Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Tolerancja, dyskriminacja itp.
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari

No coz... ja jestem zlosliwa i pasqdna

Oj zdarzylo sie Saarikom przejsc tamtedy pare razy, a takze zamordowac pana DarkXeno ktory teraz sie przyznac nie chce.. albo nie pamieta hihi

khe khe swintuho ale to chyba od tylu, jak pilem kawe bo od przodu nikogo nie pooscilem dopoki fuel mialem

A moze ty wpadlas sie rozgrzac do wujka?

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-01-2002 20:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

- Wujku wujku, zimno mi! Ogrzejesz mnie?
- Jasne dziecko masz tu flamerkiem

A poza tym to wydaje mi sie ze wujek DarkXeno sie po prostu nie chce przyznac do tego ze dostal od dziewczyny bo na pewno w plecy nie strzelalam

Zreszta - bedzie jeszcze czas by to sprawdzic

Old Post 22-01-2002 20:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

Saari już nic nie pisz bo jeszcze Darxeno spali się ze wstydu

Old Post 22-01-2002 20:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
- Wujku wujku, zimno mi! Ogrzejesz mnie?
- Jasne dziecko masz tu flamerkiem

A poza tym to wydaje mi sie ze wujek DarkXeno sie po prostu nie chce przyznac do tego ze dostal od dziewczyny bo na pewno w plecy nie strzelalam

Zreszta - bedzie jeszcze czas by to sprawdzic

Nieee no co ty dla mnie nie ma znaczenia kto mnie zabija at all. Poprostu nie pamietam bo tak sie dobrze tam bawilem hurtem palac tych kamikaze... ze te pare kulek musialem przegapic ktos mnie tam zabil pare razy , ale moze my mowimy o innych miejsach , jak pilnowalem wyjscia z windy to ginalem napewno gdzies 1:20 spoxz.

Swoja droga ciekawe jest zjawisko pchania sie 1 droga wiedzac ze sie prawie nie ma szans przejsc heh ludzie nie umieja sobie odpusic czasem, a pozniej maja pretensje typu: pedal z flamerem etc.... a kto ich zmusza isc ta droga a nie 2 innymi, to glownie na assult bylo hehz. Czesc widac nie kuma ze obrona to obrona i ma byc skuteczna i malo wazne jest co mowia skoro grzecznie sie pala Ja sie juz nawet do PF przyzwyczailem, tak ze wsio rawno mi teraz od czego padam. Niestety flamer ma duzo wad, ale jak juz jest okazja go zastosowac prawidlowo to jest rzez heeh.

Old Post 23-01-2002 00:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide

Swoja droga ciekawe jest zjawisko pchania sie 1 droga wiedzac ze sie prawie nie ma szans przejsc heh ludzie nie umieja sobie odpusic czasem, a pozniej maja pretensje typu: pedal z flamerem etc.... a kto ich zmusza isc ta droga a nie 2 innymi, to glownie na assult bylo hehz. Czesc widac nie kuma ze obrona to obrona i ma byc skuteczna i malo wazne jest co mowia skoro grzecznie sie pala

Masz 100% racje ale niektorzy sa tak natretni ze leza po kilka razy! (assault - gate hatch, ja tam czesto swiece latarka)

Old Post 23-01-2002 13:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez Chrumkules

Masz 100% racje ale niektorzy sa tak natretni ze leza po kilka razy! (assault - gate hatch, ja tam czesto swiece latarka)

Bardziej ciekawe jest jak tm8 leci trasa wroga generalnie, np palisz 5 kolesi i z tego samego miejsca wyskakuje twoj- zalozmy sytuacje ze nie mozesz widziec celu za nim nie splonie (najbezpierczniej tak stac) no i taki ktosiek sie spala i ma pretensje hehe. Saari tez miala no wiec podam konkretny przyklad lecac winda na depot i wiedzac ze ktos jej broni obojetnie ktos.... ja zawsze cisne pare razy V2-6, a jak bym wiedzial ze tam stoi flamer/venom/PF to bym wcisnal 5 razy... HOLD OUR FIRE! proste i skuteczne. W innych sytuacjach tez, radze pamietac o tej komendzie. Czesto jako sniper siedze sobie blisko wrogiej pozycji i z duzej odleglosci mnie tez ktos kasuje etc. dlatego cisne czesto V2-6 jak moi sie respawnuja Np gdzies w obrebie gate u gory na pozycjach normalnie niemcow mozna usiac i trzeba uwazac na swoich

Old Post 24-01-2002 00:55
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Dobra dobra przyznaje - my mistake
Ale ja gram na powaznie (czyli wiecej niz raz na tydzien ) od bardzo niedawna (cioske ponad week?) i jeszcze wszystkiego nie wiem

Old Post 24-01-2002 02:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kangur
Training (Enforcer)

Skoro o toleracji to o tolerancji...

Wczoraj na TAQ mi jej jednak zabrakło, gdy jakis "rolnik" z [PGR]'u na beach wygarnal mi serie w plecy (obaj bylismy Alies).
2 razy na chat'cie w odstepie 3 sek. rzucil "3 snajperow to za duzo" i postanowil chyba sam zmniejszyc ich liczbe.
Utluklem gada (dla zasady) i zrezygnowalem z gry.

Swoja droga szkoda ze serwer ByRy jest dla mnie niedostepny mialem na nim najmniejszy ping i swoi w plecy nie strzelali ...

Old Post 24-01-2002 07:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kangur Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kangur Znajdź więcej post'ów przez  kangur Dodaj kangur do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kangur prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

... BTW ... czy na pudełku do RTCW jest napisane --==Mature Audience ? 18 and over ? ==--

Wiem , że nie w tym rzecz ALE ...

Ja tam nic do kidsów nie mam

Old Post 24-01-2002 19:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Stwierdzilem ze tu tez wtronce sie i wypowiem sie mniej wiecej co do tego topiku...
Ja rozumuje to tak czlowiek majacy lat 14 jest pod opieka starszych (rodzicow of cors) ma duzo nakazuf i takich tam.....sami przez to przeciez przechodzilismy....dobrze wiemy jak to jest....Wiekszosc klanowiczof na necie spedza duzo czasu grajac ze swoim klanem do puzna w nocy 3-4 w nocy....
Jest to dla mnie nie do wyobrazenia zeby np: rodzice tego oto poszkodowanego "czleka" pozwolili bez zadnych sprzecifuf zeby spedzal duzo czasu przed kompem na serwach az do takiej godziny jak 3 w nocy.
Mielismy u siebie takiego jednego czlowieka w kalnie ktory mial 16 lat gral nawet dobrze, ale....no wlasnie jego zachowanie bylo jak typowego 16 latka, a do tego byl jeszce nerwowy , wiec niestety powiedziano mu PAPA.
Niestety to niczego nie zmieni w twoim przypadku...no moze jedno...moze stac cie na to zeby byc jednym z najleprzych graczy w RTCW w polsce to byc moze sytuacja djametralnie sie zmieni...
Sa rozne grupy wiekowe ktore kieruja sie wlasnymi regolami a jak mogles przeczytac srednia wieku to 18-23 lat (moze tu sie walnelem??) a ty sie poprostu nie klasyfikujesz dlatego ze po 1) twoj wiek po 2) za cienko grasz i sie nie wyruzniasz a po 3) Bog wie jeszcze co?
Moim zdaniem znajdzesz na to jakies rozwiazanie ale nie tylko ty taki problem masz bo sa tacy jak ty ( ale to napewno nie ja)...
Oki to tyle co chcialem sie wypowiedziec na ten temat

Old Post 27-01-2002 05:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Dla ciekawostki podam ze u nas przedzial to 16-37. Srednia 19-20. Zaitsev widze w twoim poscie ukryty szloch i wolanie o pomoc Pomachaj mi w grze dam ci universalny pain-killer -4sek handgranaten Zaitsev nie przejmuj sie jak grasz, spoxz

**post wygenerowany 9:01 po imprze**

Old Post 27-01-2002 07:59
Lucas
esports.pl

quote:
Srednia 19-20.

Nie zabardzo - byl topic na Oniczym konkretnym i wyszlo, ze srednia 16-18 (i tylko dlatego, ze mamy pare osob po wyzje 30 i zawyzli, tak byla by jeszcze nizsza)...

Ja mam 21 i nazwali mnie juz Dziadkiem.... (Slawek to juz chyba wtedy pra pra dziadek )

Old Post 27-01-2002 09:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

quote:
Dla ciekawostki podam ze u nas przedzial to 16-37. Srednia 19-20. Zaitsev widze w twoim poscie ukryty szloch i wolanie o pomoc Pomachaj mi w grze dam ci universalny pain-killer -4sek handgranaten Zaitsev nie przejmuj sie jak grasz, spoxz

**post wygenerowany 9:01 po imprze**

"Zaitsev widze w twoim poscie ukryty szloch i wolanie o pomoc"
...ze niby co???? no nie badz smieszny jaki szloch i wolanie o pomoc???? Nie rozmumiem o czym ty do mnie rozmawiasz

Old Post 27-01-2002 12:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev

"Zaitsev widze w twoim poscie ukryty szloch i wolanie o pomoc"
...ze niby co???? no nie badz smieszny jaki szloch i wolanie o pomoc???? Nie rozmumiem o czym ty do mnie rozmawiasz

hehe to samo co w tym 2 tak sobie wymyslam i zartuje z nudy poimprezowej.

No nic ide Tribes 2 meczyc. Atmosfery wsrod graczy tej gierki pozostaje nam tylko pozazdroscic. Skumajcie ze ani 1 bluzga nie widzialem czy jakiegos je*** kogos.

Yeah, pro playerz r0x.

Old Post 27-01-2002 18:09
[P2]MazioMir
Guest

Talking

To ja to przy PaRoWie chyba dinozaur (33l)! Co prawda nigdy z Nim nie gadalem, ale wyraze swoje zdanie jesli powiem, ze nic mi absolutnie wiek nie przeszkadza - jak to ktos madry powiedzial:

"..niewazne, ze ma trzynascie lat - byleby mlodo wygladala..!"

hehe!!!!

Tak powaznie to wiek nie zalezy od wieku tyle co od rozumu, inteligencji i doswiadczenia w danej materii (jesli to cokolwiek znaczy)

Tak wiec gdyby to zalezalo ode mnie PaRoWa - bylbys czlonkiem mojego klanu (gdybym takowy posiadal!), ale wtedy dalbym Ci po klanowsku w skore bo "wogole" pisze sie przez o z kreska! I po dobranocce, i przed!!

howgh! (jesli to cokolwiek znaczy - offcourse!)

Old Post 31-01-2002 23:33
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Cool

Ok OK , ale na pudełku ( od oryginała ofkors ) od RtCW jest limit wiekowy - 15 i wyżej !

Old Post 31-01-2002 23:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P2]MazioMir
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed
Ok OK , ale na pudełku ( od oryginała ofkors ) od RtCW jest limit wiekowy - 15 i wyżej !

oj widze ze dzisiaj to chyba obaj nie mozemy zasnac, co?!

jakby Ci tu odpowiedziec - te pudelka to tez pewne uogolnienie, bo pewno niejeden 18 latek ma tak narabane pod sufitem, ze i w sapera nie powinien grac bez opieki, a czasem to i 12 latkowie cos madrego potrafia powiedziec

mysle ze wiem co mowie bo

primo: mam 8 letniego syna i czasami dylemat: dac grac czy w skore i spac!

po drugie primo: handlowalem 8 lat na Grzybowskiej (to byly czasy - dawna Centralna Gielda Komputerowa - az sie lezka w oku kreci) najpierw grami potem ogolnie softem (rowniez legalnym - pozniej)

zdazylem sie wiec napatrzec ktore gierki byly od 15, ktore od 18 a ktore wogole od idiotow bo nijak mi ten znaczek z wiekiem do nich nie pasowal!

pozdrowienia

Old Post 31-01-2002 23:53
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

MazioMir na szczescie nie jestes CL POISON

Ten pan nie ma szans do nas trafic. Radze powoli przeczytac jego posty- slownictwo, ton itp. po czym porownac z wymogami regulaminu naszego klanu oraz moze z postami klanowiczow , roznice same ci sie nasuna

Old Post 01-02-2002 02:38
[P2]MazioMir
Guest

quote:
MazioMir na szczescie nie jestes CL POISON

Ten pan nie ma szans do nas trafic. Radze powoli przeczytac jego posty- slownictwo, ton itp. po czym porownac z wymogami regulaminu naszego klanu oraz moze z postami klanowiczow , roznice same ci sie nasuna

Widzisz DarkXeno - mysle ze mamy podobna ocene osoby co troche subtelniej ujalem w koncowce posta (moze jeszcze naiwnie wierze w to ze kogos zawstydze?). Moja odpowiedz dotyczyla calego problemu, bo ten mlody czlowiek chcac-niechcac poruszyl chyba ciekawy temat (moze sam nie zdawal sobie z tego sprawy?).
Nadal twierdze, ze nie wiek czyni mistrza tylko trening i teoretycznie moglby byc POISONem! A to ze "teoria mija siem z prachtykom" to obaj wiemy! Tylko prosze nie pisz mi tego że czlonkowstwo w klanie to nie tylko umiejetnosc celnego robienia dziur w ciele przeciwnika, ale rowniez charakter, osobowosc i ogolny poziom ewentualnego delikwenta, bo niestety bede musial sie z Toba zgodzic (a po co Cie wbijac w samozachwyt - daj mi popatrzec na to tylko z jednej strony!)
Sam slyszales chyba ze nie kazdy ma szanse umrzec kanarkiem (czy cos w ten desen). Zreszta fakt nie czytalem wiecej Jego postow (mea culpa), ale i CL nie jestem (gdziesz bym smial? ) i dlatego odpowiedzialnosc u mnie inna i perspektywy wezsze!
Konczac nie agituje za Jego wstapieniem - co za wieksza tolerancja w kwestii wieku, bo internet to jedyne miejsce gdzie inteligentny czlowiek kiedy sie uprze moze przekonac reszte towarzystwa, ze jest ostatnim zyjacym krewnym Pszczolki Mai (bo jak sprawdzic, ze nie?!) i za to jego tworcom chwala!!!!!

Old Post 01-02-2002 10:19
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:41.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions