Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Punx not dead
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

tytul jest taki sam...
a skad, kiedys pewno lecial w tv i ktos go nagral

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-12-2001 13:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
venom
Skilled (Knight)

A niech to...
Już szukam go w sklepach. A możesz przynajmniej pokrótce opowiedzieć o czym on jest (tylko nie pisz, że o narkomanach)

BTW Podobnież fajny jest też HUMAN TRAFFIC

Old Post 14-12-2001 13:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil venom Znajdź więcej post'ów przez  venom Dodaj venom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać venom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez venom
A jaki jest polski tytuł, skąd go miałeś?

a chodzi ci o requiem - a to mam na divx
a tytul nie wiem

Old Post 14-12-2001 13:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

Wybrać życie, pracę, sławę, rodzinę, zajebisty telewizor........
Wybrać przyszłość, życie.
Po kiego wała?
Wybrałem coś innego. Czemu?
Tak sobie. Póki mam herę, nieważne.

Wybieram życie. Nie mogę się już doczekać.
Będę jak inni.
Praca, rodzina, zajebisty TV, pralka, samochód, kompakt........
Święta z rodziną, emerytura, zwolnienie podatkowe,
pogodna starość i życie... aż do śmierci.

Transpotting
poczatek i zakonczenie

Old Post 14-12-2001 13:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
venom
Skilled (Knight)

Wolę początek. Śmieszne jaką presję wywiera na nas otoczenie. Każdy za czymś dąży, czegoś potrzebuje...

Old Post 14-12-2001 14:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil venom Znajdź więcej post'ów przez  venom Dodaj venom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać venom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

mam pytanie do anarchisto-podobnych. Jakie jest wasze prawdziwe powolanie? CZego wy oczekujecie? Totalnej anarchii? Czy punkowcy i skini lub lysolce (nie pamietam dokladnie) musza sie nawalac, bo takie maja poglady?

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 15-12-2001 21:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Rozwalenie panstwa i wprowadzenie anarchii. Moj kumpel jest basista w zespole Bórdel, maja taki jeden kawalek:

Idzie Grzes przez wies
Worek piasku niesie
Zeby moc zasypac
Prezydenta w lesie

(...)

Potem mysli Grzes
Nienawidze kraju
Wszystko tu porozp.ierdalam
Bede mial jak w raju

Moze ideologie punkowcow sa jakies bardziej ambitne, etc. ale w praktyce to nie wychodzi. I wlasnie dlatego wogole juz nie identyfikuje sie z zadna subkultura, bo tak naprawde wszyscy postepuja tak samo, tylko inaczej sie ubieraja i innej muzyki sluchaja. Punkowcy niby tacy tolerancyjni, etc. a jednak juz nie raz zdarzylo mi sie byc swiadkiem jak na koncertach grupa punkowcow zaatakowala jakiegos kolesia, ktory pewnie pierwszy raz na koncert przyszedl.

Najlepszym przykladem takiego postepowania moze byc zespol Sedes... Tydzien temu wlasnie grali koncert razem z tym zespolem o ktorym wczesniej mowilem i malo co sie nie pozabijali nawzajem... Szczegolnie ich gitarzysta, Maly - zul jakich malo...

Old Post 16-12-2001 11:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

lepiej venoma sie nie pytajcie o anarchie itp. bo jak zacznie pisac to sobie z 50 postow nabije , wiem bo kiedys z nim na irc'u o tym gadalem

Old Post 17-12-2001 07:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
venom
Skilled (Knight)

Za późno

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor
mam pytanie do anarchisto-podobnych. Jakie jest wasze prawdziwe powolanie? CZego wy oczekujecie? Totalnej anarchii? Czy punkowcy i skini lub lysolce (nie pamietam dokladnie) musza sie nawalac, bo takie maja poglady?

Anarchia jest to społeczeństwo bez rządu. Ludzie mogą być wtedy naprawdę wolni. Nie są kontrolowani przez żadne regulaminy, prawa. Dobrym przykładem anarchii może być pustelnik żyjący według własnych regół (ale nie o to chodzi anarchistom, nie chcą izolować się od społeczeństw)
Jeszcze jedno - anarchia wprowadza także pacyfizm i poszanowanie innych ludzi.

Old Post 17-12-2001 07:46
trl
Master (Spawn)

no i po co sie pytales. a nie mowilem

Old Post 17-12-2001 07:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
venom
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor
Czy punkowcy i skini lub lysolce (nie pamietam dokladnie) musza sie nawalac, bo takie maja poglady?

Puki i skini nawalają się bo mają przeciwne poglądy. Skini nienawidzą mniejszości narodowych, a między punkami jest wiele pacyfistów, ekologów.
BTW w końcu ktoś musi przeciwstawiać się im (skinom). Punki w swoich ideologiach nie mają czegoś takiego jak nienawiść ludzi.

Old Post 17-12-2001 09:53
venom
Skilled (Knight)

Macie tu tekst piosenki Włochatego pt.

------------------------------------------------------------------------------------
ANARCHIA
"Anarchia Nie Oznacza Braku Kontroli W Ogóle, Oznacza Jedynie Brak Kontroli Z Zewnątrz" / Ciągle Słyszę Te Same Bzdury / Anarchia To Chaos, Bo Kiedy Przestaną Istnieć / Władza I Państwo Wszyscy Się Pozabijamy / Oczywiście, Że Tak, Dopóki W Ten Sposób Myślisz / Jak Sądzisz, Czy Większa Ilość Wojska I Policji / Zapewni Spokój Na Ulicy I Twoje Bezpieczeństwo? / Zacznij Wreszcie Myśleć I Przestań Się Łudzić / Korupcja To Nie Wymysł, Każdego Można Kupić / Powiedz, Czy Teraz Ludzie Nie Giną Zabijani / W Granicach I Praworządności? / Wojny W Domu, W Szkole, Na Ulicy / Pobicia, Morderstwa, Kradzieże, Gwałty / Konflikty Społeczne, Polityczne, Etniczne, Religijne / A Wszystko To W Granicach Systemów I Prawa / Jeżeli To Nazywasz PORZĄDKIEM / To Ja Zdecydowanie Wybieram CHAOS / Aparat Państwa, Policja, Służba Bezpieczeństwa / Niepotrzebne Armie, Ministerstwa, Urzędy / Im Bardziej Człowiek Stara Się Zapanować Nad Innymi / Tym Większy Powstaje Zamęt I Bałagan / Problemy Bezrobocia, Wandalizmu, Fala Przestępczości / Czy Czujesz Się Bezpiecznie Wychodząc Na Ulicę? / Masz Swoje Ukochane Państwo, Czy Zapewniło Ci Bezpieczeństwo? / "Państwo Pozbawione Całkowicie Przemocy Będzie Uporządkowaną Anarchią" / Przykład Idzie Z Góry - Mam W Dupie Góry / Wole Morze, Bezkresne, Nieograniczone / Nie Chcę Być Jeszcze Jednym Błaznem W Waszym Cyrku / W Wyścigu Do Europy, W Epoce Atomu Ja Wybieram Wiatraki / Wszystkie Systemy Zostały Już Wypróbowane / Wszystkie Bardziej, Lub Mniej Nieudane / I Wszystkie Do Siebie Podobne: / Pieniądze I Władza, Władza I Pieniądze / Nie Potrzebuję Biznesmena, By Promował Mój Punkt Widzenia / Nie Potrzebuję Państwa, By Wiedzieć Jak Żyć / Czy Za To, Że Utrzymujesz Państwo Dostajesz Coś W Zamian? / Stereotypy Narzucane Od Pokoleń / O Konieczności Podziału Ludzi Drutem Kolczastym / Na Kraje, Państwa, Narody, Klasy / Kara Śmierci Za Odmowę Napaści Na Innych / Kara Śmierci Za Odmowę Obrony Tego Co Nigdy Nie Było Twoje / Biedni, Chorzy, Przeciętni Mają Prawo Głosu / Ale I Tak Nikt Ich Nie Będzie Chciał Słuchać / Zawsze Interesy Narodu Były Interesami Elit / I Zawsze Ludzie Dawali Się Nabierać, Że Jest Inaczej / Zawsze W Imię Wyższych Racji Dawali Sobą Rządzić / Zawsze Dawali Się Wyzyskiwać / Chciwość I Przemoc To Wszystko Co Możesz Zaoferować / Wypchaj Się, Nie Jestem Twoją Własnością! / Sram Na Twój Moralny I Nie Moralny Autorytet / I Na Twoje Pieniądze, Którymi Napychasz Sobie Kieszenie / Ściąganie Podatków, Ściganie Przestępców / Dobrze Wiesz, Że "Nie Aresztują Cię Jeśli Jesteś Bogaty" / "Pozbyć Się Kłopotu I Mieć Święty Spokój" / To Ich Polityka, Ich Nędzne Gierki / Nie Żądajcie Bym Akceptował Wasze Zasady / Jedyne Czym Chcę Kierować To Własne Życie / Nie Mam Ambicji By Mówić Innym Co Jest Dla Nich Właściwe / I Nie Wydaje Mi Się, By Ktoś Inny Wiedział Lepiej / Co Sprawi, Że Będę Na Prawdę Szczęśliwy / Nie Potrzebuję Autorytetów Ani Idoli / Nie Potrzebuję Prawa Ani Nakazów I Zakazów / By Swym Życiem Nie Wyrządzać Krzywdy Innym / Nie Potrzebuję Tych Wszystkich Ograniczeń / Moje Argumenty Są Racjonalne / Podczas, Gdy Ty Masz Tylko Irracjonalną Przemoc / Kiedy Mówię, Że Pragnę Wolności / Ty Od Razu Chcesz Mnie Zabić / Zrozum Wreszcie, Że To Nie Twój Zasrany Interes W Co Wierzę / Ciągle Słyszę Te Same Bzdury /Anarchia To Chaos, Anarchia To Przemoc / Brak Jakichkolwiek Wartości Duchowych / Znów Zapłoną Stosy Nienawiści / Czy Miliony Wymordowanych Przez Inkwizycję / Ciągłe Wojny Na Tle Religijnym / Wpierdalanie Się W Twoje Intymne Sprawy / To Wszystko Jesteś W Stanie Zaakceptować? / Chcesz Krzywdzić I Uśmiercać Bezkarnie? / U.O.P I Policja Przyjmą Cię Z Wielką Chęcią / Papież Pobłogosławi Gdy Wyruszysz Na Wojnę / Możesz Już Z "Czystym Sumieniem" Spać Spokojnie / Nie Twierdzę, Że Wszyscy Muszą Być Wolni / Jeżeli Jesteś Za Słaby, By Żyć Bez Przymusu I Nakazów / Jeżeli Chcesz Być Niewolnikiem - Proszę Bardzo / Ale Ja Nie Mam Zamiaru Za To Płacić / Mogę Zaakceptować Dobrowolnych Niewolników / Którzy Nie Potrafią Żyć Bez Struktur Państwa / Nie Żądam Akceptacji Dla Mojej Drogi Życia / Chcę Po Prostu Żyć Bez Ingerencji Z Zewnątrz / O Wolność I Szczęście Trzeba Ciągle Walczyć / O Miłość Trzeba Ciągle Zabiegać / Nie Pozwól By Inni Organizowali Ci Życie / Spróbuj Poznawać Prawdę Samemu / Bez Gotowego Zestawu Pytań I Odpowiedzi / I Zajmij Się Organizacją Własnego Życia / (Bo Inni Zrobią To Za Ciebie)
------------------------------------------------------------------------------------

O początkach ruchu anarchistycznego napiszę później

Old Post 17-12-2001 09:58
trl
Master (Spawn)

no i po co wklejasz slowa jakiejs piosenki. nie potrafisz opisac tego swoimi slowami

Old Post 17-12-2001 10:01
venom
Skilled (Knight)

Bo inni wklejają i ja też chcę ^_^

Jak Ci opiszę swoimi słowami to nic nie zrozumiesz. Niektórzy ludzie mają zbyt ograniczone umysły aby to pojąć

Załączam też historię społeczeństwa idealnego jakim jest anarchia.

Old Post 17-12-2001 10:08
trl
Master (Spawn)

to czemu tamtego posta, zes nie dal w zalaczniku tylko wkleil. btw potega mojego umyslu ogarnie wszystko co napiszesz wiec mozesz pisac po swojemu

Old Post 17-12-2001 10:10
venom
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez tRoll_q
to czemu tamtego posta, zes nie dal w zalaczniku tylko wkleil. btw potega mojego umyslu ogarnie wszystko co napiszesz wiec mozesz pisac po swojemu

Bo to jest bardzo fajna piosenka; poza tym, tym tekstem może zachęciłem kogoś do kupienia sobie kasety/płyty Włochatego i ostatecznie jakoś nie pomyślałem aby to wkleić do załącznika

quote:
Napisane oryginalnie przez tRoll_q
btw potega mojego umyslu ogarnie wszystko co napiszesz wiec mozesz pisac po swojemu

autodowartościowanie???

Old Post 17-12-2001 10:18
trl
Master (Spawn)

quote:
autodowartościowanie???

nie test IQ - 195, ale akurat bylem zmeczony i zawiodlem sie bo myslalem ze 200 IQ bede mial

Old Post 17-12-2001 10:21
ZimZum
Nieśmialy abstynent

wystarczylo mi tylko pare linijek z tego tekstu piosenki.
Czlowieka kontrolowac, bo z natury jest drapieznikiem.
Czesto wychodzi z niego zwierze, wiec gdy jest anarchia, nie ma nad nikim kontrolii, a co sie wtedy dzieje to sobie odpowiedz...

Old Post 17-12-2001 14:29
AlieneK
KOSZ

racja... nad nami tesz nikt nie miał kontroli na www.comcoin.pl (forum o britney S.) i zobacz co sie tam dzieje

Old Post 17-12-2001 14:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Anarchia nie ma racji bytu. Po pierwsze jest to nieosiagalna utopia. A po drugie i chyba najwazniejsze oznaczaloby to ujednolicenie pogladow ludzi na calym swiecie. Powstaloby cos na styl uniformizacji...

Co do bitew punks vs. skinheads to nie pasuje mi w tym to, ze punkowcy podczas jakis wystapien czy cus mowia o pokoju, o braku przemocy, etc. a gdy wracaja do domu naparzaja ostro skinow...

Zreszta, to dotyczy wszystkich subkultur - ludzie mowia jedno, a robia drugie. I wlasnie dlatego juz mnie zadne dzielenie na subkultury nie interesuje.

Old Post 17-12-2001 15:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

A kto ogladal film pod tytulem "Las Vegas Paramo"????

To jest dopiero ostra jazda.......jak koles bierze 8 kwasow naraz i idzie do kasyna

Jezeli ktos nie widzial to naprawde polecam

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 18-12-2001 00:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

po co w ogole venom wklejal ten tekst, mowil ze chcial zachecic do kupna plyty wlochatego - a co to jest jakis komercyjny board!!!!!!!!

Old Post 18-12-2001 07:32
bizonek
def

Requiem for a dream = Requiem dla snu

Old Post 18-12-2001 07:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
racja... nad nami tesz nikt nie miał kontroli na www.comcoin.pl (forum o britney S.) i zobacz co sie tam dzieje

Szukales kiedys czegos z szyna to ci znalazlem na swieta prezent od majkiel'a

Sorry ze nie na temat ale musialem go jakos znalezsc a za taki topic by mnie moderatorzy zabili....

Old Post 18-12-2001 17:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

hmm... venom? Skad ten nick. Raczej z punkiem mi sie nie kojarzy - raczej z black metalem. ???

Old Post 18-12-2001 18:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL

Szukales kiedys czegos z szyna to ci znalazlem na swieta prezent od majkiel'a

Sorry ze nie na temat ale musialem go jakos znalezsc a za taki topic by mnie moderatorzy zabili....

hehe.... zajebiste... dam se na avatarka...

Old Post 18-12-2001 18:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
venom
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Anarchia nie ma racji bytu. Po pierwsze jest to nieosiagalna utopia. A po drugie i chyba najwazniejsze oznaczaloby to ujednolicenie pogladow ludzi na calym swiecie. Powstaloby cos na styl uniformizacji...

Może i tak ale każdy wierzy w coś co może się nie spełnić.

Co do bitew punks vs. skinheads to nie pasuje mi w tym to, ze punkowcy podczas jakis wystapien czy cus mowia o pokoju, o braku przemocy, etc. a gdy wracaja do domu naparzaja ostro skinow... [/QUOTE]

Punki nie muszą być pacyfistami ani anarchistami czy ekologami. Co do napieprzania skinów to IMHO jest to jedyny skutkujący sposób na zwalczanie tego gów..

Old Post 19-12-2001 07:26
venom
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Nexus6
hmm... venom? Skad ten nick. Raczej z punkiem mi sie nie kojarzy - raczej z black metalem. ???

Historia sięga lat młodości (6-7 lat) kiedy pierwszy raz zobaczyłem Spidermana (komiks amerykański a nie ten serial animowany). Była tam bardzo negatywna postać Venom (w Polsce przetłuaczyli to jako Symbiot). Postać mi się podabała bo była zła i tyle.
Kilka lat później przeczytałem, o jakimś punku co zmienił nazwisko (pseudonim artystyczny?) na venomous.
Po trzecie nie mogłem znaleść innej fajnej ksywki

Old Post 19-12-2001 07:37
DeZo
Veteran (Ogre)

Venom ale avatarka to ty masz zaje....ego

Ja nic nie mam do punkoff....ale skinheadzi to mnie rozbrajaja, takie palanty ze wogole nie chce sie gadac...

Kiedys widzialem taka smieszna akcje na Pradze w Wawie....
Patrze biegnie 3 punczurow za nimi z 5 skinow.....
Punki wbiegaja do jakiejs bramy....skini za nimi....przeczekalem z 10 sekund czekajac na rozwoj sytuacji i widze skinow wybiegajacych z podworka w poplochu.....a za nimi wypada z 10 punkow.......to tak smiesznie wygladalo ze wogole trzeba by bylo to zobaczyc

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 19-12-2001 11:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:

Punki nie muszą być pacyfistami ani anarchistami czy ekologami.

wystarczy miec fajna fryzure?
tak wnioskuje z Twojej wypowiedzi...
ROTFL

Old Post 19-12-2001 13:44
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:30.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions