Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Imprezy/Ligi/Mecze > Spotkanie UT w Białymstoku
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
X-LASKA
Skilled (Knight)

No i odbylo sie 3 spotkanie UT-maniakow. Jedne co mnie zdziwilo to ze na te spotkania przychodza caraz mlodsi gracze jak zobaczylem dzieciaka w wieku 11 lat pomyslalem(kuurwa co ja tu robie) przedszkole jakies czy co. Dobrze ze gracze z BIA to troszke starsi ludzie to mozna isc na pivo bo mi ta tele pizzda juz zbrzydla (i chamsko nas pogonili, nawet nie zjadlem do konca)
ej panowie robercie i venie nastepnym razem idziem na pivo a minimalny wiekto 18 lat a tak w ogule to mi sie nudzi UT.

Ludziska czemu w innych miastach nie robicie jakis zlotow czy nocek w kafejach chetnie gdzies bym sie przejechal (na kocie)??
eeehh lipa

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-03-2002 01:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil X-LASKA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do X-LASKA Znajdź więcej post'ów przez  X-LASKA Dodaj X-LASKA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać X-LASKA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

quote:
Napisane oryginalnie przez X-LASKA
No i odbylo sie 3 spotkanie UT-maniakow. Jedne co mnie zdziwilo to ze na te spotkania przychodza caraz mlodsi gracze jak zobaczylem dzieciaka w wieku 11 lat pomyslalem(kuurwa co ja tu robie) przedszkole jakies czy co. Dobrze ze gracze z BIA to troszke starsi ludzie to mozna isc na pivo bo mi ta tele pizzda juz zbrzydla (i chamsko nas pogonili, nawet nie zjadlem do konca)
ej panowie robercie i venie nastepnym razem idziem na pivo a minimalny wiekto 18 lat a tak w ogule to mi sie nudzi UT.

Ludziska czemu w innych miastach nie robicie jakis zlotow czy nocek w kafejach chetnie gdzies bym sie przejechal (na kocie)??
eeehh lipa

laska czemu limit wieku 18 lat ??? Ja też lubie piwo ale w lokalu lipa pić , trzeba już myśleć o nastempnym spotkaniu, ja proponuje po świętach , i żeby wszyscy sie zjawili (Gruszka i thor tesh) ,a co do maluchow to ten dzieciak nie gra w ut i więcej nigdzie nie pojedzie to great go wziol. A miejsce spotkania proponuje w pizzeri tej koło hortexu , niewiem jak sie nazywa
bodajże paradisso, kupisz mi browca i powiesz dla ekspedientki żeby wlala do kubka na coca cole
poadrówka dla białostockich , wasilkowskich i tych 2 z hajnowki graczy ut !!!

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 12-03-2002 19:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL

laska czemu limit wieku 18 lat ??? Ja też lubie piwo ale w lokalu lipa pić , trzeba już myśleć o nastempnym spotkaniu, ja proponuje po świętach , i żeby wszyscy sie zjawili (Gruszka i thor tesh) ,a co do maluchow to ten dzieciak nie gra w ut i więcej nigdzie nie pojedzie to great go wziol. A miejsce spotkania proponuje w pizzeri tej koło hortexu , niewiem jak sie nazywa
bodajże paradisso, kupisz mi browca i powiesz dla ekspedientki żeby wlala do kubka na coca cole
poadrówka dla białostockich , wasilkowskich i tych 2 z hajnowki graczy ut !!!

Opti niewal że to ja go wzieełem, na początku niemieliśmy na myśli że pojedziemy na te spotkanie UTmieliśmy jechać sprzęt itd.itp. pooglądać
P.S.Mi pizza tesh zbrzydua
P.S.2.laska a będe mógł iśc na te spotkanie gdzie minimal wiek to 18 lat??, jak coś do tego to w jeszcze gorszych warunkach byuem na jakie ise zapwiada np. koncerty HH DDDD, heh opti niema 18)))))
P.S.3 ten gościu 11 letni gra w UT, od paru dni, tylko niemówi i się niechwali że zaczyna grać i nic nieumiejak wejdzie on na jakis serv to wszystkich będzie miotaua tak wogóle to spoko gość

GrEaTEyE

Old Post 12-03-2002 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
X-LASKA
Skilled (Knight)

no wiecie ja mam 21 lat i o czy bede gadal z takim 15 czy 17 latkiem napewno nie o dupach proponuje nastepne spotkanie zrobic w jakims pubie i ostro jie naajebac a piwa nie chce mi sie kupawac wam malolaty bez obraz nie jestem Big Brother. wole sobie wypic pivko niz isc do pizzeri obojetnie jakiej. all sux

Old Post 14-03-2002 00:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil X-LASKA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do X-LASKA Znajdź więcej post'ów przez  X-LASKA Dodaj X-LASKA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać X-LASKA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
roberf
Skilled (Knight)

??

Laska po kiego ***a lazic po pubach ty miszkasz z BJ wpadamy do ciebie. Piatek czy sobota wieczorem ???

Old Post 14-03-2002 10:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil roberf Kliknij tutaj by wysłać e-maila do roberf Znajdź więcej post'ów przez  roberf Dodaj roberf do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać roberf prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
X-LASKA
Skilled (Knight)

Re: ??

quote:
Napisane oryginalnie przez roberf
Laska po kiego ***a lazic po pubach ty miszkasz z BJ wpadamy do ciebie. Piatek czy sobota wieczorem ???

heheh mnie w ten piatek i sobote nie bdzie

Old Post 14-03-2002 14:36
Sniezek
Elite (Fiend)

Laska bardzo chetnie ugoscimy cie w warszawie...... Na pivo i owszem bardzo chetnie , a do tego mamy 18 lat i wiecej
A jak pograc to sie zamowi kompy w kafejce na noc

Old Post 15-03-2002 06:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Wink nu nu

Ehhh niezabardzo...nieładnie tak robić...iśc pić i się najebać to trzeba mieć troch w główce poplątane.Laska jak robicie takie spotkania to niepiszcie o nich na forum)))ale to wasza sprawa.A co do opticala to on ma 16 lata ja 14i co do piwa to chętnie łykamyNiewiem po co ja to pisze ale tak jakoś mi się zachciało kogoś zkrytykowaćAle żeby nie ta 1 z polaka to bym nic niepisauArgh, zaraz monitor przez okno poleci((((((((

GrEaTEyE

Old Post 15-03-2002 08:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
X-LASKA
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
Laska bardzo chetnie ugoscimy cie w warszawie...... Na pivo i owszem bardzo chetnie , a do tego mamy 18 lat i wiecej
A jak pograc to sie zamowi kompy w kafejce na noc

bardzo sie cziesze choc jedna osoba gada do rzeczy pozdrawiam

Old Post 17-03-2002 23:10
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

Question jest tu ktoś ?

halo czy ktoś tu jeszcze zagląda ??
kiedy organizujemy następne spotkanie ??
laska poujdziesz na nie czy nie ?
czy wolisz sie piwskiem nawalić

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 24-03-2002 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: jest tu ktoś ?

quote:
halo czy ktoś tu jeszcze zagląda ??
kiedy organizujemy następne spotkanie ??
laska poujdziesz na nie czy nie ?
czy wolisz sie piwskiem nawalić

a moze sie zwalicie do krakowa zamiast siedziec tam? tu by bylo ciekawie i mozna by pograc w q3 albo ut

Old Post 24-03-2002 22:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: jest tu ktoś ?

Ja jestem
O i opti daj swoj nr gg bo niemam
I roberf i wszyscy z bia bo niemam

A spotkania to mi wisza bo ci starsi tylko o piwie itp
Ja propnuje spotkania tylko jak bedzie jakas wazna klanooffka [mi trzeba wszystko pokoleji wytlumaczyc]

A jak chcecie gdzies na spokanie to........w Wasilkowie

A tak na serio to mi nie zbrzydla pizz*a [] i bardzo chetnie bym ja lizna

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 24-03-2002 22:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

Re: Re: jest tu ktoś ?

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ
Ja jestem
O i opti daj swoj nr gg bo niemam
I roberf i wszyscy z bia bo niemam

A spotkania to mi wisza bo ci starsi tylko o piwie itp
Ja propnuje spotkania tylko jak bedzie jakas wazna klanooffka [mi trzeba wszystko pokoleji wytlumaczyc]

A jak chcecie gdzies na spokanie to........w Wasilkowie

A tak na serio to mi nie zbrzydla pizz*a [] i bardzo chetnie bym ja lizna

2016590 to mój nr gg
817767 to nr roberta
1968023 to laski
2073778 a to Black jacka

a propo pizzy to też mi sie znudziła
ale można sie spotkać gdzieś indziej
m.g ale jak starsi nie przyjdol na spotkanie to kto przyjdzie
ja ty i great i jagged jak w uo nie bendzie grał
laska sie zbuntował ale jakoś się go namówi robert nic nie mówił ze by nie przyszedł , BJ tak samo
tylko laska czarna owca w klanie
trzeba zorganizować spotkanie ale żeby wszyscy na nie przyszli
grucha i thor też i Łoś miesiąca też nniech pokaże swą lamerską tważ )

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 25-03-2002 14:01
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Heh

NO racja, przydało by się jakieś spotkanko, guri do krakoof city nieprzyjedziemy....wiadomo.Opti i reszta, pizza może być, ale nie w teplepiździe bo tam tylko kase zdzierają..może do jakiejś kawiarni gdzie można zieśc hot-doga albo hamurgera...itd.
PoZDRooFkA

GrEaTEyE

Old Post 25-03-2002 20:51
X-LASKA
Skilled (Knight)

Thumbs up Re: Re: Re: jest tu ktoś ?

quote:

2016590 to mój nr gg
817767 to nr roberta
1968023 to laski
2073778 a to Black jacka

a propo pizzy to też mi sie znudziła
ale można sie spotkać gdzieś indziej
m.g ale jak starsi nie przyjdol na spotkanie to kto przyjdzie
ja ty i great i jagged jak w uo nie bendzie grał
laska sie zbuntował ale jakoś się go namówi robert nic nie mówił ze by nie przyszedł , BJ tak samo
tylko laska czarna owca w klanie
trzeba zorganizować spotkanie ale żeby wszyscy na nie przyszli
grucha i thor też i Łoś miesiąca też nniech pokaże swą lamerską tważ )

hahaha czarna owca beeeeeeeeebeeeeeeeeeee

Old Post 26-03-2002 01:39
roberf
Skilled (Knight)

Re: Re: Re: Re: jest tu ktoś ?

quote:
Napisane oryginalnie przez X-LASKA

hahaha czarna owca beeeeeeeeebeeeeeeeeeee

laska spokojnie ty baranie
wracaj do obórki :-P

Old Post 29-03-2002 14:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil roberf Kliknij tutaj by wysłać e-maila do roberf Znajdź więcej post'ów przez  roberf Dodaj roberf do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać roberf prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: jest tu ktoś ?

quote:
Napisane oryginalnie przez roberf

laska spokojnie ty baranie
wracaj do obórki :-P

Poza innymi są i tysz inne Uosie...tj.........chyba wiemy o kogo chodzi. [joke]

GrEaTEyE

Old Post 31-03-2002 18:33
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

Re: Re: Re: Re: Re: Re: jest tu ktoś ?

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE

Poza innymi są i tysz inne Uosie...tj.........chyba wiemy o kogo chodzi. [joke]

Szcurek o koogo ci chodzilo ????
]

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 31-03-2002 19:28
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

o ciebie...

O ciebie optical chodzi....niewidzisz napisu [joke], czyli żart, żartuje??ehh ciekawe co ty porabiasz na tyche lekcjach...[joke]

GrEaTEyE

Old Post 01-04-2002 19:49
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: o ciebie...

quote:
O ciebie optical chodzi....niewidzisz napisu [joke], czyli żart, żartuje??ehh ciekawe co ty porabiasz na tyche lekcjach...[joke]

Ja hce juz grac jakas klanooffke qwa mac!!!!!!!!!

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 01-04-2002 22:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

eheh

Musicie BiA się zorganizować...zagracie może znami???ja tylko propozycje daje.....nie nie niemyśleć ze propozycje matrmonialne...

GrEaTEyE

Old Post 01-04-2002 23:19
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: eheh

quote:
Musicie BiA się zorganizować...zagracie może znami???ja tylko propozycje daje.....nie nie niemyśleć ze propozycje matrmonialne...

Powiedz o kturej ,ja powiem gdzie

Old Post 02-04-2002 22:34
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

to se szczurek więcej ze mnie nie żartuj

ps: m g czemu masz taki sam obrazek pod nickem co ja ???

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 03-04-2002 20:05
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

quote:
to se szczurek więcej ze mnie nie żartuj

ps: m g czemu masz taki sam obrazek pod nickem co ja ???

UUUpsss sorx opti ale sie bawilem i mi sie spodobal i niepatrzylem kogo to juz zmieniam

Old Post 03-04-2002 22:09
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ

UUUpsss sorx opti ale sie bawilem i mi sie spodobal i niepatrzylem kogo to juz zmieniam

Fajny obrazek???
Uwaga nabiam postyyy

Ps: jak mi sie echce pizze to ie musze konecznie z wami jezdzic przeciez sam moge pojechac albo z jagiem no i moze z kumpalmi z klasy i inych klas co wy na to?? [dotyczy sie to lenina i optikala]

Old Post 03-04-2002 22:13
DreadOn3
Dread Killah of bR

Organizujcie nastepne spotkanie. Ja sie na to pisze.BTW to moj pierwszy post, bo ze starym kontem cos sie zje....... . Jak dla mnie browar moze byc (a nawet bardzo). A teraz mam skrecona noge w kostce i musze siedziec w domu przez 2 tygodnie, wiec zrobcie jakis zjazd za 2 tygodnie . Peace.

Old Post 03-04-2002 23:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DreadOn3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DreadOn3 Znajdź więcej post'ów przez  DreadOn3 Dodaj DreadOn3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DreadOn3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hmmm

Ql niewiedziałem że ty dreadone jesteś z b-stoku ql, ale ja proponuje jednak pizzei zimne co...pwiko[joke]

GrEaTEyE

Old Post 04-04-2002 20:07
DreadOn3
Dread Killah of bR

no to dobrze:D

A moze w sphinxie?Browar tam bedzie i nie tylko pizza. BTW to z bialego sa jeszcze pokemon i pietras(bracia). Peace.

Old Post 04-04-2002 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DreadOn3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DreadOn3 Znajdź więcej post'ów przez  DreadOn3 Dodaj DreadOn3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DreadOn3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

ej dlamnie moze być pizza i hamburgery hot dogi albo coś innego i
brovarkiem też nie wzgardze
ale podstawa to żeby wszyscy sie zjawili tzn gruszka i thorek też
raz na jakiś czas mogol sie wybrac do białego

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 05-04-2002 16:43
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

quote:
ej dlamnie moze być pizza i hamburgery hot dogi albo coś innego i
brovarkiem też nie wzgardze
ale podstawa to żeby wszyscy sie zjawili tzn gruszka i thorek też
raz na jakiś czas mogol sie wybrac do białego

Dobra Dobra niema co opti w każdym poście pisać żeby thor i grucha się zjawili....niechcą to nieprzychodzą....a tak wogle to trzeba zorganizować te spotkanie.....Roberf lub laska.....dajcie jakieś namiary na localik gdzie jest dobra"coca cola" pizza i coś jeszcze....sphinx może być.
P.S pokemon i pietrasDDDpokemon))pietras ql

GrEaTEyE

Old Post 06-04-2002 15:05
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:35.    Strony (6): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions