Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Defense Turret na serwerze
Czy chcesz aby na serwerze był zainstalowany Defense Turret (anty-cheater)
You do not have permission to vote on this poll.
tak 21 65.63%
nie 2 6.25%
optional 9 28.13%
W sumie: 32 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Smok Mlekopij
Skilled (Knight)

jestem za dt jestem wogóle za czystoscia reywalizcji i daltego za dt. oczywiscie opcja wyłaczenie powinna tez istniec na wszelki wypadek nie znam sie na tym i nie wiem czy mozna ale powinna..

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-12-2003 08:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Smok Mlekopij Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Smok Mlekopij Znajdź więcej post'ów przez  Smok Mlekopij Dodaj Smok Mlekopij do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Smok Mlekopij prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzbik
Skilled (Knight)

nie wiem czy mam coś w tej sprawie do gadania, ale moim zdaniem powinien być DT na orle.

Old Post 31-01-2004 07:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzbik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzbik Znajdź więcej post'ów przez  Rzbik Dodaj Rzbik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzbik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Cos jest skopane z tym nowym DT. W ostatnim meczu ladderowym polowa syskich nie miala waypointow, ktore teraz nagle dzialaja na ZORNIE, wymagajacym przeciez DT. Dziwne toto, jeszcze nie namierzylem, co powoduje takie zachowanie skryptow.

Old Post 31-01-2004 10:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
qLA
Combat (Death Knight)

Zaglosowalem na tak - co komu ten DT przeszkadza, przynajmniej uchroni nas przed "sprawiedliwymi inaczej"

Old Post 18-04-2004 13:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil qLA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do qLA Znajdź więcej post'ów przez  qLA Dodaj qLA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać qLA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:50.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions