Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Serwer JO:TR ze statami
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Wczoraj byłem na małym meczyku i grało się doskonale.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-10-2004 08:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ponton .PL.
Majster od Tapet

Taaaaaaaa.... godzinkę na update i pierwszy raz w JO do boju.... na krótko ale zawsze ....jeno kłopot był bo tagi niewidoczne... nie wiem dlaczego. Ustawiałem na wszelkie możliwe sposoby i nie widziałem swojaków.... Przez to Radzioo dostał kulke od Yogasa... nic tam... potem mu oddał.

Miło było widzieć spore zainteresowanie kolegów....

Krótko : GJ Kris & Mace

P.

domek
przyjaciele

Old Post 05-10-2004 08:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ponton .PL. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ponton .PL. Znajdź więcej post'ów przez  Ponton .PL. Dodaj Ponton .PL. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ponton .PL. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Ponton .PL.
....jeno kłopot był bo tagi niewidoczne... nie wiem dlaczego. Ustawiałem na wszelkie możliwe sposoby i nie widziałem swojaków....

Tak było To troche lipa, że nie wida nicków. Mam nadzieje Kris, że to poprawisz.
Pozdrawiam

Old Post 05-10-2004 11:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

siemka wszystkim.
sorki, że sie wtrące ale my (Galowie) również postawiliśmy serverek na JO. Jeśli macie ochote to wpadajcie.

[GAL]s' server
tryb: TKOTH
30 min; zone - 600 sec
max players - 32

Old Post 05-10-2004 11:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil asterix[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do asterix[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  asterix[GAL] Dodaj asterix[GAL] do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Tak było To troche lipa, że nie wida nicków. Mam nadzieje Kris, że to poprawisz.
Pozdrawiam

I wyszła z tego komedia zanim się wszyscy połapali że nie ma FF. Biegało kilka osób po mapie i co chwile padało pytanie " Ktoś ty ?, skąd jesteś ? "

Old Post 05-10-2004 12:49
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez Kris o poranq

Rufus jak zaczniecie grac tak zeby to łącze poczuło to zobaczymy jak się buja. Dla spokoju powiem ci że wszystko jest bardzo ładnie połączone - bazy+www są na innym kompie jak serwer

Nie ,nie o to mi chodzilo. Chodzi bardziej o tych co statystyki im przeslaniaja "sens zycia", przez co dochodzilo na MOST-PL do wielu nieporozumien i oszczerstw,ale moze ci ludzie nigdy nie zawitaja na JO (mam nadzieje) ,wiec moze sie uda. .

A co do serwera to troche wczoraj pogralem ,pare razy "cos" zlagowalo ,ale bylo calkiem sympatycznie, szkoda tylko ze bylo nas malo troche.

Old Post 05-10-2004 15:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Skoro Galowie maja serwer na tkoth,nie mozecie postawic serwera na aas??? Tryb o wiele ciekawszy i mniej nudny.

Old Post 05-10-2004 15:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Skoro Galowie maja serwer na tkoth,nie mozecie postawic serwera na aas??? Tryb o wiele ciekawszy i mniej nudny.

dyskutowałbym i z jednym, i z drugim

Old Post 05-10-2004 15:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kris o poranq
Pamparampam

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Pozdrawiam

No już już stawiałem to w 20 minut
Napiszcie co mam jak ustawić żeby wam najlepiej pasiło pytam już po raz któryś tam
To co kumam to ok ale co to jest za opcja:
- LFP Takeovers (ustawione na medium)
- Continuous TOD (No)
- Spectators (Yes)

Reszta tak:
- Max Players (64)
- Replay (Yes)
- Delay Start (0 sek.)
- Respown Time (5 sek.)
- Time Limit (30 min.)
- PSP Takeover (15 sek.)
- Score Limit (100)
- KOTH Limit (300 sek.)
- Kill Limit (70)
- Friendly Fire (On)
- Max FF Kills (3)
- Friendly Tags (On)
- Choose Team (Yes)
- FF Warning (On)
- Claymores (Enemies)
- Show Tracers (No)
quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus

Na naszym serwerze lecą wszystkie mapy AAS i TKOTH
A co do nabijaczy statów... to ehhhh. Bedziemy banować... jesli o to idzie Wiekszością głosów albo coś zresztą pożyjemy zobaczymy. Ja tam staty lubie więc będą

Edytowane przez Kris o poranq dnia 05-10-2004 o godz. 19:18

Old Post 05-10-2004 16:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kris o poranq Znajdź więcej post'ów przez  Kris o poranq Dodaj Kris o poranq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kris o poranq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
- LFP Takeovers (ustawione na medium)
- Continuous TOD (No)
- Spectators (Yes)

Reszta tak:
- Delay Start (0 sek.)

Spectators to na pewno obserwatorzy. Moim zdaniem funkcja jest dość przydatna na meczach klanowych. Pozostałe dwa jeszcze nie wiem co oznaczają.
A delay start proponowałbym choćby na 30 sekund ustawić.

Old Post 05-10-2004 17:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

LFP Takeovers - może jest to związane z szybkością przejmowania punktów w AAS ??

Old Post 05-10-2004 18:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil asterix[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do asterix[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  asterix[GAL] Dodaj asterix[GAL] do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez asterix[GAL]
LFP Takeovers - może jest to związane z szybkością przejmowania punktów w AAS ??

Chyba raczej z obszarem (strefą) w którym można przejąć punkt.

Old Post 05-10-2004 20:08
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Chyba raczej z obszarem (strefą) w którym można przejąć punkt.

No tak. Stąd tez czasami na serwerach koła dookoła strefy sa wielkie, mniejsze lub nie ma wogóle. Myślę że ustawiony poziom med. jest ok. No to została nam juz tylko jedna zagadka .

Old Post 05-10-2004 20:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kris o poranq
Pamparampam

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
No tak. Stąd tez czasami na serwerach koła dookoła strefy sa wielkie, mniejsze lub nie ma wogóle. Myślę że ustawiony poziom med. jest ok. No to została nam juz tylko jedna zagadka .

The TOD host option is 'Continuous TOD'. Basically, each map inherits the last time of day from the previous map. So you get a sense of a continuous day/night cycle.

TODRate is the rate at which time passes in the game.

Co w wolnym tłumaczeniu oznacza że mapa po mapie czas biegnie zgodnie z porami dnia Jak sie myle to mnie poprawcie

Old Post 05-10-2004 20:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kris o poranq Znajdź więcej post'ów przez  Kris o poranq Dodaj Kris o poranq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kris o poranq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
The TOD host option is 'Continuous TOD'. Basically, each map inherits the last time of day from the previous map. So you get a sense of a continuous day/night cycle.

Co w wolnym tłumaczeniu oznacza że mapa po mapie czas biegnie zgodnie z porami dnia Jak sie myle to mnie poprawcie

Pasuje.

Old Post 05-10-2004 21:03
tmat
Elite (Fiend)

quote:

I po zagadkach ...
Masz coś jeszcze ?

Old Post 05-10-2004 21:24
Kris o poranq
Pamparampam

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
I po zagadkach ...
Masz coś jeszcze ?

Ano zdał by się faq do RAT. Znaczy idzie o komendy i ich zastosowanie. Np jak "kopać brzydali" czy zmiana mapy albo wybór mapy. Wypadam z kraju z poniedziałku na wtorek i wracam za dwa tygodnie. Jak narazie jestem jedyną osoba która może włączyć/wyłączyć serwer (znaczy poza właścicielem który jednak zbyt wiele czasu na to nie ma). I mam w php zestaw skryptów obsługujących RAT wiec moge na 2 tygodnie to udostępnić. Tylko komu ? Chętni ? Ankieta ? Zdało by się to rozstrzygnąć do końca tygodnia (Niedziela). Programik Anaconda znany z BHD jest jeszcze w wersji beta i jako taki nie radzi sobie zbyt dobrze z grą :|

Old Post 05-10-2004 22:26
Chester
Majster

Co do serwera to dziwi mnie jedna rzecz.. a w zasadzie to smuci, a mianowicie PING

To znaczy wiem, ze chlopaki maja dobre pingi a kropke zielona. U mnie natomias na Waszym serwerze mam caly czas czerwona, a gdy na liscie serwery maja pingi 50-150 to wasz ma 1000. To mnie strasznie dziwi co sie dzieje. Moze powodem jest to, ze jestem w sieci lokalnej. Ale z drugiej strony dlaczego na zagranicznych serwerach nie mam z tym problemow?

Szczalka...

Old Post 06-10-2004 09:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chester Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chester Znajdź więcej post'ów przez  Chester Dodaj Chester do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chester prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ponton .PL.
Majster od Tapet

[To znaczy wiem, ze chlopaki maja dobre pingi a kropke zielona. U mnie natomias na Waszym serwerze mam caly czas czerwona, a gdy na liscie serwery maja pingi 50-150 to wasz ma 1000. To mnie strasznie dziwi co sie dzieje. Moze powodem jest to, ze jestem w sieci lokalnej. [/B][/QUOTE]

Przyznaj się ... co nabroiłeś?

U mnie w SDI 116/116 przy kompie średniej klasy miałem ping 100-200 cały czas.

Pozdro.

domek
przyjaciele

Old Post 06-10-2004 09:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ponton .PL. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ponton .PL. Znajdź więcej post'ów przez  Ponton .PL. Dodaj Ponton .PL. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ponton .PL. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
patryk pl
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Chester
Co do serwera to dziwi mnie jedna rzecz.. a w zasadzie to smuci, a mianowicie PING

To znaczy wiem, ze chlopaki maja dobre pingi a kropke zielona. U mnie natomias na Waszym serwerze mam caly czas czerwona, a gdy na liscie serwery maja pingi 50-150 to wasz ma 1000. To mnie strasznie dziwi co sie dzieje. Moze powodem jest to, ze jestem w sieci lokalnej. Ale z drugiej strony dlaczego na zagranicznych serwerach nie mam z tym problemow?

Szczalka...

U mnie to samo grać nie idzie

Old Post 06-10-2004 11:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil patryk pl Znajdź więcej post'ów przez  patryk pl Dodaj patryk pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać patryk pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kris o poranq
Pamparampam

quote:
Napisane oryginalnie przez Chester

puść sobie pinga na www.delta.gorzow.org i bedziesz widział. Jak chcesz to jest taki mały programik mtr pod winde to moge podesłać, on Tobie pokaże bardzo ładnie trase, straty, pingi i takie tam
Ja mam średnio 50 ms

Old Post 07-10-2004 00:26
patryk pl
Warrior (Scrag)

quote:
puść sobie pinga na www.delta.gorzow.org i bedziesz widział. Jak chcesz to jest taki mały programik mtr pod winde to moge podesłać, on Tobie pokaże bardzo ładnie trase, straty, pingi i takie tam
Ja mam średnio 50 ms

ping www.delta.gorzow.org -t
Badanie bsd.provector.pl [82.160.54.1] z użyciem 32 bajtów danych:
Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=580ms TTL=50
Upłynął limit czasu żądania.
Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=638ms TTL=50
Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=588ms TTL=50
Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=567ms TTL=50
Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=633ms TTL=50
Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=579ms TTL=50
Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=603ms TTL=50
Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=599ms TTL=50
Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=708ms TTL=50
Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=663ms TTL=50
Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=635ms TTL=50

a na
ping onet.pl
Badanie onet.pl [213.180.130.200] z użyciem 32 bajtów danych:
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=101ms TTL=52
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=84ms TTL=52
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=73ms TTL=52
Odpowiedź z 213.180.130.200: bajtów=32 czas=56ms TTL=52
Statystyka badania ping dla 213.180.130.200:
Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 4, Utracone = 0 (0% straty
Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach:
Minimum = 56 ms, Maksimum = 101 ms, Czas średni = 78 ms

Old Post 07-10-2004 18:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil patryk pl Znajdź więcej post'ów przez  patryk pl Dodaj patryk pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać patryk pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chester
Majster

Badanie bsd.provector.pl [82.160.54.1] z użyciem 32 bajtów danych:

Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=601ms TTL=53
Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=550ms TTL=53
Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=531ms TTL=53
Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=520ms TTL=53
Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=631ms TTL=53
Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=591ms TTL=53
Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=711ms TTL=53
Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=601ms TTL=53

Mam podobne wyniki... a do innych serwerkow wszystko jest ok...

Dziwne...

Old Post 07-10-2004 19:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chester Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chester Znajdź więcej post'ów przez  Chester Dodaj Chester do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chester prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

neostrada:

Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=37ms TTL=57
Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=32ms TTL=57
Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=39ms TTL=57
Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=38ms TTL=57

takze chyba zależy czyich łącz się używa. Patryk ma radiówkę i on ma zawsze problemy z netem

Old Post 07-10-2004 19:23
Rademus
Master (Spawn)

quote:
neostrada:

takze chyba zależy czyich łącz się używa. Patryk ma radiówkę i on ma zawsze problemy z netem

Nie mam neo ale pingi mam bardzo podobne

Old Post 07-10-2004 19:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
patryk pl
Warrior (Scrag)

quote:
neostrada:

Zgoda ale dlaczego na onet są znośne ? a www.delta.gorzow.org tragiczne skoro ten serwer jest na 10M powinny być dobre.

Old Post 07-10-2004 20:48
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez patryk pl
Zgoda ale dlaczego na onet są znośne ? a www.delta.gorzow.org tragiczne skoro ten serwer jest na 10M powinny być dobre.

to nie jest takie proste...
niestety

Old Post 07-10-2004 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
to nie jest takie proste...
niestety

Ano.

Old Post 07-10-2004 21:21
Kris o poranq
Pamparampam

PATRYK PL Ty masz gorzej do onetu niż ja do Provector'a że o onecie nie wspomne.
Polecam bardzo mały programik ale nim wysledzisz dokąd masz dobrze a gdze zaczynają się u Ciebie schody -> http://www.delta.gorzow.org/winmtr.exe

Provector
ping www.delta.gorzow.org
PING bsd.provector.pl (82.160.54.1): 56 data bytes
64 bytes from 82.160.54.1: icmp_seq=0 ttl=52 time=43.750 ms
64 bytes from 82.160.54.1: icmp_seq=1 ttl=52 time=43.581 ms
64 bytes from 82.160.54.1: icmp_seq=2 ttl=52 time=38.052 ms
64 bytes from 82.160.54.1: icmp_seq=3 ttl=52 time=42.124 ms
64 bytes from 82.160.54.1: icmp_seq=4 ttl=52 time=77.760 ms
64 bytes from 82.160.54.1: icmp_seq=5 ttl=52 time=38.215 ms
64 bytes from 82.160.54.1: icmp_seq=6 ttl=52 time=43.038 ms
64 bytes from 82.160.54.1: icmp_seq=7 ttl=52 time=38.216 ms
64 bytes from 82.160.54.1: icmp_seq=8 ttl=52 time=39.115 ms
^C
--- bsd.provector.pl ping statistics ---
9 packets transmitted, 9 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max/stddev = 38.052/44.872/77.760/11.850 ms
Onet
ping www.onet.pl
PING www.onet.pl (213.180.130.200): 56 data bytes
64 bytes from 213.180.130.200: icmp_seq=0 ttl=54 time=24.286 ms
64 bytes from 213.180.130.200: icmp_seq=1 ttl=54 time=23.922 ms
64 bytes from 213.180.130.200: icmp_seq=2 ttl=54 time=48.961 ms
64 bytes from 213.180.130.200: icmp_seq=3 ttl=54 time=22.948 ms
64 bytes from 213.180.130.200: icmp_seq=4 ttl=54 time=24.078 ms
64 bytes from 213.180.130.200: icmp_seq=5 ttl=54 time=23.958 ms
^C
--- www.onet.pl ping statistics ---
6 packets transmitted, 6 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max/stddev = 22.948/28.025/48.961/9.372 ms

Edytowane przez Kris o poranq dnia 08-10-2004 o godz. 00:17

Old Post 07-10-2004 21:29
HaOs
TOTAL HAOS :D

Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=47ms TTL=56
Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=50ms TTL=56
Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=52ms TTL=56
Odpowiedź z 82.160.54.1: bajtów=32 czas=46ms TTL=56

No cuz nie wiem jak to wytlumaczyc ja mam Kablowke 128/kbs i mam pingi raczej bardzo niskie co jest pokazane na gorze nie wiem co jest u was ze takie wysokie sa

Old Post 07-10-2004 22:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HaOs Znajdź więcej post'ów przez  HaOs Dodaj HaOs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HaOs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:10.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions