quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
MazioMir na szczescie nie jestes CL POISON 
Ten pan nie ma szans do nas trafic. Radze powoli przeczytac jego posty- slownictwo, ton itp. po czym porownac z wymogami regulaminu naszego klanu oraz moze z postami klanowiczow , roznice same ci sie nasuna
Widzisz DarkXeno - mysle ze mamy podobna ocene osoby co troche subtelniej ujalem w koncowce posta (moze jeszcze naiwnie wierze w to ze kogos zawstydze?). Moja odpowiedz dotyczyla calego problemu, bo ten mlody czlowiek chcac-niechcac poruszyl chyba ciekawy temat (moze sam nie zdawal sobie z tego sprawy?).
Nadal twierdze, ze nie wiek czyni mistrza tylko trening i teoretycznie moglby byc POISONem! A to ze "teoria mija siem z prachtykom" to obaj wiemy! Tylko prosze nie pisz mi tego że czlonkowstwo w klanie to nie tylko umiejetnosc celnego robienia dziur w ciele przeciwnika, ale rowniez charakter, osobowosc i ogolny poziom ewentualnego delikwenta, bo niestety bede musial sie z Toba zgodzic (a po co Cie wbijac w samozachwyt - daj mi popatrzec na to tylko z jednej strony!)
Sam slyszales chyba ze nie kazdy ma szanse umrzec kanarkiem (czy cos w ten desen). Zreszta fakt nie czytalem wiecej Jego postow (mea culpa), ale i CL nie jestem (gdziesz bym smial? ) i dlatego odpowiedzialnosc u mnie inna i perspektywy wezsze!
Konczac nie agituje za Jego wstapieniem - co za wieksza tolerancja w kwestii wieku, bo internet to jedyne miejsce gdzie inteligentny czlowiek kiedy sie uprze moze przekonac reszte towarzystwa, ze jest ostatnim zyjacym krewnym Pszczolki Mai (bo jak sprawdzic, ze nie?!) i za to jego tworcom chwala!!!!!
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|