Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Pulipt jako zwierciadlo duszy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Na lokalne zlomowisko? Podaj swoj adres - szybciej trafie

jakis ty qrva dowcpiny... daj spokoj

pare szarpidrutow ktorzy mysla ze jak sie powydzieraja to im ulzy...i jak sie nie umyja przez tydzien to swiat wokolo bedzie ladnie pachnial...nie mam zamiaru sie o to klocic bo ja slucham calkiem odmiennej muzyki...a brudkow omijam z daleka

oxygen jak do tej pory nie waliles takimi textami i zdawalo mi sie ze masz troche wiecej rozumu... pozory? powiedz mi wogole po co to pisales... jesli nie sluchasz metalu to masz o nim zerowe pojecie... tak samo jak o ludziach ktorzy go tworza i sluchaja...
ten text byl zupelnie niepotrzebny. kazdy ma inny gust.

(***HOWGH***)

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-06-2001 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

ROTFL. Ano down_cipny...

Old Post 30-06-2001 23:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

dooobreee

Old Post 01-07-2001 00:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj

[b]oxygen jak do tej pory nie waliles takimi textami i zdawalo mi sie ze masz troche wiecej rozumu... pozory? powiedz mi wogole po co to pisales... jesli nie sluchasz metalu to masz o nim zerowe pojecie... tak samo jak o ludziach ktorzy go tworza i sluchaja...
ten text byl zupelnie niepotrzebny. kazdy ma inny gust.

(***HOWGH***)

tramwaj eeee.ja to pisalem?
ktos chyba zgadl moje haslo
a powaznie...to za****** bylem, ale postaram sie wybrnac z tego jakos
nie mam niestety o nim zerowego pojecia bo sam kiedys taki bylem i zadawalem sie z takimi ludzmi...dopiero po jakims czasie przekonalem ze nie mozna na lich liczyc i ze nie ma wsrod nich prawdziwych przyjaciol ktorzy zrobia dla siebie wszystko...dla nich liczy sie tylko muza, kiedy jej sluchaja to swiat staje sie piekniejszy(dla nich) ale ile tak naprawde z tej muzyki prowadzi do tzw. kultu szatana?
i odziwo jak z nimi rozmawialem..to wierzyli w szatana a nie wierzyli w boga...(chociarz po mojemu bog stworzyl szatana) teraz jestem dresiarzem i mam wielu przyjaciol dla ktorych zrobie wszystko i oni zrobia dla mnie duzo(wszystko?) dlatego nie chce juz wracac do tej muzyki ktora tak naprawde ranila moja dusze...

p.s ale ciebie tramwajku i tak bardzo lubie

quote:
[i]Napisane oryginalnie przez DEiMOss

ROTFL. Ano down_cipny...

ales ty docipny

Old Post 01-07-2001 06:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

hehehe... a o pulpitach bylo ;-)

Old Post 01-07-2001 08:38
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

tramwaj eeee.ja to pisalem?
ktos chyba zgadl moje haslo
a powaznie...to za****** bylem, ale postaram sie wybrnac z tego jakos
nie mam niestety o nim zerowego pojecia bo sam kiedys taki bylem i zadawalem sie z takimi ludzmi...dopiero po jakims czasie przekonalem ze nie mozna na lich liczyc i ze nie ma wsrod nich prawdziwych przyjaciol ktorzy zrobia dla siebie wszystko...
dla nich liczy sie tylko muza, kiedy jej sluchaja to swiat staje sie piekniejszy(dla nich) ale ile tak naprawde z tej muzyki prowadzi do tzw. kultu szatana?
i odziwo jak z nimi rozmawialem..to wierzyli w szatana a nie wierzyli w boga...(chociarz po mojemu bog stworzyl szatana)

to widze, ze zadawales sie ze zlymi ludzmi... nie twierdzisz chyba ze kazdy kto slucha rocka/metalu to satanista? cos ci powiem. tacy ludzie na ktorych trafiles to naiwne dzieci, ktore musza sie przeciw czemus buntowac i z prawdziwymi satanistami maja
g... wspolnego. ludzie ktorzy wierza w szatana nie wierzac jednoczesnie w Boga, ludzie ktorzy podpinaja sie pod metal, demolujac cmentarze i rysujac na grobach pentagramy to tzw. "odwroceni chrzescijanie". zal mi takich... bardzo. taki kult szatana i zla to zwykla dziecinada[/b]

teraz jestem dresiarzem i mam wielu przyjaciol dla ktorych zrobie wszystko i oni zrobia dla mnie duzo(wszystko?) dlatego nie chce juz wracac do tej muzyki ktora tak naprawde ranila moja dusze...

a owszem, dresiarze maja to do siebie ze stawiaja na jednosc i zaufanie... zgoda. ale metal nie rani KAZDEJ duszy. po prostu Tobie nie odpowiadal, a przy okazji trafiles na trefne towarzystwo... stad moze to uprzedzenie

p.s ale ciebie tramwajku i tak bardzo lubie

nawzajem

Old Post 01-07-2001 22:18
oxygen
new challenger

quote:

ehh...nie chce mi sie dalej ciagnac tej dyskusji
ale powiem ci tylko jedno...ci ktorzy udawali satanistow to bylo moze jedna trzecia wszystkich metali jakich znalem...

Old Post 02-07-2001 01:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

a ptaszki lataj i ciwierkaja?!

Old Post 02-07-2001 11:29
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Taquado
Training (Enforcer)

Ja na tapecie mam Obcego.

Old Post 15-07-2001 09:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Taquado Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Taquado Znajdź więcej post'ów przez  Taquado Dodaj Taquado do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

To chyba oczywiste, jaką ja mam tapetę...

Załącznik: sumo21.jpg
Załącznik został 183 razy przeglądany.

Old Post 15-07-2001 10:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blo
death czarnianin

oo a jaka rozdzielczosc macie ustawiona w windzie? Jeszcze jakis rok temu "srednia" byla 800x600 ale teraz w wiekszosci domow spotykam sie z 1024x768....

ja sam mam 1280x1024

Old Post 15-07-2001 16:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blo Znajdź więcej post'ów przez  blo Dodaj blo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

1152 x 864

Old Post 15-07-2001 18:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Ja mam 960x720

Old Post 15-07-2001 18:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

ja mam 1280x1024
najlepsza do siedemnastek imho

Old Post 15-07-2001 18:51
blo
death czarnianin

Hm, widze ze "milosnicy" niestandardowych rozdzielosci...

Old Post 15-07-2001 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blo Znajdź więcej post'ów przez  blo Dodaj blo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

quote:
ja mam 1280x1024

nom, wyższej rozdzielczości mój monitorek nie wyrabia

Old Post 15-07-2001 19:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

1024x768

Old Post 15-07-2001 22:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

1280x1024 :>

Old Post 15-07-2001 23:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

zupelnie nie z tej beczki:
moj pulpit w zalaczniku
www.bandytka.prv.pl - natknalem sie na to przypadkiem i zupelnie mnie oczarowala

Załącznik: mobilny.jpg
Załącznik został 158 razy przeglądany.

Old Post 16-07-2001 05:54
bLADE
Guest

quote:
zupelnie nie z tej beczki:
moj pulpit w zalaczniku
www.bandytka.prv.pl - natknalem sie na to przypadkiem i zupelnie mnie oczarowala

Mom nowa tapetke =>

Załącznik: kosz.gif
Załącznik został 4869 razy przeglądany.

Old Post 19-07-2001 23:32
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE

Mom nowa tapetke =>

Zajebista tapetka!

Old Post 19-07-2001 23:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
blo
death czarnianin

a ja od wczoraj tez mam nowa =P
[Tylko ze poprzedniej nie widzieliscie]

Załącznik: lol.jpg
Załącznik został 143 razy przeglądany.

Old Post 19-07-2001 23:46
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez blo
a ja od wczoraj tez mam nowa =P
[Tylko ze poprzedniej nie widzieliscie]

ql

Old Post 19-07-2001 23:51
deathcrush
łobuz

eee tam, jakies grozne mordy, wielkie spluwy
ja tam wole cos pieknego i delikatnego

Old Post 20-07-2001 00:29
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Wink

quote:
eee tam, jakies grozne mordy, wielkie spluwy
ja tam wole cos pieknego i delikatnego

Tak jak twooj nowy avatar ?

Old Post 20-07-2001 00:31
blo
death czarnianin

lol, nowy avatar tramwaja jeszcze bardziej zakrecony nic poprzedni z picsem Flinta

Old Post 20-07-2001 00:43
deathcrush
łobuz

qwa jak byl wielkosci 120x100 to byl naprawde wypas... ale tu maja byc male :/
ale dzieki za uznanie

Old Post 20-07-2001 01:00
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
ja mam 1280x1024

ano, do 19 tez imo najlepsze

Old Post 20-07-2001 11:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

hmm... ja mam 14' i 800x600 i 75mh czy cos odswierzania =]

Old Post 22-07-2001 00:21
DEiMOss
sharimurai

Ja ZA_WSZE mam 1024x768, to max na moim monitorku, choc moj dzifek moze wyciagnac znacznie wiecej
A co do tapet... oto cztery, ktore znalazlem na HDD`koo, moze komus ktoras przypasi

Darth Maul
Marilyn Manson
KoRn
Final Fantasy

Old Post 22-07-2001 01:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:03.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions