Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Serwery
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
=PEF=Dr_Obot
Training (Enforcer)

Ja tu sie za nikogo tlumaczyc nie bede...ale honor ie pozwala
A wiec przepraszam szanownych graczy za tak nie mile potraktowanie Bylo to spowodowane drobnymi niedopatrzeniami i ogolna nerwica klanowa , ktora dzieki bogu przeszla tak wiec podobne sytuacje miec miejsca nie beda a sorry my mamy trening mowili i ja mowielme potem i grzecznie sie ludzie wycofywali widocznie miales pecha trafic na rozgoryczona grupke tutaj wyrazy wspolczucia i zyczenia wielu fragow

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-01-2002 21:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =PEF=Dr_Obot Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =PEF=Dr_Obot Znajdź więcej post'ów przez  =PEF=Dr_Obot Dodaj =PEF=Dr_Obot do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =PEF=Dr_Obot prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

quote:
Napisane oryginalnie przez =PEF=Dr_Obot
Ja tu sie za nikogo tlumaczyc nie bede...ale honor ie pozwala
A wiec przepraszam szanownych graczy za tak nie mile potraktowanie Bylo to spowodowane drobnymi niedopatrzeniami i ogolna nerwica klanowa , ktora dzieki bogu przeszla tak wiec podobne sytuacje miec miejsca nie beda a sorry my mamy trening mowili i ja mowielme potem i grzecznie sie ludzie wycofywali widocznie miales pecha trafic na rozgoryczona grupke tutaj wyrazy wspolczucia i zyczenia wielu fragow

alez ja nie o tym (to juz moj ostatniu post tutaj off topic) - chodzilo mi o sytuacje kiedy pewien pan (nie pamietam nicka) przez przypadek pocwiartowal PF alianta z dokami (sam byl tez aliantem) i przez to doki doniosl ktos inny a nie szanowny pan Sphere - zaraz po tym fakcie sphere zaczal je.bac kolesia i dal vote zeby mu kicka przywalic! Ja moze i bym zaczal wyzywac ale tylko wtedy gdybysmy przegrali ale w sumie alianci byli gora wiec moim zdaniem nie trzeba bylo tak ostro jeb.ac kolesia i od razu walic mu kicka - kazdemu moze sie zdarzyc! Taki jest moje zdanie - za tamto co ledwo sie wbilem a juz wylecialem to nie mam wielkiego zalu taki tyci tyci ale ogolne zachowanie PEF a szczegolnie pana sphere kozaczka potrafi wqrwic koniec kropka (aha i jeszcze to jego kozackie "nastepny prosze")! Jeszcze raz przepraszam za Off Topic ale to mnie bardziej wqrwilo niz jak mi swoj z PFa wywali albo latarka po oczach blysnie!

Old Post 14-01-2002 22:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

I dlatego kazdy serw powinien miec jasne przepisy- zasady. I dlatego... warto ustalic cos tez w temacie etyka... mi przynajmniej osobiscie na tym zalerzy mam swoje latka i juz spowaznialem nieco... i lubie miec jasna czarno na bialy co mozna i wypada a co nie,,, i nie znosze pewnych typow zachowan, szczeg od strony ludzi obcych i czesto mlodszych majacych kulture gdzies. Taki juz jestem coraz wieksza konserwa hehe (25lat zaraz pyknie). Mozna mnie lubic lub nie, tak jak i innych, ale pewne ogolne zasady obowiazuje tez na necie czy w grze... Chrumka rozumiem bo ja myslalem ze wyjde z siebie w pierwszych 5sek jak wylecialem z serwa badz co badz klanowego.
ALe sie uspokoilem zanim wrocilem i pytam goscia za co wywala? a on bo ma zly dzien i sobie votowal... nawet mi sie go kopnac nie chcialo ,.. hehe

Pozdrawiam

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 15-01-2002 08:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

Dziwi mnie też zachowanie niektórych osób na byry. Dałem hasło mojemu znajomemu, który nie jest w klanie a wiem ,że dobrze gra i nie jest jakąś nedzną lamą. Wszedł na serwer i zaraz siedli na nim członkowie jednego z klanów z pytaniami jak zdobył pass i kto ośmielił się dać mu hasło. Dopiero jak pograł chwilę i skopał im tyłki to dali sobie spokój. Czy takie zachowanie jest normalne ?

Edytowane przez FF_ZOh1w2 dnia 15-01-2002 o godz. 22:45

Old Post 15-01-2002 14:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez FF_ZOh1w2
Dziwi mnie też zachowanie niektórych osób na byry. Dałem chasło mojemu znajomemu, który nie jest w klanie a wiem ,że dobrze gra i nie jest jakąś nedzną lamą. Wszedł na serwer i zaraz siedli na nim członkowie jednego z klanów z pytaniami jak zdobył pass i kto ośmielił się dać mu chasło. Dopiero jak pograł chwilę i skopał im tyłki to dali sobie spokój. Czy takie zachowanie jest normalne ?

Nie jest , jak tylko bede na serwie mozna mi takie jazdy zglaszac, albo komus od nas napewno przekaze komu trzeba w maszynowni serwera

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 15-01-2002 15:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

powstal nowy serwer
C4|Clan |195.114.173.143:27960

co wazne ... no-cdkey i dobre pingi

Old Post 23-01-2002 17:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

Exclamation

Chcialby zaczac od przeproszenia wszystkich ktorzy zastai tak potraktowani przez PEF (mam na mysli kicka). Coz chamstwo trzeba zwalczac i nie mam na mysli tego ze ktos powie noz ku... bo wlasnie dostal 3 raz z bazi zaraz po respawnie.
Zapewniam wszystkich ze bede robil wszystko abyscie nie mieli powodu na narzekanie na PEF.
W razie jakis chamskich zachowan ktoregos z czlonkoe PEF prosze o kontakt ze mna - gg:1513095, UIN:10331632.

Z tym TaQiem to faktycznie byla mala wpadka.
Bo sa 2 serwery TaQ (46) i TaQ2(45- i ten serwer jest na haslo)
TaQ 195.116.246.46 jest serwerm berz hasla i tam nie bedziemy mieli zadnych treningow.
Innym tematen jest dawanie comlplainow tez za nic (ale jak juz mowie to temat na nowy topic)

Btw, odbije pilke w druga strone. Wchodze do gry, mowie hi i co?
Zero odzewu....

Podsumowujac pragne aby na serwerach panowala dobra atmosfera, wiec szukajmy porozumienia a nie zwad.

Old Post 27-01-2002 11:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:22.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions