Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > MAX LIVES-kontrowersje
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

Myślcie jak chcecie, ale dla mnie max_lives=1 to jedyny poprawny wybór.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-11-2001 17:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

A możesz mi powiedzieć, jakim cudem drużyna aliantów, która musi:
a) przejść pod obstrzałem niemców
b) wysadzić móry
c) wejść do bazy
d) wykraść dokumenty
e) zanieść dokumenty do radiostacji

ma wykonać swoje zadanie z jednym życiem? To nie jest CS, tutaj gra jest o wiele bardziej rozbudowana...

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 15-11-2001 20:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kalaf10r
Mastahh Warzyffko

To by była fajna akcja jak by kazdy mial jedno zycie było by jak na wojnie i wreszcie zaczela by sie gra medykami bo niektozy nie umieją zbytnio nimi grać a grają. ja np niegram medykiem bo nieprzepadam za grą w takim stylu. sa za*******e potzrebni ale cóż nielubie tak grać

Old Post 15-11-2001 20:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kalaf10r Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kalaf10r Znajdź więcej post'ów przez  Kalaf10r Dodaj Kalaf10r do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kalaf10r prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Venotom
twardy_chomik

JeloneK/ Niemcy też by mieli po 1 życiu. Jeśli Alianci dostatecznie dobrze zaatakowali to połowy Niemców mogło by nie być w parę sekund po starcie. Może ta mapa z testu jest niewyważona? Nie wiem.

Old Post 15-11-2001 20:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Ja gram medykiem, ale nic nie pomogę, jak koleś dostanie z panzerfausa i zostaną z niego flaki, i co, będzie czekał 8min aż niemcy wygrają?

Old Post 15-11-2001 20:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom
Nie wiem.

Jak nie wiesz to się nie wpierdalaj, bo już mnie wqrwiasz.

Old Post 15-11-2001 20:27
KETTLER
Skilled (Knight)

jak mozesz pisac ze najlepiej jakby bylo tylko jedno zycie skoto twoja ulubiona gra to GHOST RECON i to jest inny rodzaj gry niz wolf . GhOST recon to gra fpp taktyczna a wolf to fpp teamowa , zreszta to byloby bez sensu. Przeciez niemcy by sie bali strzelac z bunkrow jak ognia, wystarczy panzerfaust i jednego lub kilku z glowy.

Old Post 15-11-2001 20:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KETTLER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KETTLER Znajdź więcej post'ów przez  KETTLER Dodaj KETTLER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KETTLER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez KETTLER
... Przeciez niemcy by sie bali strzelac z bunkrow jak ognia, wystarczy panzerfaust i jednego lub kilku z glowy...

Kettler zauwazyles ze mozna wskoczyc na dach bunkru i skutecznie kosic alienow bez obawy o strate zycia ze strony operatora bazooki ? ... Przynajmniej jest o wiele mniejsze niz stanie w bunkrze i stamtad prowadzenie ostrzalu plazy

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 15-11-2001 21:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Volwerine604
Skilled (Knight)

gralem na jakims US serverze na 1 zyciu i stwierdzam ze na parenascie prob aliantom sie udalo raz odbic dokumenty, w wiekszosci gier zanim sie doszlo do murow to 1/4 teamu juz niezyla, znim sie go wysadzilo kolejna 1/4 niezyla, znim sie doszlo do war rooma to albo nikt nie zyl albo jakies niedobitki zostawaly.

Old Post 15-11-2001 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Volwerine604 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Volwerine604 Znajdź więcej post'ów przez  Volwerine604 Dodaj Volwerine604 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Volwerine604 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KETTLER
Skilled (Knight)

masz racje Zoltan ale od czego sa snajperzy zeby sciagac takich smialkow ktorzy lubia sobie poskakac po dachach. przeciez alianci maja lepsze pozycje ochronne dla zolnierzy jak i dla snajperow, przynajmniej na plazy

Old Post 15-11-2001 21:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KETTLER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KETTLER Znajdź więcej post'ów przez  KETTLER Dodaj KETTLER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KETTLER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Volwerine604
gralem na jakims US serverze na 1 zyciu i stwierdzam ze na parenascie prob aliantom sie udalo raz odbic dokumenty, w wiekszosci gier zanim sie doszlo do murow to 1/4 teamu juz niezyla, znim sie go wysadzilo kolejna 1/4 niezyla, znim sie doszlo do war rooma to albo nikt nie zyl albo jakies niedobitki zostawaly.

Dokladnie - zanim alianci wyladuja - to polowa zostaje na plazy....

Old Post 15-11-2001 21:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Ale sie przyczepiliscie tego kampa...

Jezeli uwielbiasz stac w bunkrze i kosic latajacych jak podupceni aliantow to prosze ale nijak sie to ma do realiow , zreszta strach przed bazooka / snajper jest i tak za duzy . Co do kampow to bez przesady : Alien siedzi za walem przeciwczolgowym i mysli sobie : Po co komu jakies cholerne dokumenty , jak chce przezyc ...??? Nie popadajmy w paranoje , Ja ja gralem to nikt nie umieral zanim doszlismy pod mur chyba ze od Airstrike ponadto gdy jest kilku medykow ( by medyk mogl medyka ulecz. ) to nie ma problemu nie liczac dobijania na masowke .

JELONEK : CZEKAC 8 MINUT ? Widac nigdy nie grales na ML=1 tam sie gra konczy po max 2-3 minutach .

A wg.mnie ultymatywna liczba to = 3 .

Old Post 15-11-2001 22:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KETTLER
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Przecinek

A wg.mnie ultymatywna liczba to = 3 .

A co za roznica jak bedziesz mial pecha to albo cie zalatwi snajper albo grom z jasnego nieba, komu sie bedzie chcialo czekac 3 minuty jak dostanie kulke na samym poczatku. A taka gra na 1 to chyba sie przerodzi w gre kamperska ze snajperami w roli glownej hehe

Old Post 15-11-2001 23:15
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Przecinek
...Jezeli uwielbiasz stac w bunkrze i kosic latajacych jak podupceni aliantow to prosze ale nijak sie to ma do realiow , zreszta strach przed bazooka / snajper jest i tak za duzy ....

Moge ci powiedziec gdzie ja mam realizm w wolfie ... ale pewnie sie domyslasz . Relizm to ja mam w realu, a w realu nie biegam z thompsonem. Powiem ci ze nie mam stracha ganiajac po bunkrze no chyba ze ktos ma stracha tam na dole onok bunkra

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 16-11-2001 01:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

A ja poprostu kocham aliantów kamperów z panzerfausami i mauserami na plaży. Tak ich kocham, że zazwyczaj przeskakuje przez mór, biegne do wody i eleminuje ich nożem w plery ;>

Old Post 16-11-2001 09:26
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Dobra raz jeszcze wracam do poczatku :

1) KETTLER : Camping ( sigh) ... dobra powtorze po raz X : Siedzi sobie Aliancki snajper na plazy i pewnie liczy ze Axis wyskocza na rzez , a jak nie to coz... po co Objective , po co dokumenty i tak chodzi by sobie tak smiesznie postrzelac tak??? A wogole to smierc nie z winy gracza to tylko ok.10% .Mi sie udaje przezyc do konca gry w 60% przypadkow : i to nie dlatego ze jestem jakis MastaDaHacka ale dlatego ze zmieniam taktyke ... zreszta dostaniesz od snajpera - czekaj az cie medyk Revivnie , trafienie goscia w glowe na sprincie jest prawie niemozliwe , wiec medyk najwyzej wezmie 3 apteki i dalej lata a w tym czasie inni juz sa pod murami . Naprawde dobrze zorganizowana akcja pozwala spokojnie na dojscie do murow bez strat rzedu 50%

2) Zoltan : Haha - no wlasnie , moze chcialbys sie poczuc jak w Realu z Thompsonem? Ja chcialbym i ML to umozliwia . Natomiast jezeli ty nie masz zadnych oporow i latasz po bunkrze ( albo jak Jelonek po plazy ) to nie dziwota ze dostajecie kulke a potem na forum pojawiaja sie texty w stylu " Co to za granie - trzeba czekac 3 minuty ) . Nie chodzi mi o strach w sensie fizycznym ( nie wiem... pocace sie dlonie czy palpitacje serca ) ale o pewne zachamowania zwiazane z kara - Czekaniem do konca rozgrywki . A jaka masz kare przy ML = 0 - chyba taka ze cie palce bola od naciskania spacji .

Ale oczywiscie wiem ze to nikogo nie przekona bo zawsze beda ludzie po prostu ciency ktorzy beda to chcieli ukryc pod plaszczykiem fikcyjnych faktow albo nerwusy nie mogace poczekac kilku minut raz na pare rund . To wlasnie dla nich sa cudowne servery z ML = 0 i respawnem co 10 sekund

Oczywiscie Respect dla wszystkich

Old Post 16-11-2001 14:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

A ja teraz was zaskocze, raz jak grałem niemcem, w pobliżu Murder Hole znalazłem medyka alianta. Gostkowi chyba coś odwalało, bo po chwili strzelaniny ze mną (ja miałem mp40, on colta) zaczoł strzelać i patrzeć się w podłoge (!!!). Ja cały czas do niego strzelałem (już z laugera, też byłem medykiem), wywaliłem w niego ze 3 magazynki, gostek ani razu nie dostał (!!!!!!!!!!!), po czy wziołem nóż i zaczołem go dźgać, i nic, wskoczyłem mu na głowe, i dźgałem dalej, i nic, zero reakcji zero krwi... po chwili gostek spojżał do góry i zaczoł do mnie strzelać, uciekłem, co miałem robić... Może mi ktoś wytłumaczyć, że podczas strzelaniny ani podczas dźgania gostkowi nic się nie stało, ani razu kref z niego nie prysneła!?

Old Post 16-11-2001 14:45
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Thumbs down

Cos widze ze tu kilka osob sie wczulo za bardzo z tym ML-1...
O co tu w sumie chodzi? O max realizmu czy o max przyjemnosci wynikajacej z rozgrywki?
Nie wspomne tu o frustracji jaka moze czlowieka ogarnac jak na respawnie dostanie kulke od snajpera albo szrapnela z pf. Miodzio.
Moje piec groszy - minimalnie MAX LIVES - 5

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 16-11-2001 14:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

quote:
Napisane oryginalnie przez JeloneK
A ja teraz was zaskocze, raz jak grałem niemcem, w pobliżu Murder Hole znalazłem medyka alianta. Gostkowi chyba coś odwalało, bo po chwili strzelaniny ze mną (ja miałem mp40, on colta) zaczoł strzelać i patrzeć się w podłoge (!!!). Ja cały czas do niego strzelałem (już z laugera, też byłem medykiem), wywaliłem w niego ze 3 magazynki, gostek ani razu nie dostał (!!!!!!!!!!!), po czy wziołem nóż i zaczołem go dźgać, i nic, wskoczyłem mu na głowe, i dźgałem dalej, i nic, zero reakcji zero krwi... po chwili gostek spojżał do góry i zaczoł do mnie strzelać, uciekłem, co miałem robić... Może mi ktoś wytłumaczyć, że podczas strzelaniny ani podczas dźgania gostkowi nic się nie stało, ani razu kref z niego nie prysneła!?

Jelonek, bede spekulowal. Moze koles mial laga wlasnie jakiegos ostrego i server mu zarzucil jakas niesmiertelnosc na ten czas. Pare razy tak mialem ze strzelajac do kolesia nie osiagalem zadnego skutku.
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 16-11-2001 14:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Na 3 już też się da grać, ale to musi być zgrany klan, a nie przypadkowe osoby z netu...
PS. Kce ktoś mnie do klanu?

Old Post 16-11-2001 14:54
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg

Jelonek, bede spekulowal. Moze koles mial laga wlasnie jakiegos ostrego i server mu zarzucil jakas niesmiertelnosc na ten czas. Pare razy tak mialem ze strzelajac do kolesia nie osiagalem zadnego skutku.
Pozdry

Też tak myślałem, zresztą oprócz cheatów to jedyne logiczne wyjaśnienie... ale teraz to już sam nie wiem...

Old Post 16-11-2001 14:55
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

czasami spektujac kolesi widze ich stan hp
niewiem jak ale ten stan jest bardzo okrągły =0
ale koles chodzi wyrwie serie i nadal chodzi
czyzby ludzie juz grali na kodach

Old Post 16-11-2001 15:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

CiaPeQ, w twojej sygnaturze brakuje jednej literki w Ogrkach

Old Post 16-11-2001 15:17
KETTLER
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez CiaPeQ
[B]czasami spektujac kolesi widze ich stan hp

ja mialem to samo , kompletne zero jak ktos to wyjasni to bedzie dobrze a z tym ze w kolesia strzela sie i nic zadnej krwi tez tak raz mialem, a najgorsze bylo to ze gdy przestalem bo sie dziwiwlem co jest grane ten sie obudzil jak ze snu i kulka i narazie pograne

Old Post 16-11-2001 15:40
Przecinek
Trejning ( Enforser)

quote:
Napisane oryginalnie przez CiaPeQ
czasami spektujac kolesi widze ich stan hp
czyzby ludzie juz grali na kodach

Graj na Generatorze kilka razy spotkalem sie z oskarżeniami "cheater" , pytalem sie skąd kody w wersji beta a oni na to że ponieważ giera jest na enginie Q3 to nietrudno o cheaty i wystarczy prosty crack >

Old Post 16-11-2001 16:59
Soltom
Training (Enforcer)

Lepsza zabawa jest z max_lives=1. Dopiero wtedy czujesz się odpowiedzialny za kierowaną postać.

Old Post 16-11-2001 19:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Soltom Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Soltom Znajdź więcej post'ów przez  Soltom Dodaj Soltom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Soltom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Soltom
Lepsza zabawa jest z max_lives=1. Dopiero wtedy czujesz się odpowiedzialny za kierowaną postać.

Jaaaaaaaasne ... a po ktorej stronie ? Axis czy Allies ?

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 16-11-2001 23:02
DarkXenocide
Prezes Poison

Gralem z tymi max lives i np 10 to za duzo... nadal twierdze ze 5 jest w sam raz, medycy sie napoca, i kazdy bedzie gral uwazniej

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 17-11-2001 05:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KETTLER
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide
Gralem z tymi max lives i np 10 to za duzo... nadal twierdze ze 5 jest w sam raz, medycy sie napoca, i kazdy bedzie gral uwazniej

masz racje tez mysle ze 5 to wystarczy przynajmniej w ten sposob pozbyloby sie ludzi kamikaze ktorzy pchaja sie jeden na 10, kazdy by sie bal o wlasna dupe wiec gralo by sie bardziej zespolowo, bo jak idzie sie w zespole gdzie sa madycy to ma sie ta satysfakcje ze w wiekszym stopniu ktorys cie uleczy i bedzie mozna grac dalej nie tracac zycia.

Old Post 17-11-2001 09:43
Przecinek
Trejning ( Enforser)

W zwiazku z grupowym konformizmem stwierdze ze faktycznie czasem ML = 5 jest spox . Kiedys ktos zalozyl polski server
157.158.2.212:27960 - z max 40 graczami i ML = 5 i milo sie nawet gralo . Oczywiscie zalezy to od liczby graczy - gdy jest ich 30 i dookola lataja bazooki i snajperzy wtedy rzeczywiscie piec zyc jest odpowiednie . Ale jak gra sie np. 4 vs 4 - to ML=5 w praktyce oznacza prawie zawsze nieskonczonosc .

Old Post 17-11-2001 11:21
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:03.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions