Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > nie ma sensu pisac tematu
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Jakieś problemy z dykcją widzę... Zupełnie, jak Lech Wałęsa... Na pewno słyszeliście przemówienie.mp3 ("Nie szukam następnych..." )

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-06-2001 10:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Old Post 17-06-2001 12:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Czyli słyszałeś...

Old Post 17-06-2001 12:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

lipa... trza uzbierac 300, a moze tylko 200, przeciez tak samo trudno jest nabic 200 jak 300

Old Post 17-06-2001 16:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Talking

ta poszta fpp to za malo... mogliby dawac jeszsze ftp szpace

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 17-06-2001 17:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

a ile mB na skrzynke? bochce wiedziec czy zawracac Raptorkowi dupe...

Old Post 17-06-2001 20:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
lipa... trza uzbierac 300, a moze tylko 200, przeciez tak samo trudno jest nabic 200 jak 300

Ciesz sie, ze nie jest 1000

Old Post 18-06-2001 06:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Cool

Ale z droogiej strony to szkoda ze nie 1000 bo zawsze rozmowy by sie bardziej rozwijaly A wogoole to kto stuka posty zeby dostac konto?

Old Post 18-06-2001 10:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Ja już nie muszę... Ale nie po to pisałem...

Old Post 18-06-2001 13:17
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Onion
Ale z droogiej strony to szkoda ze nie 1000 bo zawsze rozmowy by sie bardziej rozwijaly A wogoole to kto stuka posty zeby dostac konto?

Polowa ludzi na tym boardzie....

Old Post 19-06-2001 19:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

ja jak zaczynalem na posty nie patrzylem, wazne ze sie tu ql bawie i sa spox ludzie! chromolic skrynke, ale milo by dostac taka
btw: ile ona ma mega, moze jeszcze shell z mozliwoscia stawiania botow za tylko 300 postow

Old Post 19-06-2001 20:28
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Taaaaa, co jeszcze? Służbowe Ferrari F50? Mój qmpel płaci za bot'y (ogólnie za konto shell'owe) 60 zeta na miech jakiemuś kolesiowi ze Stargardu Szczecińskiego...

Old Post 19-06-2001 21:22
Onion

Talking

ta to ferranri by sie przydalo! Mialbym na co laski zarywac

Old Post 20-06-2001 09:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

heh... moze gdyby to byla ameryka mozna tak my zrobic, ale ze to nie jest to lipa, musimy sie zadowolic TYLKO skrzynka pocztowa...

Old Post 20-06-2001 10:06
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Taaaaa, co jeszcze? Służbowe Ferrari F50? Mój qmpel płaci za bot'y (ogólnie za konto shell'owe) 60 zeta na miech jakiemuś kolesiowi ze Stargardu Szczecińskiego...

Gdzieś na starym boardzie w off-topicu był taki temat o kontach shellowych i ktoś tam dał linka do servisu gdzie takie konto dostaniesz za darmo...

Old Post 20-06-2001 14:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Jak sluzbowy to JAGUAR XJR oczywiscie, aby od tak se pojezdzic dla frajdy to tez JAGUAR`a proponuje, ale XK8 lub XK8 Coupe

Wiem wiem, wiele osob mi mowi ze mam ogromne wymagania hehehe ale juz taki ze mnie slodki burzuj

Oto skromna fotka XJR :

Załącznik: avenger.jpg
Załącznik został 117 razy przeglądany.

Old Post 20-06-2001 15:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Oto XK8 :

Załącznik: shot0015.jpg
Załącznik został 93 razy przeglądany.

Old Post 20-06-2001 15:34
OGO
niema mnie

A to wersja Coupe XK8 :

Załącznik: shot0019.jpg
Załącznik został 66 razy przeglądany.

Old Post 20-06-2001 15:36
S4i1or
Thorin Oakenshield

Mój dziadek chce sobie kupić (na stare lata ) jakiegoś starego Merca albo Jaguara... Nie śmiejcie się, bo to prawda!

Old Post 20-06-2001 16:11
OGO
niema mnie

To nie jest powod do smiechu. Ja sam sobie napewno kupie JAGUAR`a i to jest pewne, postanowione i koniec i kropka. A jak nie bendzie mnie stac to tak bende kombinowal aby pracowac u dealer`a JAGUAR`a aby miec kontakt z tymi cackami. Poprostu kocham te samochody i tyle.

Old Post 20-06-2001 16:14
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:43.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions