Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Znowu raj dla cheaterów
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Revenant
Training (Enforcer)

Sigano to ty jestes lamusem...i dzieciakiem 15 letni gnojek...
a tak serio to mam juz dosc tej nagonki....
Mam juz nowe IP...i moge grac na moscie..oczywiscie pod innym nickiem...
ale wiecie co??.....po przeczytaniu waszych postów i opini doszedłem do wniosku ze nie warto pakowac sie w syf jakim jest MOST....Ps.. bany za nozowanie..he he..widziałem ile was wyleciało..
Jest jeszcze kilka polskich serwerów..
lepszych bezlagowych, pozwalajacych na ciekawą rozgrywke.
Nawet teraz kiedy moge grac na Moscie po prostu nie mam ochoty.
jest duzo ciekawych serwerów prezentujących duzo wyzszy poziom..jest program antycheaterski do delty jest narazie w fazie testów ale juz niedługo ma być..umieszcze linka w najblizszym czasie...Mam was dosc a przedewszystkim wszych pomówien...............
Zgadzam sie z wami tylko w jednej sprawie ..aby ukrócic cheatowanie....a swoja drogą duzo o tym wiecie...
Nie jestescie tez swieci . wiecie co to jest glitch????
Za to tez powinien byc ban http://bhd-acc.com/phpBB2/phpglitches.php
wszyscy o tym wiedzą i stosują te sztuczki..i nie dostaja bana..a to przeciez tez cheatowanie...wiec jesli chcecie kogos zjechac popaczcie na wlasne zachowanie...
to nie jest zadna moja Vendeta bo ja nie mam za co sie mscic..ale wiecie jak to jest....
i co z tego ze sama gra pozwala na oszukiwanie jesli jest na to przyzwolenie??
np.. snajper za murem na Rampage...za to tez powinien byc ban...nie bede sypał nickami bo to nie moja sprawa tylko Hosta ...no wlasnie Miły co z tym teraz zrobisz?
na porzadnych serwerach za glitchowanie Dostaje sie bana...a ty na to pozwalasz i do tego banujesz nozowników...Wezcie zastanówcie sie nad swoim postepowaniem

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 31-03-2004 01:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Revenant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Revenant Znajdź więcej post'ów przez  Revenant Dodaj Revenant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Revenant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

Z tego co zdążyłem zauważyć na wstrętnych zachodnich serverach, do dobrego obyczaju należy, że w przypadku gdy zbierze się powiedzmy max 8 graczy to ludziska grają tylko na noże. Ma to o tyle sens, że dużo lepiej gra się w ten sposób np TKOH. Gra jest szybsza, więcej adrenalinki i naprawdę trzeba się napracować żeby utrzymać strefę z nożem w ręku. A ile radości masz jak jakiś cienias nie wytrzyma nerwowo i palnie z dwururki

Old Post 31-03-2004 07:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-=M=-Mily
Skilled (Knight)

zachowanie :(

Wiesz co ja z Tym zrobie? juz Ci mowie ja nie mam 15 lat jak pewnie wiekszosc z Was tylko nieco wiecej.
Takie jakies "watki" maja gracze z reguly ponizej 18 lat nie mowie tego bezposrednio do Ciebie ..... ale jedynie z mojego skromnego doswiadczenia.
Mam zamiar juz nic nie robic .... chcecie to sie mordujce ... chcecie to sie klijcie, wyzywajcie ... chcecie to ... kodujcie... <-- ciekawe do czego to Was doprowadzi?.
Widze ze Wy wogole nie doceniacie wlozonego Naszego trudu (tj "budujace").

Chcielismy dla Polskich graczy zrobic "miejsce" gdzie mozna sie "spotkac" i milo spedzic czas.
Przeczytaj sobie w histori boadru ... pytania -gdzie mozna pograc z polskimi graczami?.

Zauwazam iz mentalosc wiekszosci z Was jest jak typowego Polaka ((( "aby dla siebie" i to nie napa mnie optymizmem .

Ciesze sie ze jest juz coraz wiecej Polskich serverow BHD ale jednoczesnie wspolczuje ich adminom.

Zobaczycie ze skonczy sie to tak iz ktoregos pieknego dnia juz niezobaczycie w pingerze MOSTa. Nie bedzie to moja wina ani moich kolegow Tylko Wasza - wiec radze (moze ostatni raz) zastanowic sie nad swoim postepowaniem.

Co sie Tyczy Ciebie Revenant - to kafejka juz zmienila IP? a moze Ty zmieniles sobie dostawce Netu gdyz po Twojej informacji z ktora jestem Tobie wdzieczny zabanuje caly zakres Twojego dostawcy netu. Nie bedzie to zadna moja jakas zlosc ale jednynie dostepna mi metoda na uruchonienia innych graczy rowniez i mnie od "kolegi" ktory moze "wszystko".

--------------
Zauwazylem bardzo trafna UWAGE
cyt.:" Jest jeszcze kilka polskich serwerów.. " kontec cyt Revenant'a Masz racje JESZCZE sa !!!!! a to na co choruje MOST dopadnie kazdy inny Polski server gdyz Wy tam gracie !!!!
Wnioskuje z Twojej wypowiedzi Revenant ze na innych Polskich serverach niebedziesz juz kodowal?? - obym sie nie mylil

Pozdrawiam

Edytowane przez -=M=-Mily dnia 31-03-2004 o godz. 10:21

Old Post 31-03-2004 07:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -=M=-Mily Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -=M=-Mily Znajdź więcej post'ów przez  -=M=-Mily Dodaj -=M=-Mily do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -=M=-Mily prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Ostatnio też w walce na noże modne jest obcinanie przeciwnikowi szelek. Biedak plącze się w własnych nogawkach i zamiast dzierżyć nóż to trzyma w garści portki

Old Post 31-03-2004 07:39
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Ostatnio też w walce na noże modne jest obcinanie przeciwnikowi szelek. Biedak plącze się w własnych nogawkach i zamiast dzierżyć nóż to trzyma w garści portki

(wyciete)
......

P.S.
wszelkie podobieństwo postaci jest niezamierzone

Edytowane przez [FPP]ZonK dnia 31-03-2004 o godz. 10:40

Old Post 31-03-2004 08:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Ech.... Jednak rzeczywiscie straszny prostak z Ciebie...

Skierowanie wypowiedzi do pana Jaro PL niezamierzone.

Edytowane przez tmat dnia 31-03-2004 o godz. 10:36

Old Post 31-03-2004 09:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Ech.... Jednak rzeczywiscie straszny prostak z Ciebie...

czy mnie oczy mylą, czy to naprawdę słoma zaczyna Ci wyłazic z kamaszy?

Old Post 31-03-2004 10:19
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

kiedys tu bylo tak: nikt nikogo nie wyzywal, nikt na nikogo nie wskakiwal, nie bylo bluzgania, oraz wklejania logow, byla mila przyjazna atomsfera, a teraz co sie dzieje? ciagle ***** i ***** i wyzywanie innych, coraz czesciej zamykam topici z tego powodu. Co sie z wami dzieje. Mam nadzieje ze taka syuacja jak ta juz sie nie powtorzy, sory ale w przeciwnym razie beda surowsze konsekwencje
Chcialem opuscic ten board cieszac sie ze cos wyszlo z tego, ze cos mi sie udalo w koncu zrobic jak nalezy ale jak widze to sory ale co niektorzy schodza na psy (bez obrazy)
Post Jara (ten z logiem) zostal wyciety celowo
I zajmijcie sie normalnym pisaniem na forum, a jak juz to lepiej w ogole nie piszcie

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 31-03-2004 10:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

W sumie racja, zrobiliśmy z tego forum burdel. Czas chyba wrócić na poprzednią ścieżkę.

Old Post 31-03-2004 11:06
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
W sumie racja, zrobiliśmy z tego forum burdel. Czas chyba wrócić na poprzednią ścieżkę.

Aberatio actis
Niech pomyślę, chyba zaczęło się od wyrzynania w bazie i strzelania do wykluwaczy ale to oczywiście jest zupełnie normalne
P.S.
I kto z****ł kłódkę z tego topika.

Old Post 31-03-2004 11:21
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Aberatio actis
Niech pomyślę, chyba zaczęło się od wyrzynania w bazie i strzelania do wykluwaczy ale to oczywiście jest zupełnie normalne
P.S.
I kto z****ł kłódkę z tego topika.

Chyba raczej od koordynacji w TDM

Old Post 31-03-2004 11:23
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Chyba raczej od koordynacji w TDM

chyba raczej od http://board.fpp.pl//showthread.php...;threadid=10732 , a później istny majstersztyk http://board.fpp.pl//showthread.php...;threadid=11185

Old Post 31-03-2004 11:33
Radzioo(PL)
Guest

Topic "Ping" no tak.... hehe datowany na 02.IX.2003

Old Post 31-03-2004 11:46
Jaro(PL)
Goldmember

Re: zachowanie :(

quote:
Napisane oryginalnie przez -=M=-Mily
[B(...)Mam zamiar juz nic nie robic .... chcecie to sie mordujce ... chcecie to sie klijcie, wyzywajcie ... chcecie to ... kodujcie... <-- ciekawe do czego to Was doprowadzi?.(...)

Pozdrawiam [/B]

Zrób może w ten sposób,że w jeden dzień( z wiadomych względów może być poniedziałek) wyłączcie staty i niech buzujące hormony szaleją. W pozostałe dni tępić bez umiaru. Bo wygląda na to ,że im więcej przykręcacie śrubę tym większa zacietość z drugiej strony?

Old Post 31-03-2004 11:47
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: Re: zachowanie :(

Muszę powiedzieć, że zauważam u Miłego syndrom "honorowy"

Old Post 31-03-2004 11:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

Re: Re: Re: zachowanie :(

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
Muszę powiedzieć, że zauważam u Miłego syndrom "honorowy"

miało być ą,ę a TY znowu zaczynasz coś komuś imputować

Old Post 31-03-2004 11:58
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: Re: Re: Re: zachowanie :(

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
miało być ą,ę a TY znowu zaczynasz coś komuś imputować

to akurat o syndromie było całkiem poważnie

chodzi Ci o "ę ą ależ ***** w talerz"?

Old Post 31-03-2004 12:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Re: Re: Re: zachowanie :(

quote:
to akurat o syndromie było całkiem poważnie

chodzi Ci o "ę ą ależ ***** w talerz"?

Nie poznaję Cię członku honorowy

Old Post 31-03-2004 12:13
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: Re: Re: Re: Re: Re: zachowanie :(

quote:
Nie poznaję Cię członku honorowy

Jaki członku? Znów chcesz się lać?

ps. najłatwiej poznać po sygnaturze

Old Post 31-03-2004 12:16
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zachowanie :(

quote:
Jaki członku? Znów chcesz się lać?

ps. najłatwiej poznać po sygnaturze

A co ? Czółko już Ci się zagoiło ?
Jaka znowu sygnatura ? Te ctrl-c ctrl-v poprzewracało Ci w głowie

Old Post 31-03-2004 12:20
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zachowanie :(

quote:
A co ? Czółko już Ci się zagoiło ?
Jaka znowu sygnatura ? Te ctrl-c ctrl-v poprzewracało Ci w głowie

Na czółko już tylko czerwony śladzik ale mam dobry korektor

pod postem sygnatura

Old Post 31-03-2004 12:23
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zachowanie :(

quote:
Na czółko już tylko czerwony śladzik ale mam dobry korektor

pod postem sygnatura

To że masz w niej nawalone jak cyganka w tobołku to wiem

Old Post 31-03-2004 12:36
boski *PL*
po prostu boski

Red face

zbiznosc "nazw" przypadkowa....

Niedaleko malej parafii, zbudowanej przy drodze, stoją rabin i ksiadz. Piszą na tablicy wielkimi literami: ''KONIEC JEST BLISKI, ZAWROC NIM BĘDZIE ZA PÓŹNO!'' W chwili, gdy piszą ostatnią literę, zatrzymuje się samochód. Wychodzi kierowca i krzyczy:
- Zostawcie nas w spokoju. Wy religijni fanatycy!
Wsiada z powrotem do samochodu. Odjeżdża. Po chwili słychać wielki huk i trzask....
Duchowni patrzą na siebie i ksiadz mówi:
- Eeee... moze po prostu napisać "Most jest zniszczony!" Co?...

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Old Post 31-03-2004 12:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zachowanie :(

quote:
To że masz w niej nawalone jak cyganka w tobołku to wiem

skąd wiesz co cyganki noszą w tobołkach? Bo powiem Tajniakowi

Old Post 31-03-2004 21:07
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zachowanie :(

quote:
skąd wiesz co cyganki noszą w tobołkach? Bo powiem Tajniakowi

Odświeżyć Ci zadrapanie na czole ?

Old Post 31-03-2004 21:56
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zachowanie :(

quote:

pijemy?

Old Post 01-04-2004 08:32
Chester
Majster

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zachowanie :(

quote:

A Stefan zdrapal i wygral malucha...

Old Post 01-04-2004 09:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chester Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chester Znajdź więcej post'ów przez  Chester Dodaj Chester do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chester prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rodrigez
kreutzritter

zona stefana tez mu zdrapala...

Old Post 01-04-2004 12:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rodrigez Znajdź więcej post'ów przez  rodrigez Dodaj rodrigez do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rodrigez prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

...i nie wierzy własnym oczom

Old Post 15-04-2004 02:46
rodrigez
kreutzritter

quote:
...i nie wierzy własnym oczom

...a oczy,
ma jak 5 zlotych

Old Post 16-04-2004 12:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rodrigez Znajdź więcej post'ów przez  rodrigez Dodaj rodrigez do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rodrigez prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:50.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions