Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Jak zrobic rj w q3 ??? :)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

binded rj sux. powinny byc zabronione na kazdym turnieju

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-12-2001 10:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

przeginasz

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 17-12-2001 10:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
L0b0
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez tRoll_q
binded rj sux. powinny byc zabronione na kazdym turnieju

Hmm ja już takim przeciwnikiem tych zbindowanych rj niejestem,tylko nierozumiem czy naprawde te rj zajmują tak dużo czasu na wykonanie.Mnie jakos ich wykonanie przychodzi z łatwoscią.

Old Post 17-12-2001 13:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil L0b0 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do L0b0 Znajdź więcej post'ów przez  L0b0 Dodaj L0b0 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać L0b0 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez L0b0

no niewiem ale czy rj jest taki trudny do wykonania?

nie chodzi o trudnosc tylko o szybkosc

Old Post 17-12-2001 15:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yasser
rozjebator-wypierdalator

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

nie chodzi o trudnosc tylko o szybkosc

wtf ? szybkosc wykonania, czy szybkosc lotu ?
Jak zrobisz bindowanego - to fakt szybko i bezbolesnie..
ale lecisz bardzo wolno.. hmm przynajmniej na vQ3 bo tylko wtakiego gram. Jak zrobisz takiego jak np. robi Lakerman na ztn3tourney1 rj'ując po RA z miejsca gdzie lezy ammo do PG i GL.. to to jest szybki RJ.. zreszta chyba lepsza jest i wazniejsza szybkosc w locie.. IMHO trudniej trafic ( ale sie da ) z RL.. :-)

Old Post 17-12-2001 16:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yasser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yasser Znajdź więcej post'ów przez  yasser Dodaj yasser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yasser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

mylisz pojecia miedzy rj a srj

rj=rocket jump
srj=speed rocket jump

Old Post 17-12-2001 17:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
emi
lame

Talking

Nie nie srj - super rocket jump
Kto gral w q2 ? ^^
RLZ

Old Post 17-12-2001 17:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

a tak....apmietam...ten rocket jump to juz bylo przegiecie...i cheat jak ****

Old Post 17-12-2001 18:05
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

a ja nie wiem o co chodzi bo w q2 nie gralem no wiec co to za rj?

Old Post 17-12-2001 20:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

super rj w q2 to byl taki skrypcik ktory powodowal ze robiles rocket jumpa 2 razy wyzszego niz normalnie...nie wiem czy znasz mape q2dm1....z areny tej wielkiej na tym rjcie mozna bylo na lajcie wyskoczyc w miejsce gdzie dojezdzala winda....wiec jakby mi ktos zastosowal takie cos w duelu to bym sie wqrwil troche spierdalajac ta winda

ten rj jednak zabieral tez ogromna ilosc energii....ale i tak lamerom oplacalo sie go stosowac

Old Post 17-12-2001 22:04
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

oxy to ze w q2 nie gralem za duzo to nie znaczy ze nie znam q2dm1

a ten srj byl zabroniony?

Old Post 18-12-2001 08:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
super rj w q2 to byl taki skrypcik ktory powodowal ze robiles rocket jumpa 2 razy wyzszego niz normalnie...

Troche gralem w q2, ale nie slyszalem otym Zazwyczaj byl grenade-rj w q2 sie go najlatwiej robilo bo granat wybuchal dokladnie wtrdy kiedy sie givera na rl zmienila (przy normalnym speedzie zmiany broni).

Old Post 18-12-2001 10:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ziel1na
z1

wlasnie tez tak robilem ale o srj nie slyszalem
jak ktos ma to niech da ten skrypt

Old Post 18-12-2001 17:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
L0b0
Combat (Death Knight)

Ciekawa żecz też nić nisłyszałem o srj

Old Post 18-12-2001 20:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil L0b0 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do L0b0 Znajdź więcej post'ów przez  L0b0 Dodaj L0b0 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać L0b0 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

w cfgach znanych graczy czesto jest schowany
ja juz nie gram w q2...skasowalem wszystko...

Old Post 18-12-2001 20:50
Q
The Q is out there

Jak juz przy rj jestesmy to wpadlem na cos takiego jak strejfo rocket jump (heheh sam nazwe wymyslilem) Jest troche wyzszy od normalnego przy takiej samej stracie zyci-a....robi sie go podobnie z ta roznica ze przed wystrzeleniem pod nogi robisz ruch jak do strafe jumpa ... znaliscie ?

Old Post 19-12-2001 08:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

tym stafe-rj mozna wskoczyc na najwyzsze polki na tourney4 z samej ziemi. wiem bo czasem mi to wychodzi. mozna tez na t4 wskoczyc w budynku z samego dolu az do drzwi

Old Post 19-12-2001 13:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

btw nagrajcie demko strifejump na dm6 rail-kladka kladka-rail.
na vq3 ofkoz

Old Post 20-12-2001 08:19
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

na cpma da sie tam skoczyc jednym skokiem. z miejsca

Old Post 20-12-2001 10:26
Infinite
nieszczesliwie zakochany

yasser zadajesh takie pytania jakbys sie dopiero urodzil
jasne ze na glupie pytania padaja glupie odpowiedzi
a na pytania beginerow odpowiada sie prosto!
tak aby kazdy poczatkujacy kolo mogl zrozumiec
ty natomiast wjechales na goscia ze skryptami z ktorych watpie aby cokolwiek zrozumial(nie ujmujac mu oczywiscie nic z jego godnosci)
a tak skoro mowa o skryptach to ja nie uzywam
wole sam decydowac o kacie i sile rj'a

Old Post 20-12-2001 10:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
L0b0
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite

Swięte słowa

Old Post 20-12-2001 16:14
yasser
rozjebator-wypierdalator

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
yasser zadajesh takie pytania jakbys sie dopiero urodzil
jasne ze na glupie pytania padaja glupie odpowiedzi
a na pytania beginerow odpowiada sie prosto!
tak aby kazdy poczatkujacy kolo mogl zrozumiec
ty natomiast wjechales na goscia ze skryptami z ktorych watpie aby cokolwiek zrozumial(nie ujmujac mu oczywiscie nic z jego godnosci)

po kolei szanowny nieskonczony.. beginerskie nie oznaczaja glupie.. lamerskie ofszem. ja temu gosciowi wcale nie kazalem nic rozumiec.. tylko wklepac ewentualnie to do cfg'a jak by chcial... a jak nie jego sprawa.. watpie natomiast czy on zrozumie jakies paplanie o 2x w lewo 3x w prawo.. pomysli natomiast ze wszyscy quakowcy (elita hehe) sie z niego nabijaja i sie zniecheci.. (mnie to nie dotyczy, ja mam to w dupie). tak apropos nie pytam sie ciebie czego ty uzywasz . a zreszta tym RJ'tem tesh da sie sterowac wysokoscia i kontem, nie zauwazyles ?

Old Post 20-12-2001 20:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yasser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yasser Znajdź więcej post'ów przez  yasser Dodaj yasser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yasser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:
Napisane oryginalnie przez yasser

a zreszta tym RJ'tem tesh da sie sterowac wysokoscia i kontem, nie zauwazyles ?

ta.....no to mozemy zrobic doswiadczenie ciekawe czy ci sie uda
wez przelec jednym rj z ya prz lg do ra na dole na cpm3 tym zbindowanym rj a potem zrob to samo manualnie...i jak?

Old Post 20-12-2001 21:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yasser
rozjebator-wypierdalator

quote:
Napisane oryginalnie przez demarcos

ta.....no to mozemy zrobic doswiadczenie ciekawe czy ci sie uda
wez przelec jednym rj z ya prz lg do ra na dole na cpm3 tym zbindowanym rj a potem zrob to samo manualnie...i jak?

dobra :-) ale szczerze mowiac na cpm3 nie lubie grac na vQ3, jak mi sie uda (jak bede mial chwile sprobowac) to Ci pokarze jak to sie robi... teraz ja proponuje doswiadczenie na pro-q3dm6 stan sobie na srodkowej kladce obok łuku z RG i majac 10 life zrob RJ ta po RG i sie nie zabij... moze jestem wyjatkowa łajza ale mi na normalnym RJ (nie bindowanym) sie nie udalo a na bindowanym ofshem.. co nie oznacza ze podczas normalnej gry uzywam bindowanego RJ'ta staram sie tego nie robic... ale coz musze sie przyznac ze czasem mi sie zdarza jak bardzo mi zalezy na wykonaniu jakiejs akcji.. czy WAM sie to nigdy nie zdarza ?

Old Post 21-12-2001 03:05
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez tRoll_q
tym stafe-rj mozna wskoczyc na najwyzsze polki na tourney4 z samej ziemi. wiem bo czasem mi to wychodzi. mozna tez na t4 wskoczyc w budynku z samego dolu az do drzwi

To jest cos takiego myslalem ze mi tylko przez przypadek wyszlo

Old Post 21-12-2001 08:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
L0b0
Combat (Death Knight)

quote:

co nie oznacza ze podczas normalnej gry uzywam bindowanego RJ'ta staram sie tego nie robic... ale coz musze sie przyznac ze czasem mi sie zdarza jak bardzo mi zalezy na wykonaniu jakiejs akcji.. czy WAM sie to nigdy nie zdarza ?

mnie nie bo niemam ustawionego zbindowanego rj'a i dobrze bo qumpel ma se zbindowanego rj'a i teraz już niemoże bez niego życ podobno to wpada w naług.

Old Post 21-12-2001 15:12
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

Question

quote:
[B]

dlaczego beginerskie pytania rodzą lamerskie odpowiedzi..
????????????????????
beginerom proponuje:

kilka linijek z configa (pisze z pamięci)

[B]
bind mouse3 "+vstr rjump"
set rjump "+moveup;wait;+attack;wait;-moveup;wait;-attack;"

umm... jest moze jakis poradnik czy cos na temat configa? bo dla mnie to wszystko jest zupelnie niezrozumiale)

GG 1090334

Old Post 22-12-2001 09:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
L0b0
Combat (Death Knight)

fr3zzer:niebuj żaby z początku jak zaczynałem też nic niekapowałem
w config'u możesz ustawiać se dowolne parametry,ustawienia dotyczące q3 możesz se ustawic np: kont widzenia,zbindować bronie bod klawiszmi, rj'a,ustawiac na jakich detalach graficznych chcesz grac...
zresztą najlepiej pójc do takiej stronki niepamientam jak sie nazywała,niedawno ktos na boardzie podał jej adres, tam jest opisane co to ten cfg do czego on służy itp.

Old Post 22-12-2001 14:38
Turek
Combat (Death Knight)

Talking

Ja tam umiem robic BJ (Bąk Jump)

Old Post 22-12-2001 20:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Turek Znajdź więcej post'ów przez  Turek Dodaj Turek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Turek
Combat (Death Knight)

Talking

Niestety potemtroche smierdzi ale jest to latwy sposub na pokonanie Xero!!!

Old Post 22-12-2001 20:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Turek Znajdź więcej post'ów przez  Turek Dodaj Turek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:12.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions