Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Maturzysci yo
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (9): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ten mial materialy pomocnicze ale mu ich nie uznali

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-04-2005 22:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez majes
fajno masz, chociaz jeden syf za soba
miales jakies materialy pomocnicze? bo ja jade na sucho...

Daj spokoj, procz fiszek z cytatami to nie mialem nic, nawet planu ramowego bo zapomnialem wydrukowac i myslalem, ze dostane go na miejscu.

Old Post 18-04-2005 23:11
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

jesli chodzi o egzaminy ustne to jestem pewny ze u nas tzn na UG, Akademi Morskiej, Akademi Marynarki Wojennej ustne egzaminy nie sa w ogole brane pod uwage...takze nie wiem jak to bedzie wygladac na innych uczelniach ale tutaj nie jest wazne czy zdajesz angola na poziomie podst czy rozszerzonym,juz od dawna sposoby rekrutacji zostaly ustalone i np na politologie lub socjologie czyli na wydzialy ktore mnie interesuja moglbys miec 30procent z ustnych i sie dostac...trzecim kierunkiem o ktorym mysle jest prawo,gdzie jak wiadomo wejsciowka bedzie dobrze zdany egzamin wstepny,matura w ogole nie jest brana pod uwage,nie tylko ustna ale i pisemna...swoja droga ten egzamin bedzie troche trudny,widzialem przykladowy,ale czego mialbym sie spodziewac po takim kierunku...

no i ostatnim powodem dla ktorego nie zdawalem angola na poziomie rozszerzonym to jest to ze ucze sie go rok

Old Post 19-04-2005 07:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_blaze Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_blaze Znajdź więcej post'ów przez  johny_blaze Dodaj johny_blaze do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_blaze prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez johny_blaze
np na politologie lub socjologie czyli na wydzialy ktore mnie interesuja moglbys miec 30procent z ustnych i sie dostac...

łatwiutko sie tam dostać - zbyt łatwo

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 19-04-2005 07:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

Matura jest po to, zeby zdac...

Wiekszosc szanujacych sie uczelni robi egzaminy wstepne (chociazby u nas - AGH, UJ) i raczej ma mocno w dupie to, czy Ministerstwo im kaze respektowac te wyniki czy nie...

Old Post 19-04-2005 08:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez johny_blaze
j np na politologie lub socjologie czyli na wydzialy ktore mnie interesuja moglbys miec 30procent z ustnych i sie dostac...

eee no chyba niezupelnie... troche jednak wiecej trzeba miec by sie dostac na te kierunki.. przynajmniej 2 lata temu masa moich znajomych odbila sie od tych wydzialow mimo wysokich ocen..

Old Post 19-04-2005 11:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

wsiego wsieg
a to prawda że rozdanie świadectw dopiero 30 czerwca?
i czy was pani dyrektor do kibla odprowadzała?

Old Post 19-04-2005 12:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez insmac*1337
Matura jest po to, zeby zdac...

Wiekszosc szanujacych sie uczelni robi egzaminy wstepne (chociazby u nas - AGH, UJ) i raczej ma mocno w dupie to, czy Ministerstwo im kaze respektowac te wyniki czy nie...

Dokladnie. Tez zauwazylem ze na zadupiu czyli Gda i tym podobnych wiosek na uniwerki i polibudy przyjmuja na podstawie konkursu swiadectw
W szanujacych sie miastach czyli Krakow i Wawa nie ma czegos takiego Tylko egzaminy sie licza Nawet do wiekszosci prywatnych sa egzaminy

Echh

Old Post 19-04-2005 12:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

ale w ogóle z konkursu czy tylko w przypadku małej liczby chętnych?

zaraz po maturze nie udało mi sie zdać egzaminków na Stosunki Międzynarodowe na WSMiP ale znalazłem info o naborze na Wydział Inżynierii i Marketingu Tekstuliów Politechniki Łódzkiej - tam tylko 3 osoby dostały się poprzez zdawanie egzaminów/maturę łączoną - pozostałe 317 z konkursu świadectw (nie chwaląc się byłem jednym z lepszych ), niektórym nawet na drzwiach otwartych mówiono że bez stresu mogą przyjść z dobrym świadectwem bo i tak przyjmą - gorzej z utrzymaniem ale to juz inna kwestia

na UŁ natomiast, w przypadku dużej liczby chętnych, wysokiego progu na liście przyjętych (ostatnio było 90 procent z języka + 82 % z matmy na wydziale Ekonomiczno-Socjologicznym) wypada mieć dobre świadectwo (i maturalne i ukonczenia szkoły - bo w przypadku znalezienia swojego nazwiska poniżej krechy - istnieje większa szansa na przyjęcie (przeskoczyłem kilkanaście pozycji ostatecznie i mnie przyjeli )

ufffff

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 19-04-2005 14:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

No wlasnie o tym mowie. W 100licy i pewnie w Kraku nie ma czegos takiego jak konkurs swiadectw. Nawet jak na jakis kierunek jest wiecej miejsc niz chetnych tak czy siak jest egzamin i ustalona jakas minimalna ilosc pkt I tak bedzie pewnie zawsze... albo przez dlugi czas.
Czyli.... trudniej sie dostac niz w Lodzi, Gda i innych. No i dodatkowo na tych troszke popularniejszych kierunkach jest niezla konkurencja bo cala Polska przyjezdza studiowac :/

Old Post 19-04-2005 14:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Mika shonci! :o 20/20!

Old Post 19-04-2005 17:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
majes
Guest

ozesz k.urwa
z czego? polski czy angol? moze i ja bede mial maxa, w koncu chodzimy do jednej szkoly

Old Post 19-04-2005 17:13
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek
wsiego wsieg
a to prawda że rozdanie świadectw dopiero 30 czerwca?

Do 30 czerwca maja byc wydane swiadectwa maturalne.
Swiadectwa ukonczenia szkoly dadza nam wczesniej.

quote:
i czy was pani dyrektor do kibla odprowadzała?

Pisemnych nikt jeszcze chyba nie mial.

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
[...]pewnie w Kraku nie ma czegos takiego jak konkurs swiadectw

No nie do konca. Nie wiem jak to na innych uczelniach ale na AGH na 17 wydzialow, tylko 2 robia dodatkowy "test kompetencyjny". Reszta to na podstawie swiadectw maturalnych (nie mylic ze swiadectwami ukonczenia liceum)

Old Post 19-04-2005 17:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Mika

quote:
ozesz k.urwa
z czego? polski czy angol? moze i ja bede mial maxa, w koncu chodzimy do jednej szkoly

Hehe maxa mialam z ustnego polaka w komisji: maruszewska, gruszecka i jakas pipa z 4 LO, ale na nia to nawet sie nie spojrzałam ani razu bo jakas lewa byla poza tym sliczna prezentacja komputerowa wykonana przez shoolera (thx shooler:*) Powodzenia Majes i reszta, wcale nie taka straszna ta matura phi

Old Post 19-04-2005 18:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Mika Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Mika Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Mika Dodaj [FPP]Mika do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Mika prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

Shooler zrobil prezentacje za Mike! Korupcja! Lapowkarstwo! Oszustwo! Nieczystosc! Zydomasoni! 666!

Probowaliscie Cherry kiedys?

Old Post 19-04-2005 20:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
majes
Guest

mika bede mial ta sama komisje prawdopodobnie co ty - tyle ze mi shooler zadnej prezentacji nie zrobil

wszyscy zdali od ciebie z grupy?

Old Post 19-04-2005 20:33
bizonek
def

quote:
Shooler zrobil prezentacje za Mike! Korupcja! Lapowkarstwo! Oszustwo! Nieczystosc! Zydomasoni! 666!

Probowaliscie Cherry kiedys?

A insmac sciąga prono z dziecmi!

Old Post 19-04-2005 20:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Mika

quote:
mika bede mial ta sama komisje prawdopodobnie co ty - tyle ze mi shooler zadnej prezentacji nie zrobil

wszyscy zdali od ciebie z grupy?

Wszyscy najmniej to miała chyzia z 15pkt wiem ze w grupie z poniedzialku jeden mial 6 pkt a kupidura z tym samym tematem co ja 13

Old Post 19-04-2005 20:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Mika Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Mika Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Mika Dodaj [FPP]Mika do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Mika prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Mika
Wszyscy najmniej to miała chyzia z 15pkt wiem ze w grupie z poniedzialku jeden mial 6 pkt a kupidura z tym samym tematem co ja 13

Czyli ogólnie wypas x_x

Old Post 19-04-2005 21:39
majes
Guest

jak dostane tyle co chyzia (kimkolwiek ona jest) to bede zadowolony

Old Post 19-04-2005 22:00
insmac*1337
lump

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek
A insmac sciąga prono z dziecmi!

Kurde! Miales nie mowic, to mial byc nasz sekret

Teraz mi sie jakas organizacja zwalczania pedofilii na leb zwali...

Old Post 19-04-2005 22:09
[SPECNAZ]Koras
jestem zajebisty

quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar
13/20 - polski, nastepny 28. Oi! Yo i w ogole hello. :S

ja bym sie tak nie cieszyl, moj znajomy ktory jest dosyc uposledzony, srednia 2.1 w jakiejs szkole na zadupiu dostal 13/20. Cale jego przygotowania to wydrukowanie 2 stron ze sciaga.pl

Old Post 20-04-2005 14:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Koras Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Koras Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Koras Dodaj [SPECNAZ]Koras do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Koras prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Mika

quote:
jak dostane tyle co chyzia (kimkolwiek ona jest) to bede zadowolony

LOL! to ona na palarnie tam łazi i jej nie znasz spox to chyba ty jestes taki popularny bo ona cie zna a ty jej nie LOL

Old Post 20-04-2005 15:21
Anouaar
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Koras
ja bym sie tak nie cieszyl, moj znajomy ktory jest dosyc uposledzony, srednia 2.1 w jakiejs szkole na zadupiu dostal 13/20. Cale jego przygotowania to wydrukowanie 2 stron ze sciaga.pl

I na tym polega 'obiektywizm' tej matury. ;>

Old Post 20-04-2005 16:34
Ulraunt
Guest

20/20

Old Post 20-04-2005 20:18
insmac*1337
lump

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Koras

A potem sie dziwa, po co egzaminy wstepne na uczelnie...

Old Post 20-04-2005 20:35
majes
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Ulraunt
20/20

nastepny farciarz

Old Post 20-04-2005 20:58
[FPP]Back

Czyta FPP.pl to sie szkoli

Old Post 20-04-2005 21:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Back Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Back Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Back Dodaj [FPP]Back do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Back prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Kurde! Miales nie mowic, to mial byc nasz sekret

Teraz mi sie jakas organizacja zwalczania pedofilii na leb zwali...

e tam.

Old Post 21-04-2005 06:36
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
A potem sie dziwa, po co egzaminy wstepne na uczelnie...

nawet jesli i nie ma examinow to taka osoba poleci na pierwszej sesji..

Old Post 21-04-2005 07:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:27.    Strony (9): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions