OK - chcieli dowcipow? No to maja mocne dowcipy 
OBRZYDLIWE
Jasiu do mamy: -Mamo mamo u mnie w klasie jest pedal! -Jasiu niemow tak. -Mamo mamo ja wiem ze u mnie w klasie jest pedal! -Jasiu nie wolno tak bezpodstawnie mowic. -Mamo mamo ale ja to wiem! -A skad? -Bo jak mu robilem loda to mial gowno pod napletem.
Misiu z zajączkiem idą na imprezę i zajączek mówi: Misziu tylko mnie nie bij dzisiaj bo jak ty się na*****sz to zawsze mnie bijesz. Nie martw się , nie będę cię bił odpowiada misiu. Rano zajączek budzi się cały obity. Wkureiony mówi do misia: obiecałeś że nie będziesz mnie bił na co misiu: Jak się wczoraj najebałeś to zaczołeś mnie wyzywać od spasionych ****ów , ale myślę sobie jesteś na****** więc nie wiesz co gadasz. Potem dojebałeś siędo mojej laski i wyzywałeś ją od tanich dziwek , już mnie nosiło ale myślę sobie , jesteś na****** więc nie wiesz co gadasz , później dojebałeś się do mojej matki , wyzywałeś ją od grubych szmat i mówiłeś ze daje dupy lisowi , trafił mnie szlag , musieli mnie trzymać żebym ci nie wyjebał. Ale jak wróciliśmy do domu to nasrałeś mi do łóżka , wsadziłeś w to gówno trzy kredki i powiedziałeś 'Jeżyk dzisiaj śpi z nami' to nie wytrzymałem i cy wyjebałem.
Jedzie dwoch pedalow ulica nagle przyjebal w ich samochod jakis typ. Wychodza z samochodu: - stefan dzwon po policje - panowie dam wam 300zl tylko nie dzwoncie po mendy - stefan dzwon po policje - panowie czekajcie dam wam 500zl tylko nie dzwoncie po mendy - stefan dzwon po policje - panowie ***** dam wam 1000zl tylko nie dzwoncie po mendy - stefan dzwon po policje - to ***** **** wam w dupe - ooo stefan poczekaj pan chce sie dogadac
Siedza dwa dziecioly na drzewie patrza na dol a tam maly zolwik wdrapuje sie na drzewo, staje na galezi i skacze wyma****ac energicznie lapkami i spada. Po chwili znowu to samo zolwik wchodzi na drzewo zeskakuje z galezi i znowu skacze i spada na ziemie. Po jakies godzinie jeden dzieciol mowi do drugieg 'Sluchaj moze wreszcie mu powiemy ze jest adoptowany.'
Przychodzi murzynka do ginekologa. - Panie doktorze boli mnie podczas stosunku. Doktor: Proszę się rozebrać zrobić mostek tutaj. Po chwili ponownie: Proszę zrobić mostek pod tamtą ścianą.... Poprzestawiał tak czarnulę pod wszystkimi ścianami. Czarna się pyta: I co mi dolega? Lekarz: Nie wiem sprawdzałem tylko jak pasuje różowa fuga do czarnych kafelek
Siedzi 5-latka w piaskownicy; podchodzi pedofil: -Jak dam ci cukierka to dacz się potrzymać za rączkę? -OK - mówi ona Następnego dnia ona siedzi, on przychodzi: - Jak dam ci cukierka mogę potrzymać cię za nóżkę? - OK - mówi ona Trzeciego dnia w piaskownicy nie ma pedofila, tylko jest dziewczynka z koleżanką. Rozmawiają o życiu i dziewczynka się zwierza: - Wiesz, mam faceta - trochę starszy ode mnie, ale zanim mnie puknie, to cukrzycy dostanę.
Pewna żona nigdy nie zaglądała do pudełka, które mąż od 20 lat trzymał pod łóżkiem. Kiedyś podczas sprzątania postanowiła rzucić okiem do środka. Okazało się, że w pudełku leżały 3 jajka i 10 tys. dolarów. Żona poszła do męża i zapytała go: - Dlaczego w tym pudełku są 3 jajka? Mąż odpowiedział: - Za każdym razem, kiedy Cię zdradzałem, wsadzałem do pudełka jedno jajko. Żonę zamurowało, ale po chwili namysłu stwierdziła, że 3 jajka przez dwadzieścia lat to i tak kilka razy mniej, niż ona musiałaby wrzucić do takiego pudełka. - A co robi tam 10 tys. dolarów? - zapytała. A mąż na to: - Za każdym razem, jak zebrałem 10 sztuk, sprzedawałem je na targu.
przychodzi koles do panny ujarany jak stodola a ona mowi "ide pod prysznic
a ty tu poczekaj na kanapie"
koles siedzi grzecznie, czeka ale zachciało mu sie strasznie srac. Mysli
co
tu zrobic....lazienka zajeta, ale nagle zobaczył psa lezacego przy
drzwiach.
mysli " zesram sie obok i bedzie na psa"
tak tez zrobil
panna wychodzi spod prysznica:
- a co to do cholery?
koles:
- pies sie zesral