Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Nie Jestem Cziterem !!! :(((
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
n00d3x
qqryq!

GooS podczas banowania mnie na Topgunie pisalo screenshot delivered wiec powinienes chyba gdzies miec tego screena. Ja nawet nie wiem skad go wziasc. A zreszta cziterzy nie wywolywali by takiej afery tylko by to olali (moim zdaniem). Aha i jesli juz ktos sie dostal do zajebistego klanu to watpie czy narazal by swoja reputacje uzywajac czita. Nawet jesli koles czitowal to po dojsciu do klanu chyba b przestal. Nie jestem pewnien ale tak mi sie wydaje...... BTW GooS zdejmij mi bana z topguna, to ja wejde tam jeszcze raz i zobaczymy czy znowu mi wykryje. Mam nadzieje ze tak i zrobi pozadnego screena. Moze wtedy sie okaze czy oszukuje.

Edytowane przez n00d3x dnia 20-11-2001 o godz. 17:16

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-11-2001 16:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil n00d3x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do n00d3x Znajdź więcej post'ów przez  n00d3x Dodaj n00d3x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać n00d3x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n00d3x
qqryq!

quote:
Napisane oryginalnie przez VersusI*I
posłuchaj koles jestes cziterem TO FAKT i przesyan pie...lic farmazony takie wymówki to mozesz mamusi moze ci wybaczy
ale nie nam logi nie kłamią hehe niewazne czy to 1 czy któryś z kolei właczyłeś świadomie OGC bo inaczej nie mozna a nikogo nie interesuje Twoja poroniona wymówka CZITERZE

Koles wez sie nie udzielaj bo widze ze elita to ty nie jestes i sie nie znasz na czitowaniu. Idz stad i nie wkurzaj ludzi.

Edytowane przez n00d3x dnia 20-11-2001 o godz. 17:17

Old Post 20-11-2001 16:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil n00d3x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do n00d3x Znajdź więcej post'ów przez  n00d3x Dodaj n00d3x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać n00d3x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

n00d3x czy ty wlasnie stwierdziles ze tylko elita zna sie na czitowaniu ????? Czemu ???? Bo wedlug ciebie czituje ???

MSN [email protected]

Old Post 20-11-2001 18:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

szkoda że tych screenów nie ma...

Osobicie współczuje Qspy i N_H, bo faktycznie nagonka na nich teraz jest niezła..logi są dowodem, jednak (chociaż ze mnie informatyk żaden) wiem, że nie zawsze wszystko działa tak jak by chciał tego autor....tym bardzej, że:

Po pierwsze...ktos napisał wczesniej, że każdy "szanujący sie" cziter po prostu zmienił by nicka i grał na innych serwerach, mając to o czym piszą ludzie na boardach głeboko w D***E..., a oni jednak podjeli próbe oczyszczenia sie z zarzutów.....co dla mnie jest jakąs przesłanka, że moze maja racje...

Po drugie...jak pisze ON, to statsy typu 20 do 2, czy nawet lepsze są w standardzie przy uzyciu tego OGC..., miałem okazje grac z N_H*** chwile wczesniej na sparingu z NULL i zadnych rewelacyjnych wyników z jego strony nie zauważyłam ..co nie zmienia faktu że po zmianie serwera cos sie mogło zmienić..bo pozniej juz nie grałem z nim

po trzecie..dostali sie chlopaki do SPECNAZ, klanu w którym nie ma żanej presji na wyniki poszczególnych graczy i nie ma chorych sytuacji, że jak bedziesz miał słabe statsy to nie bedziesz grał na klanowkach....co jest kolejnym powodem na bezsensownosć uzywania wspomagaczy...

Jeżeli wasza jedyna wina to niewiedza, to nie ma co tego tematu ciagnac dalej..dla mnie osobiscie, jestecie obydwaj czysci..co nie zmienia faktu że w SPECNAZ juz nie jestecie...life is brutal

Jeżeli jednak faktycznie np. dla beki odpaliliscie te czity, to....macie co chcieliscie !!!

Szczerze wam współczuje, ale nie umiem wam pomóc , jedyne co moge napisac, to że emocje za jakis czas opadna, grajcie dalej w CSa i powodzenia

Pozdro.

Old Post 20-11-2001 18:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blinq.kt
Combat (Death Knight)

Smirnoff... madre slowa, ale czity nie ida w parze z statami

Old Post 20-11-2001 18:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blinq.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blinq.kt Znajdź więcej post'ów przez  blinq.kt Dodaj blinq.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blinq.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

True .... True ..... ! mi tez ich szkoda , no w sumie to mi szkoda Night Huntera bo qspego nie znam ,ale po wejsciu na jeden serwer powinni sie obaj byli skapnac o co chodzi , tym bardziej , ze widzieli ze cos im wykrywa !

MSN [email protected]

Old Post 20-11-2001 19:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n00d3x
qqryq!

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
n00d3x czy ty wlasnie stwierdziles ze tylko elita zna sie na czitowaniu ????? Czemu ???? Bo wedlug ciebie czituje ???

hehe nie
moze nie doslownie elita, ale ludzie ktorzy sie znaja na cs'ie a nie jakas pierwsza lama ktora tu wyzywa od cziterow. Koles pewnie jeszcze pol roku nawet nie gra a juz sie uwaza za booga i osadza wszystkich.

Old Post 20-11-2001 20:23
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Prawda , ale chcialem obalic dogmat , ze jak ktos czituje to ma wyniki 30 do 2 , 25 do 2 , czy itd . itp. !!! Nie dalej jak wczoraj gralem sobie z gosciem , ktory ewidentnie mila wallhacka i aima , ale mu to nie pomagalo , bo byl straszna lama ( sensus stricto takiego mial nicka - "straszan lama" ) ! Nikt by mi nie uwierzyl ze on czituje bo obrywal 10 do 11 w statsach , az tu nagle wchodzi jakis koles , ktory gral na Topgunie i mowi ze tam ta lamke zbanowalo ! Lamka sie przyznal i czituje i zanim admin zdazyl ckolwiek zrobic ten nawrzocal wszsytkim naokolo i wsyzedl ! A ja mailem jego WONID , ale nie smiejcie sie , pies mi zjadl ! Powiedzcie mi co za ludzie moga tak postepowac ??????

MSN [email protected]

Old Post 20-11-2001 20:51
[STER]climhazzard
in the flesh

kłócicie się o jedzenie, które jush wystygło... (może ktoś zna podobne przysłowie? )

jeżeli ktoś nie jest cziterem - zawsze da sobie radę... no chyba, że jest po prostu głupi...

hehe nie wiem jacy ludzie mogą zjadać kartkę z numerkami aby nie dostać bana na servie

Old Post 20-11-2001 21:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]climhazzard Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]climhazzard Znajdź więcej post'ów przez  [STER]climhazzard Dodaj [STER]climhazzard do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]climhazzard prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
major Vasca
Zawiany.Henio

dowody są...

Chłopaki,jest mi was żal.Dowody są przeciwko wam.Nic na to nie poradzicie.Nighta znam i szkoda mi go że wyleciał z klanu ale dowody są dowodami.Musicie się oczyścić,a jak to zrobicie to niestety wasza sprawa.Dajcie dowody waszej niewinności a wszystko bedzie ok,ale na razie opieracie się na opinii jaką macie ale opinia...swoją drogą chodzi.Powiem jedno:Walczcie ale z mocnymi dowodami!Rozdmóchaliscie to teraz będzie gorąco,ale to świadczy dobrze o was.

Old Post 20-11-2001 21:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil major Vasca Kliknij tutaj by wysłać e-maila do major Vasca Znajdź więcej post'ów przez  major Vasca Dodaj major Vasca do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać major Vasca prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Popieram Vasca ( chociaz raz mowisz cos slusznie ) !

MSN [email protected]

Old Post 20-11-2001 21:15
ON.
Warrior (Scrag)

Talking

A OGC jak dobrze swiadczy

Old Post 20-11-2001 22:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]N_H***
Training (Enforcer)

Unhappy ON JESTES JEBNIE... !!!!

TY ON JESTES NAPRAWDE JEBNI.... .JA NAPISALEM , ZE MIALEM NA
GORALU gl_max_size A NIE JAKIEGOS OGC I PO CO TY WOGULE SIE WYPOWIADZASZ NA MOJ TEMAT SKORO NIE CZYTASZ DOKLADNIE POSTOW , A TAK APROPO TWOJE ZDANIEJEST NIC NIE WARTE I PROSILBYM ZEBYS WEIECEJ SIE NIE WYPOWIADAL
NA TEN TEMAT SKORO NIE UMIESZ CZYTAC

Old Post 20-11-2001 22:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N_H*** Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N_H*** Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N_H*** Dodaj [SPECNAZ]N_H*** do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N_H*** prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

quote:

Nie czitujesz jestes za slaby
Gdzie ci do elity cziterow

Old Post 20-11-2001 22:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Re: ON JESTES JEBNIE... !!!!

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]N_H***
TY ON JESTES NAPRAWDE JEBNI.... .JA NAPISALEM , ZE MIALEM NA
GORALU gl_max_size A NIE JAKIEGOS OGC I PO CO TY WOGULE SIE WYPOWIADZASZ NA MOJ TEMAT SKORO NIE CZYTASZ DOKLADNIE POSTOW , A TAK APROPO TWOJE ZDANIEJEST NIC NIE WARTE I PROSILBYM ZEBYS WEIECEJ SIE NIE WYPOWIADAL
NA TEN TEMAT SKORO NIE UMIESZ CZYTAC

------------------------------------------------------------------------------
Sun Nov 18 22:27:22 2001 Name: [SPECNAZ]Night_Hunter*** from WONID: 587761 listed as suspicious due to cheat xaim from OGC4.3.

Sun Nov 18 22:27:36 2001 Name: [SPECNAZ]Night_Hunter*** from WONID: 587761 listed as detected due to cheat xspiked from OGC4.3
-------------------------------------------------------------------------------
Jasne lolq nie umiem czytac
Za to ty masz problem ze wzrokiem.

Old Post 20-11-2001 23:02
DarkXenocide
Prezes Poison

Nie znam pana ze Specnazu ani ON`a. Powiem tylko ze board jest po to zeby kazdy sie mogl wypowiadac. Dales publiczny post to sie z tym licz chlopie. Ze swoje strony dodam tylko, wiecej kultury choc mozesz miec moje zdanie w... obrazowo to ujme. Nie dosc ze brak kultury szerzy sie na serwach to na boarda wlazi.
GL max size na wielu serwach jest uznawany za cheat, mi wisi czy to bylo OGC czy GL, cheat to cheat nie wazne jaki, i nie rozumiem jak mozna przeoczyc inne ustawienie GLmaxSize w CSie... to juz pisalem

thats all ide siq i spac a wy sie tu bijcie

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 21-11-2001 00:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide
Nie znam pana ze Specnazu ani ON`a. Powiem tylko ze board jest po to zeby kazdy sie mogl wypowiadac. Dales publiczny post to sie z tym licz chlopie. Ze swoje strony dodam tylko, wiecej kultury choc mozesz miec moje zdanie w... obrazowo to ujme. Nie dosc ze brak kultury szerzy sie na serwach to na boarda wlazi.
GL max size na wielu serwach jest uznawany za cheat, mi wisi czy to bylo OGC czy GL, cheat to cheat nie wazne jaki, i nie rozumiem jak mozna przeoczyc inne ustawienie GLmaxSize w CSie... to juz pisalem

thats all ide siq i spac a wy sie tu bijcie

Ja to bym cie poznac nie chcial bo jak patrze na twoja fotke

Old Post 21-11-2001 00:32
DarkXenocide
Prezes Poison

To nie fair kierowac sie tylko wygladem mam bogate wnetrze No i to zdjecie z przed 3lat teraz wygladam mlodziej.
ROTFL

Old Post 21-11-2001 07:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
VersusI*I
Training (Enforcer)

Koles wez sie nie udzielaj bo widze ze elita to ty nie jestes i sie nie znasz na czitowaniu. Idz stad i nie wkurzaj ludzi.hehe nie
moze nie doslownie elita, ale ludzie ktorzy sie znaja na cs'ie a nie jakas pierwsza lama ktora tu wyzywa od cziterow. Koles pewnie jeszcze pol roku nawet nie gra a juz sie uwaza za booga i osadza wszystkich.

tak masz racje "koleś nie jestem elita ale w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem tępy i wiem na czym polega działanie pluginu wykrywaacego OGC a poza tym przytocze Ci przykład i słowa Gorala który ma zdecydowanie większe pojęcie niż ty

to są słowa Gorala Jeszcze raz przypomnę działanie plugina:
A więc gwoli wyjaśnienia, żeby nie robić niepotrzebnych emocji i dywagacji
Zasada działania plugina do AM jest w miarę prosta. Cały trick polega na tym, że HL rozróżnia 2 typy komend wydawanych z konsoli: komendy klienta (gry) i komendy serwera. Klient działa tak, że jeśli wydamy komendę, a on ją w jakiś sposób obsługuje (np. status, +attack, alias, bind itp.) lub spróbujemy ustawić zmienną, która jest zarejestrowana u klienta (np. brightness, crosshair itp.) to wtedy klient ją obsługuje i nie wysyła jej do serwera. Jeśli natomiast komenda lub zmienna nie jest zarejestrowana w kliencie, to wtedy dla świętego spokoju klient przesyła ją dalej do szefa czyli serwera, bo może on coś z tym zrobi (np say, say_team, setinfo, rcon itp.) czy też komendy CM lub AM o ile te nie są identyczne z komendami klienta (patrz wyżej).
Więc plugin rejestruje na serwerze komendy takie jak zmienne popularnych czitów (np. xbot, bot_aim, GCAim, oaimthru, vg_aimbot czy też enable_wallhack). No i teraz co jakiś czas wysyła do każdego gracza losowo wybraną komendę (taką jak cvars czita) z każdego rodzaju czita (teraz jest ich 6) i kończy to zwykłym say z określonym tekstem od danego gracza. I teraz jeśli klient (gra) nic "nie wie" o takiej komendzie/zmiennej przesyła ją dalej do serwera, a tam na nią czeka plugin, który zeruje odpowiednią zmienną gracza. Jeśli po otrzymaniu komendy say z określonym tekstem, plugin stwierdzi że jakaś wysłana zmienna gracza nie jest wyzerowana to znaczy, że klient "wie" coś na temat tej zmiennej. A skoro wie, to znaczy, że ma ją zarejestrowaną. A zarejestrować ją może tylko program cziterski.
Plugin, aby się bardziej uwiarygodnić daje parę szans klientowi (dopiero trzecia wpadka banuje) oraz za każdym razem wysyła po jednej zmiennej z 6 zestawów, a w logach dodatkowo widzimy, że cały czas podejrzenie kręci się wokół jednego typu czita, co może nas upewnić w przekonaniu o trafności decyzji plugina.
Starałem się znaleźć jakąś przyczynę, która mogłaby spowodować nie przesłanie komendy z powrotem na serwer, ale oprócz obecności tych zmiennych w systemie, nic innego nie przychodzi mi do głowy.

Chyba wszystko jasne "SZanowny panie ELITO"
i ja szary szaraczek znów sie odezwałem

ps. a jezeli dostałeś rzekomo bana na Topgun "za nic"OGC
to chyba też dziwne ELITO i jeszcze raz pewnie ci sie lepiej zrobi
PANIE ELITO : D: D: D:
szaraczek

Old Post 21-11-2001 08:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VersusI*I Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VersusI*I Znajdź więcej post'ów przez  VersusI*I Dodaj VersusI*I do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VersusI*I prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide
To nie fair kierowac sie tylko wygladem mam bogate wnetrze No i to zdjecie z przed 3lat teraz wygladam mlodziej.
ROTFL

Bogate wnetrze czy bogate zycie wewnetrzne?
Bo na to drugie to mozna kupic proszki i sie tego pozbyc
A bogate wnetrze mozna posprzedawac, nereczki sa w cenie dzis

Old Post 21-11-2001 08:48
GooS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez n00d3x
GooS podczas banowania mnie na Topgunie pisalo screenshot delivered wiec powinienes chyba gdzies miec tego screena. Ja nawet nie wiem skad go wziasc. A zreszta cziterzy nie wywolywali by takiej afery tylko by to olali (moim zdaniem). Aha i jesli juz ktos sie dostal do zajebistego klanu to watpie czy narazal by swoja reputacje uzywajac czita. Nawet jesli koles czitowal to po dojsciu do klanu chyba b przestal. Nie jestem pewnien ale tak mi sie wydaje...... BTW GooS zdejmij mi bana z topguna, to ja wejde tam jeszcze raz i zobaczymy czy znowu mi wykryje. Mam nadzieje ze tak i zrobi pozadnego screena. Moze wtedy sie okaze czy oszukuje.

screen to nie dowod na nie czitowanie, tylko dowod na czitowanie! to raz, a dwa to, ze napisalem Ci juz daty screenow Twoich i date wykrycia przez plugin czita, wiec po co poruszasz sprawe ze screenem znowu?

Old Post 21-11-2001 08:58
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Mam nerki jesio mimo ze jestem dawca nerek jak to zwa motocyklistow, co za tym idze znam ceny rynkowe organow

Wracajac do tematu to mam nadzieje ze Valve sie pospieszy i tym razem nas zaskoczy naprawde dobrymi rozwiazaniami anty-C, zebysmy juz wszyscy mieli looz i grali przyjemnie sobie razem.

Ja nie mam zielonego pojecia o dzialaniu cheatow i tak pozostanie z wyj tego co tu wyczytam Moj kochany CSik niczym nie byl zarazony nawet do testow jakis. Ludzi kusi pewnie (oprocz tych co z premedytacja to robia) potestowac cheaty i jak jest bezkarny to zostawic pewnie na "troche".

Cale szczescie mamy adminow ktorzy naprawde staraja sie z tym walczyc i nie szczedza ku temu wysilkow.

Pozdrawiam i szacuneczek dla tych panow.

Cheater=shiter

Old Post 21-11-2001 09:00
ON.
Warrior (Scrag)

Dobrze ze masz nerki
Zawsze jest co odbic

Old Post 21-11-2001 09:15
major Vasca
Zawiany.Henio

Więcej kultury...

Nie rozumiem was,wypowiedzi nacechowane wulgaryzmami nie powodują że wasza wypowiedż nabiera większego sensu!Obrażanie innych którzy mają inne zdanie nie przekona ich do was!Świadczy jedynie o waszej niskiej inteligencji i braku kultury!Opanujcie się to,że wypowiadacie się na forum do czegoś zobowiązuje!Że was tego w domu nie nauczyli to wasz problem!I jak nie macie nic sensownego do powiedzenia to lepiej siedzieć cicho!Przeczytaj cie sobie napis pod wypowiedziami Kitaba!!

Old Post 21-11-2001 11:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil major Vasca Kliknij tutaj by wysłać e-maila do major Vasca Znajdź więcej post'ów przez  major Vasca Dodaj major Vasca do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać major Vasca prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Doakldanie Vasca , a dotego ON ty nie zrozumiales mojego posta ! Nie chodzilo mi o to ze ja czituje , czy ze ja naleze do elity ( bo z pewnoscia w niej nie jestem , tak jak ty ) , ale chodzilo mi o to , ze n00d3x tak sformuowal wypowiedz , ze elita zna czity bo czituje ?? Rozumiesz ? Czy trzeba ci to wyrazniej i czytelnej napisac ? Lolku !

MSN [email protected]

Old Post 21-11-2001 11:23
[SPECNAZ*]Qspy
Training (Enforcer)

PRZEPRASZAM !!!

LUDZIE DLACZEGO SIE WOGOLE KLUCIMY !!!! JA TYLKO CHCE WYJASNIC DLACZEGO MNIE NAZWANO CZITEREM SKORO JUZ TAK JAK MOWILEM GRAM 1,5 ROKU W CS-sa I DOSTALEM SIE DO DOBREGO KLANU I PYTAM SIE DLACZEGO ??? MIALBYM WLANCZAC SOBIE CZITY I PSUC OPINIE U WSZYSTKICH GRACZY CS-sa .
POMYSLCIE LOGICZNIE NA TEN TEMAT I PROSZE WAS O WYROZUMIALOSC , A JEZELI KTOS BYL W PODOBNEJ SYTUACJI , KTORA MI SIE PRZYDAZYLA TO WIE JAK JA SIE TERAZ CZUJE I JAKI JESTEM ROZBITY I GNEBIONY PRZEZ INNYCH GRACZY !!!
JA MOGE JEDYNIE POWIEDZIEC ,ZE MAM CZYSTE SUMIENIE I JEZELI WALCZE I CHCE WYJASNIC DLACZEGO ??? MNIE KTOS CHCE WKOPAC W TA STERTE BZDUR , KTORA TERAZ JEST NA MOJ TEMAT TO MAM DO TEGO PRAWO !!!

### PRZEPRASZAM ZA PRZEKLINANIE , ALE SAMI ROZUMIECIE JAKIE TO JEST DRAZNIACE !!! ####

Old Post 21-11-2001 15:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ*]Qspy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ*]Qspy Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ*]Qspy Dodaj [SPECNAZ*]Qspy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ*]Qspy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

boshe.... spokoj !!!
nie krzycz tak, bo mi bebenki popekaja

Old Post 21-11-2001 15:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Nie krzycz ! Nie klnij ! Ta rozmowa i tak praiwe nic nie dala , ale wazne zebys sie nie poddawal ! Jesli naprawde nie czitowales , to musisz zrobic wszystko , zeby oczyscic swoje imie , a jesli nie to ....... ! Acha tak wogle to czemu Night_Hunter wyslal takiego samego maila co qspy ? Ludzie nie wnosicie nic nowego do rozmowy , tylko caly czas mowicie "jestesmy niewinni, nie czitowalismy" ,1 - ze powtarzacie sie , 2- to wam nie pomaga , wrecz przeciwnie tylko zniecheca do was ludzi !

MSN [email protected]

Old Post 21-11-2001 16:01
[SPECNAZ]N_H***
Training (Enforcer)

W SPRAWIE TEGO POSTA CO QSPY PRZYSLAL !!

Wyjasniam tego posta co Qspy przyslal.Poprostu zapomnial sie wylogowac , a ja nie zauwazylem i napisalem post pod jego nickiiieeemmm , ktory mogl zmylic kogos .Gramy z tej samej caffe i ztad ta mala pomylka

Old Post 21-11-2001 17:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N_H*** Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N_H*** Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N_H*** Dodaj [SPECNAZ]N_H*** do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N_H*** prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

quote:
Doakldanie Vasca , a dotego ON ty nie zrozumiales mojego posta ! Nie chodzilo mi o to ze ja czituje , czy ze ja naleze do elity ( bo z pewnoscia w niej nie jestem , tak jak ty ) , ale chodzilo mi o to , ze n00d3x tak sformuowal wypowiedz , ze elita zna czity bo czituje ?? Rozumiesz ? Czy trzeba ci to wyrazniej i czytelnej napisac ? Lolku !

Kitab ty chyba masz problemy ze zrozumieniem
Nie mierz wszystkich swoja miarka
Napisalem ze do elity ci jeszcze brakuje bo slabo czetujesz lolq

Old Post 21-11-2001 17:17
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:44.    Strony (5): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions