wojaków umawia się na nożowanie, to jest właśnie prawdziwe pole walki.

Old Post 26-11-2003 09:22
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez lame

Aha, wczoraj dostałem "punting for language" za słowo którego używałem pół wieczoru i dopiero potem mostowy admin uznał, że tak być nie może - a chodzi tu o słowo "KUWA"
Ciekawe, czy jak pól wieczoru po nożu lub headshocie będę krzyczał "RABARBAR" to też będzie mnie wywalać.

Pozdrawiam załogę most.pl

dzięki Tobie dopisał nowe słowo do słownika gry

Old Post 26-11-2003 09:32
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
(CIACH)

I merda ogonkiem

Old Post 26-11-2003 09:34
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
napisane oryginalnie przez MOST-PL na ich stronie w dziale wieści:
(...)A i jeszcze jedno dziś po przeczytaniu Board'u bana na 3 dni wylosował *BSP*Sigan za straszenie Adminem MOSTu.

Wylosował LOL

Old Post 26-11-2003 09:47
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
dzięki Tobie dopisał nowe słowo do słownika gry

Popo lupo

Old Post 26-11-2003 10:42
Jaro(PL)
Goldmember

Cała ta historia z banami przypomina mi pewien żart rysunkowy:
Rys.1
Hiob na kolanach mówi: Boże czemu pozbawiłeś mnie zbiorów
Rys.2
Boże czemu pozbawiłeś mnie trzody
Rys.3
Boże czemu pozbawiłeś mnie żony
Rys.4
Boże czemu wygubiłeś mój ród
Rys.5
Boże czemu zesłałeś na mnie chorobę
Rys.6
Wielka piącha rozwala go na miazgę, jak pomidora.
Obok dymek z hasłem " a bo Cię k..... nienawidzę"

Old Post 26-11-2003 10:50
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Popo lupo

quote:
Śpiewane oryginalnie przez Majka Jeżowska
Biegali popo luipi li kakao

Old Post 26-11-2003 10:54
Rekin
Combat (Death Knight)

Question

Ale ciekawe czy mozna dostsc banna za to co sie pisze tutaj na forum. To bylby megasuperzajebicho bann. Ciekawe jak by to Mily sformulowal w wiesciach na www

Dobrze ze admin tutaj bywa zadko (bo dodaje caly czas nowe slowa do slowniczka zakazanych wyrazow) bo by zawalu dostal...

Kiedys ktos dostal ostrzezenie bo sie przywital z Bocianem (takim graczem) potem wylecial bo powtorzyl przywitanie..... do tej pory nie wiadomo dlaczego....

Old Post 26-11-2003 11:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rekin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rekin Znajdź więcej post'ów przez  Rekin Dodaj Rekin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rekin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Ale ciekawe czy mozna dostsc banna za to co sie pisze tutaj na forum. To bylby megasuperzajebicho bann. Ciekawe jak by to Mily sformulowal w wiesciach na www

Dobrze ze admin tutaj bywa zadko (bo dodaje caly czas nowe slowa do slowniczka zakazanych wyrazow) bo by zawalu dostal...

Kiedys ktos dostal ostrzezenie bo sie przywital z Bocianem (takim graczem) potem wylecial bo powtorzyl przywitanie..... do tej pory nie wiadomo dlaczego....

"Ze względu na wybujałą wyobraźnię i źle (czyli w sposób różny od naszego) pojmowaną koncepcję zabawy, bezpośrednio na skutek plugawych postów na forum fpp.pl, obmierzle szkalujących dobre imię naszego serwera gracz NiewyparzonaGęba=DociN= wylosował perman.. pernamen.. cholera, jak to napisać? hmmm, dożywotniego banana, er... bana na granie na naszym serwerze."

Old Post 26-11-2003 11:15
Dr.Bullet -NH-
Training (Enforcer)

Rzadzenie Mostem przypomina troche rzadzenie krajem przez komunistow.Wszystko co komus nie na raczke badz niewygodne zostaje eliminowane w postaci bana!Na moscie licza sie chyba tylko staty a nie dobra zabawa.Ktos chyba powinien sie odlaczyc od tej kroplowki z kawa przy kompie i dac spokojnie ludzia pograc jak sobie chca.Rozumiem ze wywala za niektore slowa bo pewna chociaz minimalna kultura musi byc ale bez przesady!!!

Peace

Old Post 26-11-2003 11:37
Dr.Bullet -NH-
Training (Enforcer)

Co oznacza to pod moim nickiem "training (enforcer)"?

Old Post 26-11-2003 11:38
Dr.Bullet -NH-
Training (Enforcer)

Psamietajcie...,najwieksza sila,to slia ludu!!Moze cos zdzialamy hihih

Old Post 26-11-2003 11:40
Radzioo(PL)
Guest

quote:

Widocznie komuś źle się kojarzy bocian

Old Post 26-11-2003 11:57
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Co oznacza to pod moim nickiem "training (enforcer)"?

To przez tego tancerza, system stwierdził że ćwiczysz przed eliminacjami rumby dla emerytów

Old Post 26-11-2003 12:00
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Psamietajcie...,najwieksza sila,to slia ludu!!Moze cos zdzialamy hihih

Gówno zdziałasz (dostanę bana ? ) Przeczytaj jeszcze raz regulamin MOST który mówi mniejwięcej że "jak Ci się nie podoba to jest przecież tyle innych serwerów"

Old Post 26-11-2003 12:02
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
To przez tego tancerza, system stwierdził że ćwiczysz przed eliminacjami rumby dla emerytów

Old Post 26-11-2003 12:11
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:52.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions