Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > cZY WARTO UCZYC SIE GRAC NA BOTACH?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Bulls
Warrior (Scrag)

Szkoda ze nie mozna zaprogramowac pewnych ruchow dla bota, skokow itp, albo brac udzialu w naganym przez siebie demku. Mozna by niezle pocwiczyc.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-12-2001 09:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bulls Znajdź więcej post'ów przez  Bulls Dodaj Bulls do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bulls prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ukojenie
Combat (Death Knight)

a ja mysle ze z botami nie ma sensu grac bo w necie jest w koncu ten ping 50 przez ktorego zupelnie inaczej trzeba strzelac

Old Post 21-12-2001 12:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ukojenie Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ukojenie Znajdź więcej post'ów przez  ukojenie Dodaj ukojenie do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ukojenie prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Dlatego niektorzy graja tylko na lanie
BTW - za staly ping 50 to ja duzo bym dala

Old Post 21-12-2001 12:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
za staly ping 50 to ja duzo bym dala

co bys dala mozemy sie potargowac

Old Post 21-12-2001 18:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
L0b0
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez ukojenie
a ja mysle ze z botami nie ma sensu grac bo w necie jest w koncu ten ping 50 przez ktorego zupelnie inaczej trzeba strzelac

niekoniecznie trza grać przez net ,niekturzy grają przez sieciuwe i tam nie ma wogoule żadnego oingu

Old Post 22-12-2001 15:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil L0b0 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do L0b0 Znajdź więcej post'ów przez  L0b0 Dodaj L0b0 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać L0b0 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

Je gralem tylko i wylacznie na lanie i tylko z trzema osobami ,i bez problemu dostalem sie do finalow cgla 2 ;> Lan rlz naprawde wystaczy dobry przeciwnik i duzo ogrania .....

Old Post 22-12-2001 15:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

swiete slowa emi . nie bede mowil ile lat, gdzie i z kim gralem tylko po lanie i co mi z tego wyszlo

Old Post 22-12-2001 15:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
L0b0
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez emi
Lan rlz naprawde wystaczy dobry przeciwnik i duzo ogrania .....

Tak oczywiscie,ale odrazał bym grania z jednym przeciwnikiem non stop(szczegulnie ze słabym),bo jak sie gra cały czas z tym samym przeciwnikie gdzies z miesiąc to zna sie jego ruchy,taktyke...to potem jest trudniej grac z innym graczem.Ja to odczułem na własnej skurze.Grałem cały czas z qmplem,gdy pojakims czasie zaczołem grac z innym gostkiem tak dostałem w dupe od niego że asz strach pomyslec,a przedtem było odwrotnie,czyli on dostawał w dupe

Old Post 22-12-2001 18:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil L0b0 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do L0b0 Znajdź więcej post'ów przez  L0b0 Dodaj L0b0 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać L0b0 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lenar
Madafaka

Jak juz muwilem... heh skoki po co to botowi, bot jest po to aby w niego walic jak nawiencej a jak ty popelinisz blond zeby ci nie pusicl i zabil... spaware albo raila ma przciez takiego ze czeba grac jak prawdziwy miszcz zeby ograc bota na handicapie 30-25.
Po drugie co do neta to ze strzlenie rzczywusicie gorzej niby opuzinienia nia nie ma (ni licze spawary) a jednak na lanie jest jakos tak fajnie hmm po botach to jest dobry trening zeby troche od normalniec i przywzczajc sie ze czlowiek ni ma takich dzinych fratuw i skacze ale to som rady dal poczontkujoących bo taki miszcz jak gazi wystarczy ze prztrenuje na lanie z takim fragiemz tydzien i skill który jusz w niem jest powruci, ale z drugiej strony jak to dzis muwili w telewizji trenicg cza urozmajcac tak jak np:matrOx dlatego teraz zmniejsze dawke netu i powruce do botuw i lana zeby nalapac juszcze wiencej skillu-nistyty rzczywsice na necie sie wsztkiego ni da zrobic

Old Post 22-12-2001 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lenar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lenar Znajdź więcej post'ów przez  lenar Dodaj lenar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lenar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez L0b0

Tak oczywiscie,ale odrazał bym grania z jednym przeciwnikiem non stop(

tak? popatrz na matr0xa...on gra tylko ze stingiem

Old Post 22-12-2001 23:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

podobnie jak fetter i verbal

Old Post 22-12-2001 23:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

Granie 1-1 na lanie tylko z jednym czlowiekiem o podobnych umiejetnosciach do ciebie to najlepszy rodzaj treningu jaki istnieje ,i nie jest to jakas nowsc tak po prostu jest bylo i bedzie.

Old Post 22-12-2001 23:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
L0b0
Combat (Death Knight)

Wiecie panowie każdy gracz ma inny styl i przyzwyczajenia,ja akurat niemoge grac cały czas z tym samym graczem,musze grac z kims innym po jakins czasie dla odmiany aby niestracic rytmu

Old Post 23-12-2001 01:41
ukojenie
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Dlatego niektorzy graja tylko na lanie
BTW - za staly ping 50 to ja duzo bym dala

a ja bym duzo dal zeby moc miec lana (mieszkam w domq i nie mialbym nawet z kim tego lana zrobic)

Old Post 24-12-2001 12:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ukojenie Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ukojenie Znajdź więcej post'ów przez  ukojenie Dodaj ukojenie do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ukojenie prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Criterio
Training (Enforcer)

a nie ma takiej komendy zeby botowi albo sobie podniesc ping zeby bylo bardziej "realistycznie"?

Old Post 02-01-2002 18:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Criterio Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Criterio Znajdź więcej post'ów przez  Criterio Dodaj Criterio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Criterio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

o jjjjjjjep......
to to by mi w zyciu do glowy nie przyszlo
proponuje txt miesiaca

Old Post 02-01-2002 18:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:

a ja bym duzo dal zeby moc miec lana (mieszkam w domq i nie mialbym nawet z kim tego lana zrobic)

A ja mam lana - 40 osob i grac nie chca....

Old Post 02-01-2002 18:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
++]Ac1D[++
Combat (Death Knight)

Smile

ja mam te szczęście ,że u mnie w sieci jest pare osób z którymi można pograć np. marco ale od niego baty

Old Post 02-01-2002 19:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ++]Ac1D[++ Znajdź więcej post'ów przez  ++]Ac1D[++ Dodaj ++]Ac1D[++ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ++]Ac1D[++ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dot
disconnected

Z botami wg. mnie nie warto sie męczyć jak sie ma dostęp do netu/lana. Na botach można jedynie podrasować aima i nic poza tym. Lan z jedną osobą na dłuższą metę wieje nudą - z bratem grałem ok. pół roku, po czym znudziło mi się , a o graniu z botem już nie wspomnę - te same ruchy, żadnych niespodzianek. Wystarczy nawalać w miejsca respawnów :o. A więc: z botami nie warto grać bo to nudne i nieprzydatne . Dawanie handicapu nie daje nic, bo co z tego, że bot sfraguje cię 1-3 razy?

Old Post 02-01-2002 19:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dot Znajdź więcej post'ów przez  dot Dodaj dot do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dot prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
++]Ac1D[++
Combat (Death Knight)

lepszy lan z jednym człowiekiem z niż z botem ...no nie?

Old Post 02-01-2002 19:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ++]Ac1D[++ Znajdź więcej post'ów przez  ++]Ac1D[++ Dodaj ++]Ac1D[++ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ++]Ac1D[++ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaxiGen
Training (Enforcer)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez ++]Ac1D[++
lepszy lan z jednym człowiekiem z niż z botem ...no nie?

Zgadzam sie w zupelnosci... bot to nie to samo co ludz

Old Post 02-01-2002 20:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaxiGen Znajdź więcej post'ów przez  LaxiGen Dodaj LaxiGen do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:
Napisane oryginalnie przez dot
Lan z jedną osobą na dłuższą metę wieje nudą - z bratem grałem ok. pół roku, po czym znudziło mi się

moze i wieje ale zobacz matr0xa i stinga..... tez bracia, tez lanik i...1,2 miejsce na s2 jak znalazl

Old Post 02-01-2002 20:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

fetter i verbal

Old Post 02-01-2002 22:44
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez Criterio
a nie ma takiej komendy zeby botowi albo sobie podniesc ping zeby bylo bardziej "realistycznie"?

podniesc sobie oczywiscie mozna...

cl_timenudge [wartosc pinga jaka chcesz miec np. 50, 100, 200]

Old Post 02-01-2002 22:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ukojenie
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS

A ja mam lana - 40 osob i grac nie chca....

i od razu mi razniej

Old Post 03-01-2002 15:34
Lucas
esports.pl

quote:

i od razu mi razniej

I widzisz...

Ale mam zato stale (no musze popsuc jakos humor )

Old Post 03-01-2002 17:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

a btw lacz... wczorak u kumpla na laczu o gwarantowanej predkosci 128kb (jakos tak dziwnie on ma ze nie mam maxa czy jakos tak) pliczek z gry.wp.pl szedl 500kb/s

Old Post 03-01-2002 19:37
ukojenie
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS

I widzisz...

Ale mam zato stale (no musze popsuc jakos humor )

mi sdi wystarcza, na wiekszosci serwerow mam ping 40 jak jest malo ludu

Old Post 03-01-2002 20:26
demarcos
zdzisiu burczymucha

ja tez mam stale...........ale pingi 400 na serwerach

Old Post 03-01-2002 20:30
oxygen
new challenger

ale czy na przyklad mozesz pograc w stanach na pingu 150? (80-100 w nocy) nie? a ja moge....chciarz na serkach w niemczech mam czesto pingi lepsze niz w polsce

Old Post 03-01-2002 20:30
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:44.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions