Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Zakosili mi telefon.
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo

a od ilu lat taki dozwolony i ile kosztuje? bo bym nosil do szkoly

serio! drechow ci u nas dostatek... nietolerancyjnych, lysych, glupich drechow

pozdrowienia...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-10-2001 12:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

quote:

... nietolerancyjnych, lysych, glupich drechow

dabrze ze sa jeszcze tolerancyjni ludzi w naszym pieknym kraju...

Old Post 06-10-2001 12:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez ya.
dabrze ze sa jeszcze tolerancyjni ludzi w naszym pieknym kraju...

mylisz sie, nie ma takich

Old Post 06-10-2001 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

drechow czy ludzi? sorka ale juz stracilem watek

you accept (reject, respect);

Old Post 06-10-2001 21:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
drechow czy ludzi? sorka ale juz stracilem watek

heh
i takich i takich
coz ja widze za obrazek w sygnaturce staha

Old Post 06-10-2001 21:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

quote:

a od ilu lat taki dozwolony i ile kosztuje? bo bym nosil do szkoly

serio! drechow ci u nas dostatek... nietolerancyjnych, lysych, glupich drechow

Z tego co wiem to w Lodzi na lks'sie mozna taki kupic za 2,5 paczki gaz NATO, pierprzowy, skuteczny niezle sa po tym efekty raz z qmplem rozpylilismy go w szkole i wszyscy chodzili z zaplakanymi oczami

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 06-10-2001 21:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

Nowa KoMoRa !

Nie ma sensu zakladac nowego topicu, wiec zwracam w topicu OGA sie z pytaniem do Was, jaka oplaca sie teraz kupic komorke ?! (ceglowka, aby ksztaltem odpychala potencjalnych dresow odpada)

Old Post 07-10-2001 00:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Nie wiem jak innym, ale mi bardziej sie oplaca nic telefon stacjonarny z TPSA...

Old Post 07-10-2001 06:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]sarmac Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]sarmac Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]sarmac Dodaj [FPP]sarmac do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]sarmac prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE

rozpylilismy go w szkole i wszyscy chodzili z zaplakanymi oczami

ja go chcialem do obrony przed drechami... rozboje w szkole mnie nie bawia - ale raz rozpylil ktos u nas... nie mozna bylo dopchac sie do okna

Old Post 07-10-2001 09:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:

Z tego co wiem to w Lodzi na lks'sie mozna taki kupic za 2,5 paczki gaz NATO, pierprzowy, skuteczny niezle sa po tym efekty raz z qmplem rozpylilismy go w szkole i wszyscy chodzili z zaplakanymi oczami

My z qmplem zwołaliśmy kiedyś 1/4 szkoły do podziemi i... pssss... gazem Wszyscy z zapłakanymi oczami wybiegli przed szkołę. To był właśnie NATO. Potem na dywaniku byliśmy przez 2 następne lekcje. Ja taki mogę sobie załatwić za 5 - 10 zeta... Polecam.

Old Post 07-10-2001 09:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or

My z qmplem zwołaliśmy kiedyś 1/4 szkoły do podziemi i... pssss... gazem Wszyscy z zapłakanymi oczami wybiegli przed szkołę. To był właśnie NATO. Potem na dywaniku byliśmy przez 2 następne lekcje. Ja taki mogę sobie załatwić za 5 - 10 zeta... Polecam.

mieliscie za to jakas... hmm... kare?

Old Post 07-10-2001 09:34
ZimZum
Nieśmialy abstynent

lepszy jest paralizator
jak drechu jest nacpany to ten gaz moze go unieruchomic kulka sekund za pozno
a jak porazi go prad, to moze nic nie czuc, ale na ziemie upadnie

4 sekundy pozniej przytrzymasz i jest tzw "chwilowa amnezja"

jak sie pytalem kolesia w sklepie:
-A jak ma chore serce?
-Ludzie z chorym sercem nie atakuja

Old Post 07-10-2001 10:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:

Dyra kazała powiedzieć qmplowi (bo to jego był gaz), skąd go miał itp. Oczywiście wymyślił nazwisko Kara? Raczej nie było, nawet nasi starzy się nie dowiedzieli. Pewnie dlatego, że moja mama chodziła z naszą dyrą do podstawówki

Old Post 07-10-2001 10:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
lepszy jest paralizator
a jak porazi go prad, to moze nic nie czuc, ale na ziemie upadnie

4 sekundy pozniej przytrzymasz i jest tzw "chwilowa amnezja"

jak sie pytalem kolesia w sklepie:
-A jak ma chore serce?
-Ludzie z chorym sercem nie atakuja

Na pojedynczych dresow najlepsze sa texty w stylu "Siorbaj pisiora", badz "Miales byc omletem, ale twoj stary spuscil sie an zimna patelnie" nie ma bola aby koles sie nie odwalil ...

Old Post 07-10-2001 10:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
lepszy jest paralizator

Imho najlepiej miec oba... Jak bedzie grupka ich to jak jednego porazisz paralizatorem to reszta moze albo sp..... albo sie zemscic.

Old Post 07-10-2001 10:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

i zaden pajac ci nie podskoczy

Old Post 07-10-2001 13:18
ya.
neony oslepiaja mnie

o jessssu
ja i html...

Old Post 07-10-2001 13:19
Wania
-w-

quote:
o jessssu
ja i html...

(img)http://adres.miejsca.spoczynku.pliku/plik.jpg(/img)

z tym ze zamiast nawiasow () powinno sie wstawic []

np "taki chu**** podpis" zrobiony przez kumpla, methoda

Old Post 07-10-2001 13:43
CE3RDE
Just do it.

quote:

Raczej nie poprostu przyszlismy przed przerwa kiedy kortarz byl puty nikogo nie bylo i zaczelismy psikac, potem do sklepiku poszlismy i nikt sie nie kapnal...ogolnie bylo spoko wszyscy plakali to bylo takie wzruszajace

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 07-10-2001 15:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez Wania

Na pojedynczych dresow najlepsze sa texty w stylu "Siorbaj pisiora", badz "Miales byc omletem, ale twoj stary spuscil sie an zimna patelnie" nie ma bola aby koles sie nie odwalil ...

ja slyszalem wersje z nalesnikiem zamiast omletu =]

Old Post 07-10-2001 19:23
Training (Enforcer)

Wink

Teraz to najlepiej kupic telefon NATO 007 - w antence znajduje sie paralizator, a przy bateryjce jest mala butla z gazem =]

Old Post 07-10-2001 20:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cron Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cron Znajdź więcej post'ów przez  Cron Dodaj Cron do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cron prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

quote:

(img)http://adres.miejsca.spoczynku.pliku/plik.jpg(/img)

z tym ze zamiast nawiasow () powinno sie wstawic []

tescik

thx... wania

Old Post 07-10-2001 21:18
CE3RDE
Just do it.

quote:

No nie wiem czy to dobre rozwiazanie...raz widzialem jak szlo sobie dwoch kolesi po ulicy i zaczepil ich jeden dres chcial kase czy cos tam kolesie powiedzieli zeby s*****al bo ich jest dwoch i maja go w d drech wyjal z rekawa czy skads tam bejzbola i obu w banie przywalil stalem od tego kolo 10 metrow doslownie nogi sie podemna ugiely jak to zobaczylem wszedzie pelno krwi na chodniku, na trawie masakra... a koles tylko lolke pod dres i go nie ma...

Old Post 07-10-2001 21:22
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
i zaden pajac ci nie podskoczy

Woooow tez taki chce
Wyobrazcie sobie.. podchodzi do was grupka metow.. mowia dawaj kase..a wy na to wyciagacie takiego i mmmm

Old Post 07-10-2001 21:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

quote:

No nie wiem czy to dobre rozwiazanie...raz widzialem jak szlo sobie dwoch kolesi po ulicy i zaczepil ich jeden dres chcial kase czy cos tam kolesie powiedzieli zeby s*****al bo ich jest dwoch i maja go w d drech wyjal z rekawa czy skads tam bejzbola i obu w banie przywalil stalem od tego kolo 10 metrow doslownie nogi sie podemna ugiely jak to zobaczylem wszedzie pelno krwi na chodniku, na trawie masakra... a koles tylko lolke pod dres i go nie ma...

Mialem na mysli moment, oidczas sytuacji w ktorej jestes pewny .. ostatnio koles do mnie podszedl wsadzil reke do kieszeni zaczal udawac ze ma tam noz ... (widzialem ,ze nic nie ma), czujac sie odwazny (po treningu, z dwoma tonfami w plecaku) spytalem sie czy koles sie maca po jajach ...

Old Post 07-10-2001 21:51
deathcrush
łobuz

quote:

jas tam zawsze spluwam jak do mnie jakis drech sie przypi3rdoli. nawet nie musze sie odzywac a i tak zrozumie aluzje. ostatnio jak tak zrobilem to z 15 prymitywow ledwo jeden wyjakal 'masz kur*a jakis problem?'. reszta nagle ucichla

Old Post 08-10-2001 00:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:30.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions