Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Nowosc !!!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Talking

"No ale przynajmniej bedzie jeden board w rezerwie jak sie fpp popsooje"

"tia, to moze jeszcze tam bedzie backup fpp"

No co wy chlopaki?
Juz chcecie boarda pochowac?
Zanim mu sie jeszcze zdechlo?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-09-2001 22:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

saari jestes krotko na tym boardzie wiec cie uswiadomie....

ten board regolarnie psuje sie co jakis czas

Old Post 22-09-2001 23:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez ripman
jesli chodzi o fora prywatne to nie ma zadnych wymagan ...

co do dostępu przez wybranych userów - to juz nie będzie takie łatwe ;-) to forum nie jest przystosowane do usług tego typu ...

to forum jest jak najbardziej przystosowane to tego typu uslug. prosto sie to nawet robi

jakby cos to moge ci powiedziec ale teraz nie chce mi sie pisac

Old Post 22-09-2001 23:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Domel
Skilled (Knight)

o ile sie nie myle to tworzy sie grupe userow, i tylko tej grupie daje sie dostep do fora

Domel

Old Post 23-09-2001 00:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Domel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Domel Znajdź więcej post'ów przez  Domel Dodaj Domel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Domel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ripman
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO

=]

forum ma być jajcarskie :p zgredzi out ;-)

Old Post 23-09-2001 09:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ripman Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ripman Znajdź więcej post'ów przez  ripman Dodaj ripman do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ripman prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ripman
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m

to forum jest jak najbardziej przystosowane to tego typu uslug. prosto sie to nawet robi

jakby cos to moge ci powiedziec ale teraz nie chce mi sie pisac

nie o to mi chodziło - miałem na mysli dostęp do tego prywatnego forum przez wybranych użytkowników - to by trzebabyło ręcznie robić z tego co zdążyłem zauważyć :p

Old Post 23-09-2001 09:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ripman Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ripman Znajdź więcej post'ów przez  ripman Dodaj ripman do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ripman prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no trudno zeby na komende glosowa to dzialalo :>

no coz, jak sie chce miec prywatne fora to tak trzeba

Old Post 23-09-2001 10:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ripman
Training (Enforcer)

zawsze mozna poprzeglądać forum i dorobić jakiś programik

Old Post 23-09-2001 14:22
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no to do roboty :>

Old Post 23-09-2001 21:51
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

jednak wole www.space.pl

....

Old Post 23-09-2001 21:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

to jak juz sie z tymi privatnymi uporacie szczegolami to ja sie pisze na priv forum... a narazie to sie tom zarejestrowal... cyce... lepiej byscie po piwo skoczyli... :piwo:

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 23-09-2001 21:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
forum ma być jajcarskie :p zgredzi out ;-)

To bylo bardzo pshykre....

Old Post 24-09-2001 12:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari

Jednak jest w Tobie cos z "prawdziwej" dziewczyny
[no offence]

Old Post 24-09-2001 12:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ripman
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]zorro
jednak wole www.space.pl

....

hmm nie wiem czym to sie rózni - chyba grafiką ?

Nie widze jakichś diametralnych różnic

Old Post 24-09-2001 16:25
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss

[no offence]

Coś takiego w każdej jest.

Old Post 24-09-2001 19:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez bisonek
Coś takiego w każdej jest.

Hehe, nie staraj sie byc romantyczny. Moze jeszcze powiesz, ze nie ma brzydkich dziewczyn? Albo, ze wszystkie sa piekne? Jaaaaasne

Old Post 24-09-2001 20:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

LOL to tak jakby powiedziec ze nie kazdy lubi pifko

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 24-09-2001 20:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:

hmm nie wiem czym to sie rózni - chyba grafiką ?

Nie widze jakichś diametralnych różnic

boarda nie charkateryzuja skrypty czy grafika tylko ludzie...

Old Post 24-09-2001 21:56
Domel
Skilled (Knight)

Talking

wy ludzi macie pelno, czego gratuluje i mam nadzieje ze bedzie ich jeszcze wiecej , natomiast my mamy ludzi malo, wiec trzeba sie reklamowac by ich bylo wiecej.... ciekaw jestem jak wy zaczynaliscie ??

Domel

Old Post 24-09-2001 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Domel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Domel Znajdź więcej post'ów przez  Domel Dodaj Domel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Domel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari

heh...chyba nie ciebie mial na mysli ?

Old Post 25-09-2001 10:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler

Hehe, to zobacz co bylo dolaczone do posta

Old Post 25-09-2001 10:41
alienzero
KOSZ

z tymi zgredami bylo by spox gdybym wiedzial w ktorym momencie saari zrzedzila

z reszta gadaj.pl powinien wiedziec ze na poczatku sie ludzie nie zniecheca, dop pozniej sie robi przesiewy jak sie ma duzo ludu... a ogolnie to ja chce impreze... :impreza: (mam nadzieje ze teraz bedzie taka buzka, bo mi sie nie chce lookac na liste.. strzelam... )

BTW: Choolernie pojhebany jest sposob wpisywania postow na tym boardzie... za duzo nie potrzebnych rzeczy, mi na 800x600 nie miesci sie wszystko na ekranie i niej malo czytelne... wywalcie te buzki, przyciski od znacznikow, najlepiej cos na wzor tego tu... bo musialem troche sie porozgladac zanim zobaczylem co gdzie lezy

Old Post 25-09-2001 13:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez Domel
wy ludzi macie pelno, czego gratuluje i mam nadzieje ze bedzie ich jeszcze wiecej , natomiast my mamy ludzi malo, wiec trzeba sie reklamowac by ich bylo wiecej.... ciekaw jestem jak wy zaczynaliscie ??

Heh, pamietam troche pierwsze kroki tego boarda. Zarejestrowalem sie i chyba przez miesiac nic nie pisalem Wogole wtedy nie mialem neta na chacie, wiec z cafe tylko moglem... Spoko ludzie, za jakis czas zrobi sie z gadaj.pl dobre ogolnopolskie forum. Tylko miejmy nadzieje, ze ludzie beda jacys madrzejsi...

1_Al!EN_0 : W opcjach mozesz sobie wylaczyc te przyciski.

Old Post 25-09-2001 15:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

i tak nic atmosfery tego boarda nie przebije ale gl dla gadaj.pl

Old Post 25-09-2001 16:39
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss

Jeeeeej.... a czy ja nie jestem prawdziwa dziewczyna tylko dlatego ze gram w fpp???
Wyglad mam kobiecy ... uczucia 100% jak kobieta...i tylko zainteresowania i styl bycia troche nie bardzo

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler

Ciebie ciebie ... za to, ze nie podniecam sie tym ich boardem jak reszta.. ale cosh ...

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
z tymi zgredami bylo by spox gdybym wiedzial w ktorym momencie saari zrzedzila

Patrz pietro wyzej

No cosh... kolega z gadaj.pl juz mnie zniechecil do ich boarda ....a szkoda bo paru osobom mialam o nim powiedziec

Old Post 26-09-2001 22:42
Domel
Skilled (Knight)

Talking

dlaczego zniechecil ? w sumie to sam nie wiem o co mu chodzilo z tymi zgredami. Forum moze uzywac kto tylko chce

Domel

Old Post 26-09-2001 22:45
OGO
niema mnie

Hmm, mnie tak "zauroczył" tamten board że jakoś mi się nie chce tam pokazywać i czytać tego =P Wole to tutaj.

Old Post 26-09-2001 22:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

mi podobnie, jakies lewe to gadaj.pl

Old Post 27-09-2001 01:09
oxygen
new challenger

brak klimatu...

Old Post 27-09-2001 01:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

przynajmniej ich tak nie dobijajcie bo jeszcze sie zniecheca... a idea prywatnego boardu mi sie podoba... reszta jest do korekty, tzn wyglad, spolszczyc trzeba tez, topici trzeba rozwinac itp... zacznijcie od grafiki!

Old Post 27-09-2001 12:32
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:30.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions