quote: Napisane oryginalnie przez Gazor
Sweeper-> Korzystalem kiedys z php-nuka ,nawet pokazalem stronke Majesowi (slizg.fpp.pl) , ten ostro zbluzgal tegoz php-nuka i od tej pory pisze wszystko w php/mysql sam , a korzystalem z tutorialka , artykulow i skryptow z www.php.pl
imo kupno ksiazek to strata pieniedzy na to co jest na wyciagniecie reki w necie
Nie nie, ja z phpnuke'a nie korzystam, od niego zaczalem sie tym bawic, poznalem podstawy, ale strasznie mi sie nie podoba. Nie to ze kod czy cos, bo ja sie na tym tam nie znam (choc wyglada na mocno zamieszany i pewnie moglby byc prostszy), tylko o interfejs...
Co do ********** to mnie wkurza to, ze nie moge sobie poradzic z dziewczyna... 
Poza tym Klient jakos mi sie dziwnie zachowuje...
/me is currently listening to Moby - Why Does My Heart Feel So Bad - no wlasnie? .......... ............... ..... .................. ... .................. .. ......... ........ ... ............. . .. .................. ... .................. ... ............................................. .... .......... .......... ........... ............ ............... .. ......... . ................... .......... ... ............ ............... ................................. . ...................... ............................................k ..................... ............. .... ................. . . . . . . . ......... . . . a............... . . . . ......... . . . ........... . . . . ..........t.......... . . . ............. . ......... . . e................ ........ . . . . . . .
ech.................

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|