Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Zróbie cos sami !!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proszę nie podpinac sie pod cudze sukces

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Dobrze że odezwał sie choć jeden inteligentny głos w tej dyskusji

czy ja tesh coś źle powiedziałem??
bedzie lincz czy ukamienowanie??
ke??

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-06-2004 01:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil asterix[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do asterix[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  asterix[GAL] Dodaj asterix[GAL] do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proszę nie podpinac sie pod cudze su

quote:
Napisane oryginalnie przez asterix[GAL]
czy ja tesh coś źle powiedziałem??
bedzie lincz czy ukamienowanie??
ke??

eee, najwyżej wykasuje Ci posta

Old Post 05-06-2004 01:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proszę nie podpinac sie pod cudz

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
eee, najwyżej wykasuje Ci posta

ke??
a bana nie będzie?

Old Post 05-06-2004 01:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil asterix[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do asterix[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  asterix[GAL] Dodaj asterix[GAL] do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Premier
tmat zechciał napisac:
„Jak juz wspomniałem. PLK jest moim dziełem. Ja ja stworzyłem, prowadziłem i w końcu niestety zawiesiłem. Wszystko co wymyślicie, a co nie będzie związane z moim dziełem, i co nie będzie żerowało na moich wielu godzinach ciężkiej pracy…”koniec cytatu.

Moment, moment. To, że stworzyłeś coś co pozwoliło rozegrać kilka spotkań w tą gierkę nie będzie oznaczać, że teraz będziesz kogokolwiek rozliczał z tego co robi w tej materii. Wykonałeś nienajgorszą, aczkolwiek wygląda na to, że wadliwą prace, skoro ty jeden zawiesiłeś rozgrywki. Wykonałeś prace publiczną dla graczy i to oni a nie ty zadecydują co z tym dalej zrobić. Zmienimy tyle ile będziemy chcieli tak, aby los ligi niebył uzależniony od jednego człowieka. Liga może mieć dowolną nazwę i mieć taki regulamin jaki zaakceptują inni gracze. Nazywaj to żerowaniem czy jakkolwiek inaczej. To już jest bez znaczenia.

Masz całkowita racje. Ale powiedz to równiez Miłemu jak będzie chciał zamknąc serwer MOST. Czy jemu równiez powiesz że nie ma do tego prawa i że serwer nie jest uzalezniony od jednego człowieka bo tam gra wiele osób?
Przepraszam Cie najmocniej ale ja swój wolny czas poswieciłem na stworzenie i zorganizowanie PLK, podobnie zrobił Miły ze swoim serwerem, i nie wiem jak on ale ja nie pozwole sobię na to aby moje "dzieło" "rozkradły misie i wrony".
Jak chcesz bawic sie w lige to po jej zawieszeniu przez jej twórce musisz załozyc ja na nowo, jak chcesz bawic sie na serwerze to po jego ewentualnym zamknięciu musisz go sam postawić. Czy to jest naprawde tak trudne do zrozumienia ???
Miły już wielekrotnie informował że jak sytuacja na Moscie sie nie poprawi to po prostu zrobi Mosta (swoje dzieło) na hasło choćby sam miał tam grać. A ja poinformowałem o tym że polska lige BHD, PLK (moje dzieło) zawiesiłem i jeżeli będe miał ochote to sam sobie w tej lidze zagram.
Czy cos Ci trzeba przeliterować ???

Old Post 05-06-2004 01:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

quote:
Masz całkowita racje. Ale powiedz to równiez Miłemu jak będzie chciał zamknąc serwer MOST. Czy jemu równiez powiesz że nie ma do tego prawa i że serwer nie jest uzalezniony od jednego człowieka bo tam gra wiele osób?
Przepraszam Cie najmocniej ale ja swój wolny czas poswieciłem na stworzenie i zorganizowanie PLK, podobnie zrobił Miły ze swoim serwerem, i nie wiem jak on ale ja nie pozwole sobię na to aby moje "dzieło" "rozkradły misie i wrony".
Jak chcesz bawic sie w lige to po jej zawieszeniu przez jej twórce musisz załozyc ja na nowo, jak chcesz bawic sie na serwerze to po jego ewentualnym zamknięciu musisz go sam postawić. Czy to jest naprawde tak trudne do zrozumienia ???
Miły już wielekrotnie informował że jak sytuacja na Moscie sie nie poprawi to po prostu zrobi Mosta (swoje dzieło) na hasło choćby sam miał tam grać. A ja poinformowałem o tym że polska lige BHD, PLK (moje dzieło) zawiesiłem i jeżeli będe miał ochote to sam sobie w tej lidze zagram.

Tomaszku, tak z rączką na serduchu!!!
powiedz szczerze czy ktoś Ci pomagał przy tworzeniu sajdu plk, rozpisywaniu regulaminu, stawianiu serverów i.t.p.
aha i czy te "nagrody" sam również miałeś zasponsorować??
tak z czystej ciekawości bo nie jestem od poczaku w temacie

Old Post 05-06-2004 01:32
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proszę nie podpinac sie pod

quote:
ke??
a bana nie będzie?

na forum chyba nie ma... może Ci się użytkownik najwyżej skasować

Old Post 05-06-2004 01:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Premier
Skilled (Knight)

Mnie nie trzeba niczego literować. Dobrze zrozumialem o co ci chodzi. Na marginesie: sarkazmu również nie potrzebuje. Zachwaj go dla kogo innego. Może ktoś z twoich bliskich akceptuje to, ja nie.
Powtórze. Wykonałeś prace publiczną dla dobra ogółu. Była to praca charytatywna. Serwer MOST, może być nazwany publicznym w zakładce pingera, jednakże jest własnością Miłego. Różnica jest zasadnicza

Old Post 05-06-2004 01:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Premier Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Premier Znajdź więcej post'ów przez  Premier Dodaj Premier do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Premier prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proszę nie podpinac sie

quote:
na forum chyba nie ma... może Ci się użytkownik najwyżej skasować

hehe dobre by to było, powaga.
to ja za kare założe se 27 kont
bedzie co robić (czyt. kasować)

Old Post 05-06-2004 01:40
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proszę nie podpinac

quote:
hehe dobre by to było, powaga.
to ja za kare założe se 27 kont
bedzie co robić (czyt. kasować)

Ciekawe swojądrogą co trzeba zrobić, żeby skasowali konto na boardzie fpp...

Old Post 05-06-2004 01:42
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proszę nie podpi

quote:
Ciekawe swojądrogą co trzeba zrobić, żeby skasowali konto na boardzie fpp...

możnaby było zaryzykować
patrząc co tu sie dzieje to nie takie trudne stracić konto

Old Post 05-06-2004 01:44
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proszę nie p

quote:
możnaby było zaryzykować
patrząc co tu sie dzieje to nie takie trudne stracić konto

no właśnie nie wiem... brzydkich wyrazów nie widać, nikt nikogo nie obraża, wszyscy dyskutują, są odpowiedzialne osoby które pilnują, aby przebieg tej dyskusji był jak najbardziej rzeczowy i żeby nikt nie zachowywał się brzydko i chyba świetnie spełniają swoją rolę, bo naprawdę ciężko dostrzec tu kogokolwiek, kto mógłby stracić konto.

Old Post 05-06-2004 01:47
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Tomaszku, tak z rączką na serduchu!!!
powiedz szczerze czy ktoś Ci pomagał przy tworzeniu sajdu plk, rozpisywaniu regulaminu, stawianiu serverów i.t.p.
aha i czy te "nagrody" sam również miałeś zasponsorować??
tak z czystej ciekawości bo nie jestem od poczaku w temacie

Ligę wymyśliłem sam. Pomimo tego że było wiele głosów przeciwko, wiele głosów krytyki nie przejmowałem sie tym i robiłem swoje. Regulamin od początku do konca napisałem sam. Prosiłem wiele osób o pomoc i konsultacje ale w ostatecznym rozrachunku musiałem sam siedziec nad tym wszystkim. Terminarze rozpisywałem sam, patrząc przy okazji aby żaden mecz ligowy nie kolidował przypadkiem z meczami ligi Cb uczestniczących w PLK klanów. Do współpracy udało mi sie pozyskac początkowo ZS-a który stawiał nam serwer Arena-MOST, a przypominam że w tamtym czasie i jeszcze długo potem żaden klan nie dysponował własnym serwerem. . W pózniejszym czasie udało mi sie do tego wciągnąc jeszcze miłego Miłego, który początkowo sam stawiał serwer ligowy, a przed druga sesja udostepnił mi serwer który codziennie stawiałem wszystkim klanom które uczestniczyły w PLK. Przed 3 sesja udało mi sie wstepnie porozumiec również z Cybkiem który obiecał wsparcie serwerem w 3 sesji ligi co było konieczne do szybkiego i sprawnego rozegrania tej sesji.
Na początku pierwszym miejscem gdzie umieszczalismy wyniki i tabele była główna strona FPP gdzie od Zonka otrzymalismy kawałek swojego miejsca. Twórca ówczesnej wizualnej częsci PLk był oczywiscie Chester. Po jakimś czasie pobytu na fpp, dzięki pomocy Cybka, chester przeniósł PLK na jej aktualny adres, i wówczas bardzo ładny baner lligowy wykonał Boski.
Jeżeli chodzi o nagrody to od samego początku, pomimo "śmiechów politowania" zasypywałem Cenege mailami w tej sprawie. W pierwszym etapie doprowadziło to do moich rozmów telefonicznych z webmasterem strony Cenegi, który po pewnym czasie skontaktował mnie z PRM Cenegi. Po wielu mailach, po wielu rozmowach telefonicznych, oraz po spotkaniu bezposrednim dogadalismy się co do nagród, oraz co do sprawy zlotu, który mial być zorganizowany. Wszystkie sprawy dotyczące nagród załatwiałem i dogadywałem sam.
To krótka historia PLK, a jezeli kogoś w niej pominąłem to bardzo przepraszam

Old Post 05-06-2004 01:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proszę n

quote:
no właśnie nie wiem... brzydkich wyrazów nie widać, nikt nikogo nie obraża, wszyscy dyskutują, są odpowiedzialne osoby które pilnują, aby przebieg tej dyskusji był jak najbardziej rzeczowy i żeby nikt nie zachowywał się brzydko i chyba świetnie spełniają swoją rolę, bo naprawdę ciężko dostrzec tu kogokolwiek, kto mógłby stracić konto.

! ! ! MASZ RACJE ! ! !
ale ja jestem inteligentny. jak mogłem tego nie zauważyć??
a mówią, że świat schodzi na psy. a tu prosze jaka (c)harmonia.
porządna firma
ale wiesz co ? to i tak cały .uj w poruwnianiu z bombą atomową

Old Post 05-06-2004 01:58
tmat
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proszę n

quote:

No widzisz A jednak jest tak fajnie

Old Post 05-06-2004 01:58
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

quote:
Ligę wymyśliłem sam. Pomimo tego że było wiele głosów przeciwko, wiele głosów krytyki nie przejmowałem sie tym i robiłem swoje. Regulamin od początku do konca napisałem sam. Prosiłem wiele osób o pomoc i konsultacje ale w ostatecznym rozrachunku musiałem sam siedziec nad tym wszystkim.

to może uderzyłeś do tych osób co nie trzeba.
poza tym w tym co napisałeś często widnieje tekst "...z pomocą..."
także chyba jednak sam wszystkiego nie zrobiłeś. ale to ja tak myśle, prawda??
tak szczerze mówiąc, wymkneło ci sie wszystko z pod kontroli.
jak to sie mówi?? "za wysokie progi na moje nogi"??
ja na twoim miejscu bym się cieszył, że ktoś chce kontynuować twoje dzieło w momencie kiedy ty temu już nie dasz rady sprostać. i prosze nie mów mi, że tak nie jest.
prawda jest taka, że mało kto chciałby zagrać pod twoim "dowódctwem" - sam sobie wyrobiłeś opinie. zauważ, że grono twoich wrogów sie rozrasta w ogromnym tempie.
aha i jeszcze jedno.
!! MODERATOR JEST DLA BOARD'U A NIE BOARD DLA MODERATORA!!!

Old Post 05-06-2004 02:09
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:

nareszcie ktoś to jasno powiedział

Old Post 05-06-2004 02:15
tmat
Elite (Fiend)

quote:

Może, ale wtedy kiedy powstawała liga to niestety Ty jeszcze nawet nie miałes pojęcia że taka gra jak BHD istnieje i niestety nie mogłem zwrócić sie o pomoć do Twych wysokich nóg na wszystkie progi.

Old Post 05-06-2004 02:15
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

quote:
Może, ale wtedy kiedy powstawała liga to niestety Ty jeszcze nawet nie miałes pojęcia że taka gra jak BHD istnieje i niestety nie mogłem zwrócić sie o pomoć do Twych wysokich nóg na wszystkie progi.

oj tomek, tomek. ja do ciebie grzecznie (chociaż szczerze)
a ty od razu szukasz zaczepki
te twoje odbijanie piłeczki niedawno było zabawne, ale teraz robi sie to coraz nudniejsze i nudniejsze i....
boje sie o twoje zdrowie chłopie, poważnie.
odpuść sobie samemu bo polegnie wszystko co "sam" stworzyłeś
pamiętaj, że siłą napędową czy board'a czy ligi byliśmy i narazie jesteśmy MY, szare człowieczki . a widzę, że z tą siłą się wcale nie liczysz.

Old Post 05-06-2004 02:24
tmat
Elite (Fiend)

quote:
poza tym w tym co napisałeś często widnieje tekst "...z pomocą..."
także chyba jednak sam wszystkiego nie zrobiłeś. ale to ja tak myśle, prawda??
tak szczerze mówiąc, wymkneło ci sie wszystko z pod kontroli.
jak to sie mówi?? "za wysokie progi na moje nogi"??
ja na twoim miejscu bym się cieszył, że ktoś chce kontynuować twoje dzieło w momencie kiedy ty temu już nie dasz rady sprostać. i prosze nie mów mi, że tak nie jest.
prawda jest taka, że mało kto chciałby zagrać pod twoim "dowódctwem" - sam sobie wyrobiłeś opinie. zauważ, że grono twoich wrogów sie rozrasta w ogromnym tempie.
aha i jeszcze jedno.

A i jeszcze jedno. Czy Ty wogóle człowieku zdajesz sobie sprawe co to jeszcze kilka miesiecy temu znaczyło załatwic serwer na mecz ???!!!

Old Post 05-06-2004 02:24
tmat
Elite (Fiend)

quote:
oj tomek, tomek. ja do ciebie grzecznie (chociaż szczerze)
a ty od razu szukasz zaczepki
te twoje odbijanie piłeczki niedawno było zabawne, ale teraz robi sie to coraz nudniejsze i nudniejsze i....
boje sie o twoje zdrowie chłopie, poważnie.
odpuść sobie samemu bo polegnie wszystko co "sam" stworzyłeś
pamiętaj, że siłą napędową czy board'a czy ligi byliśmy i narazie jesteśmy MY, szare człowieczki . a widzę, że z tą siłą się wcale nie liczysz.

Więc wezcie sie szare człowieczki w garść i zorganizujcie wszystko od podstaw. Dzis macie juz dużo łatwiej, serwerów kupa, szlaki przetarte, wiec nie pozostaje Wam nic innego jak zostawić temu nudziarzowi jego PLK i stworzyc cos własnego, fajnego i prężnego.

Old Post 05-06-2004 02:27
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

quote:
A i jeszcze jedno. Czy Ty wogóle człowieku zdajesz sobie sprawe co to jeszcze kilka miesiecy temu znaczyło załatwic serwer na mecz ???!!!

nie
a co?? trzeba było mieć na niego kartki??

Old Post 05-06-2004 02:28
tmat
Elite (Fiend)

quote:
nie
a co?? trzeba było mieć na niego kartki??

Prawie.

Old Post 05-06-2004 07:02
Yogas
Elite (Fiend)

quote:

A to, czy Miły zamknie, czy też nie zamknie serwer, to jest tylko i wyłącznie jego sprawa. Twoje porównanie siebie i swojej pracy, mówiąc bardzo delikatnie jest chybiona. Druga sprawa, nie tylko Ty poświęcałeś swój czas, oczym widze zapomniałeś. A po trzecie, pozwolić to ty se możesz...

quote:

Tu muszko, to akurat się mylisz, a ja ci to wraz z innymi poprostu udowodnie A zrozumień to niestety ty nie możesz, że twój czas się skończył

quote:
Miły już wielekrotnie informował że jak sytuacja na Moscie sie nie poprawi to po prostu zrobi Mosta (swoje dzieło) na hasło choćby sam miał tam grać.

Zrobienie Mosta na hasło miało na celu wyeliminowanie cheaterów.

quote:
A ja poinformowałem o tym że polska lige BHD, PLK (moje dzieło) zawiesiłem i jeżeli będe miał ochote to sam sobie w tej lidze zagram.

Tak, możesz PLK

Old Post 05-06-2004 07:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Wszystkie sprawy dotyczące nagród załatwiałem i dogadywałem sam.

W naszej PLBHD nagród niema, ale może będą kto wie

Old Post 05-06-2004 07:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:

Jezu! To musiało być starszne. Ciekawe czy aby nie bolało

To już historia, w której masz swoje miejsce i nie obsraj sobie opinii do końca, bo zaczynasz robić za głupka osiedlowego. Odpuść sobie, bo i tak nic nie wskurasz. Liga jest i będziemy grać, czy ty tego chcesz, czy nie. No chyba, że masz przełożenie na głównego energetyka kraju i wyłączysz nam światło

Old Post 05-06-2004 07:38
Jaro(PL)
Goldmember

Wiele sie tu mówiło o kradzieży. Uściślijmy po pierwsze co zostało skradzione, zanim zaczniemy szukac złodzieja.

Old Post 05-06-2004 09:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FABIOS
Training (Enforcer)

Witam!!!

Tak delikatnie chciałbym wtrącić swoje trzy grosze (no może więcej).... Nie wiem co stoi na przeszkodzi by rozgrywki ligowe potoczyły się jednak pod nadzorem Tomka. Wiadomo wszystkim że coś poszło nie tak, ale ludzie... na miłośc boską... ilu z was po pierwszym wypadku np. samochodowym odłożyło prawo jazdy na półkę i nigdy więcej nie usiadło za kierownicę, albo widząc wypadek wysiadło z auta i w dalszą drogę udało się pieszo? Tak było fajnie i były emocje... i wszystko przez jakieś nieporozumienie walnęło w łeb. Delta to pierwsza moja gra w sieci. Znalazłem się na arenie tylko przez przypadek (akurat podłączony zostałem do netu) i dzieki spostrzegawczości klanu PFT, którzy mnie zaprosili do wspólnego grania, za co im bardzo dziękuję. No i stało sie, że od pewnego czasu jest to moja podstawowa wieczorna rozrywka. I tak do tego podchodzę, właśnie jak do rozrywki, i nie widzę tu miejsca na jakieś wulgaryzmy czy niesnaski. Gdy usłyszałem o organizacji spotkania od razu zapragnąłem znaleźć sie tam by wszystkich was poznać i uścisnąć dłoń mając uśmiech na ustach, ale po tym wszystkim co tu się stało mam mieszane uczucia i nie wiem czy na takim zlocie warto się znaleźć. Na zlocie, na którym może już nie być wesoło, a niektórzy będą siebie obserwować z zaciśniętymi zębami, a może i pięściami. Przecież nie o to w tym wszystkim chodzi. Pamiętajmy, że pole walki ma być tylko wirtualne... nie mieszajmy tego z rzeczywistością.... No dobra, rozpędziłem się. Za dużo tego i nie wiem czy komuś będzie się chciało to czytać. Sądzę że domyślacie się o co mi chodzi. Pragnę tylko zażegnać wszelkie konflikty. A ligę zakończmy lepiej w takiej postaci jaka była, a na zgode wypijmy se flachę i pośmiejmy się, JA STAWIAM... Obiecuję!!! Ale jeden warunek... nie obrzucajmy się już mięsem.

Z powazaniem FABIOS

Załącznik: fabios1.jpg
Załącznik został 1000 razy przeglądany.

Old Post 05-06-2004 09:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FABIOS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FABIOS Znajdź więcej post'ów przez  FABIOS Dodaj FABIOS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FABIOS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez FABIOS
Witam!!!

(...)na miłośc boską... ilu z was po pierwszym wypadku np. samochodowym odłożyło prawo jazdy na półkę i nigdy więcej nie usiadło za kierownicę, albo widząc wypadek wysiadło z auta i w dalszą drogę udało się pieszo? (...)

Ale to właśnie kierowca wysiadł i zostawił pasażerów.

Old Post 05-06-2004 10:47
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

quote:
Napisane oryginalnie przez FABIOS
... na miłośc boską...

hehe...

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Old Post 05-06-2004 10:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez boski *PL*
hehe...

Ucinając dalszę posty o kredzieży

Nasza nowa liga będzie sie nazywać Polska Strefa BHD.

Projekt regulaminu w najbliższym czasie będzie dostepny jeszcze pod starym adresem http://liga.bhd.pl/(jeszcze parę dni i będzie nowy adres i strona).

Dziekujemy (i nie doszukuj sie w tym ironii) za dotychczasową współprace i dzieło, które stworzyłeś. W pewnym sensie, jest nam ono wzorem.

PS. Co do rozegranych meczy i ich wyników, decyzje podejma admini klanowi na wtorkowym spotkaniu.

Old Post 05-06-2004 11:44
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:51.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions