Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Papież...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
alienzero
KOSZ

ej, co jest wam z tym Papierz ??

ze 'papier' czy jak.. ?

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-04-2005 22:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
ej, co jest wam z tym Papierz ??

ze 'papier' czy jak.. ?

Ja dzisiaj dzien zaczalem o 4 rano...

Old Post 04-04-2005 23:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

spko, ale ja tak ogolnie, bo nie ty pierwszy, i nie ostatni jedziesz po rz..

moze oni to od Rzymu biora.. hmm...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 04-04-2005 23:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Ja dzisiaj dzien zaczalem o 4 rano...

Cos Ty robil o 4 rano?

Jak wstaje o 10, to jest rekord swiata...

Old Post 04-04-2005 23:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez insmac*1337
Cos Ty robil o 4 rano?

Jak wstaje o 10, to jest rekord swiata...

Do bydgoszczy jechalem na aplikacje.

Tak co tydzien, a w kwietni 2x w tygodniu :/

Old Post 05-04-2005 07:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

quote:
Do bydgoszczy jechalem na aplikacje.

Tak co tydzien, a w kwietni 2x w tygodniu :/

Podobno do porannego wstawania mozna sie przyzwyczaic...podobno, ja od jakichs 10 lat nadal nie moge, widocznie taki ze mnie ranny ptaszek jak...

To wspolczuje swoja droga.

Old Post 05-04-2005 08:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

Dla mnie cala idea tych przemarszow to czysta zenada i skrajna hipokryzja.

Wiecie, jak to wyglada? Wszyscy ida i sie smieja, a pseudokibice mowia "i tak dobrze, ze jeden dzien zgody *****". Rozmawialem z kolesiem, ktory wczoraj sie do kamery wypowiadal. Teraz twierdzi, jak on w ogole takie bzdury mogl powiedziec.

Zenada. I nie wciskac mi tu kitu, ze to skrajne, promilowe przypadki, bo to gowno prawda, 3/4 ludzi tak sie zachowuje.

Old Post 05-04-2005 20:29
t0d
Elite (Fiend)

dlatego ja nie bylem na zadnym i nie zamierzam - nie lubie jak sobie osobą zmarłą buty sie wyciera (bo i tak wiekszosc z tych osób cieszy sie z tego, ze w dzien pogrzebu JP II nie beda miec zajec - bo ci co pracują mają zgoła odmienny pogląd na taki przymusowy dzien wolny (kto im za niego zapłaci?))

ja pozostaję przy świeczce w oknie

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 05-04-2005 20:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Koras
jestem zajebisty

Nie jest mi smutno, nie ogladam tv, nie slucham radia, nie nosze wstazek, nie chwale sie wszystkim swoja zaloba, w kosciele bylem ostatnio wiele lat temu. Czy powinienem zostac zlinczowany?

Old Post 05-04-2005 22:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Koras Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Koras Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Koras Dodaj [SPECNAZ]Koras do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Koras prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt
Guest

Cudownie jest - w radiu ani telewizji nie ma reklam, z eteru płynie piękna muzyka...

Old Post 05-04-2005 22:48
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
dlatego ja nie bylem na zadnym i nie zamierzam - nie lubie jak sobie osobą zmarłą buty sie wyciera (bo i tak wiekszosc z tych osób cieszy sie z tego, ze w dzien pogrzebu JP II nie beda miec zajec - bo ci co pracują mają zgoła odmienny pogląd na taki przymusowy dzien wolny (kto im za niego zapłaci?))

Widze ze czegos nie do konca kumasz
Dzien wolny w piatek ma umozliwic ludziom np: obejrzenia transmisji z pogrzebu Jana Pawla II . Wiekszosc ludzi prawdopodobnie bedzie chciala zobaczyc ta ceremonie czy to na zywo na miejscu w Watykanie czy w TV.

quote:

ja pozostaję przy świeczce w oknie

Ja pozostaje przy swieczce w statusie gg

Old Post 06-04-2005 08:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Koras
Nie jest mi smutno, nie ogladam tv, nie slucham radia, nie nosze wstazek, nie chwale sie wszystkim swoja zaloba, w kosciele bylem ostatnio wiele lat temu. Czy powinienem zostac zlinczowany?

ROTFL.

Wiecie ja odnosze wrazenie ze niektorzy z Was zazdroszcza tym ktorzy jada do Watykanu tudziez chodza na msze zalobne

To jak spedza sie ten czas (zalobe) to wlasny interes i nikogo nie interesuje to To ze az tylu ludzi wybiera sie do Rzymu czy tez uczestniczy w mszach to ich sprawa. Kazdy zegna Papieza na swoj sposob. I nie wolno sie do tego wtracac. Wielu tych ktorzy wybieraja sie na pielgrzymke do Watykanu spotkalo sie z Papiezem podczas jego pielgrzymek do PL.

To tak jak ze sportem. Mozesz obejrzec mecz w TV , mozesz sluchac w radiu lub wogole odciac sie od spotkania ale mozesz tez udac sie na stadion i ogladac na trybunach spotkanie. Czy jak kibice na stadionie dopinguja swoja druzyna mowicie ze robia to na pokaz i gowno ich to interesuje co sie dzieje na boisku ? Mowie tu o wszystkich kibicach wszystkich dyscyplin na calym globie

Old Post 06-04-2005 08:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Polecam ciekawa lekture dla tych ktorzy nie wiedza, ze papiez wogole cos robil. Jest to kalendarium pontyfikatu Jana Pawla II. I od razu powtorze to co juz wczesniej bylo powiedziane... Nie, on nie musial tego wszystkiego robic. Mogl jak wielu jego poprzednikow siedziec na tylku i rozkoszowac sie wladza jaka mial nad kosciolem.

http://info.onet.pl/1134057,0,1,1701,0,0,3195,art.html

Old Post 06-04-2005 10:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

Ugh...wspolczuje mieszkancom Rzymu

Przejsc teraz przez nasz rynek to jest masakra...nie mowiac o ulicach wokol niego...a co tam sie bedzie dzialo za dwie godziny, to ja nawet nie chce myslec...

Old Post 07-04-2005 14:06
insmac*1337
lump

Tszzzz jedynka zglos sie...tsszzz...prosze o obraz z kamery nr. 1...odbior...

Roger that!

Old Post 07-04-2005 16:16
t0d
Elite (Fiend)

od kiedy w grodzie Kraka jest internet?

[OT] swego czasu czytałem pewne stwierdzenie, niestety nie pamiętam kogo, odnośnie stosunków Papież-Polacy:

quote:
Po śmierci papieża, może dojść do sytuacji że Polacy obwołają Karola Wojtyłę za ucieleśnienie Boga i ogłoszą schizmę

schizmami nazywamy rozłamy w łonie Kościołów chrześcijańskich przypisujących sobie tytuł powszechnego np anglikański

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 07-04-2005 18:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

quote:
[B]od kiedy w grodzie Kraka jest internet?

Od niedawna, za to warsiafka jeszcze dlugo miec nie bedzie.

Old Post 07-04-2005 18:33
t0d
Elite (Fiend)

wiem, nie wszystkie dzielnice Łodzi posiadają luksusy..

Old Post 07-04-2005 18:35
insmac*1337
lump

A powiem wam, ze nawet ladnie to wyglada, nastrojowo. W telewizji...

Old Post 07-04-2005 20:28
t0d
Elite (Fiend)

a jutro, pogrzeb papieża live - na ok 30 programach w mojej kablówce :/ niedlugo dojdzie do tego ze po wyslaniu smsa na numer 7xxx bedzie mozna sciagnac sobie tapetki, dzwonki i rozne dzieła papieża - ludzie troche juz przeginają. ja rozumiem, zmarł autorytet - ale wlasnie ten autorytet w tym momencie jest podstawą do najbardziej absurdalnych poczynań (podróż na pogrzeb, przy czym wiadomo ze wiekszosc z tych co wyruszyli w ostatnich paru dniach, nie bedzie miala okazji zobaczenia, nawet z oddali Watykanu)

nie mialem zamiaru nikogo obrażać

Old Post 07-04-2005 21:26
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Wlasnie wrocilam z ulicy Jana Pawla II w Krakowie. Powiem wam.. bylo to cos niesamowitego. Cos co przezylam raz w zyciu i co sie chyba juz nie powtorzy (no mam nadzieje ze w przyszlym roku na rocznice). Wzdluz calej alei byly rozstawione znicze, roznych kolorow i ksztaltow. Sama postawilam tam jeden stojac z moja rodzina i czekajac do godziny 21:37. O tej godzinie stanely wszystkie samochody i zaczely trabic. Tego po prostu nie da sie opisac...

t0d z ta podroza ... to jest tak troche dziwnie.. nie chodzi im o to by zobaczyc.. po prostu byc blizej tego wszystkiego. Powiem Ci ze tez nie rozumialam tego wlasnie do tego momentu w ktorym bralam udzial godzine temu.

Old Post 07-04-2005 21:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
[...] O tej godzinie stanely wszystkie samochody i zaczely trabic. Tego po prostu nie da sie opisac...

Niewatpliwie...ryk musial byc ogluszajacy...

Old Post 07-04-2005 22:11
Lucas
esports.pl

quote:
Niewatpliwie...ryk musial byc ogluszajacy...

Wiem, ze sie nudzisz, ale nie przesadzaj...

Old Post 07-04-2005 22:17
insmac*1337
lump

quote:
Wiem, ze sie nudzisz, ale nie przesadzaj...

Za to Ty jestes zajebiscie zagoniony. W czym tu przesada? To stwierdzenie faktu...

Old Post 07-04-2005 22:30
Lucas
esports.pl

quote:
Za to Ty jestes zajebiscie zagoniony. W czym tu przesada? To stwierdzenie faktu...
Suchym stwierdzniem faktu byloby wtedy gdybys nie dal usmieszku.

Old Post 07-04-2005 23:02
bizonek
def

quote:
Polecam ciekawa lekture dla tych ktorzy nie wiedza, ze papiez wogole cos robil. Jest to kalendarium pontyfikatu Jana Pawla II. I od razu powtorze to co juz wczesniej bylo powiedziane... Nie, on nie musial tego wszystkiego robic. Mogl jak wielu jego poprzednikow siedziec na tylku i rozkoszowac sie wladza jaka mial nad kosciolem.

http://info.onet.pl/1134057,0,1,1701,0,0,3195,art.html

A ja o tym co papież robił, a czego nie powinien.
http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,325

Old Post 08-04-2005 07:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek
A ja o tym co papież robił, a czego nie powinien.
http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,325

Np. "Zwalcza teologię wyzwolenia " - ani slowem nie wspomnieli, ze teroia wyzwolenia dopuszczala uzycie przemocy w celu uzyskania tego wyzwolenia. I temu Papiez sie sprzeciwial.

Old Post 08-04-2005 07:43
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Coz.. jak to sie mowi .. chocby sie czlowiek dwoil i troil i tak wszystkim nie dogodzi. Coz.. moze jesli wrocimy do czasow papiezy jezdzacych w lektykach ktorych jedynym gestem w stosunku do ludzi bylo wyciagniecie reki do ucalowania i ktorzy nie wychylali nosa poza obreb Watykanu... moze wtedy coponiektorzy w koncu zauwaza ze Jak Pawel II naprawde cos zmienil.

"Nie protestuje przeciwko rozniecaniu wokół jego osoby bałwochwalczego kultu"

eh.. ja tego nie skomentuje.. niech oni poczytaja testament jego moze .>>.

Old Post 08-04-2005 08:29
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

Polecam ciekawy artykuł ukazujący bardzo ludzką i taka normalna codzienna strone Jana Pawła II...
http://www.joemonster.org/

Old Post 08-04-2005 10:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_blaze Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_blaze Znajdź więcej post'ów przez  johny_blaze Dodaj johny_blaze do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_blaze prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Coz.. jak to sie mowi .. chocby sie czlowiek dwoil i troil i tak wszystkim nie dogodzi. Coz.. moze jesli wrocimy do czasow papiezy jezdzacych w lektykach ktorych jedynym gestem w stosunku do ludzi bylo wyciagniecie reki do ucalowania i ktorzy nie wychylali nosa poza obreb Watykanu... moze wtedy coponiektorzy w koncu zauwaza ze Jak Pawel II naprawde cos zmienil.

"Nie protestuje przeciwko rozniecaniu wokół jego osoby bałwochwalczego kultu"

eh.. ja tego nie skomentuje.. niech oni poczytaja testament jego moze .>>.

Dokladnie - wszystkim si ewydaje, ze papieze zawsze jezdzili po swiecie i odiwedzali wiernych. Taki byl Jan Pawel Wielki tylko. Jego poprzednicy ograniczali sie do pelninia funkcji jak typowy monarcha lub prezydent.

Old Post 08-04-2005 12:04
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:56.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions