quote: Napisane oryginalnie przez Yogas
To straszna lipa Miałem nadzieje, że będzie to zlot trzydniowy. Jeszcze od 16-17 w sobote!!!??? To jakieś kawał?
Jak sie nie da, to trzeba zmienić termin(bo jest jeszcze czas). No chyba, że macie ochote zwalić się na późne popołudnie w sobote, a w niedziele z samego rana uciekać do domu? Gdzie tu sens? Jakoś tego nie widze Pamiętaj Roman, że parę osób ma do Sieradza troche dalej niż Ty Zresztą po to jest forum, żeby to przedyskutować
Dodam tylko, że po rozmowie z kilkoma graczami z Mostu, wiem, że jak będzie taki układ jak Roman proponuje, to część już na wstępie sie wycofuje
Termin caloweekendowy wchodzi w gre dopiero z 2-3 tyg pozniej(moge sprawdzic).Ten termin podalem juz na forum pft na poczatku czerwca. Wiem ze dla wielu moze to byc problem ale moze sobota-poniedzialek lub wtorek by przeszedl. Inaczej niestety sie nie da , jezeli bedziecie zjezdzac juz od soboty rano to sie Wami zaopiekuje .
A wracajac do terminu pozniejszego niz ten to jak podalem miejsc w domkach jest 55 reszta pod namiotami a ogrzewania tam nie ma.Czekam na opinie.
Romek
|