Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > Hardware/Software > NFS: Underground
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Wlasnie wypadki sa najlepsze Ogolnie zajebiscie sa zrobione, szkoda tylko ze mam tak malo czasu na granie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-11-2003 14:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
Drag jest fajny .

Drag jest w pożo, ze starym cały wieczór się ścigałem o ułamki sekund

Old Post 27-11-2003 14:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Szkoda że MP nie ma do LANu

Old Post 27-11-2003 16:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
Szkoda że MP nie ma do LANu

Zresztą ten cały system do gry w necie jakiś ostro posrany jest...
zdaje się że jeśli nie mam stałego ip to nie mogę pograć

Ma ktoś torrenta do pełnej wersji, bo na razie w demko pykam.

Old Post 27-11-2003 16:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

ma ktos jakiegos FTP z tym? Bo w Kazaa sa same demowki Underground a dostawca niewypalil :/

Old Post 30-11-2003 18:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
r00ster
Stronger than Death

ładnie to tak piractwo rozsiewać!
http://212.51.204.34/~dareczek/gry/

Old Post 30-11-2003 19:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil r00ster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do r00ster Znajdź więcej post'ów przez  r00ster Dodaj r00ster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać r00ster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

w eMule znalazlem rozne typy, ktorego mam zassac? :

- NFS Underground - part1 part2 i part3, dwa pierwsze 700MB a trzeci 500MB
- jakis niby full 700MB
- underground cd1-cd2.bin - 1,2GB :o

BTW. r00ster: z tego serwa wystarczy pobrac te pliki *.bin po 700MB z pierwszego i drugiego cd czy trzeba wszystkie pliki z katalogow zassac?

Old Post 30-11-2003 19:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Ja gralem w to u kumpla i musze przyznac ze spoko....

Szkoda tylko, ze nie mialem zadnych problemow w wyscigu na prostej w pokonywaniu przeciwnikiw na najtrudniejszym poziomie . Troche niewywazone, ale ogolnie wrazenia pozytywne.

Old Post 30-11-2003 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

Gra zajmuje dwie plyty CD, wiec zapewne sa to dwa isosy po +/- 700 MB.

Jak nie lubie samochodowek, tak do tej gierki sie przekonalem. Po nieudanym w mojej opinii HP 2 czekalem na cos lepszego...Underground ma przede wszystkim klimat - i o to chodzi w takich arcade. Nie jakis tam super-realizm, model uszkodzen itd, tylko wciskasz nitro i patrzysz jak twoi przeciwnicy zostaja w tyle. Yeah!

I przekonalem sie jeszcze do jednej rzeczy. Nie na darmo mowia o r00sterze "cudowne dziecko wyszukiwarki".

Old Post 30-11-2003 22:18
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Dobra, ja mam pobrane te pliki rxx

Ale co dalej, jak to rozpakowac?

Niech ktos mi pomoze!

Old Post 30-11-2003 22:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

a nie wystarczylo pobrac tylko plikow *.bin i *.cue?

a te *.rxx to rary zwykle tylko nie wiem poco one sa :o

Old Post 01-12-2003 07:30
insmac*1337
Guest

Warezowy sposob pakowania obrazow plyt. Zazwyczaj upychaja oni obraz w kilkadziesiat (48-50) plikow z rozszerzeniami kolejnych liczb naturalnych, wystarczy otworzyc pierwszy plik (.01, .r01, czasem jest dodatkowy plik .rar) i zaczac rozpakowywac, a winrar sam sobie poradzi.

Old Post 01-12-2003 08:14
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
glover
nienasycony

Wystarczy sciagnac *.biny i *.cue

Mam nadzieje ze r00ster nie wylaczy tego ftp'ka bo juz drugi bin zasysam.
Demko bylo swietne! :>

Old Post 01-12-2003 09:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil glover Znajdź więcej post'ów przez  glover Dodaj glover do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać glover prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

jesli ktos to ciagnal ode mnie a nie dociagnal bo w weekend nastala awaria mala w sieci to juz moze ciagnac dalej.. wsio naprawione

Old Post 01-12-2003 13:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

mi przez cala noc i caly czas podczas mojej nieobecnosci w domu, z powodow szkolnych sciganelo sie 50% pierwszego *.bin'a
Ale narazie sie wstrzymuje z dalszym pobieraniem bo bede mial jednak na plytkach od znajomego
Juz sie doczekac nie moge...

Old Post 01-12-2003 16:15
AlieneK
KOSZ

:o Emzor: ja z tego FTPa mam 60kb/s jestem w szoku...do tego ssam inny plik z 15kb/s :>

ale ssam tylko drugą płytke bo pierwszą mam od maslava :>

Old Post 01-12-2003 17:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Neo+? Moj ISDN 128k nie pociagnie wiecej niz 8k/s W porywach mialem nawet 10k/s

ale juz w srode bede mial i sobie po dlugim oczekiwaniu pogram... asasasa

Old Post 01-12-2003 21:07
MAr-n
PROwokator

heh mialem tego nfs zaraz po wyjsciu (torrent rox) a zaczolem grac 3 dni temu :>. Gierka mistrz nigdy nie przepadalem za samochodowkami (lecz fajnie mi sie zagrywalo w Colina v 2.0) to NFS: U jakos mi przypadl do gustu, chyba jedna z lepszych scigalek jakie wyszly lecz fanem wyscigow to ja nie jestem to i moge sie mylic. To co mi sie podoba to grafika, tryby gry, muzyka, sam tuning auta, no i speed

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 02-12-2003 00:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Dobra tez zaczynam wciagac
Wyscigi sux ale jak ktos daje to wezme
BTW.
I sciagnijce PES'a 3. Zajebista pilka :> Mi sie jush znudzily pilki komputerowe (tak jak dawno temu wyscigi) ale kumpel non-stop gra wiec dalem mu linka i siorpnol

Old Post 02-12-2003 15:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

mam, juz mam! Nie zdazylem za dlugo pograc ale ogolnie zarypista, duzo lepsza niz HotPursit

Old Post 02-12-2003 20:20
AlieneK
KOSZ

Ja mam 96kb i zadko kiedy mam tranfer powyzej 15

A ten serwer to pewnie jakiś policyjny i oni spisują kto od nich sciągnął

Old Post 02-12-2003 20:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
r00ster
Stronger than Death

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Dobra tez zaczynam wciagac
Wyscigi sux ale jak ktos daje to wezme
BTW.
I sciagnijce PES'a 3. Zajebista pilka :> Mi sie jush znudzily pilki komputerowe (tak jak dawno temu wyscigi) ale kumpel non-stop gra wiec dalem mu linka i siorpnol

Odbieramy konsolowcom najlepsze gry
Ale to co zrobili z PES 3 strasznie mi sie nie podoba. Wygląda to tak jakby zaimplementowali jakiegos emulatora do niej i przeniesli całosc plejową. Poprostu żywcem zdarte nic nie zmienione...

Insmac: nie jestem cudowne dziecko wyszukiwarki bo wszystkiego to ja nie znajdę(tak odrazu przynajmniej). Poprostu umiem szukać

PS Kto da sie namówić? ?(patrz podpis)

Old Post 02-12-2003 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil r00ster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do r00ster Znajdź więcej post'ów przez  r00ster Dodaj r00ster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać r00ster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

quote:
Napisane oryginalnie przez r00ster

Insmac: nie jestem cudowne dziecko wyszukiwarki bo wszystkiego to ja nie znajdę(tak odrazu przynajmniej). Poprostu umiem szukać

ja tez chce umiec tak szukac

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 02-12-2003 22:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

No ja jak coz znajde to zazwyczaj mi wyskakuje 420 user bye bye

Old Post 02-12-2003 22:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

no dobra pogralem.. hmm model gry arcade straszny, ale fajnie to to wyglada i fajnie sie jezdzi. szkoda tylko ze niezbyt cos sie samochod psuje... [patrz nfs4 i sproobj przypierdzielic na full gazie w latarnie tutaj tak nei zrobisz.. chyba ze cos ja mam spierdzielone w ustawieniach ] i jeszcze jeden mankament.. ogolnie momentami niepasujaca muza do gry.. sorki ale ja tutaj jade iles tam na godzine, ledwo co sie wyrabiam na zakrecie a z radia pomyka jakis utworek chill out zupelny.. ni f **** z rytmem gry czasem sie zdarzy :/ ale ogolnie gra na +.. cos czuje ze dolaczy do serii tych udanych nfsow (3 i 4 imho )

Old Post 03-12-2003 00:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
d4
* d r u n k *

01. Overseer - Doomsday.mp3 <- ten kawalek jest fajny do szybkiej jazdy.

Utworek ten pochodzi z ost NFS:U

Old Post 03-12-2003 01:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil d4 Znajdź więcej post'ów przez  d4 Dodaj d4 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

Jesli chodzi o fajne utworki do szybkiej jazdy, to mnie osobiscie do gustu przypadl Fluke - Snapshot. Rowniez na OST NFS:U.

Co do PES 3 ... nie podoba mi sie ta gra. Moze dlatego, ze jestem absolutnym fanatykiem serii Fifa, a moze, ze nie lubie konwersji z konsol...W kazdym razie PES zupelnie do mnie nie przemawia - z tego, co czytam w sieci, to ludzie raczej zdecydowanie stawiaja na PES jesli juz ktos sie ich pyta "Co lepsze" ... ja wole Fife, mimo, ze zarzuca sie EA brak oryginalnosci, odgrzewanie starych kotletow i zbijanie kasy na biednych legalnych graczach

Old Post 03-12-2003 07:24
AlieneK
KOSZ

No to ja sie wypowiem
Gra w sumie może byc, ale ja to jak zwykle nie widze nic nadzwyczajnego w tego typu grach Muza fajna i w ogole. Ale rzecziwiscie mało realizmu.
btw. Ja sie przyzwyczajam i jezdze Peguotem 206 Moj ojciec ma takiego - musze go namowic zeby stuningował, dodał neonki, itp

Old Post 04-12-2003 07:07
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
[.....]
btw. Ja sie przyzwyczajam i jezdze Peguotem 206 Moj ojciec ma takiego - musze go namowic zeby stuningował, dodał neonki, itp

Ha !!
Moj starszy tez ma 206

Old Post 04-12-2003 09:44
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Spoko, za neonki chyba tylko 500 zl (mandatu)

Mnie sie gra podoba, motion bluir wymiata przy 240 km/h. Jestem pod wrazeniem, napisze cos w niedziele jak pogram wiecej.

Old Post 04-12-2003 19:56
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:43.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions