Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > kobiety...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (11): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

quote:
Napisane oryginalnie przez alka
jak mam kase to zwykle ja stawiam

wyjdz za mnie! :E:E:E:E:E

btw, to wy kobiety nie chcecie jednak opanowac swiata? hm... zawsze sie tego obawialem :E

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-02-2004 21:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez d34d
A ja pozwalam, nawet sugeruje. Walczą o jakieś równo uprawnienia i inne bzdety, to niech płacą.

Nie przepuszczam przodem, nie otwieram drzwi samochodu, nie staram się być miły, nie pomagam przy zdejmowaniu palta itp.

a ja dokladnie odwrotnie

Old Post 06-02-2004 23:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

Re: wtf ?

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]PaRoWa^^
czy tylko ja nie zrozumialem glana ?

blah.. niekumaty cos jestes

poprostu pija duzo, niezle sie po tym trzymaja i to do tego pija za wlasna kase o

Old Post 06-02-2004 23:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

http://www.k2.pl/kmn/mp3/TragicznaKMN.mp3

OwneD!! Kabaret Moralnego Niepokoju!

Old Post 07-02-2004 01:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Fausto

btw, to wy kobiety nie chcecie jednak opanowac swiata? hm... zawsze sie tego obawialem :E

ciiiiii

How I'm killing you

Old Post 07-02-2004 08:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

Fajnie, ze kolejna przedstawicielka plci pieknej odwiedza board FPP.pl

Jak to pare osob slusznie zauwazylo, jesli masz pieniadze, to kazda jest do zdobycia. No, moze prawie kazda.

Mimo wszystko zycie bez dziewczyn byloby nudne, ja na przyklad go sobie nie wyobrazam. Fajnie jest bowiem sie przytulic do "milej w dotyku" kobitki.

Nie wszystkie panienki rozmawiaja tylko o tuszu do rzes czy nowych kreacjach, nie ma co generalizowac. Sa tez takie, z ktorymi mozna porozmawiac na kazdy temat. A jesli inteligencja idzie w parze z uroda, to...

Old Post 07-02-2004 09:05
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez alka
nie...reklamy to na swojej www zamieszczam

fotka.pl

Old Post 07-02-2004 09:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Re: wtf ?

quote:
czy tylko ja nie zrozumialem glana ?
tak

Chcial powiedziec, ze widzial, i to jeszcze jakie!

Old Post 07-02-2004 09:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

z wlasnej empirii wywnioskowalem ze zbyt duzo kobiet jest ambiwalentnych - dlatego tez trudno jest znalezc wspolny jezyk a jezeli juz uda sie ta sztuka to po pewnym czasie płeć piekna (dla nie kumatych - kobiety) stara sie doprowadzac do sytuacji w ktorej zdolnosc do sensownego i produktywnego rozmawiania jest naruszana (dwuznaczne pytania skierowane do plci piekniejszej, niedopowiedzenia, przemilczenia, itp itd)

z drugiej strony jednak i wy nam i my wam jestesmy potrzebni bo jakosc sztuczna partenogeneza nie swieci trymfów

kto mnie zrozumial? klawiatura do gory
niniejsze wnioski zostaly wyprowadzone po wczorajszym maratonie piwnym z kolega z socjologii wiec nie dziwcie sie ze niektorych slow nie rozumiecie

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 07-02-2004 10:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

quote:
czy ktos widzial kobiete pijaca na wlasny koszt ?

Widzialem...

Old Post 07-02-2004 10:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
http://www.k2.pl/kmn/mp3/TragicznaKMN.mp3

KrowneD!! Kabaret Moralnego Niepokoju!

Oglądałem to w TV

Old Post 07-02-2004 10:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
z wlasnej empirii wywnioskowalem ze zbyt duzo kobiet jest ambiwalentnych - dlatego tez trudno jest znalezc wspolny jezyk a jezeli juz uda sie ta sztuka to po pewnym czasie płeć piekna (dla nie kumatych - kobiety) stara sie doprowadzac do sytuacji w ktorej zdolnosc do sensownego i produktywnego rozmawiania jest naruszana (dwuznaczne pytania skierowane do plci piekniejszej, niedopowiedzenia, przemilczenia, itp itd)

z drugiej strony jednak i wy nam i my wam jestesmy potrzebni bo jakosc sztuczna partenogeneza nie swieci trymfów

kto mnie zrozumial? klawiatura do gory
niniejsze wnioski zostaly wyprowadzone po wczorajszym maratonie piwnym z kolega z socjologii wiec nie dziwcie sie ze niektorych slow nie rozumiecie

ohhh aahhh jaki ty jestes madry
tak wogole to mozna to bylo ujac w o wiele prostszy sposob... no ale w koncu to wplyw twojego kolegi socjologa

Old Post 07-02-2004 12:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

tak btw: panowie przynac sie jak pija wasze kobiety?

moja jak kto byl na zlocie w wakacje w gda to widzial

Old Post 07-02-2004 13:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
tak btw: panowie przynac sie jak pija wasze kobiety?

moja jak kto byl na zlocie w wakacje w gda to widzial

:L ta, nie opuszcza kolejek...

Moj ideal kobiety pada na melanzu chwile przede mna :>

Old Post 07-02-2004 14:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Moj rudas ma slabiutki leb, ale moze to i lepiej... z ekonomicznego oraz zdrowotnego punktu widzenia, oczywiscie.
Tak czy siak, jak juz sie nastuka to jest bardzo pozytywna i... ogolnie fajna

Old Post 08-02-2004 00:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:

Moj ideal kobiety pada na melanzu chwile przede mna :>

krowa

Old Post 08-02-2004 00:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

też wyzjanję kult kurde krowy

How I'm killing you

Old Post 08-02-2004 01:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Nie wiem jak moja pije, jeszcze sie nie upilismy razem...

Old Post 08-02-2004 01:26
AlieneK
KOSZ

Zawiadamia, że dwa powyższe posty były napisane przez maslava znaczy nie liczac anołara

Old Post 08-02-2004 01:28
Manfred
ponury ... grzybiarz

quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar
Nie wiem jak moja pije, jeszcze sie nie upilismy razem...

hehe... ja natomiast wiem doskonale -
moja luba zawsze wlewa sie pierwsza, bo ma jazde, ze musi byc na diecie, wiec regularnie niedojada, a z natury ma tak, ze za kolnierz nie wylewa, takze na ogol dosc szybko zbiera jej sie na spiewanie hitow w stylu "parasolki" albo "diamentowy kolczyk" natomiast mimo wysokiego poziomu alko we krwi zawsze dlugo sie trzyma na nogach.
dla potwierdzenia podam przyklad:
2 i pol winiawki na lebka i remizowiec od 23 do 8 rano.

Old Post 08-02-2004 01:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Manfred Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Manfred Znajdź więcej post'ów przez  Manfred Dodaj Manfred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Manfred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Manfred
2 i pol winiawki na lebka i remizowiec od 23 do 8 rano.

Slabo, mam znajoma... Zaczynamy rowno... 1 litry wodu z promocji (10 zl = 0.7), po 5 piw, i nalewka... Kto odpadl? Ja... Coz za kompromitacja i wstyd.

Old Post 08-02-2004 02:15
alka
alk(oholiczk)a

ja nie ogarniem co sie dzieje...
wiem ze nadal pijemy i jest zajefajnie 3m sie ludziska

How I'm killing you

Old Post 08-02-2004 04:21
Manfred
ponury ... grzybiarz

quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar
Slabo, mam znajoma... Zaczynamy rowno... 1 litry wodu z promocji (10 zl = 0.7), po 5 piw, i nalewka... Kto odpadl? Ja... Coz za kompromitacja i wstyd.

a tanczyliscie potem przez 9 godzin bez przerwy ?

Old Post 08-02-2004 09:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Manfred Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Manfred Znajdź więcej post'ów przez  Manfred Dodaj Manfred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Manfred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

A ja nie pije alkoholu.

Old Post 08-02-2004 10:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

a ja pije
ale glowke mam raczej slaba

Old Post 08-02-2004 10:49
t0d
Elite (Fiend)

a co to jest alkohol???

ja jakos tak trafiam ze one pija tak malo ze mi sie przykro robi (2 bronik i juz) ale pamietam jedna panne z liceum - wszyscy na dzialeczce chlali rowno, wiekszosc wymiekla o 23 a kolezankia Ania budzi nas o 2 w nocy i sie pyta kto sie z nia napije bo ma niedosyt (ponadto nie slyszalem o niej zeby kiedykolwiek po alkoholu)

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 08-02-2004 14:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez Manfred
a tanczyliscie potem przez 9 godzin bez przerwy ?

Taniec pomaga w trzezwieniu, wiec jestescie cheaterami!

U mnie na bani wystarczy 2-3 godzinki tanca i jestem jak nowo narodzony.

Zjechal sie topic... szkoda. Zaraz kazdy bedzie sie chwalil ile pije i co pije, zamiast wychwalac swoje dziewczyny. Ach, ta chlopska mentalnosc!

Old Post 08-02-2004 15:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss

Zjechal sie topic... szkoda. Zaraz kazdy bedzie sie chwalil ile pije i co pije, zamiast wychwalac swoje dziewczyny.

wygralem :E

Old Post 08-02-2004 15:47
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Moja nie pije (ja pije za 2'ch ). Wystarczy ze wypije 1-1.5 piwa i juz jej sie w glowie kreci

Old Post 08-02-2004 16:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

quote:
wygralem :E

tobie sie zawsze wydaje ze wygrales

How I'm killing you

Old Post 08-02-2004 16:16
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:36.    Strony (11): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions