Hmm... Ja pozostaje przy swojej taryfie Nowa Era Moja - m.in. dlatego, ze zostalo mi jeszcze 1,5 roku do wygasniecia umowy 
Ale wlasnie kilka dni temu kumpel chcial sobie kupic komorke i sie zastanawial nad Idea MIX i Heyah. Po dlugich rozwazaniach doszlismy jednak do wniosku, ze jednak dla ludzi po raz pierwszy kupujacych cos takiego Idea MIX jest ciekawsza, jesli chodzi o pre-paid.
M.in. dlatego, ze dostajesz telefon wraz z zakupem. Jesli ktos nie ma telefonu to musi wydac przynajmniej te 300 zl, a dostanie jeszcze jednokolorowy wyswietlacz, etc. A w Idea MIX sa fajne telefony za 50zl czy cos.
Poza tym to sekundowe naliczanie. To sie moze skonczyc na tym, ze "aaa, mam sekundowe naliczanie, to se moge gadac". I tak sie gada i w koncu wychodzi drozej. 
Jak podliczylismy sobie minimalne wydatki na najblizszy rok w Idea MIX i w Heyah to Idea MIX wymagala okolo 150zl mniej.
Tak wiec IMO wchodzenie w Heyah w tej sytuacji ma wiekszy sens kiedy wiecej sie rozmawia, etc. Albo ma sie juz swoj telefon.
Kampania reklamowa natomiast jest naprawde fajna. Kilka dni temu pod moja szkola rozdawali darmowe karty SIM... Z tego co rozmawialem z kolesiem to w calej akcji maja rozdac 10 tys. takich kart.
Ale mi i tak moje 160 darmowych SMS-ow/40 darmowych minut w miare wystarcza (zalezy od miesiaca). Za 20zl/month I do tego Samsung SGH C-100 

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|