Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Screen of the day
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
skuter
H-L MOD player !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

a przeciez MAC to byla kiedys twoja ulubiona bron, juz nie?

Prawdz MAc i P90
To były dawne dzieje !
Let's be normal

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-12-2001 14:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil skuter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do skuter Znajdź więcej post'ów przez  skuter Dodaj skuter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać skuter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez yoss

http://cs.fpp.pl/l337/ a nagroda dla fukiego jest tutaj : http://cs.fpp.pl/l337/fuki.html ,
niestety do screena z tym historycznym wynikiem nie udalo mi sie dotrzec.

Ugly http://cs.fpp.pl/l337/fuki.html

Old Post 13-12-2001 17:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez skuter

Prawdz MAc i P90
To były dawne dzieje !
Let's be normal

ja tam lubie maca, ostatnio na servie wymiatalem

Old Post 13-12-2001 18:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

ale doczego wam se przyda umiejetnosc poslugiwana mac'iem... (oprocz dobrej zabawy ) bo klanowki z nim to nieporozumienie...

Old Post 14-12-2001 13:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
skuter
H-L MOD player !!!

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
Ugly http://cs.fpp.pl/l337/fuki.html

Fakt obleśne i to jak
nie obrzydzaj ludziom dnia PLS!!!!

Old Post 14-12-2001 18:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil skuter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do skuter Znajdź więcej post'ów przez  skuter Dodaj skuter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać skuter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
ale doczego wam se przyda umiejetnosc poslugiwana mac'iem... (oprocz dobrej zabawy ) bo klanowki z nim to nieporozumienie...

ja ostatnio na treningu biegalem z maciem, takie heady szly, a te lolki z mojego klany dostawaly kurwicy

Old Post 15-12-2001 22:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

czity roolah

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 27-12-2001 11:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
war
Training (Enforcer)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]subz3ro.
i tak koles jest slaby ja mialem 1000 fragow na cs_estate na NECIE !!! (nie z botami), ale timelimit byl 90
mialem 1001/1 na koncu (powaga)...

ta a ja mialem na Cyber strefie 9999999999999999999999999999:0 i co z tego? lol

Old Post 27-12-2001 12:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil war Kliknij tutaj by wysłać e-maila do war Znajdź więcej post'ów przez  war Dodaj war do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać war prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez war

ta a ja mialem na Cyber strefie 9999999999999999999999999999:0 i co z tego? lol

to miales prawie tak dobry wynik jak ja!

Old Post 27-12-2001 13:51
ha3m

eeee... tam.. cieniutko

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 28-12-2001 09:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

ja ostatnio na treningu biegalem z maciem, takie heady szly, a te lolki z mojego klany dostawaly kurwicy

w jakim jestes klanie ?

Old Post 28-12-2001 22:53
Eustachy
forgotten

Dobra panowie ale wy tutaj zeszliscie z tematu... screeny mialy byc wiec macie tu fajniego screen'a... w sumie nic specjalnego ale fajnie wyglada..

Old Post 29-12-2001 19:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:44.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions