Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Co stracil cs w drodze ewolucji
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

najbardziej denerwujace teraz jest ffa bo jak kiedys chciales pograc z czolowka to wtedy miales jeden albo dwa serwy na ktorych znajdowala sie owa czolowka a teraz kazdy porozbijany... za duzo serwerow klanowych wogole nie uzytecznych

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 24-11-2001 14:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]esede Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]esede Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]esede Dodaj [SPECNAZ]esede do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]esede prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

Ja to wcale dlugo niegram w CS bo od wer 1.0 ale APC na siegu , to byla rozrywka , a scena się rozrosła mocno bo taka kolej rzeczy i tyle , ale faktycznie, kiedys sie przyjemniej grało

Old Post 24-11-2001 14:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

No wlasnie cs stracil w drodze ewolucji swoja postac "gry dla elity" teraz to "gra dla pospulstwa" kiedys grali prawie sami fascynaci tylko ci ktorzy chcieli sie poswiecic grze dlatego byla leprza atmosfera na servach i dlatego nie bylo cziterstwa (tak rozpowszechnionego)

Old Post 27-11-2001 22:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Nie wiem, na ktoorej wersji zacząłem grać, ale chyba dość wcześnie (jakieś 3 miesiące po wyjśiu CS'a). Ta gra mnie wciągła, a najbardziej z tamtych czasooff to brakooje mi właśnie apc (można było na sidżu pojechać do tyłu i zamknąć tam swojego teama ) A także klimaciku. Pierwszy raz grałem w poinNecie to było ql. Potem prze prawie rok chodziłem gdzie indziej to tam był co wieczoor godzinka CS'a (także po połoodniu, ale wieczorem zbierała sie cała gralniowa elita). A jakiś czas potem taki jeden Qrak przyniusł programik do CS'a i były statsy i sie wogle wszyscy podniecali ile kto, kogo i z czego zabił. Byłęm najlepszy z HE mp5)
A teraz tesz jest fajnie ale to już nie to samo

Old Post 28-11-2001 22:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Te zyczenia to troche za wczesnie

Old Post 29-11-2001 08:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]esede
najbardziej denerwujace teraz jest ffa bo jak kiedys chciales pograc z czolowka to wtedy miales jeden albo dwa serwy na ktorych znajdowala sie owa czolowka a teraz kazdy porozbijany... za duzo serwerow klanowych wogole nie uzytecznych

amietam czssy kiedy byly cs.p,1-4 chyba i 2 topy! Te serwery roxowaly wtedy!

Old Post 29-11-2001 18:05
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

tia ale tylko niektore cs'y chodzily dobrze reszta lagowala zreszta pamietam ze kiedys jak niebylo PB i comunikacji glosowej to byly male pingi i fajniej sie gralo..

Old Post 08-12-2001 13:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

no wlasnie...ja tez uwazam VOICE CHAT za troche glupi pomysl...ale...tak BTW. to zaczelem grac od Stycznia, wtedy bylo jeszcze jazdy , takich rzeczy sie nie zapomina, kiedys duzo latwiej bylo spotkac kogos znajomego na servie...teraz to jest i ch tyle i na polowie nikt nie gra, ja sam nie wiem jak bylo wczesniej...ale musze powiedziec ze CS 1.1 wydaje mi sie najlepszy z posrod tych na ktorych dotad gralem...moze sie myle...

Old Post 08-12-2001 16:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

a ja niestety dawniej w ogole nie gralem w sieci tylko po lanie (((((((

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 27-12-2001 10:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Ja teraz zaczynam wracac do gry na lanie niemoge zniesc juz tej netowej lamerji ( caly czas cie blokuja caly czas ci swoi granaty pod nogi rzucaja strasznie wszyscy sie pyskaci zrobili i wogule lagi na kazdym servie prwaie laguje jakies paladyny i inne kurestwa sie przyplataly z ktorymi nie moge nawet sie do serva podlaczyc ... ;( a na lane starzy kumple i wymietanie takie jak lubie (prawie klanowki) wszystko przemyslane i zgrane bez akcji typu "niech frajer pujdzie pierwszy wypadnie na 3 oslabi ich a ja ich dobije... hyhyhy ale mam ladne statsy !" to mnie poprostu do bialej goraczki doprowadza...

Old Post 28-12-2001 22:49
ha3m

zgadzam sie z Subem... Nie ma na świecie takiej grupy anty-terrorystycznej (chyba, ze jakaś polska ) która waliła by to bandytów z bursta, a nie 3-strzalowej serii... Jak ktoś nie wierzy, np. polecam książkę "Rainbow Six" Toma Clancy'ego..

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 29-12-2001 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m
zgadzam sie z Subem... Nie ma na świecie takiej grupy anty-terrorystycznej (chyba, ze jakaś polska ) która waliła by to bandytów z bursta, a nie 3-strzalowej serii... Jak ktoś nie wierzy, np. polecam książkę "Rainbow Six" Toma Clancy'ego..

co ty masz chlopcze do polskiej grupy|>?

Old Post 29-12-2001 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
...hyhyhy ale mam ladne statsy !" to mnie poprostu do bialej goraczki doprowadza...

taaa otwarcie tej strony ze statsami to juz kompletna porazka...zeby one byly liczone na wszystkich serwach to spox...ale nulle poligony i innne serwy dla "plebsu" mnie nie podniecaja i w efekcie nigdy tam nie gram...(pozatym tam sie nigdy nie mozna dostac, tyle lolkow przypelza) Ogólnie zecz biorac wyglada to tak ze moj skill wynosi okragly 1000 co klasyfikuje mnie mniej wiecej na jakims 69645 miejscu... Kompletny bezsens... statsy w zaden sposob nie odzwierciedlaja zeczywistego poziomu graczy...

Old Post 30-12-2001 23:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy

taaa otwarcie tej strony ze statsami to juz kompletna porazka...zeby one byly liczone na wszystkich serwach to spox...ale nulle poligony i innne serwy dla "plebsu" mnie nie podniecaja i w efekcie nigdy tam nie gram...(pozatym tam sie nigdy nie mozna dostac, tyle lolkow przypelza) Ogólnie zecz biorac wyglada to tak ze moj skill wynosi okragly 1000 co klasyfikuje mnie mniej wiecej na jakims 69645 miejscu... Kompletny bezsens... statsy w zaden sposob nie odzwierciedlaja zeczywistego poziomu graczy...

heh...a ty mistrzu gdzie grasz??? no dalej...
ja tam gram na (null) graja czasem ciekawi ludzie, a i przy ich poziomie powymiatac moge
a tak BTW. to statsow tez nie uwazam za dobre, ale...

Old Post 31-12-2001 00:01
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

heh...a ty mistrzu gdzie grasz??? no dalej...
ja tam gram na (null) graja czasem ciekawi ludzie, a i przy ich poziomie powymiatac moge
a tak BTW. to statsow tez nie uwazam za dobre, ale...

Byc moze Adax "mistrzu" graja tam ciekawi ludzie ale widac nie mam szczeccia bo kedy tam ostatno bylem to spotkalem tylko stado lolkow....na 10 rund 6 razy zginolem z teki koleki z teamu ktory jeszcze sie nie nauczyl do czego sie strzela a do czego nie... dlatego zniechecilem sie do (null'ow)...a poza tym dostanie sie tam graniczy z cudem....

Old Post 31-12-2001 00:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy

Byc moze Adax "mistrzu" graja tam ciekawi ludzie ale widac nie mam szczeccia bo kedy tam ostatno bylem to spotkalem tylko stado lolkow....na 10 rund 6 razy zginolem z teki koleki z teamu ktory jeszcze sie nie nauczyl do czego sie strzela a do czego nie... dlatego zniechecilem sie do (null'ow)...a poza tym dostanie sie tam graniczy z cudem....

no graniczy z tym sie zgadzam, ale jak jest miejsce to zawsze skorzystam! ale nie zdradziles EUSTACHY gdzie grasz!

Old Post 31-12-2001 12:12
[SPECNAZ]Ger
nyga joint

mi brakuje pojazdow...jakies ciezarowki w ktorych trzebaby przewozic caly team, jak na wojnie
i zeby bylo full broni

[email protected]
gg: 1006057

Old Post 31-12-2001 14:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Ger Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Ger Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Ger Dodaj [SPECNAZ]Ger do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Ger prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:

no graniczy z tym sie zgadzam, ale jak jest miejsce to zawsze skorzystam! ale nie zdradziles EUSTACHY gdzie grasz!

najabardziej na swiecie kocham Yosskinie poza tym [kler] i takie tam...kedys gralem na [WAW] ale teraz tam trzeba miec Paladina..

Old Post 31-12-2001 18:46
skuter
H-L MOD player !!!

Mnie najbardziej rakuje APC z cs_sige

Old Post 31-12-2001 20:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil skuter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do skuter Znajdź więcej post'ów przez  skuter Dodaj skuter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać skuter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]N3o
Life sux0rz!

a mnie kolorowiutkiego m4 z zoomem i tlumikiem

Old Post 31-12-2001 22:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N3o Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N3o Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N3o Dodaj [SPECNAZ]N3o do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N3o prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
Ja teraz zaczynam wracac do gry na lanie niemoge zniesc juz tej netowej lamerji ( caly czas cie blokuja caly czas ci swoi granaty pod nogi rzucaja strasznie wszyscy sie pyskaci zrobili i wogule lagi na kazdym servie prwaie laguje jakies paladyny i inne kurestwa sie przyplataly z ktorymi nie moge nawet sie do serva podlaczyc ... ;( a na lane starzy kumple i wymietanie takie jak lubie (prawie klanowki) wszystko przemyslane i zgrane bez akcji typu "niech frajer pujdzie pierwszy wypadnie na 3 oslabi ich a ja ich dobije... hyhyhy ale mam ladne statsy !" to mnie poprostu do bialej goraczki doprowadza...

majkiel jeszcze dodaj .... "zawsze mam ****owego kompa w gralni który mi się *******i i się kałach zacina "

Old Post 01-01-2002 12:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
skuter
H-L MOD player !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK

majkiel jeszcze dodaj .... "zawsze mam ****owego kompa w gralni który mi się *******i i się kałach zacina "

ta gralnia jest już cała zepsuta

Old Post 01-01-2002 13:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil skuter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do skuter Znajdź więcej post'ów przez  skuter Dodaj skuter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać skuter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez skuter

ta gralnia jest już cała zepsuta

ktora?
powiedz zebym sie ustrzegl!

Old Post 01-01-2002 15:41
skuter
H-L MOD player !!!

quote:

ktora?
powiedz zebym sie ustrzegl!

X-it ale bar polecam

Old Post 02-01-2002 15:12
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:30.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions