Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > :((((
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Nie nabijam postow tylko nie wiem jak dodac dwa zalaczniki naraz.
A teaz obejrzyj i zwroc uwage na dwie elzy. Jedna ma 32 a druga 64 mega lolq.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-11-2001 22:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
Przeciez roznica pomiedzy GeeForce 2 MX 400 32mb a GeeForce 2 MX 400 64 mb ram jest jakies 20 zl ???? Tyle kasy ci szkoda by bylo na 2x wiecej ramy w karcie ? Dwa wyjscia do Maka mniej ( szkoda kasy ) !

Ja i tak wole GeForce 2 GTS ULTRA a teraz o nie tak drogo juz skoro G3 sie szerzy

Old Post 22-11-2001 11:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
major Vasca
Zawiany.Henio

Twój obrazke niczego nie daje a jedynie potwierdza to ze nie wiesz o czym mówisz hehehehehehhee I jak widzisz jest szybsza heheheh
Zresztą ON,ja wysyłam recenzje kart graficznych do różnych serwisów i oni publikują niektóre testy i jakoś nigdy nie mówili że się na tym nie znam wręcz przeciwnie.
Odbiegliśmy pozatym od tematu : )

Old Post 22-11-2001 14:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil major Vasca Kliknij tutaj by wysłać e-maila do major Vasca Znajdź więcej post'ów przez  major Vasca Dodaj major Vasca do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać major Vasca prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Heh apropo odbiegania od tematu, ten gosc co ten topic zalozyl to juz go chyba nawet nie czyta !

MSN [email protected]

Old Post 22-11-2001 15:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fragi
pif paf ratatata

czytam czytam, macie cool rozmoowki , co drugi to madrzejszy

Old Post 22-11-2001 17:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fragi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fragi Znajdź więcej post'ów przez  fragi Dodaj fragi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fragi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

lubie jak sie ludzie yntelygentnie kluca pyrland jedna rada kup sobie hl generation nie pozalujesz cs cie wciagnie a na celku 300 da sie grac tylko tak jak mowilem trzeba wszystko dac na low detail jest tu pare topicow o tym jak zrobic zeby cs przyzwoicie dzialal na slabszym sprzecie zajzyj i wyprobuj

Old Post 22-11-2001 17:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Wlasnie znam maniacow , co graja w csa na 10 fpsach ! Twardziele i do tego maja orginalnego HL !

MSN [email protected]

Old Post 22-11-2001 17:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
major Vasca
Zawiany.Henio

ON. chyba nie jesteś na mnie zły?
jesli masz celerona 300 to może go podkręć,próbowałeś?
Ale kartę powinieneś nową kupić...nawet tą 32MB jak zachwala ja on
To są żarty ON,

Old Post 22-11-2001 18:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil major Vasca Kliknij tutaj by wysłać e-maila do major Vasca Znajdź więcej post'ów przez  major Vasca Dodaj major Vasca do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać major Vasca prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

ON znowu sie obrazi i cos ci odpowie. Nie wiem co z nim jest ! Jakis taki mega powazny , jakby sie na zartach nie znal ! A w dyskusji z Vasca apropo sprzetu nie ma szans !

MSN [email protected]

Old Post 22-11-2001 19:00
ON.
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
ON znowu sie obrazi i cos ci odpowie. Nie wiem co z nim jest ! Jakis taki mega powazny , jakby sie na zartach nie znal ! A w dyskusji z Vasca apropo sprzetu nie ma szans !

Wiem ze nie mam szans dlatego nie dyskutuje

Old Post 22-11-2001 21:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=34=
I Shot the Sheriff

Question Koniec tematu?

czy to już koniec tego tematu?

Osobiście proponuję kupić HL blue shit... yy shift i ściągnąć CSa jako moda z netu (coprawda 1 CD-klucz mniej ale taniej). Z wersją pudełkową są cząsto jakieś "przeboje", np. nie ma wszystkich standardowych map.

A oficjalne wymagania sprzętowe dla CSa: 64MB ram itd. to moim zdaniem są już dawno nie aktualne.

Old Post 23-11-2001 13:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =34= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =34= Znajdź więcej post'ów przez  =34= Dodaj =34= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =34= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Jeszcze nie koniec
Widzisz ja jeszcze cos napisalem

Old Post 26-11-2001 11:33
ON.
Warrior (Scrag)

Re: Koniec tematu?

A oficjalne wymagania sprzętowe dla CSa: 64MB ram itd. to moim zdaniem są już dawno nie aktualne. [/B][/QUOTE]

A widziales kiedys aktualne wymagania sprzetowe podane prawdziwie w jakiejs grze ?

Old Post 26-11-2001 11:35
mAJKiEL
Elite (Fiend)

heheeh ON. racja gry maja podane wymagania jakie potrzebuja do uruchomienia ale menu glownego a nie gry jako rzeczywistej

Old Post 30-11-2001 20:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Dokladnie Kwestia reklamy i napedzenia rynku

Old Post 01-12-2001 01:53
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

Re: gdzie ??

quote:
Napisane oryginalnie przez frager(pyrland)
przerylem polowe netu i nic nie znalazle, qfa no nie moge, a takie cdkeya mam w takim formacie jak mi podales, ale jak wchodze na serv to mi wyswietla invalid cdkey i mowi spisz go z pudelka od gry hl

Jesli mieszkasz blisko jakiejs gralni z cs-em idz do niej zajrzyj do rejestru i se spisz kodzik proste a jesli niechce robic hamowy to po prostu poznaj ludzi... moze ktorys bedzie zyczliwy ci wyporzyczyc jednego ja do tej pory niemam zadnego org. HL-a a mam od groma cd-keyow ktore dostalem od qmpli niestety niemoge dac

.::::M:e:m:b:e:r:::o:f:::a:r:s:z:y:w:a:::w:u:n:a:s:t:k:a:::::.

Old Post 01-12-2001 03:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]Ciapa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]Ciapa Znajdź więcej post'ów przez  [P12]Ciapa Dodaj [P12]Ciapa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]Ciapa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Major76
Skilled (Knight)

a ja myslalem ze moja karta jest najlepsza RIVA TNT2 PRO 32 mb heheh )

Old Post 03-12-2001 07:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Major76 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Major76 Znajdź więcej post'ów przez  Major76 Dodaj Major76 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Major76 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:34.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions