Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

A mnie wk.uriwa to ze komp mi sie wiesza co jakis czas bez zadnej przyczyny i wk.urwia mnie to ze nic nie poradze na badziewnego boarda

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-10-2001 11:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez [h4n3k]

A ile kosztowala ta od PHP - przyda sie tp mojej stronce... (jak nie znasz dokladne ceny, to postaraj sobie chociaz tak w przyblizeniu to prztpomniec... oki?)

rok temu, kiedy qpowalem, kosztowala kolo 50zl.
Teraz nie wiem. Wejdz na www.helion.pl
Jak zamowisz wysylkowo, to zapewniam Cie, ze bedize taniej niz w sklepie(niestety ja na to nei wpadlem wtedy i troche przeplacilem )

Old Post 10-10-2001 11:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez PoZ
a nie dzisiaj wkurzylo ze dostalem oblalem klasowke z matmy! (funkcje) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chodzisz do Gimnazjum??
w.k.u.r.w.i.a. mnie niemiłosiernie że w karzdom środę o 7 rano budzi mnie odgłos smieciarki i jej obsługi (BTW tak skączycie jak się nie bedziecie uczyć )

Old Post 10-10-2001 13:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
sweeper: z jakich ksiazek/turoriali korzystasz??

Hehehe, ze zadnych Ze skryptow PHPNuke, vBulletin, BlazeBoard i parunastu innych

No i z Majes'a

Old Post 10-10-2001 13:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR

No i z Majes'a

hehe, nie wykorzystuj go no !
Majes - chodzacy tutorial
tehs mam takiego jednego, od linuxa D

Old Post 10-10-2001 13:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

A ja powroce do tematu glownego...
Wkurwia mnie wszystko. Wszystko dookola bez wyjatkow i to nie jest zaden glupi zart...

Old Post 10-10-2001 14:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur........ padła mi sesja na irc ble!

Old Post 10-10-2001 16:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Strasznie mnie w.k.u.r.w.i.a.j.ą dziewczyny z mojej klasy. Wszystkie są takie narcystyczne i małostkowe "aż rzygać się chce".

Old Post 10-10-2001 18:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari

A mnie to, ze niektorzy nie pomysla o ludziach, co maja badziewne monitory i tylko 800x600 i zapraszaja ich na strone ktora sie zle im przeglada grrr... jakby nie mogli zrobic dwoch wersji grrrr...

sorka - dzieki za cenna uwage - za pare dni bedzie dzialac... mi sie wydawalo, ze nikt juz nie uzywa 800 x 600

you accept (reject, respect);

Old Post 10-10-2001 18:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Narcystyczne dziewczyny to tragedia...wszystkie powinny byc takie jak ja..skromne, piekne, inteligentne, tak ladnie prezentujace sie w lustrze ..ahhh... jak ja sie kocham

Jeszcze mnie wqrza jak mi sie nic nie chce, najchetniej bym sie gdzies wylegiwala nic nie robiac, a cos mi kaza przyniesc, zrobic, posprzatac grrrr..

Old Post 10-10-2001 20:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Narcystyczne dziewczyny to tragedia...wszystkie powinny byc takie jak ja..skromne, piekne, inteligentne, tak ladnie prezentujace sie w lustrze ..ahhh... jak ja sie kocham

Widać na tym boardzie dostanie powarznej odpowiedzi graniczy z cudem

Old Post 10-10-2001 20:52
gazi
podróżnik

quote:
A mnie to, ze niektorzy nie pomysla o ludziach, co maja badziewne monitory i tylko 800x600 i zapraszaja ich na strone ktora sie zle im przeglada grrr... jakby nie mogli zrobic dwoch wersji grrrr...

Przepraszam to sie juz nie powtorzy :/ ...bede meczyl 4 rozne wersje - nawet dla posiadaczy 19'' monitorow

A dzisiaj strasznie mnie wqrwily mnie klienci w slizgu ktorzy zazyczyli sobie zeskanowac zdjecia... potym skanowaniu zostalo mi tylko resetowanie windowsa (i niestety wylaczenia ftp i mirca )
Do tego wkurzyl mnie kajtek ktory kazal mi isc do domq juz o 19:30

Sweeper-> Korzystalem kiedys z php-nuka ,nawet pokazalem stronke Majesowi (slizg.fpp.pl) , ten ostro zbluzgal tegoz php-nuka i od tej pory pisze wszystko w php/mysql sam , a korzystalem z tutorialka , artykulow i skryptow z www.php.pl
imo kupno ksiazek to strata pieniedzy na to co jest na wyciagniecie reki w necie

Old Post 10-10-2001 21:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

a mnie nic nie wkur.wia (teraz)
btw: psujecie sobie tylko humor piszac o takich rzeczach. po co sobie jeszcze raz przypominac jakies niemile sprawy? olej to i czesc

Old Post 10-10-2001 21:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
a mnie nic nie wkur.wia (teraz)
btw: psujecie sobie tylko humor piszac o takich rzeczach. po co sobie jeszcze raz przypominac jakies niemile sprawy? olej to i czesc

Hehe, jak Ci psuja humor to... olej ten topic i czesc Nikt tu do niczego nie zmusza.

[ w tle: Fisz - Na Wylot ]

Old Post 10-10-2001 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

wk.urwia mnie to ze wy sie wk.urwiacie... i kolejny dzien w szkole

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 10-10-2001 22:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss

Hehe, jak Ci psuja humor to... olej ten topic i czesc Nikt tu do niczego nie zmusza.

staram sie tylko uswiadomic ludziom ze to nie ma sensu - przypominanie sobie jeszcze raz niemilych rzeczy... wyobraz sobie ze mialem dobre intencje
nieuwaznie przeczytales posta

Old Post 10-10-2001 22:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Wkurwia mnie moja stara która ciągle albo wpadnie jak gram i wyjmie sluchawke z ucha mowiac ze qmple grrrrrrrrrrrrrrrr dzwonia (jakbym **** nie slyszal! bo drzwi pootwierane na oscierz!!!) wkurwia mnie jak mowi ze siec wylaczy i wylacza! jak mowi ze zebami wyrwie kabel!!! (ale narazie tego nie robi ) jak wlazi do pokoju i stoi i chce gadac o tym ze cos sie ze mna dzieje niedobrego jak chce sie uczyc jak wracam po pivie ......................no to grrrrrrrrrrrrrrrrrr!!

Old Post 10-10-2001 23:12
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Wkurwia mnie jak lame'y dobijaja do 100 postow i daja potem ludziom oceń: 1, oceń: 1,oceń: 1, oceń: 1, ............. wkurwia mnie to ze tylko ludzie malo aktywni na boardzie maja szanse miec wysokie oceny grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!

juz tlumacze:
ktos fajny - Y, pomysli o gościu X: hmm. dobrze gada dam mu 4
ktoś niefajny - Z pomyśli o X: cham mnie zbeształ 2 razy i uświadomił all że nabijam i ciota jestem dam mu 1 !!!
------------
średnia: 4+1/2 = 2.5
------
średnia ocena na boardzie powinna wynosić:

!n / n czyli:
(1+2+3+4+5)/5 czyli
5+1/2 czyli
3 a nie 2.5 malo tego!
------
osoby naprawde fajne powinny mieć około 3+1=4 a nie 2,5 powtarzam!!! ten system trochę sux! moim zdaniem powinno być coś takiego że jak dajesz 50 jedynek i jedną 5-tkę to ocena spada Ci o połowę, to samo z zawyżaniem... innymi słowy powinien być stosunek ocen positiv/negativ dostępny tylko dla usera i moderatorów który wpływałby na ocenę
------
np. tak: właściwa_ocena = ocena * (dobre_wystawione / złe_wystawione)

oki to tyle ide zajarać i spać HF....

Old Post 10-10-2001 23:21
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
staram sie tylko uswiadomic ludziom ze to nie ma sensu - przypominanie sobie jeszcze raz niemilych rzeczy... wyobraz sobie ze mialem dobre intencje
nieuwaznie przeczytales posta

Ale skad Ty wiesz jacy sa ludzie na tym boardzie? Ja np. biore ten topic na yaya i raczej wysmiewam sie z rzeczy, ktore mnie wkurwiaja. A co do zapamietywania zlych rzeczy... hm, chyba nie mam do tego daru
Poza tym uwazam, ze ten temat zginie smiercia naturalna - ludzie o nim zapomna i spadnie gdzies na dol listy.
Aha, jeszcze jedno... tu nie chodzi o przypominanie sobie, a pisanie na bierzaco, to takie odreagowywanie, podzielenie sie problemem z innymi. Tak ja to widze.

[ w tle: Paul Simon - The Sound Of Silence ]

Old Post 11-10-2001 00:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Dokladnie tak jak DEiMOss mówi, takie nic to jest, nie przytaczanie poważnych spraw tylko tego co Cie przed chwila wkurzyło, poddenerwowało, napiszesz, zapomnisz i fajnie =] Ktoś przeczyta może się nawet uśmiechnie =P Nic zobowiązującego to jest ani też nic poważnego. Ot takie nic.

Old Post 11-10-2001 00:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Maslav No tacy juz tu jestesmy piekni, mlodzi i weseli

Gaz-chan Muahahahaha akurat nie Ciebie mialam na mysli tylko Stahoo ktory napisal ze go wqrza ze nikt na jego strone nie wchodzi - weszlam i sie zdenerwowalam bo taka rozdzielczosc byla

Old Post 11-10-2001 07:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Angry irc

Od rana mi sie konto sypie i jeszcze funfel MaRtiN se jaja na # robi. MaRtiN`owi odwala poprostu, chłopak psychiczny jest.

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Old Post 11-10-2001 12:23
ZimZum
Nieśmialy abstynent

Re: irc

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
Od rana mi sie konto sypie i jeszcze funfel MaRtiN se jaja na # robi. MaRtiN`owi odwala poprostu, chłopak psychiczny jest.

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

a nie mowilem

Old Post 11-10-2001 12:32
bizonek
def

a mnie wneria ze mnie boli łopatka prawa
i że wysię ********ie.
I że świat jest po******.
Itp.

Old Post 11-10-2001 13:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

ten topic jest lepszy niz count up

1
2
3

Old Post 11-10-2001 13:07
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

A mnie wqrwiaja zimne dni ... brrr....

Btw Yoshi.thod - masz super avatar swietny jest

Old Post 11-10-2001 18:10
deathcrush
łobuz

Saari : ale ostatnio przeciez sa same cieple dni?

yoshi : notak bywa z tymi ocenami, ja np. przez swoj cynizm chwycilem ostatnio 4 albo 5 '1' pod rzad :S

OGO, DEiMOss : to widocznie macie inaczej niz ja. bo ja kiedy jeszcze raz mysle/pisze/mowie o czyms niemilym to znowu mi to psuje humor. dlatego olewam takie buraczki i staram sie o nich nie myslec ;D

a mnie dalej nic nie wkur.wia

Old Post 11-10-2001 18:11
ZimZum
Nieśmialy abstynent

4..5..6
to git, spokojny czlowieku

Old Post 11-10-2001 18:29
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
Sweeper-> Korzystalem kiedys z php-nuka ,nawet pokazalem stronke Majesowi (slizg.fpp.pl) , ten ostro zbluzgal tegoz php-nuka i od tej pory pisze wszystko w php/mysql sam , a korzystalem z tutorialka , artykulow i skryptow z www.php.pl
imo kupno ksiazek to strata pieniedzy na to co jest na wyciagniecie reki w necie

Nie nie, ja z phpnuke'a nie korzystam, od niego zaczalem sie tym bawic, poznalem podstawy, ale strasznie mi sie nie podoba. Nie to ze kod czy cos, bo ja sie na tym tam nie znam (choc wyglada na mocno zamieszany i pewnie moglby byc prostszy), tylko o interfejs...

Co do ********** to mnie wkurza to, ze nie moge sobie poradzic z dziewczyna...

Poza tym Klient jakos mi sie dziwnie zachowuje...

/me is currently listening to Moby - Why Does My Heart Feel So Bad - no wlasnie? .......... ............... ..... .................. ... .................. .. ......... ........ ... ............. . .. .................. ... .................. ... ............................................. .... .......... .......... ........... ............ ............... .. ......... . ................... .......... ... ............ ............... ................................. . ...................... ............................................k ..................... ............. .... ................. . . . . . . . ......... . . . a............... . . . . ......... . . . ........... . . . . ..........t.......... . . . ............. . ......... . . e................ ........ . . . . . . .

ech.................

Old Post 11-10-2001 19:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

moby - spox grupka

Old Post 11-10-2001 19:28
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:12.    Strony (5): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions