Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > pupa kupa
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

no to nie na "org'a" tylko na "imro" - wiem ze to to samo ale na kogos trzeba

moze sobie poopowiadamy głupie dowcipy? nie jestem rasistą ale, co tam - malo murzynkuff u nas w kraju wiec nie powinni sie obrazic

q - czym sie rozni murzyn od opony zimowej?
a - tym ze jak założył na oponke łańcuch ta nie bedzie rapować
--------------------

q - czym sie rozni murzyn od psiej kupy?
a - tym ze psia kupa na starosc robi sie biala i przestaje smierdziec

--------------------

q - dlaczego murzyni śmierdzą?
a - zeby niewidomi tez moghli ich nienawidziec

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-03-2005 16:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Ja proponuje sex grupowy

Old Post 19-03-2005 16:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Gazdzioch : Ty za mlody jestes na % w h2o

tym stwierdzeniem pobiles nawet dowcipy t0d'a

Old Post 19-03-2005 16:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

OK - chcieli dowcipow? No to maja mocne dowcipy

OBRZYDLIWE
Jasiu do mamy: -Mamo mamo u mnie w klasie jest pedal! -Jasiu niemow tak. -Mamo mamo ja wiem ze u mnie w klasie jest pedal! -Jasiu nie wolno tak bezpodstawnie mowic. -Mamo mamo ale ja to wiem! -A skad? -Bo jak mu robilem loda to mial gowno pod napletem.

Misiu z zajączkiem idą na imprezę i zajączek mówi: Misziu tylko mnie nie bij dzisiaj bo jak ty się na*****sz to zawsze mnie bijesz. Nie martw się , nie będę cię bił odpowiada misiu. Rano zajączek budzi się cały obity. Wkureiony mówi do misia: obiecałeś że nie będziesz mnie bił na co misiu: Jak się wczoraj najebałeś to zaczołeś mnie wyzywać od spasionych ****ów , ale myślę sobie jesteś na****** więc nie wiesz co gadasz. Potem dojebałeś siędo mojej laski i wyzywałeś ją od tanich dziwek , już mnie nosiło ale myślę sobie , jesteś na****** więc nie wiesz co gadasz , później dojebałeś się do mojej matki , wyzywałeś ją od grubych szmat i mówiłeś ze daje dupy lisowi , trafił mnie szlag , musieli mnie trzymać żebym ci nie wyjebał. Ale jak wróciliśmy do domu to nasrałeś mi do łóżka , wsadziłeś w to gówno trzy kredki i powiedziałeś 'Jeżyk dzisiaj śpi z nami' to nie wytrzymałem i cy wyjebałem.

Jedzie dwoch pedalow ulica nagle przyjebal w ich samochod jakis typ. Wychodza z samochodu: - stefan dzwon po policje - panowie dam wam 300zl tylko nie dzwoncie po mendy - stefan dzwon po policje - panowie czekajcie dam wam 500zl tylko nie dzwoncie po mendy - stefan dzwon po policje - panowie ***** dam wam 1000zl tylko nie dzwoncie po mendy - stefan dzwon po policje - to ***** **** wam w dupe - ooo stefan poczekaj pan chce sie dogadac

Siedza dwa dziecioly na drzewie patrza na dol a tam maly zolwik wdrapuje sie na drzewo, staje na galezi i skacze wyma****ac energicznie lapkami i spada. Po chwili znowu to samo zolwik wchodzi na drzewo zeskakuje z galezi i znowu skacze i spada na ziemie. Po jakies godzinie jeden dzieciol mowi do drugieg 'Sluchaj moze wreszcie mu powiemy ze jest adoptowany.'

Przychodzi murzynka do ginekologa. - Panie doktorze boli mnie podczas stosunku. Doktor: Proszę się rozebrać zrobić mostek tutaj. Po chwili ponownie: Proszę zrobić mostek pod tamtą ścianą.... Poprzestawiał tak czarnulę pod wszystkimi ścianami. Czarna się pyta: I co mi dolega? Lekarz: Nie wiem sprawdzałem tylko jak pasuje różowa fuga do czarnych kafelek

Siedzi 5-latka w piaskownicy; podchodzi pedofil: -Jak dam ci cukierka to dacz się potrzymać za rączkę? -OK - mówi ona Następnego dnia ona siedzi, on przychodzi: - Jak dam ci cukierka mogę potrzymać cię za nóżkę? - OK - mówi ona Trzeciego dnia w piaskownicy nie ma pedofila, tylko jest dziewczynka z koleżanką. Rozmawiają o życiu i dziewczynka się zwierza: - Wiesz, mam faceta - trochę starszy ode mnie, ale zanim mnie puknie, to cukrzycy dostanę.

Pewna żona nigdy nie zaglądała do pudełka, które mąż od 20 lat trzymał pod łóżkiem. Kiedyś podczas sprzątania postanowiła rzucić okiem do środka. Okazało się, że w pudełku leżały 3 jajka i 10 tys. dolarów. Żona poszła do męża i zapytała go: - Dlaczego w tym pudełku są 3 jajka? Mąż odpowiedział: - Za każdym razem, kiedy Cię zdradzałem, wsadzałem do pudełka jedno jajko. Żonę zamurowało, ale po chwili namysłu stwierdziła, że 3 jajka przez dwadzieścia lat to i tak kilka razy mniej, niż ona musiałaby wrzucić do takiego pudełka. - A co robi tam 10 tys. dolarów? - zapytała. A mąż na to: - Za każdym razem, jak zebrałem 10 sztuk, sprzedawałem je na targu.

przychodzi koles do panny ujarany jak stodola a ona mowi "ide pod prysznic
a ty tu poczekaj na kanapie"
koles siedzi grzecznie, czeka ale zachciało mu sie strasznie srac. Mysli
co
tu zrobic....lazienka zajeta, ale nagle zobaczył psa lezacego przy
drzwiach.
mysli " zesram sie obok i bedzie na psa"
tak tez zrobil
panna wychodzi spod prysznica:
- a co to do cholery?
koles:
- pies sie zesral
- pluszowy?

Old Post 19-03-2005 17:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

fajne
lużne tłumaczenie:

poszła kobieta to lekarza by ten zrobił cos z jej życiem seksualnym. doktorek przekazał jej buteleczke z pigułkami i poinstruował by wrzuciła mężowi jedną pigułkę dziennie do kawy.

nastepnego dnia zrobila tak jak miala, jej mąż był przecudowny w łóżku - do tego stopnia ze postanowiła zadać mu 2 pigulki nastepnego ranka

po całym dniu orgii postanowiła wrzucic mu wszystkie pozostałe pigułki....

kilka dni pozniej lekarz dzwoni by sie upewnic czy wszystko w porządku - odbiera syn.
Lekarz: Jak się miewa Tatuś?
Synek - Hmm ujmę to tak: moja mama jest zaruchana na śmierć, siostra jest w ciąży, mnie boli dupa a ojciec stoi przed domem i cały czas powtarza "Kici Kici"
------------------------------------------------------
kolejne rasistowskie
------------------------------------------------------
q - dlaczego murzyni robią się coraz szybsi?
a - bo policja wyłapuje tych wolniejszych

q - dlaczego murzyni robią się coraz silniejsi?
a - bo telewizory stają się coraz cięższe

q - co krzyczy kobieta podczas stosunku z murzynem?
a - "Ratunku - gwałcą!!!"

q - co zrobić by zagonić murzynów do szkoły?
a - powiedzieć ze wewnątrz są zasiłki dla bezrobotnych

q - co zrobić by wygonić murzynów ze szkoły?
a - wrzucić do niej ofert pracy

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 19-03-2005 17:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

Macie, poczytajcie sobie blogi

http://mloda-hh.blog.pl/

Old Post 19-03-2005 17:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez insmac*1337
Siedzi 5-latka w piaskownicy; podchodzi pedofil: -Jak dam ci cukierka to dacz się potrzymać za rączkę? -OK - mówi ona Następnego dnia ona siedzi, on przychodzi: - Jak dam ci cukierka mogę potrzymać cię za nóżkę? - OK - mówi ona Trzeciego dnia w piaskownicy nie ma pedofila, tylko jest dziewczynka z koleżanką. Rozmawiają o życiu i dziewczynka się zwierza: - Wiesz, mam faceta - trochę starszy ode mnie, ale zanim mnie puknie, to cukrzycy dostanę.

To jest "flagowy" i ulubiony dowcip Fausta :>

Old Post 19-03-2005 18:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

dobry rasistowski:
q: co murzyn ma białego ?
a: SŁUCHAĆ !!!!!!!!!!11!!!1!1!!!~1!!~~!!!111111111!!

Old Post 19-03-2005 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Poniewaz to jest luzny topic wiec opowiem wam o swojej eurece

A mianowicie odkrylem, nie moze za duzo powiedziane, ale wpadlem na pomysl w jaki sposob mozna podrozowac w czasie Jak wiecie jest to mozliwe i ja Was teraz postaram sie tego nauczyc, no moze nie nauczyc ale uswiadomic Ogolnie jest to banalna sprawa i me slowa ktore zaraz przeczytacie sa warte nagrody nobla w dziedzinie nauki.
A wiec zaczymy Hehe zaraz sami sie przekonacie ze to jest banalne Wiec siadcie sobie wygodnie i przypomnijcie sobie ostatnie wakacje lub jakies mile zdarzenie itp ktore mialo miejsce kiedys tam. A teraz spojrzcie gleboko w swoj umysl i przypomnijcie sobie swoj pierwszy pocalunek lub pierwszy dzien w szkole Widzicie to, czujecie sie tak jakbyscie tam byli ? A teraz powrodcie spowrotem swoimi myslami do terazniejszosci.

Witamy spowrotem w 2005 roku Odbyli wlasnie panstwo podroz w czasie

Old Post 21-03-2005 16:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

miałkie, takie za bardzo romantyczne.

Old Post 21-03-2005 16:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

Kto mi piwo przyniesie? Bo sie kurde skonczylo...

Old Post 21-03-2005 18:12
bizonek
def

piwo przed 12sta?

Old Post 21-03-2005 18:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

rcube: ja znam lepszy sposób
A konkretnie to na wynalezienie wehikułu czasu... jest to wyjątkowo proste i w praktyce nie wymaga żadnych nakładów finansowych ani naukowych :> (natomiast w teorii tak) (a może na odwrót?).

Chcecie wiedziec? : >

Old Post 21-03-2005 19:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

A tak przy okazji : >
Miałem to napisać w koszu, ale widze, że topic sie robi klimatyczny to napisze tutaj

Chce wam opowiedzieć o tym jak przeżyłem podróż w czasoprzestrzenie, a może przeniosłem się w czasie, albo tylko w przestrzeni - wywnioskujcie sami

Byłem sobie jakiś czas temu na wydziale Inżynierii Lądowej - miałem tam zajęcia z geodezji. No i pewnego dnia, tuż po zajęciach wychodze z sali na 6 piętrze. Ide korytarzem i dochodze do schodów. W tym momencie minął mnie taki koleś z innej grupy i zbiegł szybko po schodach. Ja szedłem sobie po woli i sie zamyśliłem :F
"Obudziłem" się z tego zamyślenia 5 pięter niżej gdy schodziłem po ostatnich schodach przed parterem.... i w tym momencie minął mnie ten sam koleś, znowu biegiem...
Niesamowite, prawda??

Old Post 21-03-2005 19:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

Chcecie wiedziec? : >

Mow Chodzi o miksure z procentami ?

Old Post 21-03-2005 21:46
AlieneK
KOSZ

Nie

Jest to bardzo proste :>
Wystarczy naprowadzić historie na odpowiednią drogę. Trzeba mieć dużo kasy i dużo naukowców, trzeba zaplanować wszystko i w ogóle, a gdy wszystko będzie gotowe, pewne będzie, że wynajdzie się ten wehikuł czasu za jakiś czas... ale zanim zaczną sie prace powinien pojawić się wehikuł czasu z przyszłości z jakimś kolesiem w środku, który da nam plany jak zbudować wehikuł czasu, bo przecież kiedyś go zbudujemy, ale wtedy oktoś sie przeniesie do nas i nam powie ;D

Proste co nie?

Old Post 22-03-2005 06:51
MaslaV
koduję bezwzrokowo

A mi się śniło dzisiaj że samochodem z Polski do RPA da się dojechać autostradą w 3 dni.

słabo

Old Post 22-03-2005 13:30
AlieneK
KOSZ

pfff.. kolega mi kiedyś opowiadał, że śniło mu sie, że pojechał do USA tramwajem... ;f

Old Post 22-03-2005 15:17
DEiMOss
sharimurai

A mi sie snilo, ze uprawiam sex oralny z gosciem od WF-u... hmm, a moze to nie byl sen...

Old Post 22-03-2005 19:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Totem6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
Nie

Jest to bardzo proste :>
Wystarczy naprowadzić historie na odpowiednią drogę. Trzeba mieć dużo kasy i dużo naukowców, trzeba zaplanować wszystko i w ogóle, a gdy wszystko będzie gotowe, pewne będzie, że wynajdzie się ten wehikuł czasu za jakiś czas... ale zanim zaczną sie prace powinien pojawić się wehikuł czasu z przyszłości z jakimś kolesiem w środku, który da nam plany jak zbudować wehikuł czasu, bo przecież kiedyś go zbudujemy, ale wtedy oktoś sie przeniesie do nas i nam powie ;D

Proste co nie?

niemozliwe bo by te gnojki same musiały zbudowac a nie dostac pomoc od goscia z przyszłosci

Old Post 27-03-2005 21:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Totem6 Znajdź więcej post'ów przez  Totem6 Dodaj Totem6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Totem6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

nie myslisz czterowymiarowo (c) Doc z powrotu do przyszlosci

owszem zbudowaliby - ale by to trwało. a skoro by zbudowali, nie stało by nic na przeszkodzie zeby ktos cofnął się do czasu w którym dopiero co zaczynali budować - tak by dać plany, know-how itd

z drugiej strony po takim powrocie w czasie mógłby powstać inny wymiar - bo była by inna przyszłość, a nawet i przeszłość

boszz zeby w swieta taka dyskusje podejmowac - polecam lekturke Philipa K. Dicka - Time Machine (o filmie po tym samym tytule nie wspomne )

Old Post 27-03-2005 21:41
BlazoQ
(Bez)alkocholowy ludek

quote:
Napisane oryginalnie przez Totem6
niemozliwe bo by te gnojki same musiały zbudowac a nie dostac pomoc od goscia z przyszłosci

To jest jeden z paradoksow zwiazanych z podrozami w czasie. Np. co by bylo gdyby sie cofnac w czasie i zabic wlasnego ojca przed tym jak on nas splodzi. Wtedy okazuje sie ze my nigdy nie urodzilismy sie czyli nie cofnelismy sie w czasie i nie zabilismy swojego ojca. A to znaczy ze jednak zyjemy przenosimy sie w czasie zeby zabic ojca i...

Ale jesli historia jenka byla by mozliwa to pomyslcie co by bylo gdyby sie przeniesc w czase do starozytnej grecji z nasza technologia i przyspieszyc rozwoj swiata o 2000 lat ale wtedy ci 2000 lat temu by mieli ten sam pomysl i wkoncu bysmy latali do planet w innych systemach planetarnych (jesli w jakis sposob pokonamy przeszkode jaka jest teoria wzglednosci i dlugosc zycia czlowieka) w czasach dinozaurow :> poprostu rox teraz bysmy mieli gry wygladajace jak matrix albo cos jeszcze lepszego a kompy mialy by wielkosc ziarnka piasku i byly czescia naszego mozgu :> i krowy rzadzily by jakas planeta [hi koszowcy :>

(Dla tych ktorzy nie wiedza o co chodzi z przeszkoda w lataniu do innych gwiazd) po 1. wedlug teorii wzglednosci (ktora jak narazie sie sprawdza) zeby osiagnac predkosc swiatla potrzeba praktycznie nieograniczonych zrodel energii. Mozna tak duze ilosci energii uzyskac dzieki antymaterii. niestety na ziemi da sie olbrzymim kosztem energetycznym uzyskac niewielkie ilosci antymaterii (rzedu kilku atomow) [wiecej energii potrzeba uzyc do wyprodukowania antymaterii niz z niej uzyskac energii]. Co jest nasmieszniejsze w kosmosie sa zrodla antymaterii ale tak daleko ze zeby do nich dotrzec (w ciagu kilku setek lat) trzeba by leciec z predkoscia swiatla. i tu kolo sie zamyka. no ale do rzeczy najblizsza nam gwiazda (poza sloncem) jest 65 lat swietlnych od ziemi. Czyli lecac z predkoscia swiatla dotarli bysmy do niej po 65 latach czyli astronauci nawet gdyby przezyli tak dlugi lot to mieli by po okolo 90 lat :> (jakby ktos nie wiedzial nie da sie poruszac szybciej niz z predkoscia swiatla)

Jedynym sposobem rozwazanym przez fizykow teoretykow przydatnym do podrozy w bardzo dalekie miejsca jest zakrzywianie przestrzenie ale to juz temat na inny post.

PS
jak widzicie post jest dosc duzy co pochwala ludzie ktoorzy zapoczatkowali ten topic

TOD wole literature Stephena Hawkinga (fizyk teoretyk) tam tez min. o tym pisze ;D

Old Post 27-03-2005 21:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BlazoQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BlazoQ Znajdź więcej post'ów przez  BlazoQ Dodaj BlazoQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BlazoQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

i co z tego ze duzy jak ja napisalem prawie to samo (no moze bez przykladow )

co do podróży do źródeł antymaterii (o których napisałem - ale do konca nie wiem czy to prawda) - wszechświat śię rozszerza i kto wie moze za pare miliardów lat nasz uklad planetarny sam skonczy w swego rodzaju Wielkiego Atraktora (tylko nie mylic z wielkim Traktorem )
------------
Hawking najprawdopodobniej pisal to wszystko na trzeźwo i to stosunkowo nie dawno, natomiast Philip K. Dick, nie dość ze na LSD to jeszcze kilkadziesiat lat temu ergo: Hawking dokonał plagiatu, ubarwiajać go w otoczke "fizyczną" tak zeby nie wszyscy mogli zrozumiec iż jest to plugawy plagiat

Old Post 27-03-2005 21:53
BlazoQ
(Bez)alkocholowy ludek

hmm co do rozszerzania sie wszechswiata sa 3 teorie

Wszechswiat:

1)zawsze sie bedzie rozszerzal

2)w pewnym momencie przestanie sie rozszerzac i zacznie kurczyc

3)w pewnym momencie przestanie sie rozszerzac i zostanie niezmieniony

tylko wariant 2 spelnia warunki zeby to co piszesz mialo szanse zaistniec. w pozostalych przypadkach planety gwaizdy antymateria resztki satelitow pyl gazy kupy astronautow i wszystkie inne rzeczy oddalaja sie od siebie wiec nie moga sie do ciebie przyblizyc (co innego z oddzialywaniem grawitacyjnym)

A nic z tego ze duzy tak tylko napisalem

Old Post 27-03-2005 21:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BlazoQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BlazoQ Znajdź więcej post'ów przez  BlazoQ Dodaj BlazoQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BlazoQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

z tym ze właśnie nie wszystko sie od siebie oddala - nie które ciała mogą znaleźć sie w otoczeniu wspomnianego Wielkiego Atraktora (wielkiego "przyciągacza") i wtedy moje rozumowanie moze byc sluszne

Old Post 27-03-2005 22:02
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d

Hawking najprawdopodobniej pisal to wszystko na trzeźwo i to stosunkowo nie dawno, natomiast Philip K. Dick, nie dość ze na LSD to jeszcze kilkadziesiat lat temu ergo: Hawking dokonał plagiatu, ubarwiajać go w otoczke "fizyczną" tak zeby nie wszyscy mogli zrozumiec iż jest to plugawy plagiat

Za ten tekst przyjdzie do ciebie w nocy nauczyciel W'fu od Dejmossa.

Po pierwsze porównywanie tekstu fantastyczno naukowego z popularno naukowym, pierwszy całus od Pana Wuefisty.

A grzebanie w gaciach za zapomnienie o Lemie. Lem też poruszał "te tematy" i to często o wiele ciekawiej i zabawniej niż Dick. Na przykład Dzienniki Gwiazdowe i cała reszta przygód Ilona. Oczywiście Dicka też cenię bardzo, ale Lem nasz swojski i do tego tworzył to wszystko, lepiej od Dicka, w szarej izolacji komunistycznego systemu.

Old Post 27-03-2005 22:03
t0d
Elite (Fiend)

wiem przeciez ze prawdziwe sci-fi pisal Lem, Asimov, bracia Strugaccy itd (nie czytalem wszystkiego - ale to co mi ojciec podpowiada o czym jest dana ksiazka daje troche do myslenia)

a propo Dicka i Lema: ten pierwszy mial obsesję na punkcie tajemniczej organizacji, mającej go zabić - organizacja ta nazywać się miala "Lem" - niezłe schizy

Old Post 27-03-2005 22:06
BlazoQ
(Bez)alkocholowy ludek

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
z tym ze właśnie nie wszystko sie od siebie oddala - nie które ciała mogą znaleźć sie w otoczeniu wspomnianego Wielkiego Atraktora (wielkiego "przyciągacza") i wtedy moje rozumowanie moze byc sluszne

zaznaczyłem co innego z oddzialywaniem grawitacyjnym :>

Old Post 27-03-2005 22:07
AlieneK
KOSZ

blazoq: pierhdolisz : >

Nabliższa gwiazda jest ze 4lata świetlne od nas (po sprawdzeniu - to dokładnie 4.35 ) :>

a po drugie astronauta nie miał by 90 lat, tylko dużo mniej

zastanów sie dlaczego

Old Post 27-03-2005 22:31
BlazoQ
(Bez)alkocholowy ludek

wiem o co ci chodzi szybciej sie poruszasz czas stoi w miejscu poruszasz się z prędkoscia swiatla czas stoi

glupi blad ;D

hm zastanawia mnie jedna rzecz myslalem nad tym troche gdy poruszasz sie z predkoscia swiatla to czas dla ciebie stoi bo min. obraz tego co jest za toba porusza sie z ta predkoscia co ty czyli predkosc wzgledem ciebie ma 0 ale co z obrazem z przodu? powinien sie on poruszac z podwojna predkoscia swiatla (on leci do ciebie z predkoscia swiatla ty do niego tez wiec wypadkowa by wyszla 2c) ale to nie mozliwe. (teoria wzglednosci) jednak jesli to bylo by mozliwe to widzieli bysmy przed soba przyszlosc

Co wy na to?

Old Post 27-03-2005 22:38
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:51.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions