quote: Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Ups 
A poważnie to takie które dają przewagę np, pozwalają dobiec szybciej do strefy czy zabijać samemu będąc niewidocznym itp.. wiem że temat jest ciężki ale możnaby ograniczyć ten proceder dla zwiększenia atrakcyjności gry.
Radzioo, doskonale rozumiem Ciebie i między innymi Legolasa. Piszecie, że to jest nieuczciwe. Hmmm... Wczoraj słyszałem inne poglądy na ten temat, do których się przychylam. Faktycznie korzystanie z glicza takiego jak np. strzelanie pod wodą stojąc na drabinie jest strasznym **********, ale sam to osobiście stosowałem i do tego sie przyznaje bez bicia Czy taki o którym pisał(chyba) Premier na mapie ze stadionem. I tego typu glitch powinien być zabroniony, ale jeśli chodzi o przechodzenie np. przez ściane przy punkcie A na mapie Rampage, moim zdaniem może byc dopuszczone do gry. A co zrobisz z takimi jak stanie za murem i wychylanie się(też mapa Rampage), a Ty nie masz możliwości Go zabić, bo Go nie widzisz? Generalnie, On stoi przed murem, a nie w nim.
A co do glitchu z HOP o którym pisałeś, to uwierz mi, że jest on już tak znany, że krycie się w nim oznacza "samobójstwo". Wydaje mi sie, że robimy na samym początku niepotrzebny wicher w tej sprawie. Glitche są , były i będą. Ile jest jeszcze takich, których nie wykryliśmy?
Ale jeśli masz na ten temat inne zdanie(a tak podejrzewam ), to proszę zrób liste takich glitchy, które uważasz za niedopuszczalne i na następnym spotkaniu wszyscy razem zadecydujemy co z tym fantem zrobić. OK???