Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Wyniki
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
-=]UnKnOwN[=-
Training (Enforcer)

Hmmm... zapomniałem o załączniku

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-01-2002 15:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -=]UnKnOwN[=- Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -=]UnKnOwN[=- Znajdź więcej post'ów przez  -=]UnKnOwN[=- Dodaj -=]UnKnOwN[=- do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
F4+4L
F4+4Lny gość

Talking

HYHY unk i wszytko stało sie jasne.. tylko nie widzimy załacznika...

Old Post 07-01-2002 16:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil F4+4L Kliknij tutaj by wysłać e-maila do F4+4L Znajdź więcej post'ów przez  F4+4L Dodaj F4+4L do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać F4+4L prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ScreeM
Skilled (Knight)

yyyyy no spoko unknown ale daj jeszcze zalacznik co ?

nastepnym razem nie musiz dawac nowego posta tylko wystarczy dac edytuj

Old Post 07-01-2002 16:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ScreeM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ScreeM Znajdź więcej post'ów przez  ScreeM Dodaj ScreeM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ScreeM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez -=]UnKnOwN[=-
Oto mój dzisiejszy i jak dotąd the best wynik

Unk ty tez zapomniales dac zalacznik eheheh

Old Post 07-01-2002 16:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

Talking GruChA snajper??? lol

yo, ja tez chce sie pochwalic wynikiem
kurde zrobilem se polowanie na ''kaczki'' z sr-8 i oto jaki wynik mi wyszedl : 38 fragow (36 z sr-8 i 2 z UMP) , 4 razy mnie dopadli z czego 2 razy moj team, raz Yarecki z psg, a czwartego nie pamietam.
dobra juz sie nachwalilem
byebye

aaaaaaaaaaaaaaa kurde, to mialo byc w r3 - nice shoothing, ale to nic tu tez fajnie wyglada

Old Post 18-01-2002 17:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-R.K.Pyziaty
Skilled (Knight)

Hi, ja tez sie pochwale. To mój dzisiejszy wynik i chwilowy rekord.

PS. Piękna grafa co?

Old Post 19-01-2002 16:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-R.K.Pyziaty Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-R.K.Pyziaty Znajdź więcej post'ów przez  -v3-R.K.Pyziaty Dodaj -v3-R.K.Pyziaty do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-R.K.Pyziaty prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
X-LASKA
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-R.K.Pyziaty

PS. Piękna grafa co?

zrobilem sobie skrina z moim wynikiem moze nie jest to wielkie osiagniecie wzgledem innych.

X-LASKA

Old Post 20-01-2002 12:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil X-LASKA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do X-LASKA Znajdź więcej post'ów przez  X-LASKA Dodaj X-LASKA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać X-LASKA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fragi
pif paf ratatata

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-R.K.Pyziaty

PS. Piękna grafa co?

Ile ty masz fps ?? Przeslij mi swoj config grafy, bo u mnie cos sie chaczy ))

Old Post 20-01-2002 16:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fragi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fragi Znajdź więcej post'ów przez  fragi Dodaj fragi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fragi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

Pyza FPS

Hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa.......................

Pyza sobie jaja robi, bo komp to Athlon XP 1500+, 256 DDR RAM, GF2 Ti i grać mozna na jakich sie chce (prawie ustawieniach). Ja gram 800x600 + picmip 1 i jest OK (wyrzucam z cfg różne badziewia, ale wole ładny obraz, a nie Wolfensteina Pyzaitego ;-)))). Mam ograniczenie maxfps 125, ale gram z zielonym gównem na oczach, a to zabiera sporo FPS. Pyza gra na takim Wolfensteinie, bo wtedy wszystko równie dobrze widać jak przy NVG, a można mieć dwie bronie, w tym jedna z silencerem (bo kamizela jest oczywista).

A cfg jest zupełnie bez znaczenia (i jest zupełnie niedopracowany, bo szkoda nam na to czasu ;-)))

Z wyerazami....

Y.

Old Post 21-01-2002 07:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

..slabeusz ;-))

...mnie tam do rzeźników trochę brakuje, ale co mi tam, to na razie wszystko na co mnie stac 9ja na weekendowego gracza i tak nieźle ;-)))

Mam tylko kilka dobrych wyników (typu 27:3 na Ramolu i 25:5 na swimm). Często na abbey i streets gram nieźle (25-35) ale różnie bywa z umieralnościa ;-))).

Zamieszczam wynik który podoba mi sie ze względu na samą grę - przeciwnicy byli cholernie mocni, a ja potrafiłem im dorównać - to była duża satysfakcja 9fakt że miałem formę i gdyby tych paru graczy zastąpic jakims armatnim mięskiem...to wynik mógłby być całkiem całkiem ;-)))))))))))

P.S. ...i wybaczcie taka Xywę ;-))) ale oni mnie tak orali, że zmieniłem Yarecki na Mięsko ;-)))

Old Post 21-01-2002 15:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

ja nie bede sie chwalil wynikami, chociaz mam kilka ciekawych fotek, ciekawy avatar x-laska. gdybys tak wygladal to z reklama ut nie bylo by problemu

Old Post 21-01-2002 23:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

teraz Ja

Ja wam daj moj wynik ale w TDM , nie wiem czy to duzo czy malo bo nie mam porownania , ale wescie pod uwage , ze gralem 18 minut i mialem ping 250 , a co do Grafy to no commend

Old Post 25-01-2002 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-kiler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-kiler Znajdź więcej post'ów przez  -v3-kiler Dodaj -v3-kiler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-kiler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

Unhappy Sorry:(

Sorry ale niechcacy zapomnialem zmienic rozszerzenia z TGA na JPEG i dlatego nie dodalo mi Screena , teraz sioe poprawiam:

Old Post 25-01-2002 20:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-kiler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-kiler Znajdź więcej post'ów przez  -v3-kiler Dodaj -v3-kiler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-kiler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: teraz Ja

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-kiler
Ja wam daj moj wynik ale w TDM , nie wiem czy to duzo czy malo bo nie mam porownania , ale wescie pod uwage , ze gralem 18 minut i mialem ping 250 , a co do Grafy to no commend

kilerq wszystko wporzadku tylko gdzie ten zalacznik [screenshot] ??

Old Post 25-01-2002 20:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: Re: teraz Ja

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

kilerq wszystko wporzadku tylko gdzie ten zalacznik [screenshot] ??

slepy?

Old Post 30-01-2002 00:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

Re: Re: Re: teraz Ja

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

slepy?

Guriasq nieee tam jakos wczesniej go nie bylo , a kiler mnie uprzedzil ale juz jest spox :-))))

Old Post 01-02-2002 21:40
X-LASKA
Skilled (Knight)

Re: Re: Re: Re: teraz Ja

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Guriasq nieee tam jakos wczesniej go nie bylo , a kiler mnie uprzedzil ale juz jest spox :-))))

....I zyli dlugo i szczesliwie

Old Post 01-02-2002 22:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil X-LASKA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do X-LASKA Znajdź więcej post'ów przez  X-LASKA Dodaj X-LASKA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać X-LASKA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-kiler
death warior

teraz TS

To jest moj dzisiejszy wynik na Dockach. Nie dorownuje on moze tym 60 , ktore zrobil Grucha ale tez co nieco nabilem

Old Post 06-02-2002 16:16
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Exclamation trudni...

Kiler gratulejszon, ale ci przeciwnicy nibyli zbyt wymagający
Ładnie, kązdy uzna, ale to jest chyba rekord TS???bo chyba nik niemiał 8 deadów na tyle fragów

GrEaTEyE

Old Post 06-02-2002 16:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: trudni...

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Kiler gratulejszon, ale ci przeciwnicy nibyli zbyt wymagający
Ładnie, kązdy uzna, ale to jest chyba rekord TS???bo chyba nik niemiał 8 deadów na tyle fragów

lol chyba widac na dole skrina "Team Survivor" prawda?

Old Post 06-02-2002 16:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Snoopy
Training (Enforcer)

Talking heh

Nie mam scrinchota , ale chce się pochwalić ze na abbey zrobiłem raz wynik 52 do chyba 13 , (Przy 7 stojących fragach, i przy jeszcze 8 wypinającym D... i o niku "Snoopy bij mnie mocno"To było niezłe i jestem z tego powodu dumny

Old Post 07-02-2002 19:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Snoopy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Snoopy Znajdź więcej post'ów przez  Snoopy Dodaj Snoopy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Snoopy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

oto jeden z moich wynikow

Old Post 07-02-2002 20:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

a to drugi

Old Post 07-02-2002 20:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-R.K.Pyziaty
Skilled (Knight)

Hmmm Gr8 z tym rekordem to troche przesada

Old Post 08-02-2002 11:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-R.K.Pyziaty Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-R.K.Pyziaty Znajdź więcej post'ów przez  -v3-R.K.Pyziaty Dodaj -v3-R.K.Pyziaty do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-R.K.Pyziaty prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

Talking 62 ABBEY

iiihhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa

Old Post 16-04-2002 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Re: 62 ABBEY

quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA
iiihhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa

No myslę że słowa "o żesz ty" wystarczą za cały komentarz:)
Stawali rzędami a ty ze snajpery strzelałeś czy wchodzili do central_rooma po 5 sztuk a ty granaciki? <joke>

Old Post 16-04-2002 23:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Thumbs up Re: Re: 62 ABBEY

quote:
Napisane oryginalnie przez panNA

No myslę że słowa "o żesz ty" wystarczą za cały komentarz
Stawali rzędami a ty ze snajpery strzelałeś czy wchodzili do central_rooma po 5 sztuk a ty granaciki? <joke>

no ladnie Grucha, calkiem ladnie

ja na razie nie mam sie czym chwalic, wiec bede siedzial cicho i sie nie wychylal, ok?

Old Post 17-04-2002 04:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ni_co
|-dT-|Vito Corleone

Re: Re: Re: 62 ABBEY

Grucha - juz Ci kiedys mówiłem że masz zadatki na niezłego morderce
Ja póki co zadowalam się mniejszymi wygranymi.

Old Post 17-04-2002 06:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ni_co Znajdź więcej post'ów przez  Ni_co Dodaj Ni_co do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ni_co prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ni_co
|-dT-|Vito Corleone

Re: Re: Re: Re: 62 ABBEY

O jeszcze znalazłem jakiegoś screan shotta
Może kiedyś uda mi się zrobić taką rzeź jak gruszka. - marne szanse

Old Post 17-04-2002 06:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ni_co Znajdź więcej post'ów przez  Ni_co Dodaj Ni_co do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ni_co prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: 62 ABBEY

quote:
Napisane oryginalnie przez Ni_co
.... screan shotta ....

hehe, to co podsylacie to nie sa screen shoty, tylko scream shoty

(jesli ktos nie rozumie to odsylam do slownika angielskiego pod haslem 'scream')

Old Post 17-04-2002 09:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:04.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions