plagiat
drogi Grucha
uwaznie przeczytalem Twoj post wyjasniajacy zaistniala sytuacje .... wierze w to, ze moze kiedys ta nazwa rzucila Ci sie na oczy sadze jednak, ze to ze zapamietales ja i uzyles w swoim filmie to jednak nie zasluga tamtego wyimaginowanego serwera .... uznaje twoje domniemane przeprosiny i wierze, ze to byly slowa skruchy ... ja ze swojej strony moge Ci tylko obiecac, ze wycofuje pozew z sadu ... poza tym mam nadzieje, ze nasza wspolpraca w zakresie ''wymiany nielegalnego oprogramowania bedzie sie dalej rozwijac''
'' ... '' - wyrazy szyfrowane, znaczenie ich znaja tylko wtajemniczeni ...
Co do Twojego filmiku .... obejrzalem i coz ..... poczatek filmu i zakonczenie daja duuuuzo do zyczenia tego drugiego nawet chyba nie bylo w ogole ... poza tym mierne przejcia pomiedzy ujecami .. podklad muzyczny ujdzie w tloq .... niezle sceny walki i kilka fajnych trockow .....
ps .: nie zwracajcie uwagi na to co na gorze ;P , jesli chodzi o moje techniczne spostrzezenia to sa zgodne z prawda ale filmik ogladalo sie zajeb.scie, jak wlaczylem chlopakom w kafejce slyszalem ciagle odglosy .... o skur.wsyn - jak o to robi??? , patrz o ku.wa, pierdo.ony jak tam wlazl???? patrz ku.as sie nie zabil ...... na moj jezyk nasuwaly sie podobne wyrazy i spostrzezenia ale pochamowalem sie ... w koncu ktos kulturalny i powsiagliwy musi byc ;P pozdrawaim drogi Grucha serdecznie
a posadzajacych mnie o stawianie powaznych zarzutow radze przeczytac moje posty jeszcze raz i jeszcze raz az do skutku .... kiedy poczujecie w nich smak ironii ;P
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|