Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > config.cfg
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
=CoolNet=bOleK
CoolNet teAm 2 mEmbEr

quote:
Napisane oryginalnie przez [F|S|G] Fruit

Ja Ci nie powiem, bo sm nie wiem

to moze sie wypowie ktos kto wie co to jest gl_maxsize, czekam

gg: 814986

mail me: [email protected]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 01-11-2001 16:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =CoolNet=bOleK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =CoolNet=bOleK Znajdź więcej post'ów przez  =CoolNet=bOleK Dodaj =CoolNet=bOleK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =CoolNet=bOleK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jul3s
Guest

jest to zwiazane z wyswietlaniem textur otoczenia, nie bede sie rozpisywal, po prostu looknijcie:

http://cs.goralbit.pl/cpscs/pbcaps/...1016-074032.jpg

ps. witam wszystkich board'erow

Old Post 03-11-2001 11:43
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

dodam tylko, ze standardowo jest chyba gl_max_size 512(albo 256?), natomiast wielu adminow wszystkie wartosci ponizej 128(w szczegolnosci "1") uznaje za czit.

Old Post 03-11-2001 21:30
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

Poczytaj

Wedz na www.wp.pl i wpisz scripts i tam znajdziesz stronke z scriptami i itp. i komendami ale po angielsku miłej nocy przy słowniku
To pomorze.

Old Post 04-11-2001 00:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n00d3x
qqryq!

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzeznik
Odwrócenie kierunku rozglądania się myszką (jak w samolocie).

No stary masz problem.
Sprobuj myszke odwrocic kulka do gory to chyba bedziesz mial tak jak chcesz. Ja juz tak robie, ale lepiej dziala jak jeszcze wyjmiesz kulke, poslinisz ja troche i wlozysz spowrotem. Bedzie head za headem. Nie musisz dziekowac .

Old Post 04-11-2001 18:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil n00d3x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do n00d3x Znajdź więcej post'ów przez  n00d3x Dodaj n00d3x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać n00d3x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzeznik
Możecie mi powiedzieć jaka jest komenda na odwrócenie myszki (invertmouse)?

Ehh widze ze sie nie znacie na komendach quejka sie nie znacie (bo w CSie sa takie same ) komedna na odwrocenie kierunku ruchu myszki to m_pitch 0.022 i m_pitch -0.022 , jedna na ruch w jedna druga na ruch w druga strone .

Old Post 05-11-2001 13:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

Jakbyś dokładniej czytał moje poprzednie posty to byś wiedział, że już się z tym uporałem. Ale dzięki za troskę

Old Post 05-11-2001 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n00d3x
qqryq!

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis

Ehh widze ze sie nie znacie na komendach quejka sie nie znacie (bo w CSie sa takie same ) komedna na odwrocenie kierunku ruchu myszki to m_pitch 0.022 i m_pitch -0.022 , jedna na ruch w jedna druga na ruch w druga strone .

Hehe odejmij jedno "sie nie znacie" to moze cie zrozumiem . A wogole to w quake'u nie ma komend m_pitch, przynajniej w 2. Chyba . Gram w q2 jakies 2-3 lata i jeszcze o tym nie slyszalem. Moze dlatego ze nie bylo mi potrzebne, ale watpie czy jest takie cos.

Old Post 05-11-2001 18:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil n00d3x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do n00d3x Znajdź więcej post'ów przez  n00d3x Dodaj n00d3x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać n00d3x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:25.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions