quote: Napisane oryginalnie przez MerLin]b[DeN
to zbytnio nie zalezy od tego, (zle odbicie swiatla i ustawienie planet )windy maja juz w naturze zawieszanie sie, tak poprostu je zrobil Bill G. aby sie nam nienudzilo  
NIE, jak ktoś nie rozumie działanie Windows'a to może tak pisać, ale ja się zgodzić nie mogę... Windy nie mają w naturze zawieszania się. Otóż oskarżony B.G. Zrobił nam miły prezent w postaci dll'ów, dzięki którym windows'y tyle zajmują, ale gry/programy nie zapy****ą całego dysku... Otóż cały szkopół polega na tym, że instalki roożnych gierkoof dodają sfoje dll'e, które często zastępują obecne na starsze, stąd bierze się 90% bug'ów! Pan Bill nic na to nie poradzi, może tylko zrobić inny system... ja wam powiem, że nie biegam z płtami jak szalony i nie instaluję wszystkich demek jakie mam, wręcz przeciwnie, instaluję tylko to co jest mi naprawdę potrzebne, i jakoś system działa bardzo stabilnie. Co do win2000 to faktycznie fajna sprawa, ale wciąż nie wszystkie gierki obsłógują windy z rodziny NT, i nie wszystkie chodzą... tak wiec wole ME. Poczekamy na nowego whistrel'a czy jak on tam ma się zwać. A i jeszcze ktoś moofił, że w Me w porównaniu do 98 spada wydajność, między 98 a 95 też jest ta różnica. Zdziwił bym się jakby kolejny system działał szybciej, tak ajk quak'i, im nowsze, tym większe wymagania, i to jest normalne...

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|