Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Adam Małysz
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Saari <- przehuuj... albo wlasciwie co innego

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-01-2004 22:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

A ja mam krowe w koszu

Old Post 18-01-2004 23:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

skoki nie powinno sie zaliczac do sportu to jest wiecej farta niz skilla to co moze w takim razie powinno sie zaliczac q3 do olimpiad bo tu trzeba cos wykazac a nie 10-20 sec leci sie w powietrzu potem sie laduje i caly narod cie uwielbia sporta dla noobow i dla Polakow bo Polacy malo co osiagaja i podniecaja sie byle gownem podniecamy sie malyszem a moze ktos pamieta olimpijczykow z Sydney co zdobyli zlote medale ? pewnie nie a czemu ? bo szybko zapominamy teraz bedziemy sie podniecac malyszem przez nastepne 20 lat az nie urodzi sie kolejny Adam M . to jest tak jak z pilka DAWNO DAWNO TEMU zremisowalismy z Anglia i do dzis wszyscy tym sie podniecaja ... dla mnie to zenada ale dla niektorych to swieto ...

Old Post 19-01-2004 15:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

o, zgadzam sie z nim :o

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 19-01-2004 15:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Cali z Tomaszewskim to byś się nie polubił (;
ja jestem podobnego zdania, sport ma być kontaktowy, musisz wykazać wyższość nad przeciwnikiem w bezpośredniej walce, a nie korespondencyjnie... równie dobrze można robić zawody w sranu na odległość, wysokość... też trzeba dużo trenować i też można dawac punkty za styl, ale co to za sport skoro sra się samemu?

Old Post 19-01-2004 15:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
[ciach]

Po pierwsze uno to skoki narciarskie to jest sport, jeśli tam jest więcej farta niż skilla, to czemu niektórym zdarza się wygrywać x turniejów pod rząd? Jak ich tam skacze, powiedzmy 50, to taki jeden by miał szanse 1/50 wygrać w jednym turnieju (zakładając że liczy się tylko fart). Dla n turniejów pod rząd szansa na wygranie wszystkich w takim razie wynosi 1/50^n (czyli dla 10 turniejów to jest 1/97656250000000000). Jak chłopakowi jednemu czy drugiemu się zdarza wygyrwać pare razy, to znaczy że coś ***** umie, a nie że ma farta. Jasne, element losowy istnieje, ale nie jest on wcale wiekszy niż w innych sportach.

Po drugie uno, weź ***** stawiaj jakieś znaki interpunkcyjne, bo mi się nie chce myśleć, co ty tam dalej nabazgrałeś .

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 19-01-2004 15:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
Cali z Tomaszewskim to byś się nie polubił (;
ja jestem podobnego zdania, sport ma być kontaktowy, musisz wykazać wyższość nad przeciwnikiem w bezpośredniej walce, a nie korespondencyjnie... równie dobrze można robić zawody w sranu na odległość, wysokość... też trzeba dużo trenować i też można dawac punkty za styl, ale co to za sport skoro sra się samemu?

Sport, świadoma i dobrowolna działalność człowieka, której istotę stanowi indywidualne bądź zespołowe współzawodnictwo na lądzie, w wodzie i powietrzu, w pokonywaniu czasu, przestrzeni, przeszkód naturalnych lub sztucznych oraz przeciwnika. Rozróżnia się 2 główne odmiany sportu: wyczynowy (amatorski i zawodowy) - w którym dominującym czynnikiem jest osiągnięcie jak najlepszego wyniku, oraz rekreacyjny - w którym głównie nacisk kładzie się na utrzymanie sprawności fizycznej, odprężenie i dobre samopoczucie. Niektóre elementy sportu mają wspólne cechy z kulturą fizyczną, wychowaniem fizycznym, rehabilitacją cielesną i turystyką.

Tak, sranie na odległość to też sport.

Old Post 19-01-2004 15:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

a) miałeś się nie czepiać moich postów
b) zamieściłem tutaj włąsną wizję zportu, więc jak mądrej i elokwentnej encyklopedii byś nie cytował, to mojego zdania nie zmienisz...

Old Post 19-01-2004 16:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

a) kłamałem :>
b) twoja wizja sportu nie jest definicją sportu, to samo do Caliego ("skoki nie powinno sie zaliczac do sportu"). Też moge powiedzieć: wg. mnie miotła powinna być owinięta drutem kolczastym pod napięciem, bo przynajmniej się człowiek troche namęczy jak zamiata. Pffffffff....

Old Post 19-01-2004 16:05
deathcrush
łobuz

widzę że szukasz insulta więc nie odpowiem już żadnym argumentem
odstaw php na kilka dni

Old Post 19-01-2004 16:08
rcube
KOSZ

NeaQuan dobrze gada tym razem (; Dac muuu wodki oraz niech skosztuje krowiego mleka

Old Post 19-01-2004 16:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

heretyk. obejrzyj jego sygnę

Old Post 19-01-2004 17:14
DEiMOss
sharimurai

Rowniez zgadzam sie z Quantanamera. Bardzo ladnie rozfunfolil wasze dziwne stwierdzenia-zatwardzenia.

w tle: Yoko Kanno - Surf

Old Post 19-01-2004 17:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

na urodziny dostaniesz wieeeelki słoik z wazeliną

Old Post 19-01-2004 17:57
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
na urodziny dostaniesz wieeeelki słoik z wazeliną

A ty dostaniesz od zająca encyklopedie

Old Post 19-01-2004 18:06
DEiMOss
sharimurai

quote:
na urodziny dostaniesz wieeeelkiego słonika w wazelinie

Geez! i kto tu herezje snuje...

w tle: Ilaria Graziano - Velveteen

Old Post 19-01-2004 18:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Old Post 19-01-2004 18:12
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

wracac bydlo krowiaste do kosza tam burdel robic!

Old Post 19-01-2004 19:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali

Powiem tak malysz sux i tyle pierdzi mocno lata daleko ludzie sie podniecaja jakby nie wiem co to bylo kiedys polak cos tam tez skakal ludzie sie podniecali a jak malysz zaczol skakac to sobie o nim przypomnieli i jest fajnie a ja tych ludzi nie znam ,bo nie lubie sportu chyba ze to jest e-sport ... co do ciebie ty moj php masterze podniecasz sie malyszem postaw mu pomnik zrob kilka stron na jego chwale i wogle kupie ci tone wazeliny ;p

Old Post 19-01-2004 19:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Powiem tak malysz sux i tyle pierdzi mocno lata daleko ludzie sie podniecaja jakby nie wiem co to bylo kiedys polak cos tam tez skakal ludzie sie podniecali a jak malysz zaczol skakac to sobie o nim przypomnieli i jest fajnie a ja tych ludzi nie znam ,bo nie lubie sportu chyba ze to jest e-sport ... co do ciebie ty moj php masterze podniecasz sie malyszem postaw mu pomnik zrob kilka stron na jego chwale i wogle kupie ci tone wazeliny ;p

Czy ja coś ***** mówiłem o Małyszu? Się przyczepiłem tylko co do tego że skoki narciarskie są sportem, ani razu nie napisałem że się podniecam Małyszem, jak się naumiesz stawiać przecinki, to się naucz czytać, przyda ci się...

Old Post 19-01-2004 20:03
Cali

quote:
Napisane oryginalnie przez NeaQuan*1337
Czy ja coś ***** mówiłem o Małyszu? Się przyczepiłem tylko co do tego że skoki narciarskie są sportem, ani razu nie napisałem że się podniecam Małyszem, jak się naumiesz stawiać przecinki, to się naucz czytać, przyda ci się...

bo bronisz tego prze****a

Old Post 19-01-2004 20:07
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:

GDZIE?

Old Post 19-01-2004 20:15
rcube
KOSZ

quote:

A mi sie wydaje ze to Ty jestes prze****

Old Post 19-01-2004 20:24
insmac*1337
Guest

Cali, moze za kilka lat zrozumiesz te rzeczy, bo jak na razie Twoje posty, bez urazy, ale sa na poziomie przedszkola.

Old Post 19-01-2004 20:28
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

No i lipa 32 dzisiaj :/ Dawno tak daleko nie byl, nawet nie punktowal. Zobaczymy co dalej.
"Nie jest przeciez mechaniczna pomarancza" (c) jakies forum

Old Post 23-01-2004 12:46
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

za malo fasolki przed wystepem

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 23-01-2004 12:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

yeah! wkoncu zaczal *******ic maksymalnie wystepy! jee!! skonczy sie niedlugo ta pierdzielona malyszowata szopka! yeah yeah yeah

Old Post 23-01-2004 13:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Zaloze sie ze jakby tu nie chodzilo o skoki tylko o pilke nozna to kazdy by siedzial z wywieszonym jezorem i tekst "a mogliby wreszcie przegrac" przyjety bylby bardzo nieprzyjaznie

Old Post 23-01-2004 13:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Glan nie znasz faktow
Byl silny wiatr, bylo mu zimno w nos, gogle przeszkadzaly, krzywo ogolil wasy i poprostu nie wyszlo

Old Post 23-01-2004 13:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Manfred
ponury ... grzybiarz

quote:
Napisane oryginalnie przez NeaQuan*1337
Sport, świadoma i dobrowolna działalność człowieka, której istotę stanowi indywidualne bądź zespołowe współzawodnictwo na lądzie, w wodzie i powietrzu, w pokonywaniu czasu, przestrzeni, przeszkód naturalnych lub sztucznych oraz przeciwnika. Rozróżnia się 2 główne odmiany sportu: wyczynowy (amatorski i zawodowy) - w którym dominującym czynnikiem jest osiągnięcie jak najlepszego wyniku, oraz rekreacyjny - w którym głównie nacisk kładzie się na utrzymanie sprawności fizycznej, odprężenie i dobre samopoczucie. Niektóre elementy sportu mają wspólne cechy z kulturą fizyczną, wychowaniem fizycznym, rehabilitacją cielesną i turystyką.

troch poniewczasie, ale warto naprostowac:

przykro NQuan, ale podana przez Ciebie definicja sportu nie jest kompletna:

odpadaja z niej "sporty umyslowe":
szachy, brydz i temu podobne.

Old Post 23-01-2004 13:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Manfred Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Manfred Znajdź więcej post'ów przez  Manfred Dodaj Manfred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Manfred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:30.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions