quote: Napisane oryginalnie przez tmat
Z całym szacunkiem dla tego jakże długiego i ciekawego posta, jest on całkiem nie na temat. Ban który dostali ludzie o których tu mowa nie otrzymali go za samo używanie noża ale za UMAWIANIE sie na używanie wyłącznie noża. To jest zasadnicza różnica, bo idąc dalej tym tropem zaraz wszyscy będą się umawiać że blue nie strzelają a strzelają tylko red, wszyscy wchodzimy sobie do strefy w TKOTH bijemy punkty i nie zabijamy się wzajemnie itp. Admini Mostu (przynajmniej ja to tak widze) chcą jedynie zapobiec dogadywaniu się co do sposobu gry wykraczającego poza przyjęte rozsądne ramy. Chcecie grać na same noże ? Prosze bardzo postawcie sobie własny serwer o nazwie "Tylko nożownicy" i sprawa załatwiona. Jeżeli nie to dostosujcie się do zasad panujących na moście
Ja tu widzę , że bana dostali nie za UMAWIANIE.
Bana dostali za to , że zagrozili statom - chorobie toczącej MOST .
Wirusowi , który zaraził zbyt wiele osób, a który teraz się broni.
Zbyt wiele osób traktuje staty na MOST jako prawdziwą ligę "mistrzów", stąd takie absurdalne bany.
Powiedz mi co w tym nagannego, że kilku gości bez złych zamiarów postanowiło zmierzyć się w męskiej, otwartej walce na noże? Mogę im tylko pogratulować pomysłu na fajną zabawę. Niedawno uczestniczyłem w czymś takim , oczywiście nie na MOST, w międzynarodowym towarzystwie . Naprawdę doskonała zabawa w przyjacielskiej atmosferze. Gdzie tkwi różnica między 10 szaleńcami z nożami, a 10 z M60?.
Jeśli chodzi o zasady, sami admini je ustalili i opublikowali w tzw .regulaminie cyt."(...)dlatego nie ma żadnych ograniczeń co do "broni" (...)". Nie wystarczy ustanowić zasady, trzeba je też sprawiedliwie stosować. Jak mawiali Rzymianie "Ius est ars boni et equi" co w wolnym tłumaczeniu oznacza , że prawo jest sztuką dobrego i sprawiedliwego, czego szczerze życzę adminom MOST
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|