quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
ja mam zaawansowana psychoze??? przynajmniej nie potrzebuje rozdwojenia jazni i dwoch kont do pisania na boardzie.. nie korzystam z takich przyziemnych sposobow zadowalania samego siebie jak ty.. skoro ci palowanie pomaga, to muszisz naprawde miec wycwiczona ktoras z lapek.
*******isz farmazony i sie osmieszasz dalej. jak to okresliles "nie bede durnie przytakiwal", spoko nie rob tego, ale tez nie "wrzucaj jeszcze bardziej durnych dowcipow". swiatek qw jak sam wiesz znalem, bo nie gram od kilku lat mimo jednak to czasem odpale sobie qw. wes nie chrzan ze potrzeba wiecej taktyki niz w et czy r6 bo naprawde rozsmieszasz tym wszystkich. nie pisze ze w q wogole pozbawione jest taktkyki tylko ze potrzeba jej mniej niz w reszcie wymienionych gier. NAUCZ SIE CZYTAC I ROZUMIEC PACANIE.
ho ho, uwazaj na slowa... Ja dalej uwazam ze potrzeba tej taktyki wiecej niz w rtcw, w r6 nie gralem, ale nie slyszalem od kogos kto gral w obie qw i r6 ze trzeba wiecej w r6 wiec nie mam w tej kwestii nic do powiedzenia. I kto ma klopoty ze zrozumieniem textu pisanego?
I co ci 2 konta przeszkadzaja? wole dla pewnosci miec inne konto z ktorego korzystam w szkole, nie widze w tym nic zlego, a jesli ty traktujesz to jako argument dobry do dyskusji, to mozna smutne wnioski o Twoim poziomie wysnuc.
Deathcrush: od poczatku podkreslalem, ze nie jestem znawca ani niczym podobnym, nawet sie tym nie interesuje, po prostu zbieram i slucham, tak trudno to zrozumiec?
A co do osob ktore wg Ciebie maja do mnie "ale" - ich wypowiedzi mowia same za siebie - drobna prowokacja i prosze do czego sie sprowadzaja.