Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Wady, zalety i pytania do CS 1.3
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]Lis3n
ja nie wiem bo narazie mam zlewke z glosu Scorpiona

ogolenie jest beka z glosow ludzi
czasem czuje sie jak na placu zabaw w przedszkolu heheh

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-09-2001 01:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  RapTuS Dodaj RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez =34=
A ja mam inny problem ,
Do gry wchodze przez GameSpy więc to nie problem ale nie moge zobaczyć tego całego Multicast Spectator przez to bo nie wiem czy inaczej niż z HL można To włączyć .
POMOCY

mozesz mi podeslac twoj spakowany gamespy na [email protected] ? ja mam cos skopane.. probowalem instalowac od nowa ale wyskakuje mi komunikat gdy odpalam gre ze rozmiar pliku cs sie zmienil i kef totalny

Old Post 23-09-2001 01:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  RapTuS Dodaj RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=34=
I Shot the Sheriff

Ok, już kleje, znalazłem wczoraj kilka zagranicznych serwerów z Multicastem, na liście serwerów są napisane NA ZIELONO i po lewej stronie nazwy znajduje sie OKO (wyłupana gała) udało mi się nawet wejść na 1 tylko ze był pusty (LOL).

Nie rozwiązuje to jednak mojego problemu z dodawaniem polskich serwerów do listy w grze, nadal po wpisaniu nowego IP nic się nie pojawia (chyba że komunikat "Pocałuj mnie w dupe").

...wysłałem...

Edytowane przez =34= dnia 23-09-2001 o godz. 10:56

Old Post 23-09-2001 10:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =34= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =34= Znajdź więcej post'ów przez  =34= Dodaj =34= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =34= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShizO
[ov>ada]ShiZos

Z moich spostrzezen:
SB Live! - gdy wlaczam aureal3d (A3D) gubi sie polowa dzwiekow, nie slysze gdy strzelam, komunikacja glosowa to tylko trzaski... na szczescie wylaczenie pomaga a i tak eax doskonale sobie radzi zamiast
A i co do tych glosow to niezle, niezle, wczoraj pierwszy raz gralem z dziewczyna na 100 procent... w koncu bylo ja slychac.. i bulwersowala sie ze ktos mowi: chlopaki za mna...
he he ...slodkie...

i jeszcze jedno: jakby kogos interesowalo to da sie gadac nawet przez modem, sluchanie tez nie rozni sie jakoscia... naprawde lepscy goscie musieli nad tym siedziec, lepscy oj lepscy...

Old Post 23-09-2001 12:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShizO Znajdź więcej post'ów przez  ShizO Dodaj ShizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez szefow3®
Po pierwsze serwer musi miec wlaczone HLTV czy tam multicasta, a po drugie jesli chcesz obserwowac w tym trybie to serwer spectatora stoi na innym porcie niz serwer do gry czyli np port gry to :27015 a do specta bedzie (defaultowo, ale roznie to bywa z adminami jak tam sobie ustawia) 27020.

Defaultowo jest 27021.

Old Post 23-09-2001 12:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szefow3®
szczery do bolu

Wyciag z readme:

-port <n> - sets the HLTV proxy port that spectators connect to (default 27020)

Dziekuje.

Old Post 23-09-2001 12:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szefow3® Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szefow3® Znajdź więcej post'ów przez  szefow3® Dodaj szefow3® do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szefow3® prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

oczywiscie a kazdy tak zrobi zamiast skopiowac linijke
hltv.exe +connect localhost:27015 -port 27021 +rate 7000
jak znam zycie to lenistwo kaze skopiowac i uruchomic w ten sposob
ale masz racje to moje niedopatrzenie 27020 to standart.
tylko, ze admini sa leniwi wiec bedzie czesto 27021

Old Post 23-09-2001 13:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Johnny
Mad Guy

A ja mam taki problem z voicem. Włączam wszystko (przypisuje klawisz caps lock do gadania a jak go wciskam to pojawia się taki głosniczek w prawym dolnym rogu nad amunicją, właczam use coś tam with this mod w configu) voice_tweak wykrywa wszystko a dzwiek nadal nie działa. Jak nacisne tab to nie mam glosniczka przy ksywce.

Pomocy!

Mam karte sound maker live genoiusa.

What is the death percentage here?

One per person

Edytowane przez Johnny dnia 23-09-2001 o godz. 16:51

Old Post 23-09-2001 16:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Johnny Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Johnny Znajdź więcej post'ów przez  Johnny Dodaj Johnny do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Johnny prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Johnny
Mad Guy

quote:
Napisane oryginalnie przez ShizO
Z moich spostrzezen:
SB Live! - gdy wlaczam aureal3d (A3D) gubi sie polowa dzwiekow, nie slysze gdy strzelam, komunikacja glosowa to tylko trzaski... na szczescie wylaczenie pomaga a i tak eax doskonale sobie radzi zamiast
A i co do tych glosow to niezle, niezle, wczoraj pierwszy raz gralem z dziewczyna na 100 procent... w koncu bylo ja slychac.. i bulwersowala sie ze ktos mowi: chlopaki za mna...
he he ...slodkie...

i jeszcze jedno: jakby kogos interesowalo to da sie gadac nawet przez modem, sluchanie tez nie rozni sie jakoscia... naprawde lepscy goscie musieli nad tym siedziec, lepscy oj lepscy...

mam ten sam problem z karta sound maker live, ale spowodowane jest to chyba tym ze gra szuka dodatkowej pary glosniow? Chociaz nie jestem pewien... czyli prawdopodobnie jest to problem sterownikow a nie kart

What is the death percentage here?

One per person

Old Post 23-09-2001 17:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Johnny Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Johnny Znajdź więcej post'ów przez  Johnny Dodaj Johnny do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Johnny prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShizO
[ov>ada]ShiZos

quote:
Napisane oryginalnie przez Johnny

mam ten sam problem z karta sound maker live, ale spowodowane jest to chyba tym ze gra szuka dodatkowej pary glosniow? Chociaz nie jestem pewien... czyli prawdopodobnie jest to problem sterownikow a nie kart

Mam ich cale 5(glosnikow) ale z tego co pamietam po prostu a3d kiepski byl, zawsze i tak uzywalem EAX-a -robi dokladnie ten sam efekt ale jak na moje ucho bardziej glebszy(swietnie slychac przod/tyl kiedy sie obracasz...) nie wspominajac o oddaniu charakterystyki w przestrzeni(szczegolnie rury)...

Pozatym calkowicie sie przekonalem do voica ... kurde to jest to... szkoda tylko, ze juz ludzie gadaja od rzeczy, a jak ich jest wiecej to sieczka,zamiast zgrania.... chyba najpopularniejszym tekstem miesiaca zostanie:
Jak mnie slychac?

Old Post 23-09-2001 21:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShizO Znajdź więcej post'ów przez  ShizO Dodaj ShizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez ShizO
chyba najpopularniejszym tekstem miesiaca zostanie:
Jak mnie slychac?

heheh... a dla mnie wasssssssuuup ???

aaaa i na cs.pl wyszedl nowy plik z serwerami i sa tam tez hltv

Old Post 24-09-2001 12:27
bizonek
def

Dla mnie jest CS1.3 sie podoba.
Wczoraj jak grałem, taki tekst przez voice poszedł:
1: Za tobą!
2: Za mną ?!
*bang* *bang* *bang* *bang*
I po panach.
Spadłem potym z krzesła.

Potem jak grałem jakis gosc zaczol brechtać do mikrofona, to też myslaelm ze upadne. :>

Moim zdaniem nowe mapy sa za duze jak na tą gre. :/

Old Post 24-09-2001 16:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez bisonek
Moim zdaniem nowe mapy sa za duze jak na tą gre. :/

mi tam sie za duze nie wydaja.. moze na razie sprawiaja takie wrazenie bo sie jeszcze za dobrze ich nie zna... do tej pory ludzie nie wiedza gdzie podlozyc bombe na storm czy torn... ale nowe mapy mi sie podobaja... a powiekszone i przebudowane inferno kicks ass

czekam tylko az dusta tak przerobia... a powinni

Old Post 24-09-2001 19:26
Red
Master (Spawn)

a mnie sie wydaje ze w 1.3 z wszystkiego teraz strzela sie inaczej ... wiec zaczynam od podstaw ... EAGLE !!!! nigdy takie fragi mi z tego nie wychodzily co teraz ... ash chyba pojade do Izraela i zakupie sobie ....

Old Post 24-09-2001 21:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Red Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Red Znajdź więcej post'ów przez  Red Dodaj Red do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Red prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*MagiC*/Tramwaj
Zabojczy Srodek Transport

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPEC]RapTuS

mi tam sie za duze nie wydaja.. moze na razie sprawiaja takie wrazenie bo sie jeszcze za dobrze ich nie zna... do tej pory ludzie nie wiedza gdzie podlozyc bombe na storm czy torn... ale nowe mapy mi sie podobaja... a powiekszone i przebudowane inferno kicks ass

czekam tylko az dusta tak przerobia... a powinni

'
Przeciez dusta juz przerobili- i to fajnie nawet - de_dawn sie to nazywa...

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Old Post 24-09-2001 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *MagiC*/Tramwaj Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *MagiC*/Tramwaj Znajdź więcej post'ów przez  *MagiC*/Tramwaj Dodaj *MagiC*/Tramwaj do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *MagiC*/Tramwaj prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

Sorry ale de_dawn to syff na maxa, no chyba zeby ludziki byly o 1,5 raza wieksze, to by pasowaly do tej mapy Za duża, za prosta, no i wogole, klimat do bani.

Old Post 25-09-2001 10:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Smirnoff
Sorry ale de_dawn to syff na maxa, no chyba zeby ludziki byly o 1,5 raza wieksze, to by pasowaly do tej mapy Za duża, za prosta, no i wogole, klimat do bani.

nie to co nowe inferno - wypas na maxa

Old Post 25-09-2001 20:33
ON.
Warrior (Scrag)

A mi sie podoba de dawn

Old Post 26-09-2001 00:30
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]Lis3n
ja nie wiem bo narazie mam zlewke z glosu Scorpiona

HYHY swiat sie kreci wokol mnie
Lisen nie nabijaj sie z mojego glosku mam dopiero 12 latek
Ze ciebie kosze nie oznacza ze mam 20
HyHy po prostu mniejsi sa lepsi

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 06-10-2001 19:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SadamHusain
Training (Enforcer)

hehe

hmmm.... nie mam zadnych zprzeciwow do CS 1.3
Procz tego ze gdy zawsze mnie zabijaja to dostaje HED SHOTA )))

Old Post 13-10-2001 18:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SadamHusain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SadamHusain Znajdź więcej post'ów przez  SadamHusain Dodaj SadamHusain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SadamHusain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez SadamHusain
hmmm.... nie mam zadnych zprzeciwow do CS 1.3
Procz tego ze gdy zawsze mnie zabijaja to dostaje HED SHOTA )))

Czeba przyznac HS to juz nie taka rzadkosc. Ale moze i dobrze.
Troche szkoda ze naprawili ten HITBOX error bo w CS 1.1 lepiej mi sie strzelalo, choc tera i tez nie najgorzej.
Jedno mnie jednak ciekawi ... Co oni qrde z moim ukochanym kalaszem zrobili ?!?!? Ma tera strasznie skrzywiona lufe a rozrzut jak szotgun ;[

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 14-10-2001 01:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Re: Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS

Czeba przyznac HS to juz nie taka rzadkosc. Ale moze i dobrze.
Troche szkoda ze naprawili ten HITBOX error bo w CS 1.1 lepiej mi sie strzelalo, choc tera i tez nie najgorzej.
Jedno mnie jednak ciekawi ... Co oni qrde z moim ukochanym kalaszem zrobili ?!?!? Ma tera strasznie skrzywiona lufe a rozrzut jak szotgun ;[

Jak szotgun !?!?! Fajnie by bylo ...on ma rozrzut jak CKM !!!!

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 14-10-2001 08:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]ziec
Opole rulez

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- ScorPion

HYHY swiat sie kreci wokol mnie
Lisen nie nabijaj sie z mojego glosku mam dopiero 12 latek
Ze ciebie kosze nie oznacza ze mam 20
HyHy po prostu mniejsi sa lepsi

Heghe 12 latek

Old Post 14-10-2001 16:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]ziec Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]ziec Znajdź więcej post'ów przez  [STER]ziec Dodaj [STER]ziec do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]ziec prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zap!
Skilled (Knight)

Jasne Shotgun heheh.... nie ma az takiego duzego rozrzutu chyba ! ! ! !

Old Post 14-10-2001 16:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zap! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zap! Znajdź więcej post'ów przez  Zap! Dodaj Zap! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zap! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MuGGz
Skilled (Knight)

Lol

Old Post 16-10-2001 14:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MuGGz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MuGGz Znajdź więcej post'ów przez  MuGGz Dodaj MuGGz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MuGGz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:33.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions