Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Załap się!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

szczescie ze ja to wszystko mam w <pupie>

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-03-2004 16:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Heyah!

Old Post 14-03-2004 09:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Heyah ziomalski bracie!

Old Post 14-03-2004 10:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

PrzepoZIOMkowali to :/

Old Post 14-03-2004 11:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Podczas bibki zostaliśmy zawłądnięci przez Heyah! :>

nieee udało sięęę

Old Post 14-03-2004 18:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
hot sauce!
TheInsaneDunkingMachine

Thumbs down

omfg maslav jestes chyba najbrzydsza istota na ziemi...opadka rak wts

Old Post 14-03-2004 18:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil hot sauce! Znajdź więcej post'ów przez  hot sauce! Dodaj hot sauce! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać hot sauce! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

o fak maslav juz wiem skad kojarze goscia z twojego avatara
ty perwersie

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów
bardziej lub mniej przypominających duchy (...)"

Old Post 14-03-2004 19:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

max hardcore respect tylko nie pojedz sobie gag factorem, to nie zdrowo

heh, hot sauce! spal sie jak tabasko ty ostra lasko ok, dopra, joke,beznadziejny

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 14-03-2004 22:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

ej a propo heyah - oni kuwa w kazdym miejscu *******a o tym darmowym popcornie w cinema city?? co to kuwa, teraz zamiast na gadzety to beda klientow na zarcie brac popukalo ich :/

EDIT: *****, przyciski mi sie pojebaly, ze sto ***** jebana mac, to przez hat sauca

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 14-03-2004 22:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

hahah

Old Post 14-03-2004 22:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Nosz ku.rwa, jak wszedzie to wszedzie! W Wiadomosciach, 11 marca, kiedy to Hiszpania sie kapala w lzach bolu, pokazujac Palac Kultury w Warszawie przez przypadek pokazali tez lape.

Lapa do gory, kto widzial odpowiedz Ideii na Heyah? "Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze" Lubie tych dwoch panow...

Old Post 15-03-2004 16:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Nosz ku.rwa, jak wszedzie to wszedzie! W Wiadomosciach, 11 marca, kiedy to Hiszpania sie kapala w lzach bolu, pokazujac Palac Kultury w Warszawie przez przypadek pokazali tez lape.

Wątpię aby to było zamierzone działanie TVP aczkolwiek o to chodziło z tym bannerem na Pałacu. Zresztą i tak odwołali jakąś "bajerancką" iluminację pałacu ze względu na zamachy..

Old Post 15-03-2004 17:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Mogliby wieksza ta lape na palacu zrobic, to wtedy by palacu nie byloby widac a wtedy mogliby w centrum zorganizowac bez obaw cos tam Europa Biznes KLan bo wtedy antyglobalisci nie trafili by do celu skoro go nie widac.

Old Post 15-03-2004 20:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Mogliby wieksza ta lape na palacu zrobic, to wtedy by palacu nie byloby widac a wtedy mogliby w centrum zorganizowac bez obaw cos tam Europa Biznes KLan bo wtedy antyglobalisci nie trafili by do celu skoro go nie widac.

Ale zes rozkminil....jestem w szoku

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 15-03-2004 21:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube

Moze jeszcze taki napis: "To nie jest Palac Kultury." Arab na pewno sie nabierze.

Old Post 15-03-2004 23:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
Moze jeszcze taki napis: "To nie jest Palac Kultury." Arab na pewno sie nabierze.

Tak samo powinni zrobic z lotniskiem "Okecie"

Amerykanie nie pomysleli...bo mogli taka lape sobie na wtc rozwiesic...

Old Post 16-03-2004 04:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CybeR
pr0-wokator

ale podsumowywujac oferta heyah nie jest zla...
duzo osob sie przerzuci i mamy min polacznia za 0,68gr do tego z naliczaniem sekundowym... oferta przebija nie jeden abonament

Old Post 16-03-2004 22:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CybeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CybeR Znajdź więcej post'ów przez  CybeR Dodaj CybeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CybeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

ey maslav to fota z impy u mnei, nie ?
fajnie wyszla
kiedy robimy nastepna?
zostawiles u mnie szlik

How I'm killing you

Old Post 16-03-2004 22:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

No pewnie, ze atrakcyjna oferta i reklama bombowa. Ewenement w naszym kraju, wiec cynizmem go kazdy obdarza. Inna historia, ze ta (tou) reklama (reklamou) to oni chcieli trafic w dzieci do lat 10-ciu, szkolne ku.rwy i inne dresy.

w tle: Voo Voo - Bo Bog Dokopie

Old Post 17-03-2004 02:13
Manfred
ponury ... grzybiarz

i do prawdziwych ziomali...

swoja droga, jak juz pisalem, lapa na koncertach HH jest pewnie kwestia czasu.

* * *

z drugiej strony bardzo ciekawie sie przedstawia sam schemat rozwoju kampani:

najpierw billboardy i wlepki z lapa
(i ewentualnie zupelnie nie zwiazane z niczym hasla typu:
cwicz jezyk czeska szyszka w ksztalcie czaszki itd)
potem (najlepszy etap) eskalacja lapy:
telewizja, wlepki, billboardy nawet pkin i metro - wsciekla eskalacja symbolu, gdy wciaz nikt nie wie o co chodzi - ten moment najlepszy, bo ludzie odruchowo szukaja wyjasnienia czujac podswiadomie dyskomfort i zagrozenie rzecza nowa, nieznana...
potem nagle wszyscy sie dowiaduja co jest celem kampani, no a wtedy ostatni etap
nieuchronna trywializacja kampani i jej hasel, teraz namolnosc kampani staje sie denerwujaca.

Old Post 17-03-2004 06:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Manfred Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Manfred Znajdź więcej post'ów przez  Manfred Dodaj Manfred do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Manfred prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Kampania reklamowa faktycznie jest dość dziwna ale w sumie interesowało mnie to tylko przez kilka dni (chyba z 1 weekend ) i to tylko dlatego, że ma dworcu gł w Poznaniu wisi wielki plakat "gómiaczka"

Poza tym oferta jest atrakcyjna cenowo. Jak się nic do 1 kwitenia nie zmieni to prawdopodobnie nr mojego tel. będzie się zaczynał od 888
I niech tylko ktoś spróbuje nazwać mnie "ziomalem", to przetłumaczę mu z pieśnią "Right Now" Kornu, że popełnił błąd
A do drechów zaliczyć się nie mogę bo dres to nosiłem jak miałem wf w średniej
Hmm ... Hejah !

Old Post 17-03-2004 10:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Smierdzi mi to heyah..... smierdzi !!!

Old Post 17-03-2004 10:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

mam kumpla co pracuje pi*oko dla ery

i mi powiedzial o co biega:
- obciete bardzo koszty
- 4 osoby na cala Polske w erze sie tym zajmuja
- wynajeta firma zajmuje sie BOK'oem
- sim ma mala pojemnosc
- opakowanie i papiery do niego minimalne
- brak wlasnej sieci dystrybucji
- brak uslug dodatkowych mms, gprs itd.

no i ceny gut.

Old Post 17-03-2004 11:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

Dzieki tej akcji mozemy sie spodziewac wejscia na rynek tzw. operatorow wirtualnych, czyli korzystajacych z juz istniejacych sieci GSM - wg roznych informacji w latach 2004-2005 na polskim rynku moze zaistniec nawet ok. 30 takich operatorow - przy czym nalezy dodac, ze w innych krajach spowodowalo to spadek cen polaczen o kilkanascie procent...

Old Post 17-03-2004 11:53
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CybeR
pr0-wokator

wiecej operatorow, wieksza konkurencja, nizsze ceny - a przeciez nam o to chodzi, nawet jak ktos nie zmienia sieci na heyah to tez odczuje spadki cen, simplus czy idea juz zaczynaja obnizac stawki zeby nie tracic klijentow...

a z tym ze nie mozna wysylac mmsow i nie ma gprsu to 100% pewne? jesli tak to nie zbyt ciekawie :-/

Old Post 17-03-2004 13:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CybeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CybeR Znajdź więcej post'ów przez  CybeR Dodaj CybeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CybeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Ja to sie tak zastanawiam czy by nie zmienic Pop'a na to Heyah
To kurde naprawde tanie jest a pozatym ma naliczanie sekundowe od pierwszej sekundy

Old Post 19-03-2004 07:12
CybeR
pr0-wokator

no dowiedzialem sie ze heyah nie obsluguje mmsow gprsu itp
ale to tylko kwestia czasu wiec nie ma sie co martwic
tylko sie przerzucac na heyah

Old Post 19-03-2004 07:58
bizonek
def

po allegro chodzi numer 888888888 za 3.5k na razie ;D

Old Post 19-03-2004 09:42
AlieneK
KOSZ

Ja se to kupie jak mi sie kasa na POPie skończy :F Czyli najdalej za miesiąc.

Old Post 19-03-2004 11:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Hmm... Ja pozostaje przy swojej taryfie Nowa Era Moja - m.in. dlatego, ze zostalo mi jeszcze 1,5 roku do wygasniecia umowy

Ale wlasnie kilka dni temu kumpel chcial sobie kupic komorke i sie zastanawial nad Idea MIX i Heyah. Po dlugich rozwazaniach doszlismy jednak do wniosku, ze jednak dla ludzi po raz pierwszy kupujacych cos takiego Idea MIX jest ciekawsza, jesli chodzi o pre-paid.

M.in. dlatego, ze dostajesz telefon wraz z zakupem. Jesli ktos nie ma telefonu to musi wydac przynajmniej te 300 zl, a dostanie jeszcze jednokolorowy wyswietlacz, etc. A w Idea MIX sa fajne telefony za 50zl czy cos.

Poza tym to sekundowe naliczanie. To sie moze skonczyc na tym, ze "aaa, mam sekundowe naliczanie, to se moge gadac". I tak sie gada i w koncu wychodzi drozej.

Jak podliczylismy sobie minimalne wydatki na najblizszy rok w Idea MIX i w Heyah to Idea MIX wymagala okolo 150zl mniej.

Tak wiec IMO wchodzenie w Heyah w tej sytuacji ma wiekszy sens kiedy wiecej sie rozmawia, etc. Albo ma sie juz swoj telefon.

Kampania reklamowa natomiast jest naprawde fajna. Kilka dni temu pod moja szkola rozdawali darmowe karty SIM... Z tego co rozmawialem z kolesiem to w calej akcji maja rozdac 10 tys. takich kart.

Ale mi i tak moje 160 darmowych SMS-ow/40 darmowych minut w miare wystarcza (zalezy od miesiaca). Za 20zl/month I do tego Samsung SGH C-100

Old Post 19-03-2004 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:11.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions