Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Ingerencja boarda, kompa w nasza psychike i zycie...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
strafefowanie jest dobre na deszczu jak trzeba kałuże omijać

To jeszcze zalezy jakie dooze kalooze - czasami bez Rocket Jumpa sie nie obejdzie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-11-2001 15:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler

To jeszcze zalezy jakie dooze kalooze - czasami bez Rocket Jumpa sie nie obejdzie

No a na wf-ie na tysiąca to koniecznie na sterydach (ala Duke Nukem )

Old Post 06-11-2001 15:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]sarmac Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]sarmac Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]sarmac Dodaj [FPP]sarmac do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]sarmac prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

szybkie wybicie z klatki, lawka ,poldek sasiada, rocket jump no i jestesmy w sklepie :}

Old Post 06-11-2001 15:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

A jak się widzi niezłą babkę na ulicy to na usta ciśnie się "IMPRESSIVE", a kiedy ona się do ciebie odzywa z propozycją to mówisz "EXCELLENT"

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 06-11-2001 15:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

A jak wdepniesh w guwno to pisze "you have a wrong place"

Old Post 06-11-2001 15:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

To wcale nie jest smieszne... ja kiedyś przyłapałem się (powaga) na szukaniu przycisku "znajdź" kiedy czegoś szukałem. Na trzeźwo.

Old Post 06-11-2001 16:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
strafefowanie jest dobre na deszczu jak trzeba kałuże omijać

Taaa, jak sie jedzie samochodem - to tez przydaje sie przy ciasnych zakretach

Old Post 06-11-2001 17:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mazoor
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek
To wcale nie jest smieszne... ja kiedyś przyłapałem się (powaga) na szukaniu przycisku "znajdź" kiedy czegoś szukałem. Na trzeźwo.

w takim razie potrzebujesz dobrego psychologa...

mi sie jakos nigdy nie zdarzaly takie problemy...ale kiedys bardzo czesto po graniu w rpg'i wyobrazalem sobie i udawalem ze jestem MG swojego zycia :>

Old Post 06-11-2001 18:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:

U mnie podobnie. Tyle ze nie az tak bardzo mi "odbija" poprostu jak czegos szukam pierwsza mysla jest - "wpisac w search", a nastepna "**** gdzie tu jest search", ale to trwa ulamek sekundy i wszystko wraca do normy

Old Post 06-11-2001 18:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

ja znalazlem inna przypadlosc.CZasami sobie cos mysle i pozniej wizualizuje w mozdzku jakby to bylo napisane na klawirach.
Patrze sobie w glowie gdzie mam klawiry i tak mysle cale zdanie

Old Post 06-11-2001 18:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler

U mnie podobnie. Tyle ze nie az tak bardzo mi "odbija" poprostu jak czegos szukam pierwsza mysla jest - "wpisac w search", a nastepna "**** gdzie tu jest search", ale to trwa ulamek sekundy i wszystko wraca do normy

to jest na porządku dziennym. Fajnie, że nie tylko ja mam takie fazy.

Old Post 06-11-2001 19:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez mazoor

w takim razie potrzebujesz dobrego psychologa...

mi sie jakos nigdy nie zdarzaly takie problemy...ale kiedys bardzo czesto po graniu w rpg'i wyobrazalem sobie i udawalem ze jestem MG swojego zycia :>

MG swojego życia... Ja to robie całe czas jak się nudzę. Zadaj sobie pytanie: Stoisz na nudnym przystanku autobusowym. Co robisz? Chwila myślenia. Badam aurę siedzącej babci.
hehe

Old Post 06-11-2001 19:26
ya.
neony oslepiaja mnie

quote:

MG swojego życia... Ja to robie całe czas jak się nudzę. Zadaj sobie pytanie: Stoisz na nudnym przystanku autobusowym. Co robisz? Chwila myślenia. Badam aurę siedzącej babci.
hehe

...a ja czasem mowie sam do siebie

ostatnia minuta mojej niepelnoletnosci...

Old Post 06-11-2001 22:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Z klawka to ja mam inny problem ..jak czasem cos mnie przytka i nie moge sie wyslowic to sobie mysle " kurde dajcie mi klawke to wam napisze "

Old Post 07-11-2001 05:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez ya.

...a ja czasem mowie sam do siebie

ostatnia minuta mojej niepelnoletnosci...

SWszystkiego najlepszego! (tylko się na zachlaj na śmierć

Old Post 07-11-2001 14:46
Eustachy
forgotten

...kiedys wyszedlem rano na ulice i byla mgla, nie bylo nic widac dalej niz na 20 metrow... Pierwsze co mi przyszlo do glowy to: "...wejde w opcje i zwieksze zasieg widzenie..."...serio...tylko o tym pomyslalem...

Old Post 07-11-2001 21:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

O fak niezle
Nie myslales zeby wylaczyc ulepszone opcje grafiki - miedzy innymi efekt fog?

Old Post 07-11-2001 21:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

To ja kiedys po nocce spedzonej na graniu w DOOMa cooperativ - polazlem wieczorem na spacer i jakos tak wszedzie widzialem te niewidzialne byczki co sie nie ruszylo to wzrok momentalnie w tym kierunku i tetno x2

Old Post 07-11-2001 21:28
ZimZum
Nieśmialy abstynent

ja pamietam jak mnie kolonizacja po nocach meczyla.
Spac nie moglem, bo ciagle mi lazily przed oczami te ikonki ludzikow

Old Post 07-11-2001 21:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
ja pamietam jak mnie kolonizacja po nocach meczyla.
Spac nie moglem, bo ciagle mi lazily przed oczami te ikonki ludzikow

Jak sie zasiedze przed jakas gierka, ktora mnie wciaga, to pozniej sni mi isie po nocach (zazwyczaj te lokacje, w ktorych bylem w dzien )

BTW. widze ze najbardziej mi odpieprza.....

Old Post 07-11-2001 21:36
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

Jak sie zasiedze przed jakas gierka, ktora mnie wciaga, to pozniej sni mi isie po nocach (zazwyczaj te lokacje, w ktorych bylem w dzien )

BTW. widze ze najbardziej mi odpieprza.....

Kurcze nieźle.. mi też się kiedyś przyśniła plansza Hollywood Holocaust z Duke'a ale to tylko raz.

A to co przydażyło się mi w zeszłym roku na wakacjach... wyobraźcie sobie, że poszedłem spać (no comment ) i przyśniło się mi, że ściągam jakieś pliki z internetu (ściągałem je na pulpit, ale nie wiem dalczego bo nigdy tak nie robie..) rano wstałem, włączyłem kompa no i pliki były na pulpicie...
Nikt mi do tamtej pory nie mówił że lunatykuje, ani nic z tych rzeczy..

Old Post 07-11-2001 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]sarmac Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]sarmac Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]sarmac Dodaj [FPP]sarmac do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]sarmac prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Neo
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
To ja kiedys po nocce spedzonej na graniu w DOOMa cooperativ - polazlem wieczorem na spacer i jakos tak wszedzie widzialem te niewidzialne byczki co sie nie ruszylo to wzrok momentalnie w tym kierunku i tetno x2

eeee...mi sie jazda samochodem myli z NFS'em, lol
dzisiaj mi i qmplowi tetno troche podskczylo bo wyszedl niespodziewany obrot o ponad 360. Troche sie strachu najedlismy ale na szczescie w nic sie nie wkomponowalismy

Old Post 07-11-2001 22:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

sarmac - no spoko !!! Fajne rzeczy Ci sie przytrafiaja

Old Post 07-11-2001 22:25
CE3RDE
Just do it.

No mialem cos podobnego jak sarmac jakies 2 lata temu jak siedzialem w necie przy q2 kolo17-20 godz. dziennie pewnego dnia nie wytrzymalem i poszedlem spac wczesniej (o 24) pamietam ze mi sie snilo ze gralem na dm1 starsza mi nastepnego dnia mowila ze zbudzily ja dziwne odglosy z mojego pokoju wchodzi do mnie a ja siedze przy wylaczonym kompie symuluje ze gram (normalnie ruszam mysza,rece na klawie) i podobno jeszcze nawet bluznilem ze mnie fragowali nie lubie lunatykowac raz jak bylem mniejszy to wszedlem podobno pod stol i zaczalem krzyczec cos tam a babcia sie przestraszyla ze to zlodziej i podobno mnie chciala jakims kijem zbic

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 08-11-2001 11:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Re: Ingerencja boarda, kompa w nasza psychike i zycie...

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
No nie wiem jak u was ale mi od czasu 400'etnego posta zaczynaja sie ze mna dziac dziwne rzeczy( )... np. ostatnio jak facetka od polaka zadawala wypracowanie i podala temat to automatycznie pomyslalem " o k**** ale ch****** topic", zwrot "lol" stal sie integralna czensciom mojej mowy, ostatnio oglondalem rodzinny alboom z fotkami patrze na zdjecie kiegos tam lasu i myslem sobie "o kura ale doza rozdzielczosc, zadnych pixli...". Kiedys czytalem w gamblerze txt o uzalerznionych o kompa, znalazla sie ponoc prawdziwa wypowiedz jedengo kolesia " o! jak ladnie wyrenderowane niebo!(chodzilo o to niebo w realu)" heh to dokladnie moje slowa u was podobnie?

Trzeba być niezłą ciotą, aby komputer miał jakiś wpływ na psychikę.

Old Post 08-11-2001 15:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Nie chodzi o calkowity wplyw, ale o pewne reakcje, ktore pojawiaja sie przez duza ilosc godzin spedzonych przy kompie! To nie dotyczy tylko komputerow, jesli bys nagle zaczal przez 4-6 dni nonstop wykonywac jakas czynnosc 24h/dobe to tez zaczelo by cie sie to snic po nocach itp. Tak wogoole to bardzo inteligenta ta twoja wypowiedz - odrazu widac maniaka komputerowego

Old Post 08-11-2001 15:56
ZimZum
Nieśmialy abstynent

venotom: wezmy inny przyklad. ludzie trenujacy sztuki walki, zajdz takiego co trenuje cokolowiek z 7 lat od tylu lub stuknij w ramie i od razu spotkasz sie z reakcja

Old Post 08-11-2001 16:12
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Za taki numer placi sie obolalymi niektorymi czesciami ciala

Old Post 08-11-2001 17:26
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Re: Re: Ingerencja boarda, kompa w nasza psychike i zycie...

quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom

Psychike, moze nie, ale na moze zycie komputer ma baardzo duzy wpływ... obecnie nie wybrażam sobie życia bez kompa no i całkiem inaczej się patrzy na niektóre rzeczy.

Old Post 08-11-2001 17:30
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Re: Re: Ingerencja boarda, kompa w nasza psychike i zycie...

quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom

traktuje to jako obraze... widac nie zdajesz sobie flecie sprawy ze piszonc takie zeczy obraszasz wiekszosc obecnych tutaj...

Old Post 08-11-2001 20:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:36.    Strony (5): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions