Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Mam dość jak wszyscy kradną mi cfg i nazywają mnie cziterem!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
lud3k
Ludoslaw Zuberek

Red face to jest Smieszne

Te wszystkie zarzuty przeciwko nam kolesiom ze SLIZGU to jedna z 1001 bajek TRAPPERA.

Dzisiaj mianuje GO NA STARSZEGO SENIORA :

=Bajko-Pisarza= oto jego nowy nick
hehehehehehhehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehe

No te jego slawne CFG sa po prostu rozchwytywane przez WSZYSTKICH nawet kolesie z sk. przyjechali do naszego SLAWNEGO TRAPPERA i prosili go o jego CFG

nara

gg: 1776108
mail: [email protected]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-12-2001 16:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lud3k Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lud3k Znajdź więcej post'ów przez  lud3k Dodaj lud3k do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lud3k prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: to jest Smieszne

quote:
Napisane oryginalnie przez lud3k
Te wszystkie zarzuty przeciwko nam kolesiom ze SLIZGU to jedna z 1001 bajek TRAPPERA.

Dzisiaj mianuje GO NA STARSZEGO SENIORA :

=Bajko-Pisarza= oto jego nowy nick
hehehehehehhehhehehehehehehhehehehehehehehehehehehe

No te jego slawne CFG sa po prostu rozchwytywane przez WSZYSTKICH nawet kolesie z sk. przyjechali do naszego SLAWNEGO TRAPPERA i prosili go o jego CFG

nara

ta...moze klan
=BajkoPisarze= TRAPPER

Old Post 29-12-2001 16:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
!ZaiX!
Nv member

Re: Re: Hehehe

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]JACKKILLER

No i co z tego, skoro to jest tylko masa smieci, ktore powklejales z roznych stron, a polowy pewnie nie pamietasz/uzywasz.
Zalosne...

proste
1 rzecz to to ze trapper sam tego nie napisal
tylko sacignal z czyis cff albo stron
a druga zecz to to ze on 3/4 tego nie uzywa
a pozatym co chwila ten cfg nie dziala
ciagle cos wrzuca
ale i tak tego nie uzywa
taka smutna prawda

GG 1667903

Old Post 29-12-2001 16:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !ZaiX! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do !ZaiX! Znajdź więcej post'ów przez  !ZaiX! Dodaj !ZaiX! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !ZaiX! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
The!
Nv| member

ale mu pojechał po gaciach

bajko-pisarze

Email: [email protected]

Old Post 29-12-2001 16:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil The! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do The! Znajdź więcej post'ów przez  The! Dodaj The! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać The! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lud3k
Ludoslaw Zuberek

=B-T=

UUUUUUUUWWWWWWAAAAGGGGGGGAAAAAAAA
uwaga OGLASZAM WSZYM I WOBEC ZE TY I TERAZ NA TYM bOARDZIE POWSTAJE KLAN =B-T= CZYLI =Bajkopisarze-Team=

----------Wszyscy kturzy czuja sie urarzeni, ze koledzy z GRALNI kradna waszy CFG niech sie tak podpisuja D

NARA

gg: 1776108
mail: [email protected]

Old Post 29-12-2001 16:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lud3k Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lud3k Znajdź więcej post'ów przez  lud3k Dodaj lud3k do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lud3k prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
The!
Nv| member

haahahah dobre polac mu

dla ludka

Old Post 29-12-2001 16:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil The! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do The! Znajdź więcej post'ów przez  The! Dodaj The! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać The! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

Talking Hehehe

Ludek to ty sie nadajesz do pisania cfg jak ja do pieczenia ciasta .
A ty The! to samo i Gajowy [gejowy] też
poprostu wiem jak jest
Ale mam pare znajomych na board.fpp.pl .
A ja wam jechać nie jade bo takie jechanie komuś to dla dzieci jest zabawa

Old Post 29-12-2001 16:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: Re: Re: Hehehe

quote:
Napisane oryginalnie przez !ZaiX!

proste
1 rzecz to to ze trapper sam tego nie napisal
tylko sacignal z czyis cff albo stron
a druga zecz to to ze on 3/4 tego nie uzywa
a pozatym co chwila ten cfg nie dziala
ciagle cos wrzuca
ale i tak tego nie uzywa
taka smutna prawda

no sam napewno tego nie zrobil, co nie?
zreszta aliasy zawsze sa ze stronki, a on ma tam kolek 19 plikow nie wiem co mu odwala ale to jego .cfg!

Old Post 29-12-2001 17:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SlizG]^PUSIEK
Skilled (Knight)

TRAPPER WSZYSTKIE TWOJE RZARZUTY SA DO DUPY TY CFG SCIAGALES OD NIEMCOW I LUTEK TO SAMO WIEC NIE WJEM OCO CI CHODZI TAKA JEST PRAWDA

Old Post 29-12-2001 17:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SlizG]^PUSIEK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SlizG]^PUSIEK Znajdź więcej post'ów przez  [SlizG]^PUSIEK Dodaj [SlizG]^PUSIEK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SlizG]^PUSIEK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
The!
Nv| member

Qwa ogarnij sie
sram na wszystkie cfg. i mnie to *****

ja gram bez cfg. i wymiatam kazdego

te cfg. to trudna sprawa za sylwestra

Old Post 29-12-2001 17:07
TRAPPER
TRAPPER

quote:
Napisane oryginalnie przez The!
Qwa ogarnij sie
sram na wszystkie cfg. i mnie to *****

ja gram bez cfg. i wymiatam kazdego

te cfg. to trudna sprawa za sylwestra

Za sylwka chcę tnie wypije [a raczej u***** ]
Ale spox cfg to fajna sprawa i nie takie trund patrz na mój następny post

Old Post 29-12-2001 17:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
za sylwestra

tylko nie przesadzajmy!

Old Post 29-12-2001 17:13
TRAPPER
TRAPPER

quote:
Napisane oryginalnie przez [SlizG]^PUSIEK
TRAPPER WSZYSTKIE TWOJE RZARZUTY SA DO DUPY TY CFG SCIAGALES OD NIEMCOW I LUTEK TO SAMO WIEC NIE WJEM OCO CI CHODZI TAKA JEST PRAWDA

Ten konfig w 90% pisałem od podstaw małe ściągawki używałem co do komend i do wyglądu skryptów [poprawnych].

Old Post 29-12-2001 17:13
TRAPPER
TRAPPER

Talking Ale my się nie dogadaliśmy

Gadacie a chodziło mi o to że wystarczy się zapytać [sorry moge zobaczyć twój cfg ( ja zawsze powiem tak bo ja nigdy nie odmawiam nawet czasem ostatniego fajka ]
Bo ja taki dobry wujek jestem nawet ostatniego łyka piwa nie odmuwie

A co do ciebie The! to jak chcesz to ci moge pomuc dam ci swój starszy lub jak będziesz chciał nowy cfg przerobić wystarczy to że powiesz pomuż mi przy cfg ja nie odmuwie nigdy

Old Post 29-12-2001 17:17
TRAPPER
TRAPPER

A oceny wam

Nie postawie złej obiecuje moge wam potem pokazać jaką ocene komu dałem tylko wpadnijcie do SLIZG CAFE

Old Post 29-12-2001 17:18
[SlizG]^PUSIEK
Skilled (Knight)

TRAPPER WIEDZ NIE WJEM OCO CHODZI SKORO TY TYLKO POTO RZEBY SPRAWDZIC PISOWNIE KAZDY MA PRAWO TO ZROBIC A ZE CFG SA W SLIZGU WIEC KAZDY MA DO NIEGO DOSTEP WIEC NAS NIE OSKARRZAJ

Old Post 29-12-2001 17:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SlizG]^PUSIEK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SlizG]^PUSIEK Znajdź więcej post'ów przez  [SlizG]^PUSIEK Dodaj [SlizG]^PUSIEK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SlizG]^PUSIEK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JaZZmAtAzz
i love lud3ka i the!

O CO TU CHODZI????

*qrde trapper powiedz mi po co wogole ten temat zalozyles
*kto wogole ukradl ci ten cfg.
*jezeli znajdziesz mi taka osobe to sam osobiscie mu do*******e

Old Post 29-12-2001 17:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JaZZmAtAzz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JaZZmAtAzz Znajdź więcej post'ów przez  JaZZmAtAzz Dodaj JaZZmAtAzz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać JaZZmAtAzz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
The!
Nv| member

Nie chce cfg. każdy kto mi go robił to były z nim kłopoty

a później nie chce wypominania że ktoś mi zrobił cfg. i to jemu zawdzięczam

:

Old Post 29-12-2001 17:26
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Nie chce cfg. każdy kto mi go robił to były z nim kłopoty

a później nie chce wypominania że ktoś mi zrobił cfg. i to jemu zawdzięczam

:

jak grasz w CS to wes writecfg i masz sowj konfig _
pozniej sie mozes bawidz w aliasy i te sprawy!

Old Post 29-12-2001 17:42
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Jak juz dajecie cfg do wrzucie do niego cos ciekawego a nie ctrl+c, crtl+v ze standartowego config.cfg.

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 29-12-2001 17:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS
Jak juz dajecie cfg do wrzucie do niego cos ciekawego a nie ctrl+c, crtl+v ze standartowego config.cfg.

miala byc prezentacja! bez wzgledu na wyglad!
NEME moze tez wrzucisz swoj .cfg??

Old Post 29-12-2001 18:23
[STER]JACKKILLER
Master of disaster

quote:
Napisane oryginalnie przez TRAPPER
Ten konfig w 90% pisałem od podstaw ...

ROTFL!!
Myslisz ze ktos ci w to uwierzy???
BUAHAHAHAHA!!

Old Post 29-12-2001 18:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]JACKKILLER Znajdź więcej post'ów przez  [STER]JACKKILLER Dodaj [STER]JACKKILLER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]JACKKILLER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Po cholere ma byc prezentacja kichy ? Niech pokazane sa tu najlepsze i najbardziej wydajne configi ! IMHO tylko to jest warte pokazanie co dobre !

MSN [email protected]

Old Post 29-12-2001 18:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
Po cholere ma byc prezentacja kichy ? Niech pokazane sa tu najlepsze i najbardziej wydajne configi ! IMHO tylko to jest warte pokazanie co dobre !

ja pokazalem swoj chociaz nie uwazam ze jest dobry
prezentacja, to prezentacja!

Old Post 29-12-2001 18:57
The!
Nv| member

hmmm ten cfg. to nie dla mnie

Old Post 29-12-2001 19:28
DeStRuCt0r
Guest

Najlepszy cfg robi sie tak:
1. Wlaczamy cs
2. klikamy na configuration
3. klikamy na controls
4. ustawiamy klawisze
5. klikamy ok
I tak powstaje najlepszy cfg by DST

Old Post 29-12-2001 19:43
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Najlepszy cfg robi sie tak:
1. Wlaczamy cs
2. klikamy na configuration
3. klikamy na controls
4. ustawiamy klawisze
5. klikamy ok
I tak powstaje najlepszy cfg by DST

kiedys taki mialem
ale to zmierzchle czasy

Old Post 29-12-2001 19:50
Coen Hunter
Wolny Strzelec

ja do mojego musze dodac :
rate 9999
voice_loopback 1
net_graph 3
i pare bindow z aliasami !

MSN [email protected]

Old Post 29-12-2001 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Kurde ale odpowiedzcie mi "na jedno zaebiscie wazne pytanie w zyciu" ("chlopaki nieplacza") popatrzcie nachwilke na moj cfg (strona wczesniej) i dlaczego mi sie kalah zacina !!!! przerywa mi sie seria chocby nie wiem co robil .... zmienialem juz cfg z 5 razy ale i tak dupa....

Old Post 29-12-2001 22:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
Kurde ale odpowiedzcie mi "na jedno zaebiscie wazne pytanie w zyciu" ("chlopaki nieplacza") popatrzcie nachwilke na moj cfg (strona wczesniej) i dlaczego mi sie kalah zacina !!!! przerywa mi sie seria chocby nie wiem co robil .... zmienialem juz cfg z 5 razy ale i tak dupa....

a moze przyczyna trzeba upatrywac glebiej?
a narazie sprubuj moj .cfg

Old Post 29-12-2001 22:33
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:09.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions