kilka slow do ojca prowadzacego
Jak zapewne wiecie spalili tez ksiazki Kinga A najlepsza byla relacja na CNN. Przypomnialy mi sie czasy hiszpanskiej inkwizycji no i kkk. Apropos uwazam, ze najlepsza paroide tych zdarzen zrobil latajacy cyrk Monty Phytona 
quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Wole Whartona - troche bardziej tresciwe i inteligentne
Hmm... Jesli miales na mysli ptaska to sie zgodze jest to jednoczesnie najlepsza kasiazka Whartona. Jesli chodzi o reszte to szkoda mowic. Tacy spoznieni kochankowie to momentami wrecz obrzydliwe. Tato? no coz facet zaluje swojego ojca, ktorego rzyma w domu starcow i przezywa jak malpa okres, kiedy moze go zabrac do domu shit. No chyba, ze komus podobal sie wierszyk o Adamie w ogrodzie Eden (to akurat jest fajne). Szkoda mi takze slow na temat kasiazek, ktore jak sam twierdzi napisal za namowa i dla przyjaciol z czasow wojny.
quote: Napisane oryginalnie przez Saari
A czytaliscie chociaz czy narzekcie dla zasady?
Ja na razie nie czytalam wiec sie nie wypowiadam- ale wqrza mnie takie najezdzanie
Czasmi narzekanie dla zasady tez ma swoj sens. Podam Ci przyklad Main Kampf (moze nie najlepszy, ale inny mi do glowy nie przychodzi). Tego ludzie nie czytaja z zasady, bo zle itp itd i czy to jest zle czy dobrze? Wniskowac na temat ksiazki mozesz nie tylko po jej przczytaniu, ale rowniez po obejrzeniu skutkow jej czytania. Czy np. trzeba zebrac wszystkie pokemony zeby na nie najezdzac?
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|