O oo ja tez kcem napisac 
Wiec tak bylo to tak, gdy bylo tak Nie mozna raczej uogolniac niemcy sa tacy, a tacy, to logiczne, bo to wielki zbior roznych ludzi *tez powoli roznych narodowosci w sumie* Z tego co ja zauwazylem w DE to fakt, nie lubia polakow, patrza dziwnie etc, nieprzyjemnie sie czlowiek czuje, znaja malo angielski, raz mnie nawet policjant zbluzgal ze mowie po angielsku jak w niemczech jestem do niego serio.. Sa tez i mili etc. Ale przychylam sie do wypowiedzi climhazzarda ze wiekszosc taka jest, faktycznie. Dotego dodam ze rosnie u nich fascynacja USA i ciagna do tego jak do wzorca moim zdaniem. W ubiorze to oni nie maja gustu dla mnie, pomine brak dresow, brak ich tez hiszpani, wloszech etc etc... so what Ja najwiekszego lola mam z rosnacej popularnosci Wrestlingu by US w DE toz to farsa Ogladaja tez Futball US i nawet liga sie jakas zrobila w europie itp sprawy zaciagane od zjadaczy hamburgerow z panstwa o prawie dla bogatych HAWK!
Co do stronek to nie znam niemieckie i loluje ogolnie rotflujac zarazem bo topic jest POLSKIE strony o ceesie tlumaczy made in poland po polskiemuuu 
Nie chce mi sie wiecej pisac o niemcach moge sie nagrac na dyktafon ehehe 
Pozdrawiam
PS: Ktos myslal jacy sa polacy jako narod i jak ich moze byc widac z boku? ja sie boje.
|