Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake II > Co sie Stalo z Servami!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Burning
Szybki Dostep do Internetu serio! jest to rodzaj HIS'a czyli Home Internet Solution... SDI to wlasnie HIS by TePSA

Aha - to czemu jak jest by tepsa to jest na staly abonament?

I jeszcze jakie sa rozwiazania poza SDI i modemem? T1? czy cus... ale to chyba drogie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-01-2002 10:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Burning
Master (Spawn)

Lightbulb

Wierdo: zmiana nazwy mowi sama za siebie
Yoshi: jest jeszcze NeoStrada w dwooch wersjach 256kb/s i 512kb/s potem sa jush lacza dzierzawione od 1Mb/s tylko kogo na to stac... ja uzywam modemu 56kb/s

Old Post 21-01-2002 14:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Burning Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Burning Znajdź więcej post'ów przez  Burning Dodaj Burning do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Burning prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
R4ff
whoisek da MastaH !

heh

whoiseK!

Old Post 21-01-2002 14:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil R4ff Kliknij tutaj by wysłać e-maila do R4ff Znajdź więcej post'ów przez  R4ff Dodaj R4ff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać R4ff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
ja uzywam modemu 56kb/s

Heh ja mam sdi (chyba bo juz sam nie wiem, ale stale=sdi chyba tak) a i tak wszedzie ping smierdzi - mam screena jak na cool dm o 22 mialem ping 1000+ i pl 90+% :S

Old Post 21-01-2002 15:47
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eX3
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod

Heh ja mam sdi (chyba bo juz sam nie wiem, ale stale=sdi chyba tak) a i tak wszedzie ping smierdzi - mam screena jak na cool dm o 22 mialem ping 1000+ i pl 90+% :S

ale zeby miec ping w granicach 50-60 musisz miec te sdi tylko do siebie a nie na 10 osob

Old Post 21-01-2002 17:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eX3 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eX3 Znajdź więcej post'ów przez  eX3 Dodaj eX3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eX3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez eX3

ale zeby miec ping w granicach 50-60 musisz miec te sdi tylko do siebie a nie na 10 osob

i kto to mowi?

sam masz sdi na cala cafe

you accept (reject, respect);

Old Post 21-01-2002 18:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez eX3

Zdarza mi sie (raz na 100 lat i w godzinach jak malo kto siedzi) ping na kubusiu ~40

Old Post 21-01-2002 18:25
Burning
Master (Spawn)

SDI to jest rodzaj sztywnego, bo jestes polaczany non-stop i masz sfooj IP (jesli sie nie myle)... z tym ze oparty na pewnym rodzaju modemu, zwanym modemem sieciowym takie to wszystko posrane

Old Post 21-01-2002 21:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Burning Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Burning Znajdź więcej post'ów przez  Burning Dodaj Burning do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Burning prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

czyli mam modem 1mbit/s na 30 osob przez HUB'a na abonament 50,- masz racje posrane to wszystko

Old Post 21-01-2002 22:02
Burning
Master (Spawn)

Talking

daje Ci to 34.1kb/s gdy wszyscy siedza... czyli w krancowym wypadku ja jestem w lepszej sytuacji

Old Post 21-01-2002 22:07
yoshi.thod
Guest

quote:
daje Ci to 34.1kb/s gdy wszyscy siedza... czyli w krancowym wypadku ja jestem w lepszej sytuacji

Widze ze podzieliles na kalkulatorze windows czy innym
Heh mowisz "w krancowy wypadku" a ja Ci powiem ze raczej powinienes rzec "przez 75% doby"

Old Post 21-01-2002 22:11
Burning
Master (Spawn)

Talking

U mnie to przez 75% doby sie bijemy z bratem ktop przy kompie siedzi na szczescie ma sesje teraz, a ja ferie wiec jest git
podzielilem na normalnym kalkoolatorze... potrzebny mi jak cos robie w PSP czy Pov-Ray'u wiec zawsze lezy przy kompie

Old Post 21-01-2002 22:15
yoshi.thod
Guest

Heh spox - wiem ze nei ten topic - ale na "nasz temat" wiec - sicagnalem z q2.ac sobie to co sprawi ze bede mial zielona krate zamiast normalnego qwaka (mam nadzieje ze to odwracalne ) oraz mx_q2 czy jakos tak...

btw ide spac dobranoc

Old Post 21-01-2002 22:30
Burning
Master (Spawn)

tylko musish miec odpowiednia textoorke i po to kce ten edytor textoor

Old Post 22-01-2002 11:13
yoshi.thod
Guest

Jak zrobisz jakies ciekawe paki z texturami to daj mi na @

Old Post 22-01-2002 13:22
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:43.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions