Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Offtopic : Medal Of Honor nadchodzi !
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Thumbs down

'nuff said... Spierdzielili gre ze plakac sie chce. Watpie ze do singla zasiade po tym zalosnym mp.
Widzieliscie modele i tekstury na nich??? Niemiec w helmie wyglada jak mlody, lysy Lepper w nocniku na glowie hardcore...
Szkoda slow, wszystko co mialo byc powiedziane zostalo. Jeszcze tylko jedno. Czy tylko mi, chodzac po mapie, wydawalo sie ze mam mniej niz metr wzrostu??? LOL panowie, LOL, nic wiecej.
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-12-2001 13:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KETTLER
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]FritzKrieg
Czy tylko mi, chodzac po mapie, wydawalo sie ze mam mniej niz metr wzrostu???

nie, nie tylko tobie, mi sie wydawalo, ze chodze MALYM DREWNIANYM KLOCKIEM

Old Post 17-12-2001 18:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KETTLER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KETTLER Znajdź więcej post'ów przez  KETTLER Dodaj KETTLER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KETTLER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]Pioter

...ale jedna rzrecz mnie zastanawia "odwzorowanie dziwek" Czyzby tworcy poszli na az taki realizm? w ktorym pokoju sa? kcialbym sparwdzic ))

a wiec...w jednym z pokoi kazdego dnia miedzy 23 a 24 stio kolo niemiec...majacy skina nasladujacego Billa Gatesa...to alfons...ale zanim do niego pojdziesz musisz przeszukac biorka...w jednym jest kasa...podchodzisz dajesz kase (ewentualnie mozesz podejsc z gnatem i rzucic na zastraszanie)...kolo zaprowadza cie super_tajnym_serkretnym_przejsciem_nieznanym_nikomu do podziemniego burdelu...i tam sa dzifki...odwzorowane suuuper...Elite Guards moga sie schowac!!!

Old Post 19-12-2001 02:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Generalizując SP - może będzie dobry , ale multi dał dużo do myslenia ....
Ale wydaje mi się też , że trochę za ostro pojechaliśmy mapkę testową MoHa ... to była tylko "być moze" jakaś popierdółka ... a w szeregu czekają jakieś lepsze ... no i tryb DM ... mają być inne , cóż może jednak multi będzie coś wart ? w końcu jakby W rtCw Test 1 daliby jakiś DM to reakcja mogłaby być podobna ( ale na szczęście było inaczej :-)
Ale daje nikłe szanse MoHowi MP na poprawę ... Wolfa MP na 100% nie przebije , ale może nie skaszanią AŻ TAK tego multi . Się zobaczy . A na razie - adieu MoH !

Old Post 19-12-2001 11:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KETTLER
Skilled (Knight)

no tak , ale przeciez po to chyba wychodzi demo zeby sie w nim jakos zareklamowac, znaczy gre, ktora niebawem wyjdzie, i chyba zawsze powinno byc w demie to co najlepsze z gry, albo chociaz jej elementy niektore, a co oni mysleli ze jak wypuszcza taki badziew to ludzie se rzuca jak na miesa na te gre, przeciez oni tym CZYMS tylko ludzi odstraszyli, wolf bije na MOH pod kazdym wzgledem, a w grywalnosci nawet nie ma zadnych szans z wolfem

Old Post 19-12-2001 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KETTLER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KETTLER Znajdź więcej post'ów przez  KETTLER Dodaj KETTLER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KETTLER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Shiro

a wiec...w jednym z pokoi kazdego dnia miedzy 23 a 24 stio kolo niemiec...majacy skina nasladujacego Billa Gatesa...to alfons...ale zanim do niego pojdziesz musisz przeszukac biorka...w jednym jest kasa...podchodzisz dajesz kase (ewentualnie mozesz podejsc z gnatem i rzucic na zastraszanie)...kolo zaprowadza cie super_tajnym_serkretnym_przejsciem_nieznanym_nikomu do podziemniego burdelu...i tam sa dzifki...odwzorowane suuuper...Elite Guards moga sie schowac!!!

Starryyy prawie mi sie udalo tylko nie wyszedl mi rzut na zastraszenie

Old Post 20-12-2001 12:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sphere
Zjem cie

Mohaa jest nawet ql
podoba mi się kod sieciowy .
Na moim serwerze na SDI w 4 osoby da sie grać bez większych lagów.
Zresztą jak właczę moją spolszczoną wersję i TDM to jest git.

Old Post 20-12-2001 16:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sphere Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sphere Znajdź więcej post'ów przez  Sphere Dodaj Sphere do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sphere prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

oki.....wlasnie sciaga mi sie pelna wersja giery...za 2-3 dni zdam pelna relacje z singla i multi (jak ISO nie bedzie padniete)

Old Post 13-01-2002 04:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

quote:
oki.....wlasnie sciaga mi sie pelna wersja giery...za 2-3 dni zdam pelna relacje z singla i multi (jak ISO nie bedzie padniete)

nawet nie chce mi sie nic pisac...singiel roz****** w 8 godzin...fajna byla tylko polowa jednej misji (ladowanie w normandii a'la "Saving Private Ryan")...
...multi?...hmm 2 tryby
DM i Team DM...LOL!!!! jedyne co warte to 275 mega textur kompatybilnych z q3

no i dzwiek oraz muzyka warta wyluskania z pakow...thats all

GRA SSIE!!!

a fabula singla to juz w wolfie byla lepsza

ogolnie nie sciagac NIE KUPOWAC nie instalowac ... ogulnie olac cieplym moczem

tak wyglada moja opinia

Old Post 16-01-2002 15:25
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:

nawet nie chce mi sie nic pisac...singiel roz****** w 8 godzin...fajna byla tylko polowa jednej misji (ladowanie w normandii a'la "Saving Private Ryan")...
...multi?...hmm 2 tryby
DM i Team DM...LOL!!!! jedyne co warte to 275 mega textur kompatybilnych z q3

no i dzwiek oraz muzyka warta wyluskania z pakow...thats all

GRA SSIE!!!

a fabula singla to juz w wolfie byla lepsza

ogolnie nie sciagac NIE KUPOWAC nie instalowac ... ogulnie olac cieplym moczem

tak wyglada moja opinia

Tjam nie sciagam tego nawet 2cd.. wole sobie ssac kompanie braci divXy hehe netety ne moge wtedy grac SDI lagged

Txtooren jasne trzeba doladowac ile sie da, soundow tez. Napewno sie przydadza do nowych mapek dla tworcow.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 17-01-2002 03:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

ja czekam na MOH ale nie po to zeby pgrac w multi (do tego jest rtcw, cs i q3) ale zeby zobaczyc singla. Pozycja rtcw raczej jest IMO niezagrozona

Old Post 17-01-2002 09:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
ja czekam na MOH ale nie po to zeby pgrac w multi (do tego jest rtcw, cs i q3) ale zeby zobaczyc singla. Pozycja rtcw raczej jest IMO niezagrozona

kiedy mowie ze singiel tez ssie...krotki...nudny...ehhhh

Old Post 17-01-2002 21:35
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

czyli co tu dużo gadać : NADCHODZI -> ODCHODZI

Old Post 17-01-2002 22:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

quote:
Napisane oryginalnie przez FF_ZOh1w2
czyli co tu dużo gadać : NADCHODZI -> ODCHODZI

jest jedne rzecz dla ktorej warto wsciaqgnac ISO... wlasnie mijsa ladawania w normandii...ZAJEBISTY SPRZET REQUIRED!!!

Old Post 17-01-2002 23:37
Lucas
esports.pl

quote:

jest jedne rzecz dla ktorej warto wsciaqgnac ISO... wlasnie mijsa ladawania w normandii...ZAJEBISTY SPRZET REQUIRED!!!

GF3 i 8000 punktow w 3dMark 2000 - w rozdzielczosci 800x600 full detal - tylko 8 klatek!!!!

Old Post 18-01-2002 09:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KnightLoreFC
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS

GF3 i 8000 punktow w 3dMark 2000 - w rozdzielczosci 800x600 full detal - tylko 8 klatek!!!!

A wiesz dla czego ? - bo masz GF3 a nie VooDoo 2

Old Post 18-01-2002 19:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KnightLoreFC Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KnightLoreFC Znajdź więcej post'ów przez  KnightLoreFC Dodaj KnightLoreFC do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez KnightLoreFC

A wiesz dla czego ? - bo masz GF3 a nie VooDoo 2

To konfiguracja kumpla - ja na razie na gf 2 pro...

Old Post 18-01-2002 22:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:42.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions