Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Problem z odtwarzaniem dem :(
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
@ndJ
Guest

dzieki pod najnowsza wersja CPM dział juz bez problemu

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-12-2001 23:19
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

spox

Old Post 12-12-2001 22:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
L0b0
Combat (Death Knight)

xen0m:chojny facet z ciebie

Old Post 23-12-2001 11:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil L0b0 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do L0b0 Znajdź więcej post'ów przez  L0b0 Dodaj L0b0 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać L0b0 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

First Person Perspective

ej bo tesz mam male pytanko co do odtwarzania demek (nie pod cpm bo na tym nie gram )... do rzeczy :
jak odpalam demko to wiekszosc (podkreslam wiekszosc nie wszystkie!) teXturki sa pozamieniane na czarne sciany z bialymi pasami ... albo ich nie ma i widze przez sciany . Zdarza mi sie to na niektoeych demach nie wszystkich... dzięks za pomoc jezeli jakas bedzie
A i jeszcze cos... bo mysle ze to jest wina configa bo na mojego brata te demka sie doprze odtwarzaja... dzięks anyway

Old Post 04-01-2002 14:56
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

jezeli nie wszystkie sa taki to dziwne... moze to tylko na niktorych mapach jest? a jezeli cfg to musialbys komendy wrzucic tutaj

Old Post 04-01-2002 15:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
jezeli nie wszystkie sa taki to dziwne... moze to tylko na niktorych mapach jest? a jezeli cfg to musialbys komendy wrzucic tutaj

nie chce wszytkich wrzucac ale to nawet na drugim kompie (z tym samym konfigu tylko rozdziel. jest 640x480) to dziala normalnie... a wogule to mam za bardzo rozbudowany conf ze mi sie nie miesci w dopuszczalenym miejscu w q3
(18kB chyba mozna max)
< - - - podoba mi sie ta buźźźka

Old Post 04-01-2002 17:27
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

moj cfg tez sie nie miesci...

Old Post 04-01-2002 20:43
hardtmuth
Zoidal Clan Member

quote:
Napisane oryginalnie przez {z}BobeK

nie chce wszytkich wrzucac ale to nawet na drugim kompie (z tym samym konfigu tylko rozdziel. jest 640x480) to dziala normalnie... a wogule to mam za bardzo rozbudowany conf ze mi sie nie miesci w dopuszczalenym miejscu w q3
(18kB chyba mozna max)
< - - - podoba mi sie ta buźźźka

Maksymalna to jest bodajze 15kB a jak bedzie wiecej w jednym pliku to go obetnie , ale od czego jest dzielenie configof

Old Post 06-01-2002 01:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil hardtmuth Kliknij tutaj by wysłać e-maila do hardtmuth Znajdź więcej post'ów przez  hardtmuth Dodaj hardtmuth do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać hardtmuth prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez {z}BobeK
ej bo tesz mam male pytanko co do odtwarzania demek (nie pod cpm bo na tym nie gram )... do rzeczy :
jak odpalam demko to wiekszosc (podkreslam wiekszosc nie wszystkie!) teXturki sa pozamieniane na czarne sciany z bialymi pasami ... albo ich nie ma i widze przez sciany . Zdarza mi sie to na niektoeych demach nie wszystkich... dzięks za pomoc jezeli jakas bedzie
A i jeszcze cos... bo mysle ze to jest wina configa bo na mojego brata te demka sie doprze odtwarzaja... dzięks anyway

r_allowextensions 0/1

na niektorych kartach graf z niektorymi sterownikami wystepuja takie problemy, moze to nie jest to o czym mysle ale sprubowac ci nie zaszkodzi

Old Post 06-01-2002 03:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
{z}BobeK
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

r_allowextensions 0/1

na niektorych kartach graf z niektorymi sterownikami wystepuja takie problemy, moze to nie jest to o czym mysle ale sprubowac ci nie zaszkodzi

Dzieki moze pomoze ale musze znalezc takie "rozwalone" demko

Old Post 06-01-2002 12:02
{z}BobeK
Guest

eh dawno tu jusz nie pisalem (ani nikt nie pisal) ale topic sie zgadza wiec go odswierze ...
aha to oxy co powiedziales kiedys (r_allowextenstions 0/1) to nic nie dalo
ale mam nowego problema moze jest dla was oczywisty ale jak odtwarzam demko to nie widze czyichs postaci (wiem ze ktos kiedys pisal o tym ale nie chce mi sie szukac) wiec plz niech jedna osoba (najlepiej) napisze krutko 3 zdaniami co robic!

Old Post 11-01-2002 20:10
oxygen
new challenger

xen wie bo juz kiedys odpowiadal na to pytanie ja nie pamietam

Old Post 11-01-2002 21:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

sie robi... no wiec jest to spowodowane inna wersa moda na ktorym zostalo nagrane demko... np. nagral ktos na osp 0.99t to nie pojdzie na ospw... sciagnij najnowse cpma (nie wiem czy w osp 1.0 juz jest dobrze) bo cpma automatycznie wykrywa czy demko bylo nagrane na starym osp i zmienia cos ze wszystko widac..

Old Post 12-01-2002 09:10
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:50.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions