Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Pokaz swoj pulpit #4
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
1280x1024?

mowi sie >>kosmiczna<<

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-01-2004 18:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Fausto
mowi sie >>kosmiczna<<

eee.. malenstwo ze tak powiem 1600x1200 u mie

Old Post 19-01-2004 19:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

ah ten postep technologiczny :>

Old Post 19-01-2004 19:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

kiedys na 800x600 [a tym bardziej 640x] bylo widac ze pixel to pixel, a teraz... eh, szkoda gadac chociaz 320x240 gdzie bylo widac TYLKO pixel to mi sie juz nie usmiecha

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 19-01-2004 19:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Manfred
ponury ... grzybiarz

http://bucu.webpark.pl/pulpit.jpg

zawsze lubilem minimal.

Old Post 19-01-2004 22:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Manfred Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Manfred Znajdź więcej post'ów przez  Manfred Dodaj Manfred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Manfred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ziel1na
z1

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
http://saari.net.autocom.pl/smietnik/pulpetka.jpg

Powrot do astona.. ale tym razem stawiam na prostote.

u **** ale fajny jak sie robi takie cos w windowsie? to jakas nakladka czy sama robilas??

ja mam zwyczajny to nawet nie bede zapodawal :/

Old Post 20-01-2004 14:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

przeca napisala ze to aston

Old Post 20-01-2004 16:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Emzor
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

aston jest troche kijowy, trzeba sie przyzwyczaic do jego specyficznej obslugi

http://emzor.webpark.pl/img/emzor_pulpit.jpg

Old Post 20-01-2004 20:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Emzor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Emzor Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Emzor Dodaj [FPP]Emzor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Emzor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dreamer
genes, memes, scene

http://renstation.net/forum/uploads...-1074637412.jpg

Old Post 20-01-2004 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dreamer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do dreamer Znajdź więcej post'ów przez  dreamer Dodaj dreamer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dreamer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ziel1na
z1

http://ziel1na.republika.pl/x/z1-pulpet.jpg
hmm nawet ladny ten aston

Old Post 23-01-2004 14:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Emzor
aston jest troche kijowy, trzeba sie przyzwyczaic do jego specyficznej obslugi

Wlasnie dlatego misiu go mam ze ma inna obsluge

Ikonki na pulpicie denerwowaly mnie od zawsze bo trzeba zmniejszac wszystkie okienka zeby cos nowego wlaczyc... a tu jade sobie na prawo i mam gry , jade na lewo mam prgramy .^^.

Old Post 23-01-2004 15:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

oto moje dziecko

http://t0d.webpark.pl/poolpajt.jpg

zara sie tez pobawie tym astonem

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 23-01-2004 20:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MajeS
Guest

http://majes-online.com/xfce/xfce3.jpg

zawartosci mplayer'a nie widac niestety, nie wiem czemu :>

Old Post 31-01-2004 15:57
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

nowa odslona mojego pulpitu (aurox 9.1)
look

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 01-02-2004 22:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Manfred
ponury ... grzybiarz

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
nowa odslona mojego pulpitu (aurox 9.1)
look

szczerze ?

najladniejsza rzecza na Twoim pulpecie jest pliczek odtwarzany w media playerze

co to za secik?

Old Post 01-02-2004 22:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Manfred Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Manfred Znajdź więcej post'ów przez  Manfred Dodaj Manfred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Manfred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez Manfred
najladniejsza rzecza

Ja tam szanuje go za tą old skulową tapete

Old Post 01-02-2004 23:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Manfred
co to za secik?

Daffy,Pacou, Sender Berlin Dj Team live @ tresor 01 18 2003

a tapetke sam robilem

Old Post 02-02-2004 08:06
Manfred
ponury ... grzybiarz

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
Daffy,Pacou, Sender Berlin Dj Team live @ tresor 01 18 2003

a tapetke sam robilem

na Twoim miejscu dazylbym do maksymalnej prostot, tym nie mniej faktycznie tapeta old-skull

Załącznik: tresor.jpg
Załącznik został 91 razy przeglądany.

Old Post 02-02-2004 08:41
t0d
Elite (Fiend)

hehe good pomysl :> teraz to ja sie tylko bawie ustawieniami w tym linuchu bo taka lama jestem ze nawet nie wiem jak sobie zrobic by mi doom dzialal

Old Post 02-02-2004 09:24
MajeS
Guest

lynucs.org

to duze czerwone zaraz na main-page'u

Old Post 02-02-2004 11:43
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Koras
jestem zajebisty

Mam pytanie do wszystkich uzywajacych Astona: czy nie zwalnia wam komp przy pracy na tym? moj raczej do slabszych nie nalezy, p 2.4 + 1 gb ramu a mimo wszystko w grach mocno spada fps, tak jakby to pochlanialo 50% mocy procesora -_- dlatego odinstalowalem ale hmmm, jesli sie okaze ze tylko ja mam takie objawy to posiedze nad tym jeszcze troche.

Old Post 02-02-2004 19:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Koras Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Koras Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Koras Dodaj [SPECNAZ]Koras do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Koras prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Ja tam Wam swojego burdelu nie pokarze :P

Siedze na takim themsie http://www.skinz.org/zoom.phtml?ski...ee9d0ba8da8faf9
a jak ktos chce to se moze obciagnac :]

Old Post 03-02-2004 13:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt
Guest

U mnie jak zwykle skromnie :>
http://jmal.republika.pl/pulpit%20ulr.jpg

Old Post 04-02-2004 19:02
MajeS
Guest

http://www.lynucs.org/index.php?scr...f9&p=screen

I co wy na to?

Old Post 22-02-2004 13:06
weirdo
kontemplator bytu

swietny qt theme i captiony okna, ladniejsze niz kde'owy plastik... tyle, ze zmienilbym ich kolor na ciemnoniebieski, jesli tylko jest taka mozliwosc

[aha, wlaczylbys .png jako zalaczniki? chcialem umiescic screena, a musialbym konwertowac na .gif]

you accept (reject, respect);

Old Post 22-02-2004 14:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MajeS
Guest

kolorki moge zmienic ale taki blekit bardziej mi sie podoba

png'i juz mozesz wrzucac...

Old Post 22-02-2004 14:44
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Re: Pokaz swoj pulpit #4

quote:
Napisane oryginalnie przez MajeS
Oto 4 edycja konkursu bez nagrod na najlepszy pulpit Kiedys topic z tej serii cieszyl sie duzym wzieciem, teraz jako ze podrasowalem swojego XFCE postanowilem jeszcze raz sprawdzic jak to wyglada Wasz pulpicik na Waszych kompach

Oto moje dziecko: http://majes-online.com/xfce/xfce.jpg

EDIT:
Nowa wersja: http://majes-online.com/xfce/xfce2.jpg

Juz wiem co Majes robi zamiast wykonac w koncu wszystkie rzeczy na urt.pl z listy "to do" :>

P.S.

fajne pulpity D:

Old Post 22-02-2004 20:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

http://multiplayer.pl/~weirdo/2004-02-22.png

przeszedlem na fluxboxa przez niebagatelna ilosc zzeranego ramu w kde, ostatni cvs jest niczego sobie...

przerobiony theme cthulhain, taskbar kompatybilny z seria 0.9.x, brakowalo mi troche wyczucia w dobraniu kolorow, ale i tak prezentuje sie niezle :>

wlasciwie jedyne rzeczy, ktorych brakuje mi we fluxboxie to `disallow resizing maximized windows' i zamykanie sie po kliknieciu w dowolnym miejscu (nie tylko wlasciwe okno/pulpit) menu wyskakujacego po kliknieciu prawym na captionie okna/jego przycisku taskbarowym :>

masz jakis kontakt z czapka? wspomnialbym mu o tym, w koncu chyba w obopolnym interesie lezy ulepszenie fluxboxa

Old Post 22-02-2004 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
http://multiplayer.pl/~weirdo/2004-02-22.png

Png nie jest przeznaczone do zapisywania dużych obrazków Panie Staszku. Nie lepiej było by użyć *.jpg'a ?

Old Post 22-02-2004 22:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

ciekawe, ze na stronie jednego z programow, ktorych uzywam znalazlem info w dziale ze screenshotami Screenshots in PNG or GIF formats only. No jpegs please, they just look worse and take a lot more space.

sam mialem od dawna taka sama opinie o jpgach, sadze, ze nadaja sie jedynie do zdjec

radze sie nie wymadrzac, jesli nie jest sie do konca pewnym swoich racji

Old Post 22-02-2004 22:26
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:46.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions