Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > DVD'mension
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

quote:
Napisane oryginalnie przez ya.

odliczam dni...

ja tak samo

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-09-2001 16:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

Re: Re: DVD'mension

Deimoss spox. juz mowilem, kazdemu sie co innego podoba. a co do najlepszych filmow to do nich zalicza sie takie ktore przetrwaly probe czasu a gwarantuje ci ze matrix nie bedzie pamietany dluzej niz przez kilka lat

quote:
Napisane oryginalnie przez Wania
American Pie", RoXX !! SUPER KOMEDIA, ORYGINALNA !! (tlumaczenie nie umywa sie do ang. txtow), myslalem ze sie poleje ze smiechu !!Juz sie nie moge doczekac drugiej czesci ...

wie ktos kiedy bedzie w pl premiera ap 2?

Old Post 25-09-2001 16:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE

ja tak samo

Ja też...
BTW, ma ktoś "American Pie 2" albo "Scary Movie 2" ? A jak tak, to proszę o jakąś mini-reckę Bo z tego co słyszałem, SM 2 to straszna chała...

Old Post 25-09-2001 18:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or

ma ktoś [b]"American Pie 2"
albo "Scary Movie 2"

http://www.justget.prv.pl/ <---sa oba do zassania

Old Post 25-09-2001 19:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

a ja moge poleci jeszcze inna bajke (procz Matrix'a ofkoz )a mianowicie Shrek calkiem niezle widzialem w kinie (Stuhr RULEZ!) i chyba nawet ostatnio wyszlo na DVD

\/

Old Post 25-09-2001 20:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Re: Re: DVD'mension

Ja polecam Matrixa jako TEST DVD - jest to plyta o podwojnewj warstwie danych (podwojna gestosc) i nie wszytkie komputerowe dvd sobie z tym radza (skacze).

Co do ogladania - jak ktos wspomnial - Snatch. Mnie filmy ogolnie nudza - ale ten przyciaga od poczatku do konca.....

Old Post 25-09-2001 21:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

quote:
Napisane oryginalnie przez ya.

http://www.justget.prv.pl/ <---sa oba do zassania

Podoba mi sie takie nastawienie

Old Post 25-09-2001 21:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Re: Re: Re: DVD'mension

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS
[...]
Co do ogladania - jak ktos wspomnial - Snatch. Mnie filmy ogolnie nudza - ale ten przyciaga od poczatku do konca.....

Ja? No, zajebisty film, fajne efekty podczas ostatniej walki cygana, kuwa, mozna schizy miejscami dostac. Jak mi mowil, moj znajomy wypozyczacz kaset, Elef jest to angielska wersja Pulp Fiction, jest jeszcze francuska - Dobermann i tez go goraco polecam. Chooolernie chory film

Wania - American Pie ma kilka tlumaczen, na VHS`ie nie ogladalem, ale w kinie bylo takie sobie, na divx`ie to wiadomo, ze mozna sobie dobrac, sa light`owe i hardcore`owe Ale film zajebisty...

xen0m - okie dokie

CE3RDE - "kino: Solopan, premiera: 25.09.2001" - ja znalazlem innom date

Old Post 25-09-2001 21:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

Re: Re: Re: Re: DVD'mension

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Wania - American Pie ma kilka tlumaczen, na VHS`ie nie ogladalem, ale w kinie bylo takie sobie, na divx`ie to wiadomo, ze mozna sobie dobrac, sa light`owe i hardcore`owe Ale film zajebisty...

Na znajomosc angielskiego nie narzekam, jest prostszy od pol. jak dla mnie

Old Post 25-09-2001 23:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Re: Re: Re: Re: DVD'mension

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss

CE3RDE - "kino: Solopan, premiera: 25.09.2001" - ja znalazlem innom date

Moze to jakas piracka wersja ale tak na serio to zajebiscie musze looknac jak to jest z ta premiera w Lodzi btw. wczraj na mtv widzialem spot reklamowy "blokersow" i musze powiedziec ze sie ciekawie zapowiada film jak i sciezka dzwiekowa...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 26-09-2001 15:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Re: Re: Re: Re: Re: DVD'mension

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE
Moze to jakas piracka wersja ale tak na serio to zajebiscie musze looknac jak to jest z ta premiera w Lodzi btw. wczraj na mtv widzialem spot reklamowy "blokersow" i musze powiedziec ze sie ciekawie zapowiada film jak i sciezka dzwiekowa...

Ważnym elementem filmu jest ilustrująca go muzyka. "Blokersi" to drugi dokument Latkowskiego, któremu towarzyszy soundtrack. Zostanie on wydany przez POMATON EMI. Na ścieżce dźwiękowej do filmu znajdą się utwory Grammatik, Paktofonika, Eldo, Fenomen, Fisz, O.S.T.R., Tymon, Ascetoholix. W utworze "Każdy ma chwile" zespołu Gramatik na fortepianie zagrał gościnnie Leszek Możdżer. Utwór ten ukaże się zarówno na soundtracku jak i singlu.

Old Post 26-09-2001 15:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

I wszystko jasne

Old Post 26-09-2001 17:29
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:06.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions