Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Krótkie streszczenie zlotu w Pile, dla tych co nie byli albo padli ;)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Ucze sie od najlepszych

taka mała uwaga techniczna:
zacznij od podstaw
ą, ę, ć, dź, dż, ś, ó, ż, ź
narazie pierwsza lekcja do opanowania.
P.S.
tylko nie mów, że nie masz na klawiaturę.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-08-2004 11:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ggg
Skilled (Knight)

a ja mam nadzieje, ze zlotousty Jaro wypije ze mna conieco w Sieradzu i tam posmiejemy sie live

Old Post 18-08-2004 11:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ggg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ggg Znajdź więcej post'ów przez  ggg Dodaj ggg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ggg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Zlot będzie miał znaczenie dydaktyczne; jak pamiętam z Piły to Ci, którzy raczyli się zdrowo trunkami używali samych zmiękczeń typu ą, ę, ć, dź, dż, ś, ó, ż, ź.
Trudno było z niektórych wydusić coś innego

Old Post 18-08-2004 11:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ggg
Skilled (Knight)

eeee tam, z niektorych dalo sie nawet rozowy makaron wydusic

Old Post 18-08-2004 12:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ggg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ggg Znajdź więcej post'ów przez  ggg Dodaj ggg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ggg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez ggg
eeee tam, z niektorych dalo sie nawet rozowy makaron wydusic

Za dużo barwników w jedzeniu, nawet "setka" na trawienie nie pomogła

Old Post 18-08-2004 12:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
taka mała uwaga techniczna:
zacznij od podstaw
ą, ę, ć, dź, dż, ś, ó, ż, ź
narazie pierwsza lekcja do opanowania.
P.S.
tylko nie mów, że nie masz na klawiaturę.

Powtarzasz sie dziubenku. Rzeczywiscie chyba grafa ci sie zaciela. Juz mówilemm ze mam maly problem z alt.

Old Post 18-08-2004 12:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ggg
Skilled (Knight)

A Ci znowu swoje...

Tomkuy drogi, na zlocie dsostaniecie po 20 piw na glowe i zobaczymy, kto wygra pojedynek (bynajmniej nie bedziecie sie musieli nimi rzucac), no chyba, za Czesiek sie wtraci i was obu przebije

Old Post 18-08-2004 12:46
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez ggg
A Ci znowu swoje...

Tomkuy drogi, na zlocie dsostaniecie po 20 piw na glowe i zobaczymy, kto wygra pojedynek (bynajmniej nie bedziecie sie musieli nimi rzucac), no chyba, za Czesiek sie wtraci i was obu przebije

Jak już wspominałem wcześniej, kask vadera gdzieś mi się zapodział.

Old Post 18-08-2004 13:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:

Czesiek chciał swój pożyczyć

Old Post 18-08-2004 13:12
Radzioo(PL)
Guest

quote:

Pomijając wcześniejsze waśnie. Nie możesz po prostu powiedzieć że nie przyjedziesz bo :tu_wstaw_jakiś_argument: ? Jeżeli to tylko kask Dartha Vadera to da się go wykombinować.

Old Post 18-08-2004 13:13
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Czesiek chciał swój pożyczyć

Za duży.

Old Post 18-08-2004 13:15
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Pomijając wcześniejsze waśnie. Nie możesz po prostu powiedzieć że nie przyjedziesz bo :tu_wstaw_jakiś_argument: ? Jeżeli to tylko kask Dartha Vadera to da się go wykombinować.

Ależ proszę bardzo:

a. do żadnego klanu nie należę
b. w bhd już nie grywam
c. do swojego kasku vadera byłem bardzo przywiązany

Wybierz sobie które Ci pasuje, oczywiście pomijając wcześniejsze waśnie.

Old Post 18-08-2004 13:25
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Ależ proszę bardzo:

a. do żadnego klanu nie należę
b. w bhd już nie grywam

Wybierz sobie które Ci pasuje, oczywiście pomijając wcześniejsze waśnie.

eee tam, w Pile byli gracze nie zrzeszeni, jak również tacy którym pajęczyna już dawno BHD porosła; swoich maskotek też nikt nie brał a jakoś się udało przeżyć świetny weekend.

Old Post 18-08-2004 14:55
dżery
Elite (Fiend)

quote:

Tomku, znalazłem Twój kask, zajrzyj tutaj http://seals.bhd.pl/seals-v2/forum/viewtopic.php?t=23 i popatrz kto napisał trzeci post. Jest zguba

Old Post 18-08-2004 14:58
ggg
Skilled (Knight)

No istny dzerlok holms - ale ten Pan na C. uzywal swojej MOCY, zeby pilka poslana w morderczym pedzie przez Dobiego nie doleciala za siatkew

1. Kazda okazja jest dobra, zeby napic sie ze starymi kumplami,
ktorzy na zywo sa jeszcze bardziej rewelacyjni niz na TS

2. Pare osob, ktore nie gra juz w BHD w Pile sie zjawilo i w Sieradzu tez sie zjawi.

Old Post 18-08-2004 15:09
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Tomku, znalazłem Twój kask, zajrzyj tutaj http://seals.bhd.pl/seals-v2/forum/viewtopic.php?t=23 i popatrz kto napisał trzeci post. Jest zguba

Normalnie pod*******ił mój kask i nic sie nie bał.

Old Post 18-08-2004 15:10
ggg
Skilled (Knight)

No cos Ty - strasznie sie bal! Jak szydlo wyszlo z worka to uciekal w poplochu z Pily w niedziele o 6 rano i jeszcze pewnie wspolwinnego porwal ze soba

Old Post 18-08-2004 16:11
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:00.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions