Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > PowaŻny Topic!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[SPECNAZ]RoL
QLman

Ja nie mówie jak jest lepiej zdechnąć... lecz mówie że poronione jest oglądanie sobie z tak poprostu filmiki gdzie naprawde giną ludzie jest to moim zdaniem chore a ludzie którzy to krencą mają nieźle na*******one... Niedobrze mi sie zrobiło jak jush o tym słyshałm... nie móeiąc jush jakbym sie czuł jakbym to obejrzał...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-11-2001 21:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]RoL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]RoL Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]RoL Dodaj [SPECNAZ]RoL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]RoL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
Ja widzialem, jak czeczency zabijali rosyjskiego zolnierza nozem, jak prosie, naprawde to uczy pokory...

JA za to nauczylem sie żyć dzieki takim scenka bez pokory bo zycie nie jest pokorne pokorni sa slabi a slabych zycie niszczy wiem ze staje sie przez to mniej ludzki ale moze to i lepiej bo to wkoncu ludzie robia te wszystkie okropnosci nauczylem sie odizolowywac od tego nieprzejmowac sie brac na zart albo na cos w styu "hehe dobrze ze juz umarl niebedzie sie musial meczyc w tym parszywym zyciu i gonic w wiscigu szczurow ! moze po smierci spotka cos ciekawszego..." za duzo smierci jest dookola mnie zebym sie nia przejmowal ja tak jak juz napisalem z topicu "zycie stracilo sens" jestem do niej przyzwyczajaony i pogodzony w zupelnosci z mysla ze odejde bede pewnie z nia walczyl jak najdluzej to przeciez jest uwarunkowane odruchami samozachowawczymi i wrodzona checia zycia ktora w dzisiejszych czasach jest chyba tylko reliktem "czasu walki o byt" teraz jestem obojety wobec niej jak szmaciana kukla... wsumie to dzieki naszej kulturze ktora lepiej niz za czasow majow pokazuje i przyzwyczaja do smierci wystarczy ze ogladasz dziennik.... i widziasz 15 takich filmikow jak to rozwalaja komus glowe i jest to real wiec nie wim o co takie wielkie halo !

Old Post 29-11-2001 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

i tu sie mylisz.
Nie mowie tu o pokorze do ludzi, ale do swiata, do sil natury.
Jestes niczym w porownaniu z ogromem zywiolow. Uswiadom to sobie...

Old Post 29-11-2001 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lOOkAs
s3jtan

Angry ja tesh kcem!!!!!!!!!

ejjjj daj mi ktos linka do tego filmiku!!!!! PLIZZZZZZ!!!!!
[email protected] z gory dzieki!!!!

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"

Old Post 02-12-2001 02:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lOOkAs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lOOkAs Znajdź więcej post'ów przez  lOOkAs Dodaj lOOkAs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lOOkAs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Re: ja tesh kcem!!!!!!!!!

JelonKu - wyslij mi ten filmik... moj m@il znash

Old Post 02-12-2001 04:12
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

yyy film z egzekucja tej panienki to... lipa

"Medaliony" Zofia Nalkowska

..."Trupy skladali tam do bunkrow. I do tych samych bunkrow wlasnie zamyklai za kazde najmniejsze przewinienie, jesc nie dali, nie pozwolili sie niczym okryc, cala nac na golej ziemi. Dopiero rano wolali na apel, a po apelu znow do bunkru, bez zadnego jedzenia. Jesc im nie wolno bylo podawac, staly na apelu osobno, zeby sie ktora z nimi chlebem nie podzielila. Esmanki bardzo tego pilnowaly...
Zawachala sie zamyslila. Znow tu cos trudne bylo do powiedzenia.
-Jednak cos jadly -powiedziala ciszej. -Raz jedna ruszala ustami. I jedna miala zakrwawione paznokcie. Prosze pani to bylo strasznie karane! Ale one tam w nocy jadly mieso z tych trupow!..."

nie cytuje tego zeby kogos zaszokowac... autorka tez nie miala tego na mysli, ksiazka sklada sie z rozmow z tymi ktorzy to przezyli... mowi po prostu prawde o obozach koncentracyjnych, gettach, hitleryzmie...
Ksiazka miesci sie na 40 stronach i powiem szczerze ze jest pierwsza lektura ktora w calosci przeczytalem... polecam ja do przeczytania kazdemu... zeby po prostu wiedziec

Old Post 02-12-2001 08:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

...ogladanie makabrycznych zdjec/filmow nie jest chore
chore jest przywykniecie do tego co widzimy

Old Post 02-12-2001 08:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

ya. : o "Medalionach" opowiadal mi qmpel ze czytal BA! nawet chcial mi pozyczyc, ale jak mi powiedzial o czym to to doszedlem do wniosku ze to nie na moje nerwy za czesto doly miewam przez innych ...

Old Post 02-12-2001 16:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

...A te doly miewam wlasnie dlatego ze nie akceptuje tego, nawet tolerowac nie chce, ale to za malo zeby to zmienic i ta swiadomosc doprowazda mnie do samodegradacji...

Old Post 02-12-2001 16:37
AlieneK
KOSZ

Kiedyś wpadłem do kolegi to mi pokazał stronke www.shownomercy.com. Lepiej tam nie whodźxe jeśłi nie jesteście przyzwyczajenie to roożnych widokoow krwi. Po takiej sesji to mi sie trohe niedobrze robiło. Potem już nie właziłem na tą stronke bo mnie tyle starczy.
Ale tak na real to nie miałem (naszczęście?) okazji oglądać takich scenek.

Old Post 02-12-2001 18:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lOOkAs
s3jtan

eejjjjjjjjjj

dajcie mi link do tego filmuku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLIZZZZZZZZZZZZ

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"

Old Post 02-12-2001 20:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lOOkAs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lOOkAs Znajdź więcej post'ów przez  lOOkAs Dodaj lOOkAs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lOOkAs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Chcialbym zobaczyc ten filmik......ale nie po to zeby sie podjarac ale po to by przezyc cos nowego i miec spokoj z ogladaniem brutalnych scen i filnikow....

Wogole ogladanie czegos takiego nie uwazam za cos okropnego i czegos co powinno byc tepione....

Nieraz sie zastanawiam nad tym w jaki sposob jeden czlowiek moze zabic innego tak poprostu.....rozumiem wojna albo cos takiego ale nie zabicie dla tego ze to sie podoba....
A psychopaci ktorzy znecaja sie nad wlasnymi ofiarami...teraz na swiecie jest naprawde duzo przemocy......to jest totalna paranoja.
A obejrzenie takiego filmiku uwazam za pewnego rodzaju "pouczenie" poniewaz kazdy w przyszlosci moze zamienic sie w seryjnego zabojce bo cos mu nagle od*****.....

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 02-12-2001 20:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR
Chcialbym zobaczyc ten filmik......ale nie po to zeby sie podjarac ale po to by przezyc cos nowego i miec spokoj z ogladaniem brutalnych scen i filnikow....

lol

Wogole ogladanie czegos takiego nie uwazam za cos okropnego i czegos co powinno byc tepione....

a ja jednak sie wybije i powiem ze POWINNO

Nieraz sie zastanawiam nad tym w jaki sposob jeden czlowiek moze zabic innego tak poprostu.....rozumiem wojna albo cos takiego ale nie zabicie dla tego ze to sie podoba....
A psychopaci ktorzy znecaja sie nad wlasnymi ofiarami...teraz na swiecie jest naprawde duzo przemocy......to jest totalna paranoja.
A obejrzenie takiego filmiku uwazam za pewnego rodzaju "pouczenie" poniewaz kazdy w przyszlosci moze zamienic sie w seryjnego zabojce bo cos mu nagle od*****.....

Imho gowno prawda - nie kazdy. Nasze otoczenie nie jest AZ TAK SKRAJNE

Old Post 02-12-2001 20:52
AlieneK
KOSZ

Qrde ludzie.... mnie tam nie zależalo aby to obejżeć, ale teraz tyle o tym gadacie, że aż bm se obejżał ten filmik, także nie po to aby sie nim podniecać, ale zobaczyć o co tyle hałasu!!!!

Old Post 02-12-2001 21:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

dokladnie AlienKu ja robie duzo halasu bo go nie widzialem

Old Post 02-12-2001 23:45
DeZo
Veteran (Ogre)

yoshi nie masz racji z tym ze nasze spoleczenstwo nie jest az takie skrajne.......codziennie w polsce ktos ginie....codziennie w polsce jest gwalcona kobieta...ciagle wlamania, napady, gwalty, i zabojstwa.........
Jak myslisz skad tyle psychopatow jest na tym swiecie i wogole w polsce..?????
Penie slyszales o napadzie na citi bamk w warszawie co zabili kasjerke i ochroniarza........jednego z kolesi ktorzy to zrobili znam z widzenie poniewaz moja babcia mieszka w Lochowie i ten koles mieszkal dwa domy dalej.....byl naprawde sympatyczny wiele razy z nim gadalem a tu nagle taka akcja..........on byl naprawde normalny i przerodzil sie w psychola zabijajacego ludzi......
Takie jest moje zdanie na ten temat..........

Ale nadal chce obejrzec ten filmik

Old Post 03-12-2001 00:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

drogi *DeSO14tORku mylisz rozne pojecia

WSZEDZIE sa gwalcone kobety i zabijani ludzie i tego nie zmienimy. Taki mamy swiat. [Pisalem juz dzies wczesniej co o tym sadze i do czego mnie to doprowadza ]

Ale to NIE JEST skrajnosc. Skrajnoscia byloby to ze idac do szkoly dostawal bym wpier.dziel od przypadkowych ludzi, w szkole nauczyciel odrabywal by mi reke siekiera a po powrocie do domu [po drodze jakis facet mnie okradl] widze ze zostal on spalony a matka i siostra zostaly zgwalcone..... <--- to jest skrajnosc.

Mowie ze RP nie jest skrajna bo przecietny P.KOwalski nie ma takiego dnia.

Skoro sie z tym nie zgadzasz to coz moze masz inne wrazenia. btw moze bedzie fajna dyskusja jak tylko jestes w stanie uargumentowac swoje poglady

Old Post 03-12-2001 08:37
DeZo
Veteran (Ogre)

Troszke przesadziles z ta skrajnoscia........wedlug mnie nasze spoleczenstwo jest skrajne bylo i bedzie ale nie jest odosobnione bo caly swiat jest skrajny....to co sie dzieje na swiecie odzwierciedla sie takze w polsce.....a to chyba niepowinno byc tak.....
Chcialbym poznac twoja opinie na temat skrajnosci na swiecie......
ale prosze o powazna opinie........

A moje poglady sa uargumentowane tym ze mieszkam w takiej dzielnicy ktora jest naprawde nienormalna.....same zule, alkocholicy i narkomani.....gdzie nie spojrzysz to widzisz zlodzieja albo browniarza......to nie jest normalne przynajmniej mi sie wydaje ze tak nie powinno byc...

No chyba ze jestem kompletnym debilem i powinienem byc juz dawno zamkniety w zakladzie psychiatrycznym..............

Old Post 03-12-2001 13:44
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:

http://rotten.com

Old Post 03-12-2001 15:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Thx maslaw za lina.
BTW wejdź na gg!!!!

Old Post 03-12-2001 15:45
yoshi.thod
Guest

*DeSO14tOR: : Kompletnie sie nie zgadzam z Twoim pogladem na skrajnosc. Skoro caly swiat jest skrajny to znaczy ze caly swiat jest normalny!!! bo to czym jest ogol - to stanowi norme! [sprawdz w encyklopedii slowo "normalnosc" - jak jest wogole ]

No ale masz w 1-nym racje jezeli Twoja dzielnica jest taka jaka ja opisujesz to jest skrajna (skrajne jest to co nienormalne przez swoja "zbyt wysoka roznice") bo moja w porownaniu z Twoja jest normalna :S

Potwierdzenie powyzszych tez:

Wyobraz sobie ze wszyscy oprocz ciebie maja troje oczu wtedy nagle Ty stajesz sie skrajnie dziwny a wszyscy inni normalni nicht wahr mein shetzien?

Old Post 03-12-2001 19:22
Xkill
Płatny Zabójca

Co do krwi i przemocy w grach TV czy komixach (kiedys takie rysowalem) to jakos mnie to nie rusza. Po prostu wiem, ze to pixele, sztuczna krew czy rysunek i mnie to nie bierze. Za to prawdziwe sceny (jak na sadystycznych stronach - Show No Mercy / Rotten) to nie moglem tego ogladac.

Old Post 03-12-2001 19:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xkill Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xkill Znajdź więcej post'ów przez  Xkill Dodaj Xkill do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xkill prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Wiesz co moze i masz racje....moze wychowalem sie w takiej dzielnicy a nie innej......ale to juz nie jest moja wina.
Tam sie urodzilem tam mieszkam, tam mam znajomych...wielu z nich pochodzi z marginesu spolecznego.......coz fajnie bylo powymieniac poglady....mozemy to robic dalej mi to nie przeszkadza...........no chyba ze powiesz cos co mi sie nie spodoba wtedy pokarze swoja skrajnosc...znajde cie i zabije

Old Post 03-12-2001 19:42
Xkill
Płatny Zabójca

Chodzi o to, ze nie rusz mnie przemoc na ekranie i po takowym seansie nie wezme moich gunow i pojde na miasto porzadek robic. A mam zale do wielu osob...

Old Post 03-12-2001 19:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xkill Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xkill Znajdź więcej post'ów przez  Xkill Dodaj Xkill do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xkill prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Ja se wczoraj oglądałem Blade... No i trohe krwi tam było, ale to tylko było smieszne (w filmie), ale jak taki jeden zaczął kopać tewgo starego leżącego to tak sie dziwnie poczoołem (w sumie to takie sceny zazwyczaj mnie nie wzruszają, ale tym razem jakoś nie mogłem na to patrzeć, jak tak z całej siły kopją gościa po klacie i twarzy).

Old Post 03-12-2001 20:04
yoshi.thod
Guest

quote:
Wiesz co moze i masz racje....moze wychowalem sie w takiej dzielnicy a nie innej......ale to juz nie jest moja wina.
Tam sie urodzilem tam mieszkam, tam mam znajomych...wielu z nich pochodzi z marginesu spolecznego.......coz fajnie bylo powymieniac poglady....mozemy to robic dalej mi to nie przeszkadza...........no chyba ze powiesz cos co mi sie nie spodoba wtedy pokarze swoja skrajnosc...znajde cie i zabije

Heh. Ja zawsze lubilem dyskusje z ludzmi majacymi JAKIES argumenty (pasujace - niepasujace - zgadzam sie z nimi - czy nie) ale JAKIES. A ty takowe posiadasz

a codo tej Twojej skrajnosci coto mi chcesz pokazac to lol nie boje sie sorry

Old Post 03-12-2001 20:11
yoshi.thod
Guest

AlienKu: co sie stalo z Toba?! Ty i sumienie?

Old Post 03-12-2001 20:12
AlieneK
KOSZ

Nowłaśnie niewiem???....
Musze nad tym popracować...
Nara teraz ide wyrobić śrenią w zabijaniu bezbronnych qrczakoow za pomącą tepego wałka do ciasta LOL..

Old Post 03-12-2001 20:26
Xkill
Płatny Zabójca

Smile

Trza powrocic do poprzedniego stanu rzeczy

Old Post 03-12-2001 20:41
DeZo
Veteran (Ogre)

Przecierz to byl zart...........nie zansz sie na zartach?

A jezeeli chodzi o ta stronke to ja tam tylko zdjecia widzialem......to fakt byly obrzydliwe i napewno nie zajrze na te stronke z powodu tych zdjec...........
Ale nie powiem ta stronka ma w sobie kilka fajnych rzeczy.....sa tam fajne artykuly......mozna sie dowiedziec kilku rzeczy np. jak zginal JFK albo curt cobain........naprawde spox......ale do zdjec nie zajrze juz nigdy wiecej....mam dosyc wyszedlem ze zdjec po 1 minucie...................

Old Post 03-12-2001 20:42
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:36.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions