Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Widzieliscie juz "Final Fantasy"?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ja wiem

YEBISUUUU wrzucaj finale ( oprocz trojki - trojke chyba wiem skad skombinuje ( moge Ci przeslac jesli zdobede )) na [email protected]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-10-2001 07:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CaRgOOL
Skilled (Knight)

Ja jak narazie skończyłem FF 4,5,7 i 8. Najlepszą częścią serii moim zdaniem jest FF 5, przemawia za tym bardzo fajny system profesji. Właśnie zabieram się do 6 a chciałbym jeszcze zdobyć pierwsze trzy części.
Fajnie by było gdyby ktoś rzucił linkiem.

Wracając do tematu, to ja byłem na FF:TSW dwa razy w kinie i miałem iść po raz trzeci ale już przestali grać.
Moim zdaniem to najlepszy film roku 2001.Po prostu zwalił mnie z nóg. Pierwszy raz obejrzałem go na kompie(bo go dorwałem 2 tgodnie przed premierą w Polsce), czego poźniej żałowałem. LUDZIE! Jeżeli nie oglądaliście jeszcze tego filmu to nie oglądajcie tego na kompie!!! Film traci przynajmniej połowę swojego uroku.
Polecam film każdemu nawet ludziom, któzy z serią FF nie mieli nigdy nic wspólnego, ale tylko w KINIE!(no ew na DVD+Big TV)

Old Post 18-10-2001 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CaRgOOL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CaRgOOL Znajdź więcej post'ów przez  CaRgOOL Dodaj CaRgOOL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CaRgOOL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

tez bylem na tym w kinie...ale jak dla mnie

wykonanie: r0x (fantomy byly cudowne)
fabula: banalna jak dla mnie...malo watko...latwo przewidziec zwroty akcji...itp...

ale ogladalo sie calkiem milo ale to z innego wzgledu

Old Post 19-10-2001 09:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

ale ogladalo sie calkiem milo ale to z innego wzgledu

Główna bohaterka

Old Post 19-10-2001 11:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Unhappy

quote:
Napisane oryginalnie przez CaRgOOL
Ja jak narazie skończyłem FF 4,5,7 i 8. Najlepszą częścią serii moim zdaniem jest FF 5, przemawia za tym bardzo fajny system profesji. Właśnie zabieram się do 6 a chciałbym jeszcze zdobyć pierwsze trzy części.

no niestety ale linka wuasnie nie pamietam
moze dlatego ze sciagnauem finalki wszystkie pierwszego wieczoru gdy miauem modem

a co do finalkow to kazdy ma swoje zdanie
np. osemka mi sie niezbyt podobaua ale miaua kilka zarabczastych rozwiazan (np. graficznie filmiki rzadziuy...muzola zreszta tez w niektorych momentach nie miaua sobie rownych)
z kolei dla mnie w szostce byuo to dobre ze miaues w pewnym momencie zupeunie rozne historie (pamietasz? jak ich rozdzieliuo wszystkich...a pozniej podobnie na koncu po zaguadzie jak skuad kompetujesz i mozesz np. 5 gosciami juz uderzac na kefke to byuo to)

saari - juz leci
tyle ze nie wiem ile masz pojemnosci konta wysle nie wszystko w jednym mailu oka?
i masz tam emulatorki zorientujesz sie na pewno co do czego jest
jak nie to Ci potlumacze
(heheheh co ja moge tlumaczyc? ja jestem beznadziejny)

aa a wiecie ze do ff6 powstauy filmiki?!?!
mimo ze ta czesc byua na zsnesa?
to na naszego pc-ta sa 3 filmiki zarabczaste normalnie
zajmuja 8 15 i 25 mb czy jakos tak nie pamietam dokuadnie a linka nie mam bo od znajomego sobie je zauatwiuem

Edytowane przez yebisu dnia 19-10-2001 o godz. 13:43

Old Post 19-10-2001 13:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

wrzucaj filmiki na maila jesli w grze ich nie ma
Mozesz slac duzo , nie ma problemu z brakiem miejsca zbytniego

Old Post 19-10-2001 15:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Thumbs up

Film jest zajebioza ogladalem na kompie u sibei mam na dysku filmik zaluje ze do kina na niego nie polazlem bo pewnie 2X leprze wrazenie dla mnie jest to film ktory zostawia cos w czlowieku do przemyslenia (czujesz cos w dolku ) a ja takie lubie szkoda ze FF nie ma nic do czynienia z gra o tym samym tytule ...

Old Post 19-10-2001 18:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZbooJ
Zajebisty facet :]

Gry o tym samym tytule maja wspolnego z filmem to ze sa rod\bione przez te sama firme... klimacik czasem podobny czasem inny ale ogolnie zajebioza i kazdemu polecam

Old Post 19-10-2001 18:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZbooJ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ZbooJ Znajdź więcej post'ów przez  ZbooJ Dodaj ZbooJ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZbooJ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [CS]MaslaV

Główna bohaterka

oj nie...

osobka siedzaca obok mnie w kinie

Old Post 19-10-2001 20:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZbooJ
Zajebisty facet :]

Proste
Ty Maslav jakis niedomyslny jestes

A co do fabuly to trudno zrobic jakas naprawde wielka na dlugosc kinowa filmu .. zreszta popatrzcie na amerykanskie filmy o tematyce "ratujmy ziemie przed XX ( w tym miejscu wstawic dowolna inwazje jaka widzieliscie w ameryk. filmach )" - ich fabula jest duzo prostrza i naiwniejsza

Old Post 20-10-2001 09:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZbooJ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ZbooJ Znajdź więcej post'ów przez  ZbooJ Dodaj ZbooJ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZbooJ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Talking

Ale nie wymyslili inwazji Bin LAdena czyli ratujmy swiat przed XX(terroryzmem)

Old Post 20-10-2001 12:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Smile

quote:

(...)
(...)

aa ale daj mailika to Ci przesle pierwsze trzy czesci tak jak saari
razem z emulatorkiem jesli chcesz
saari podoba sie?

Old Post 20-10-2001 17:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Yebisu - jak mozesz podawac to w watpliwosc?

Old Post 20-10-2001 18:22
Wania
-w-

Dzisiaj wieczorkiem, przyszla mi ochota na jakis film .... wiec wykrecilem telefon do szwagra, aby wpadl do mnie z filmami ... przyniosl mi sterte plytek ... po obejzeniu "Planety Malp" odpalilem Final FAntasy ... powiem tylko WoW ...

Old Post 20-10-2001 21:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CaRgOOL
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu

aa ale daj mailika to Ci przesle pierwsze trzy czesci tak jak saari
razem z emulatorkiem jesli chcesz
saari podoba sie?

Ok juz nie potrzebuje, tego samego dnia dorwałem fajną stronkę i sciągnalem sobie wszystkie "fajnale" jakie mi brakowały, poza tym po POLSKU.

podaję adres stronki jakby ktoś chciał : http://www.cin25.prv.pl

Old Post 22-10-2001 22:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CaRgOOL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CaRgOOL Znajdź więcej post'ów przez  CaRgOOL Dodaj CaRgOOL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CaRgOOL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

skad mozna sciagnac z szybkim transferem ff divx?

Old Post 23-10-2001 11:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

na sdi to chyba najlepiej odemnie

Old Post 23-10-2001 12:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]ziec
Opole rulez

Exclamation :P

W Final Fantasy nie lubialem i nie lubie grac ...
Ale film to jest TO !!!

Old Post 23-10-2001 12:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]ziec Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]ziec Znajdź więcej post'ów przez  [STER]ziec Dodaj [STER]ziec do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]ziec prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

quote:

(...) wszystkie "fajnale" (..) po POLSKU (...)

a ja nie lubie polskich tlumaczen...nie wiem czemu...
zalezy jakie sie dorwie...
na przykuad moj kumpel tlumaczyu chrono trigger (wiecie co to??
a wuaaaaaasnie!!!!!!

Saari chcesz moze jeszcze chrono trigger? polecam w wersji angielskiej mam... to jest chyba najwiekszy konkurent final fantasy... zarabczaste kilka rzeczy z finala ktore mi sie nie podobauy wuasnie tu sa poprawione!! np. nie ma zmiany ekranu podczas walki walka jest na zywo w danym krajobrazie!!)

no a wiec moj kumpel tlumaczyu chrono cross to bardzo dobrze to zrobiu ale niektorzy odstawiaja taka zenade ze po prostu z przyzwyczajenia siegam po angielskie wersje... moze to uprzedzenie?

Edytowane przez yebisu dnia 25-10-2001 o godz. 02:19

Old Post 23-10-2001 15:35
CaRgOOL
Skilled (Knight)

Ja teraz wlasnie gram w Chrono Cross'a na emulatorze PSX'a.
Genialna giera.
Zreszta moj avatar mowi sam za siebie
(jest to postac z tej giery).

A co do Polskich tlumaczen, to ja je traktuje srednio i zalezy do jakiej gry, np. nienawidze tlumaczenia DIABLO 2 (i dodatku).
A akurat fajnale mialem wczesniej po japonsku dlatego ucieszylem sie ze dorwalem te polskie wersje.

Old Post 24-10-2001 18:25
CaRgOOL
Skilled (Knight)

quote:
no a wiec moj kumpel tlumaczyu chrono cross to bardzo dobrze to zrobiu ale niektorzy odstawiaja taka zenade ze po prostu z przyzwyczajenia siegam po angielskie wersje... moze to uprzedzenie?

Chyba chodziło ci raczej o Chrono Triggera....(jezeli chodzi o tego na SNES'a)

Old Post 24-10-2001 18:28
yebisu
litl'o alcoholic

Unhappy

quote:

Chyba chodziło ci raczej o Chrono Triggera....(jezeli chodzi o tego na SNES'a)

o zesz faq
walnauem sie....serio...wowo....jedyne usprawiedliwienie to to ze ja pisze te posty wszystkie juz zdziebko BARDZO pozno w nocy
(jak ten...bo wczsniej nie mam czasu....)
dzieki za zwrocenie uwagi juz edytowauem wiadomosc

Old Post 25-10-2001 02:22
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Saari chcesz moze jeszcze chrono trigger? polecam

Jasssne!!!
Gimme! Gimme! Very pliiiiz

Old Post 25-10-2001 07:14
yebisu
litl'o alcoholic

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari

Jasssne!!!
Gimme! Gimme! Very pliiiiz

dla Ciebie wszystko
juz leci....

jeszcze ktos cosik chce?

Old Post 25-10-2001 14:02
CaRgOOL
Skilled (Knight)

quote:

jeszcze ktos cosik chce?

Ja bym chcial : "AKIRA :THE MOVIE"

Old Post 25-10-2001 15:44
yebisu
litl'o alcoholic

Talking

quote:

Ja bym chcial : "AKIRA :THE MOVIE"

anime mam
mange juz mam
na filmik czekam
ale pewnie bedzie beznadziejny nie wiem czemu mam takie przeczucie ze to juz nie bedzie to samo....

Old Post 25-10-2001 19:12
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

A ja bym kciala umiec robic takie filmiki jak SquareSoft ... albo zeby oni moje pomysly zrobili

Old Post 25-10-2001 20:23
[FPP]ziel1na
z1

a moze ma ktos divx'a ???

Old Post 25-10-2001 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ziel1na
a moze ma ktos divx'a ???

no ja mam jasne ale zajmujeee...
bagatela...750mb

Saari - przyjedz do mnie pokaze Ci jakie ja robie
nie no oczywiscie zartuje hehe ja nic nie umiem na razie no ale moze za rok... bo teraz mam programowanie to jakies tam struktury graficzne juz zaczynamy robic....

zobaczycie TO JA ZROBIE FINAL FATASY XXX

Old Post 26-10-2001 01:09
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

yebisu - jak sie nauczysz to przyjezdzam na nauki do Ciebie

Old Post 26-10-2001 06:26
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:10.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions