Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > newsy na cs.fpp.pl
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Newsy newsami tylko zeby ktos chcial to jeszcze czytac
Mam andzieje, ze znajda sie chetni

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-11-2001 18:37
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

napewno się znajdom
chodźby JA !

Old Post 07-11-2001 18:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

to jeszcze ja po pierwsze zapraszam na watek cs.fpp.pl http://board.fpp.pl/showthread.php?s=&threadid=2045
i druga sprawa dotyczaca wlasnie tego czytania newsow: mamy taka mozliwosc na stronie jak komentarze tylko, ze nietrudno zauwazyc ze sa wykorzystywane bardzo rzadko, czy nikt tego nie czyta ? czy po prostu uwazacie komentarze za zbedne ?

greetz

Old Post 07-11-2001 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

First Person Perspective

quote:
to jeszcze ja po pierwsze zapraszam na watek cs.fpp.pl http://board.fpp.pl/showthread.php?s=&threadid=2045
i druga sprawa dotyczaca wlasnie tego czytania newsow: mamy taka mozliwosc na stronie jak komentarze tylko, ze nietrudno zauwazyc ze sa wykorzystywane bardzo rzadko, czy nikt tego nie czyta ? czy po prostu uwazacie komentarze za zbedne ?

nie prawda, ludzie bardzo lubia komentarze, choiazby dac przyklad http://counter-strike.pl gdzie gracze dodaja prawie w kazdym niusie kilkadzieiat komentarzy, a u nas jak jest jeden komentarz to jest dobrze postaram sie zmienic ta frekfencje jak najszybciej !

BTW. Thx kaq za reklame mojego watku

Old Post 07-11-2001 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

Talking

fajnie ze jeszcze siedzisz to sobie pogadamy co do komentarzy to mozesz na mnie liczyc, wlasnie dlatego i ja ruszylem ta sprawe, bo to dla mnie naprawde dziwne, szczegolnie ze u nas chyba na liczbe i jakosc newsow narzekac nie mozna a odzewu brak, a u konkurencji cisza, spokoj, sen zimowy a komentarze ledwo sie mieszcza , ludzie co jest ????

Edytowane przez kag dnia 07-11-2001 o godz. 22:37

Old Post 07-11-2001 22:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

mysle ze sprawa newsow jest troszke ulotna. Czyta sie raz i przemija szybko. Wczoraj bylo 11 newsow, a dzisiaj tylko 2 (mam nadzieje ze jeszcze cos sie wrzuci wieczorkiem). Zaleglosci sa nadrobione, ale juz nie ma o czym pisac dopoki cos sie nie wydarzy.

Proponowalbym rozwinac kolumny. Nie dosc ze sa prawie glownym atutem FPP.PL to nie znikaja tak szybko, a i komentarzy jest duzo (luknijcie na quake3.fpp.pl). Potrzebowalbym osoby (conajmniej 2), aby na nowo ruszyc z kolumnami. Sa chetni?

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 08-11-2001 18:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor
mysle ze sprawa newsow jest troszke ulotna. Czyta sie raz i przemija szybko. Wczoraj bylo 11 newsow, a dzisiaj tylko 2 (mam nadzieje ze jeszcze cos sie wrzuci wieczorkiem). Zaleglosci sa nadrobione, ale juz nie ma o czym pisac dopoki cos sie nie wydarzy.

Proponowalbym rozwinac kolumny. Nie dosc ze sa prawie glownym atutem FPP.PL to nie znikaja tak szybko, a i komentarzy jest duzo (luknijcie na quake3.fpp.pl). Potrzebowalbym osoby (conajmniej 2), aby na nowo ruszyc z kolumnami. Sa chetni?

Mysle ze na cs.pl jakby "latwiej" sie dodaje komentarze. Jest po prostu link dodaj komentarz i tyle. U was sa jakie ikonki, potem jeszce czeba wybrac jakis komentarz i dopiero wtedy pojawiaja sie komentarze. Mysle ze ustrudniacie w ten sposob gracza wpis komentarzy. Trzeba tyle klikac, a to sie wiekszosci nie chce.

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 08-11-2001 19:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS

Mysle ze na cs.pl jakby "latwiej" sie dodaje komentarze. Jest po prostu link dodaj komentarz i tyle. U was sa jakie ikonki, potem jeszce czeba wybrac jakis komentarz i dopiero wtedy pojawiaja sie komentarze. Mysle ze ustrudniacie w ten sposob gracza wpis komentarzy. Trzeba tyle klikac, a to sie wiekszosci nie chce.

popieram nemesisa!! powinien byc tylko 1 link i piszesz to wszystko!!! szata graficzna tez jest wazna ale i tak jest ok

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 08-11-2001 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:34.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions