Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Urban Terror movie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

Re: movie

quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA
dobra ludziska mam moviesa zrobionego, taki maly trailerek co ma 94 mb, tera problem gdzie go wrzucic, na orgu server zawalony caly podobno to moze na fpp MajeS daj znac

te te grucha, cosik tu mi kombinujesz heheheeh

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-01-2002 01:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: Re: movie

quote:
Napisane oryginalnie przez LaGranda

On inaczej nie umie

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 06-01-2002 10:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

Talking Re: Re: movie

quote:
Napisane oryginalnie przez LaGranda

a cio ja biedny zuczek moge kombinowac, zrobilem filma i chce wam go pokazac, ot i cale kombinowanie

Old Post 06-01-2002 10:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: Re: Re: movie

quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA

a cio ja biedny zuczek moge kombinowac, zrobilem filma i chce wam go pokazac, ot i cale kombinowanie

PO rozmiarze wnioskuje ze sa tam nie tylko akcje graczy UT, czy Twoje, a takze akce Pameli...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 06-01-2002 11:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Apsik
Skilled (Knight)

plagiat ????

drogi Grucha
na rma.pl znalazlem twoj filmik nazwany 'Turban Error by GRUCHA', kilka slow wyjasnienia .....
Turban Error jest nazwa mojego teamu UT, klanu czy jak kto sobie o tym pomysli ... jest wpisany jako nazwa wiodaca serwera URBAN TERROR snajper.pl, nazwa ta narodzila sie na jednej z imprez - wymyslil ja jeden z moich kolegow ktory na oczy nie widzaial UT, a ta nazwa kosztowala mnie za wiele wypitego piwa by ktokolwiek oprocz mnie jej uzywal .. bardzo prosze Grucha zmien tytulik swojego filmu i nie uzywaj wiecej tej nazwy ....

prosze ustosunkuj sie do mojej wypowiedzi ....

[AS]ik

Old Post 08-01-2002 16:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Apsik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Apsik Znajdź więcej post'ów przez  Apsik Dodaj Apsik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Apsik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: plagiat ????

quote:
Napisane oryginalnie przez Apsik
drogi Grucha
na rma.pl znalazlem twoj filmik nazwany 'Turban Error by GRUCHA', kilka slow wyjasnienia .....
Turban Error jest nazwa mojego teamu UT, klanu czy jak kto sobie o tym pomysli ... jest wpisany jako nazwa wiodaca serwera URBAN TERROR snajper.pl, nazwa ta narodzila sie na jednej z imprez - wymyslil ja jeden z moich kolegow ktory na oczy nie widzaial UT, a ta nazwa kosztowala mnie za wiele wypitego piwa by ktokolwiek oprocz mnie jej uzywal .. bardzo prosze Grucha zmien tytulik swojego filmu i nie uzywaj wiecej tej nazwy ....

[AS]ik

[as]ik troche luzu w wypowiedzi, imho grucha nie zrobil tego nikomu na zlosc...

luzik

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 08-01-2002 16:30
Duke
Warrior (Scrag)

asik moe lepiej zmien na point release 1.31 snajpera?

Old Post 08-01-2002 17:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

Wink Re: plagiat ????

quote:
Napisane oryginalnie przez Apsik
drogi Grucha

[AS]ik

drogi [As]iku
wiec tak: co to filmiku to nazwa sie jakos sama zmienila , a co do plagiatu to Turban Error widzialem juz kupe czasu temu (niepamietam tylko czy byla to jakas mapka z takim dopiskiem czy jakis server niemiecki), pierwszy raz widzialem ta nazwe gdzies we wrzesniu jak zaczynalem grac w urbanka(nie bylo jeszcze wtedy coolnetu ani snajpera(chyba ze pod inna nazwa), pamietam ze wtedy byl server klanu SOT)
SORRY ze uzylem tej nazwy, jakos tak wyszlo
P.S. mam nadzieje ze nie szykujesz jakiegos pozwu do sadu czy cos w tym stylu
P.S.2 a jak filmik ??? podobal sie ???

Old Post 08-01-2002 19:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

no to grucha jak ten filmik jest na serverze to czemu nie dasz nam linka? dawaj! dawaj!

Old Post 09-01-2002 06:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Apsik
Skilled (Knight)

plagiat

drogi Grucha
uwaznie przeczytalem Twoj post wyjasniajacy zaistniala sytuacje .... wierze w to, ze moze kiedys ta nazwa rzucila Ci sie na oczy sadze jednak, ze to ze zapamietales ja i uzyles w swoim filmie to jednak nie zasluga tamtego wyimaginowanego serwera .... uznaje twoje domniemane przeprosiny i wierze, ze to byly slowa skruchy ... ja ze swojej strony moge Ci tylko obiecac, ze wycofuje pozew z sadu ... poza tym mam nadzieje, ze nasza wspolpraca w zakresie ''wymiany nielegalnego oprogramowania bedzie sie dalej rozwijac''
'' ... '' - wyrazy szyfrowane, znaczenie ich znaja tylko wtajemniczeni ...

Co do Twojego filmiku .... obejrzalem i coz ..... poczatek filmu i zakonczenie daja duuuuzo do zyczenia tego drugiego nawet chyba nie bylo w ogole ... poza tym mierne przejcia pomiedzy ujecami .. podklad muzyczny ujdzie w tloq .... niezle sceny walki i kilka fajnych trockow .....

ps .: nie zwracajcie uwagi na to co na gorze ;P , jesli chodzi o moje techniczne spostrzezenia to sa zgodne z prawda ale filmik ogladalo sie zajeb.scie, jak wlaczylem chlopakom w kafejce slyszalem ciagle odglosy .... o skur.wsyn - jak o to robi??? , patrz o ku.wa, pierdo.ony jak tam wlazl???? patrz ku.as sie nie zabil ...... na moj jezyk nasuwaly sie podobne wyrazy i spostrzezenia ale pochamowalem sie ... w koncu ktos kulturalny i powsiagliwy musi byc ;P pozdrawaim drogi Grucha serdecznie
a posadzajacych mnie o stawianie powaznych zarzutow radze przeczytac moje posty jeszcze raz i jeszcze raz az do skutku .... kiedy poczujecie w nich smak ironii ;P

Old Post 09-01-2002 13:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Apsik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Apsik Znajdź więcej post'ów przez  Apsik Dodaj Apsik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Apsik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

ale z Was hamy. czymu nie dacie nam linka? [AS]ik takie texty na temat tego filmu mowi a ja go nie widzialem!!! czemu mi nie dac linka? plissssss dajcie!!!!!!!!!!

Old Post 09-01-2002 13:54
sxl
Want some?

quote:
Napisane oryginalnie przez Duke
no to grucha jak ten filmik jest na serverze to czemu nie dasz nam linka? dawaj! dawaj!

No wlasnie, czekamy na linka, bardzo chcialbym juz filmik zobaczyc :>

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 09-01-2002 14:07
GruChA
ho ho headshot

Wink plagiat :(

ehhhhh nazwa nazwa, [AS]iku nie przejmuj sie nazwa (to dopiero trailerek filmu), jak kiedys bede robil (dokanczal ten filmik) to na 100% zrobie jakas czoloweczke ciekawsza, zakonczenie filmu tez bedzie nio i nazwa taka zeby nikt mnie nie posadzal o prawa autorskie
co do filmu to krucho bylo z demami (z gry), ledwo 2 czy 3, pozyjemy postaramy sie o wiecej demek i wtedy sie zrobi lux filmik
P.S. fajo ze film sie podobal
P.S.2 nasza wspolpraca w zakresie wymiany ''nielegalnego '' oprogramowania bedzie sie dalej rozwijac - no musi sie rozwijac, nie ma innego wyjscia
P.S.3 jak ktos chce zobaczyc filma to moze z deenem pogadac

Old Post 09-01-2002 14:16
Duke
Warrior (Scrag)

wszyscy mnie ignoruja czy mi sie tylko wydaje? ://// ((

Old Post 09-01-2002 16:00
sxl
Want some?

quote:
Napisane oryginalnie przez Duke
wszyscy mnie ignoruja czy mi sie tylko wydaje? ://// ((

Wydaje Ci sie bo GruChA wyraznie napisal co trzeba robic zeby dostac filmik

Btw, GruChA jak dostane go w swoje rece a bedzie gdzies dostepny to napisze o tym na ut.pl Najwyzej Maju kasuje posta

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 09-01-2002 16:09
rudy101
Combat (Death Knight)

hehe ale mam reflex

yoyoyo all :]]]
wlasnie tak se zalookalem na forum ut [czego nie robilem od miesiaca] i widze ze tu kolega sxl kreci filmiq :].
Otorz przeczytalem ze mozna swoje demka przysylac z akcjami i juz chce wysylac, a tu zjezdzam suwakiem na dol i widze ze juz filmiq nakrecony! Z jednej strony sie cieszyc, a z drugiej nie...:]

postaram sie zagladac tu czesciej :]:]

Old Post 09-01-2002 17:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rudy101 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rudy101 Znajdź więcej post'ów przez  rudy101 Dodaj rudy101 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rudy101 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: hehe ale mam reflex

quote:
Napisane oryginalnie przez rudy101
yoyoyo all ]]
wlasnie tak se zalookalem na forum ut [czego nie robilem od miesiaca] i widze ze tu kolega sxl kreci filmiq .
Otorz przeczytalem ze mozna swoje demka przysylac z akcjami i juz chce wysylac, a tu zjezdzam suwakiem na dol i widze ze juz filmiq nakrecony! Z jednej strony sie cieszyc, a z drugiej nie...

postaram sie zagladac tu czesciej

Hehe, sprawa stoi tak ze ja ciagle robie ten filmik, GruChA zrobil swoj, lecz to zupelnie inna sprawa A wiec czekam na te demka Rudy! 3mam Cie za slowo!

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 09-01-2002 18:13
rudy101
Combat (Death Knight)

Smile

spoko cos podesle...
tylko wiesz, ze moje demka beda sie ograniczaly do sr8 + spass..
ale z tym tez mozna skrobnac zajebiste akcje!

No to lece na qlneta, najlepiej na doki, od strony wody, na dach, bo tam zawsze przytrafia sie jakas fajna akcyja :>

Old Post 09-01-2002 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rudy101 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rudy101 Znajdź więcej post'ów przez  rudy101 Dodaj rudy101 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rudy101 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

quote:
Napisane oryginalnie przez rudy101
spoko cos podesle...
tylko wiesz, ze moje demka beda sie ograniczaly do sr8 + spass..
ale z tym tez mozna skrobnac zajebiste akcje!

No to lece na qlneta, najlepiej na doki, od strony wody, na dach, bo tam zawsze przytrafia sie jakas fajna akcyja :>

Wlasnie o snajperke i fajne kille z niej mi chodzi, bo jak narazie to mam praktycznie same akcje ze Spasem a to potrafi byc nudzace...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 09-01-2002 19:39
Duke
Warrior (Scrag)

sxl nie tylko spas, takze m4 ehehe

Old Post 09-01-2002 20:04
GruChA
ho ho headshot

Talking jestem happy :)

dzieki uprzejmosci Duke'a, Rudego Sil'a i Ozzy'ego moge wam powiedziec, ze filmik o ktorym mowa wyzej ^^^^^o tam, jest juz dostepny dla kazdego
jedyne co trzeba zrobic to wejsc na ta stronke: http://q3arena.gry.wp.pl/ut/
i tam w dziale filmy lezy pliczek Gterror (94mb)
klickac i zasysac
raz jeszcze dzieki chlopaki za umieszczenie moviesa u was na stronce

Edytowane przez GruChA dnia 11-01-2002 o godz. 16:48

Old Post 10-01-2002 18:15
Duke
Warrior (Scrag)

np ))

Old Post 10-01-2002 19:54
GuriaS
Breathe

lol

fajna stronka, czemu nie ma banera na ut.pl? może grafika nie doruwnuje ut.pl, ale napwewno ma wicej działów, z których można sie duzod owiedzieć... np. ja nie znam niemieckiego i nie umiałem "rozszyfrować" z ut.de, a tutaj am wszystko po polskiemu
dawać banera jako URBANTERROR.PL2
ps. http://utj.qlabo.com/ <---urbanterror po... japońsq

Old Post 10-01-2002 20:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Re: lol

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
fajna stronka, czemu nie ma banera na ut.pl? może grafika nie doruwnuje ut.pl, ale napwewno ma wicej działów, z których można sie duzod owiedzieć... np. ja nie znam niemieckiego i nie umiałem "rozszyfrować" z ut.de, a tutaj am wszystko po polskiemu
dawać banera jako URBANTERROR.PL2
ps. http://utj.qlabo.com/ <---urbanterror po... japońsq

widzialem juz ta strone, btw z braku zajecia postanowilem podszkolic sie w japonskim dlatego tez zassalem program UGA5.0 wlasnie w tym jezyku, na poczaktu myslalem ze jest to wersja EN, coz nigdy nie zaszkodzi jeden jezyk wiecej

lol nawet baner ut.pl jest ciekawe kogo to robota? moze jakis nasz japonski kolega stwierdzil ze fajnie by wygladala taka mala graficzka na jego stronie

Old Post 22-01-2002 01:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

Smile movie by thor

thor z r3 zrobil wlasnie (chyba) nowy filmik z ut. jeszcze go nie widzialem ale jutro go zobacze i w niedziele moge gdzies go wrzucic zeby reszta graczy mogla tez go luknac. wiem tylko ze ma miec 10-11 minut (WOW), a reszte sie jutro dowiem
P.S. thor wiecej info napisz

Old Post 31-01-2002 16:19
thor.r3
Training (Enforcer)

hyhy

witam , nie ma co sie narazie podniecac (filmik jest juz gotowy), bo jezeli ten film okaze sie totalna klapa to nie chcialbym aby potem byly jakiekolwiek pretensje kierowane do mojej osoby , btw z ilosci braku demek , akcje zamieszczone w filmie sa średnie , polowa filmu to akcje a droga polowa to triki.film trwa 10 minut i 54 sek. niestety z braku demek z ql akcjami musialem uzupelnic go trikami
to tyle jak narazie , jezeli film zostanie umieszczony na jakiejs (OBY) www to .... sami sie przekonacie jaki jest

Old Post 31-01-2002 17:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil thor.r3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do thor.r3 Znajdź więcej post'ów przez  thor.r3 Dodaj thor.r3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać thor.r3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
X-LASKA
Skilled (Knight)

Re: hyhy

quote:
Napisane oryginalnie przez thor.r3
witam , nie ma co sie narazie podniecac (filmik jest juz gotowy), bo jezeli ten film okaze sie totalna klapa to nie chcialbym aby potem byly jakiekolwiek pretensje kierowane do mojej osoby , btw z ilosci braku demek , akcje zamieszczone w filmie sa średnie , polowa filmu to akcje a droga polowa to triki.film trwa 10 minut i 54 sek. niestety z braku demek z ql akcjami musialem uzupelnic go trikami
to tyle jak narazie , jezeli film zostanie umieszczony na jakiejs (OBY) www to .... sami sie przekonacie jaki jest

mam pytanko ile ten filmik zajmuje Mb????

Old Post 31-01-2002 19:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil X-LASKA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do X-LASKA Znajdź więcej post'ów przez  X-LASKA Dodaj X-LASKA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać X-LASKA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
thor.r3
Training (Enforcer)

juz juz ...

juz juz podaje (sorry wlasnie tak sobie myslalem ze o czyms zapomnialem) , zajmoje (aż , tylko - jak kto woli) 152 mb

Old Post 31-01-2002 20:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil thor.r3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do thor.r3 Znajdź więcej post'ów przez  thor.r3 Dodaj thor.r3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać thor.r3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: juz juz ...

quote:
Napisane oryginalnie przez thor.r3
juz juz podaje (sorry wlasnie tak sobie myslalem ze o czyms zapomnialem) , zajmoje (aż , tylko - jak kto woli) 152 mb

lol... umiesc go na jakims szybkim serverze bo sie zesram jak go bede zrzucal

Old Post 31-01-2002 20:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
thor.r3
Training (Enforcer)

hmm

hmmm moze za zgoda duka i reszty companii odpowiadajacej za q3arena.gry.wp.pl/UT/ dalo by sie umiescic wlasnie tam mooj filmik

Old Post 01-02-2002 10:26
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:20.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions